Wpisy 4 674 820 – 4 674 919
8 marca 2023 18:54 → 8 marca 2023 21:01, 100 wpisów
Idę teraz do babci z bukietem kwiatów
@4 674 823Angierski:
Słuchaj ja pracuję zarabiam i dzisiaj rozdałem za darmo 400 kwiatów i czekoladki to co rozdałem A teraz Dałem mojej mamie bukiet kwiatów i teraz idę do babci Jak możemy nie być stać na kwiaty nie wyobrażam sobie tego
Słuchaj ja pracuję zarabiam i dzisiaj rozdałem za darmo 400 kwiatów i czekoladki to co rozdałem A teraz Dałem mojej mamie bukiet kwiatów i teraz idę do babci Jak możemy nie być stać na kwiaty nie wyobrażam sobie tego
@4 674 826tomi77:
A po co mi klucz do rur to ja tym kluczem będę robił kwiaty tłukło czy tak robisz Bo ja tak nie robię
A po co mi klucz do rur to ja tym kluczem będę robił kwiaty tłukło czy tak robisz Bo ja tak nie robię
@4 674 829Angierski: 400 kwiatków kupowałem na giełdzie kwiatowej po 2 zł 800 zł w sumie Wydałem dzisiaj 1 500 zł na to co rozdałem na to co rozdałem dałem na czekoladki kwiaty i różne prezenty
Ostatecznie to jest raz w roku więc nic mi się nie stanie ale dużo kobiet Było zadowolonych i to bardzo
Niektóre wręcz mówiły że w domu na pewno nie dostaną nawet jednego kwiatka także były zadowolone
@4 674 832Angierski: może ty masz inne podejście do życia ale ja mam takie ja mam czasami tak że spontanicznie coś robię jakbym ci opowiedział o różnych moich spontanicznych od ruchach to byś nawet nie uwierzył byś powiedział że to są bajki
Dziwne macie podejście do tego wszystkiego naprawdę czasami warto coś zrobić dla drugiej osoby i zobaczyć radość w oczach innych i wtedy może zrozumiecie że coś takiego ma sens
Kupując kwiaty.. Przede mną gość rozwalił mnie..
Czy są jakieś tańsze wiązanki.. A babka w śmiech
Czy są jakieś tańsze wiązanki.. A babka w śmiech
@4 674 836Angierski: u ciebie życie to oszustwo A u mnie życie to jest dzień codzienność którą trzeba zrobić żeby była różowa a nie szara
@4 674 838tomi77:
Czym ciebie Rozbawił może nie miał pieniędzy i szukał czegoś tańszego Trzeba zrozumieć drugą osobę
Czym ciebie Rozbawił może nie miał pieniędzy i szukał czegoś tańszego Trzeba zrozumieć drugą osobę
@4 674 839Sebastian_M: dobra dobra, zycie to oszukiwanie samego siebie
@4 674 841Angierski:
Możesz mi to jakoś wytłumaczyć jak to życie to jest oszukiwanie samego siebie to nie rozumiem Wytłumacz mi to
Możesz mi to jakoś wytłumaczyć jak to życie to jest oszukiwanie samego siebie to nie rozumiem Wytłumacz mi to
Myślę że trza więcej grać.. Życie jest jedno.. Do grobu uja weźmiesz.. I to w spoczynku
@4 674 844tomi77:
7 Musisz zrozumieć że czasami na bukiet ludzie mówią wiązanka i to też jest forma poprawna
7 Musisz zrozumieć że czasami na bukiet ludzie mówią wiązanka i to też jest forma poprawna
a tak na powaznie punkt widzenia to punkt siedzenia
dla jednych zycie jest okropne a dla innych takich jak ty nie do uwierzenia
dla jednych zycie jest okropne a dla innych takich jak ty nie do uwierzenia
@4 674 847Angierski:
W tym akurat jestem mocniejszy od ciebie ale może uważasz że nie to nie będę wyprowadzał cię z błędu albo jest taka opcja że nie potrafisz tego wytłumaczyć to się przyznaj do tego
W tym akurat jestem mocniejszy od ciebie ale może uważasz że nie to nie będę wyprowadzał cię z błędu albo jest taka opcja że nie potrafisz tego wytłumaczyć to się przyznaj do tego
