Wpisy 469 999 – 470 098
29 sierpnia 2011 12:36 → 29 sierpnia 2011 13:52, 100 wpisów
Pączuś
jesteś ? Tak poważnie, na te Twoje pytanie...
"Skarbonka", jeśli jesteś cierpliwy, konsekwentny, biorąc pod uwagę procent składany, i nie martwiąc się o inflację i realne oprocentowanie, koszt konta - też ma sens, ale może jeszcze...
"Daj sobie szansę" - wybierz dobie tylko jakąś jedną grę, albo ewentualnie dni, kiedy będziesz wysyłał - i puszczaj po jednym, góra dwa zakłady
Wiem - podpadam prowadzącym kolektury - ale - pretensje do zarządu teesa - koszt gier, to ICH decyzja
powodzenia
pozdrawiam
jesteś ? Tak poważnie, na te Twoje pytanie...
"Skarbonka", jeśli jesteś cierpliwy, konsekwentny, biorąc pod uwagę procent składany, i nie martwiąc się o inflację i realne oprocentowanie, koszt konta - też ma sens, ale może jeszcze...
"Daj sobie szansę" - wybierz dobie tylko jakąś jedną grę, albo ewentualnie dni, kiedy będziesz wysyłał - i puszczaj po jednym, góra dwa zakłady
Wiem - podpadam prowadzącym kolektury - ale - pretensje do zarządu teesa - koszt gier, to ICH decyzja
powodzenia
pozdrawiam
andromeda...jak ta ruszająca się lala to była albo dalej jest a Giovanniego juz nie ma

andromeda..nie do ruszenia
a dla kobiecego oka nie ma nic ciekawego w tych reklamach

a dla kobiecego oka nie ma nic ciekawego w tych reklamach

taa bo zawsze w reklamach to naga laska...a kobiece oka sa dyskryminowane

andromeda...jak wypiję kawę to nie mogę usiedziec w jednym miejscu,mam wtedy ADHD
dzięki za mleczko do herbatki

dzięki za mleczko do herbatki

a ja to nałogowo kawę od dziecka...

zawsze byłam niskociśnieniowcem może dla tego

zawsze byłam niskociśnieniowcem może dla tego
lila ja tez...nie wypijam kawy tak od razu tylko rozkoszuje sie jej każdym łykiem

hehe wiem Lila ale jak wszyscy juz wypili kawe to ja jeszcze mam pół kubka...

lila >>. pukony nadane

nowe emotki

andromeda 
lila

lila

lila ja w tym miesiacy tylko raz zagral i jescze nawet wygranych nie odebralem 

andromeda...widziałaś tego gościa co reklamuje internet za złotówkę?

lila jak by byla duza to juz na drugi dzien by byla odebrana
5 zakladow po 2 zl kazdy
5 zakladow po 2 zl kazdy

kurde laskę z solarium pogotowie zabrało.Mogła sobie jeszcze dłużej tam posiedzieć to na pewno by była zdrowsza.

andromeda...bo tym gówniarą się w głowach przewraca już na tle solarium,krążą jak hieny.
lila..a bo sie naczytają bravo girl i się im w głowkach pieprzy