Wpisy 469 807 – 469 906
29 sierpnia 2011 10:52 → 29 sierpnia 2011 11:41, 100 wpisów
Lila hehe gubisz portfele
trzeba sie gdzies koło Ciebie zakręcić

trzeba sie gdzies koło Ciebie zakręcić

Gała...Ty masz worek a w nim same dobre rzeczy,wiesz co z takiego worka może powstać
np.mały woreczek

np.mały woreczek

Gała >>> nie przywiązuję wagi do torebek .. jedna w zupełności wystarczy
andromeda...torebkę też miałam chyba 3 razy w życiu na ramieniu ale jak szłam np do restauracji to ja wychodziłam a torebka zostawała dlatego nie noszę.

Gała >>> to pomóż koleżance,bo chora ... a tymczasem lecę robić obiad,dzisiaj bedzie na moim stole KRÓLOWAĆ krupniczek ... dla zainteresowanych zrobię fotkę i wkleję w profil ... tymczasem ...
Gała >>> no wiesz a gdzie Ci coś "złośliwego" napisałam? poinformowałam tylko czat co będę gotować i jeść - gdzie tu złośliwość ... ??
Gała >>> no więc własnie,a teraz naprawdę znikam,bo samo sie nie posprzata ani nie ugotuje ... jak będę miała pomysła na podwieczorek ... poinformuję ...
Gała cos o złośliwości do MNIE pisałeś a do reszty?? tez możesz ... masz okazję ...
chyba sobie też krupnik zaserwuję,tylko jest problem,że ja nie lubię krupniku

czyli wnioskuję .. że pozostali lubią krupnik ... a zapomniałam zapytac czy ktos lubi torby w kolorze czerwonym?
andromeda...w takim razie jak obie nie lubimy krupniku,zostaje nam wyjście do knajpy albo zupka z paczki

witam wszystkich ... czy ktos ma propozycje pewniaków . bo niemam dzis do nich głowy ...pozdrawiam ...

caffebagdad >>> propozycji na pewniaki jak na razie ni ma 
ale za to masz propozycje co dobrego wciągnąć no i w jakim kolorze warto kupić torebkę i w jakich ilościach ...

ale za to masz propozycje co dobrego wciągnąć no i w jakim kolorze warto kupić torebkę i w jakich ilościach ...
wydaje mi się że,można pisać i o torebkach i o obiadach i o liczbach,jedno nie wyklucza drugiego .Poprosił,dostał ode mnie kilka liczb i wydaje mi się że jest ok.
ok .. sprobuje ...milo ze mozna na was liczyc ...

dzieki ..lilus ..dzieki ..gała
dzieki ... andromeda
caffebagdad wal jak w dym z każda prośbą sa tu na czacie ludzie dobrzy którzy udzielą każdej info 

zmykam
tylko torebke z kasą wez