Wpisy 469 799 – 469 898
29 sierpnia 2011 10:50 → 29 sierpnia 2011 11:39, 100 wpisów
andromeda.....ja nawet portfela nie noszę,kasę mam zawsze pomiętą w kieszeni w spodniach,wygląda jak psu z gardła
a portfele namiętnie gubię.

a portfele namiętnie gubię.

Zresztą trzeba być przyzwyczajonym do noszenia torebek,ja do nich nie przywiązuję wagi
Lila hehe gubisz portfele
trzeba sie gdzies koło Ciebie zakręcić

trzeba sie gdzies koło Ciebie zakręcić

Gała...Ty masz worek a w nim same dobre rzeczy,wiesz co z takiego worka może powstać
np.mały woreczek

np.mały woreczek

Gała >>> nie przywiązuję wagi do torebek .. jedna w zupełności wystarczy
andromeda...torebkę też miałam chyba 3 razy w życiu na ramieniu ale jak szłam np do restauracji to ja wychodziłam a torebka zostawała dlatego nie noszę.

Gała >>> to pomóż koleżance,bo chora ... a tymczasem lecę robić obiad,dzisiaj bedzie na moim stole KRÓLOWAĆ krupniczek ... dla zainteresowanych zrobię fotkę i wkleję w profil ... tymczasem ...
Gała >>> no wiesz a gdzie Ci coś "złośliwego" napisałam? poinformowałam tylko czat co będę gotować i jeść - gdzie tu złośliwość ... ??
Gała >>> no więc własnie,a teraz naprawdę znikam,bo samo sie nie posprzata ani nie ugotuje ... jak będę miała pomysła na podwieczorek ... poinformuję ...
Gała cos o złośliwości do MNIE pisałeś a do reszty?? tez możesz ... masz okazję ...
chyba sobie też krupnik zaserwuję,tylko jest problem,że ja nie lubię krupniku

czyli wnioskuję .. że pozostali lubią krupnik ... a zapomniałam zapytac czy ktos lubi torby w kolorze czerwonym?
andromeda...w takim razie jak obie nie lubimy krupniku,zostaje nam wyjście do knajpy albo zupka z paczki

witam wszystkich ... czy ktos ma propozycje pewniaków . bo niemam dzis do nich głowy ...pozdrawiam ...

caffebagdad >>> propozycji na pewniaki jak na razie ni ma 
ale za to masz propozycje co dobrego wciągnąć no i w jakim kolorze warto kupić torebkę i w jakich ilościach ...

ale za to masz propozycje co dobrego wciągnąć no i w jakim kolorze warto kupić torebkę i w jakich ilościach ...
wydaje mi się że,można pisać i o torebkach i o obiadach i o liczbach,jedno nie wyklucza drugiego .Poprosił,dostał ode mnie kilka liczb i wydaje mi się że jest ok.
ok .. sprobuje ...milo ze mozna na was liczyc ...

zmykam