Wpisy 4 698 293 – 4 698 392
4 kwietnia 2023 16:01 → 4 kwietnia 2023 17:28, 100 wpisów
Na wieczór pewniak
44
44
@4 698 294RT1: Pozdrawiam dobrego człowieka zaślepionego ty wierzysz w to dla tego ci wybaczam jesteś oszukiwany przebudzisz się ale może być za późno, ręce mam zimne ogrzeje o dupę dobry pomysł
@4 698 298RT1: muszę ci wyprostować nie wiem czy dam radę spróbuje
@4 698 298RT1: ciszy się mamuś że synek nie chcę rozdawnictwa
w piątek droga krzyżowa będzie dla wszystkich zaślepionych w rozdawnictwo
Kredyty to uj.. Ale ta pomoc inwalidom.. Jako że bez opiekuna uja mi się należy.. Trochę chore.. Trza być ubezwłasnowolniony albo niezdolny do egzystencji.. A co z nami 2 gupa inwalidztwa.. Nawet tańszy samochód mi się nie należy.. O zniżkach PKP nie wspomnę.. Chociaż głównie jeżdżę samochodem.. Jak dalej..
Trza włączyć wyższy bieg w lotto plus.. Bo nie zdrożało.. Ale jutro.. Tylko 2 lotto plus u Roksanki..
Ma Victory Nie chcesz brać jak dają
to jesteś nie godzien, czy udajesz
i lecisz pierwszy z wyciągniętą ręką
Znam takich co plują i bluzgają
a najpierwsi ręce wyciągają.
to jesteś nie godzien, czy udajesz
i lecisz pierwszy z wyciągniętą ręką
Znam takich co plują i bluzgają
a najpierwsi ręce wyciągają.
@4 698 305RT1: nic nie dostaje na nic się nie łapię tylko dokładam do tego rozdawnictwa co gorsze dług publiczny rośnie nie masz pojęcia skąd na to idzie żeby komuś dać trzeba innym zabrać to nie są ich prywatne środki
Zamiast się cieszyć, że społeczeństwo z nędzy wychodzi to
tobie w głowie sowieckie metody
tobie w głowie sowieckie metody
@4 698 307RT1: z jakiej nędzy nędza będzie
@4 698 307RT1: typowy PIsiorek jak ktoś prawdę pisze to się go obrzuca agent rosyjski czy onuca rosyjska czy coś jeszcze
Ty dokładasz, to mam rozumieć że należysz do tych oszustów co Polskę okradali
slawek typował(a) za 2 zł w Szybkie 600 nr 301460 i trafił(a) 250 zł
Koniec jest bliski w październiku wybory koniec jest bliski tym akcentem kończę
@4 698 314RT1: u mnie na koncie
@4 698 314RT1: są na koncie w Zusie a OFE to PIS dokończył przecież i za przekazanie do zusu opodatkował to o tym nie wiesz 15%
@4 698 319RT1: co nie jest tak zaprzeczasz
@4 698 321RT1: Wybaczam ci w imię braku dalszego rozdawnictwa
Wybaczam ci bo ty w to na prawdę wierzysz nie udajesz bronisz wydaje ci się dobrej strony
Pasko coto za reklamy ulicha
@4 698 280RT1: ooo wracasz do zywych
kasę dostał z rozdawnictwa i broni PIS by mu tego czasem nie zabrali
Ciekawe czy sztuczna inteligencja lepiej będzie typowac
RT1 dzięki za tą radę ręce gorące od dupy jak coś widzę że masz doświadczenie
Pasko aco do sztucznej inteligencji bo teraz modne lepiej będzie typować czyto bez znaczenia
@4 698 331Rrrooobbbeeerrrttt: jak sztuczna inteligencja będzie podawać prawidłowo 6 liczb w Lotto ... to każdy kto wyda 3 zł wygra główną wygraną ... i będzie 5 milionów główych wygranych po 1,50 zł
@4 698 332Pasko:
@4 698 319RT1: Nie podniecaj sie tak bo ci pompka stanie i na sumieniu cie tu bedziemy mieli,Publiczna ci zryła beret widze nie myslisz obiektywnie,pisałem ci tu już.Opowiesci dziwnej tresci zostaw dla siebie.
Andreas3864A ty to należysz do tych beretów Tuskowych, co za butelkę ślepotki łażą po ulicach i plotą trzy po trzy
@4 698 336RT1: problem z tobą jest taka że na argumenty fakty tylko obrażasz tylko tyle ci zostaje poziom tego rządu chyba
@4 698 336RT1: O czym ty pie....sz,ludzie chca normalności,godnego wynagrodzenia za prace,spokojnego życia.A nie ucisku i złodziejstwa coraz to nowszymi podatkami.Władza sie bogaci kosztem pustych obietnic
@4 698 338Myvictory: co wymagasz od chłopa po podstawówce,co sie niczego nie dorobił i nie osiągnoł,myśli że PIS mu da,-po wyborach psryka w nos i kopa w D..e
@4 698 342Andreas3864:
@4 698 338Myvictory: elektorat postawówkowy,bedzie przymierał głodem,nanic go nie bedzie stac,ale w pierwszym szeregu,Żenada jak w Cyrku-pranie mózgów 24h na dobe robi Robote
@4 698 343Myvictory: jak to kabaret przedstawił on nie zauwazył ze benzyna podrozała bo tankuje ciagle za 50zł
@4 698 346Andreas3864: czy nawet to że zwalali na Unie że wat musi być na gaz i prąd fakt ale 5 % PIs z zera podniósł na gaz i prąd na 23% też zadowolony jest
@4 698 347Myvictory: gdzie pieniadze z lasów,wycieli miliony Hektarów.Ostatni hicior drozyzna jest przez EURO
ale dostanie dodatek osłonowy nie odczuje a jak ktoś pracuje zarabia więcej niż najniższą to nie odstanie i tak można się cieszyć z PIS bo faktycznie nie którzy żyją jak pączki w maślę a uczciwe pracujący nic od Pisu nie mają ale on tak nie myśli on dostaje to ma w dupie innych którzy na ten socjal dodatki się dokładają a nic nie dostają
afer bez liku nawet media nie podają bo nie sposób wszystkich podawać
@4 698 349Myvictory: Lecimy w Przepaść,czy sie zatrzymamy/-Oby.
@4 698 351Andreas3864: nadzieja wyborach w październiku ale spora część jak by nie patrzeć przekupiona rozdawnictwem będzie potencjalnymi wyborcami PIs bez konsekwencji dla budżetu żyją chwilą że rząd im daje nic nie daje bo to nie ich pieniądze żeby komuś dać trzeba drugiemu zabrać poprzez dodatkowe podatki inne daniny które mają się nie nazywać podatkami ale do tego samego się sprowadza wyciągnąć kasę z ludzi pracujących ogarniętych którzy tylko dają a sami nie dostają tak to działa za PIs
@4 698 350Myvictory: nic sie nie stało bo na info elektorat podstawówkowy nic nie wie,tylko pranie mózgu jacy oni są debesciaki,Ja mam takiego w rodzinie dałby sie pokroić za pis,40latek nieudacznik nic nie osiągnoł bo miernota,ale w gadce to mistrz swiata
@4 698 353Andreas3864: ja mam sąsiada żyje jak pączek w maślę na socjalu miał mieszkanie komunalne za darmo ale pokój jeden tylko nie dawno dostał większe mieszkanie komunalne dwa pokoje z balkonem nawet się nie wprowadzał bo mówił że nie ma tam warunków dostał mieszkanie i do radnej by okna wymienić na nowe trochę zna się na remontach to sobie remontował a mieszkanie to pierwsze trzymał aż wyremontuje to drugie ta się da się 500 plus na dzieci da się
jak tu nie głosować na PIS a młody pary na kredytach na ileś lat
@4 698 352Myvictory: Jeszcze są inne grupy wiekowe niż seniorzy,zawody sa też inne niz policjanci,górnicy żołnierze.jednych na podium co są przydatni władzy,a drudzy B.Wszyscy mają byc traktowani równo,godnie zarabiać.A ta władza ludzi co myslą inaczej ma za idiotów,krowy doine,
ale to pokazuje że nie opłaca się pracować bo widzisz zarobisz z 1000 więcej nieby trochę więćej i na nic się nie łapiesz nie nagradza się ludzi pracujących płacących podatki taka jest rzeczywistość
a PIS podniósł wszystko do góry ale sobie wymyślił tarcze progi
@4 698 360Majestat: jak bzdury jak się nie łąpiesz się do taniego prądu innych dodatków gdzie tu bzdury szczelisz hasło bzdury
@4 698 363Myvictory:
Naucz się pisać poprawnie najpierw
Naucz się pisać poprawnie najpierw
Andreas Piszesz o kimś, a myślisz na swoje podobieństwo, pisz dalej
Dowiemy się wi. ęcej o tobie
Dowiemy się wi. ęcej o tobie
nie docenia się pracujących dla tego to wszystko upadnie bo dupę chcą zapchać jednej grupie a ta co ma trochę lepiej umęczyć
Trzeba czekać na przebudzenie Polaków,Drozyzna,brak opieki Lekarskiej-specyjalisci 6mcy czekania,droga energia,życie na krawedzi,robisz na jedzenie i rachunki
@4 698 364Majestat: co ma piernik do wiatraka
@4 698 371Majestat: dobrze się czujesz może tabletki na przeczyszczenie
@4 698 375Majestat: zacząłeś od bzdur piszesz jakiś bełkot pierwszy napisałeś bzdury w czym
@4 698 375Majestat: kup sę metak miedziaka zostaw słaby jest
@4 698 365RT1: to co pisze to wiekszośc Polaków takie ma zdanie na ten temat,
@4 698 378RT1: w czym piszesz nie wiem co
@4 698 373Myvictory:
Bzdureczki wypisujesz i podniecasz się jak młodziak przy filmie XXX
Bzdureczki wypisujesz i podniecasz się jak młodziak przy filmie XXX
@4 698 376trisetum: no patrz, a to nie maja swoich redachtorów, co to wiedzą kiedy iść pod jaki obalany pomnik 😀
@4 698 378RT1: brak argumentów widać na argumenty sam bełkot i do tego mam się odnieś by już nikt nie wiedział kto zaczął,
@4 698 378RT1: z ciebie wychodzi matołek nie ublizając Koziołkowi
@4 698 355dusia:
@4 698 382Majestat: bzdury bzdureczki w czym widać że ty się podnieciłeś bo swoje 3 grosze wpisałeś ale nic to nie wnosi nie wiem o czym piszesz bzdury powiadasz
@4 698 383Robal_36: oni tylko chcieli wejść na te schody, ale daleko nie zaszli
Grzecznie tylko zaznaczę że to schody nie maja balustrad nie ma się jak przytrzymać przy upadku
@4 698 388trisetum: bo to było tak, że bociana dziobał szpak, a potem była zmiana i szpak dziobał bociana ...
@4 698 389Majestat: jakie Miedziaki mam miedź w ścianach nie wiem nie rozumiem nic