Też kiedyś dostałam kwiata słonecznik na mieście i byłam bardzo zadowolona miły gest
W formie reklamy ale fajnie
W formie reklamy ale fajnie
@4 674 848Angierski:
I tu jesteś w błędzie bo ja potrafię wysłuchać twoich poglądów innych poglądów i się do tego odnieść jeśli jest to rozmowa konstruktywna i poważna
I tu jesteś w błędzie bo ja potrafię wysłuchać twoich poglądów innych poglądów i się do tego odnieść jeśli jest to rozmowa konstruktywna i poważna
@4 674 852Angierski:
Może Tak ci się tylko wydaje że ja piszę tylko o korzyściach ale jeżeli komuś daje coś bezinteresownie to jaką mam korzyść mam tylko taką korzyść że widzę zadowolenie w oczach drugiej osoby i uśmiech i to mi wystarcza
Może Tak ci się tylko wydaje że ja piszę tylko o korzyściach ale jeżeli komuś daje coś bezinteresownie to jaką mam korzyść mam tylko taką korzyść że widzę zadowolenie w oczach drugiej osoby i uśmiech i to mi wystarcza
@4 674 854Angierski:
I to nie jest prawda bo ja się nie wybieram Ja też mam wady Ja też popełniam błędy czasami większe czasami mniejsze ale jednak
I to nie jest prawda bo ja się nie wybieram Ja też mam wady Ja też popełniam błędy czasami większe czasami mniejsze ale jednak
nie ty tego nie zrobiles a jak ktos ci przypomni to juz dawno to zrobiles
Każdy popełnia błędy
@4 674 858Angierski:
A o to ci chodzi bo ja w życiu bardzo dużo zrobiłem więc jeżeli ktoś na przykład pisze że coś zrobił i ja też to zrobiłem kiedyś no to po prostu piszę prawdę a ty uważasz że to są bajki to już inna sprawa
A o to ci chodzi bo ja w życiu bardzo dużo zrobiłem więc jeżeli ktoś na przykład pisze że coś zrobił i ja też to zrobiłem kiedyś no to po prostu piszę prawdę a ty uważasz że to są bajki to już inna sprawa
@4 674 860Angierski:
jakbys czul sie z tym dobrze to nikomu nie musialbyc nic tlumaczyc
@4 674 862Angierski:
A gdzie ty to widzisz spam Możesz mi to wytłumaczyć bo nie potrafisz mi nic wytłumaczyć potrafisz tylko dogadywać powiedzieć co robię źle i ja to przyjmuję do wiadomości i wcale się na ciebie za to nie obrażam że masz taki pogląd albo inny ale ty nie potrafisz mi wytłumaczyć pewnych rzeczy
A gdzie ty to widzisz spam Możesz mi to wytłumaczyć bo nie potrafisz mi nic wytłumaczyć potrafisz tylko dogadywać powiedzieć co robię źle i ja to przyjmuję do wiadomości i wcale się na ciebie za to nie obrażam że masz taki pogląd albo inny ale ty nie potrafisz mi wytłumaczyć pewnych rzeczy
@4 674 864Angierski:
To nie jest usprawiedliwienie się tylko to jest normalna rozmowa
To nie jest usprawiedliwienie się tylko to jest normalna rozmowa
@4 674 867Angierski:
Jestem naprawdę opanowany i spokojny
Jestem naprawdę opanowany i spokojny
@4 674 869Sebastian_M: powiem ci tak prawdodpodobnie masz racje
@4 674 870Angierski:
Ale ja tobie nie mam zamiaru nic udowadniać ja tylko z tobą rozmawiam i jeżeli pytasz to ci odpowiadam na pytania a jeżeli piszesz coś o mnie co nie ma odzwierciedlenia w Faktach to też ci odpowiadam i piszę co i gdzie popełniasz błędy
Ale ja tobie nie mam zamiaru nic udowadniać ja tylko z tobą rozmawiam i jeżeli pytasz to ci odpowiadam na pytania a jeżeli piszesz coś o mnie co nie ma odzwierciedlenia w Faktach to też ci odpowiadam i piszę co i gdzie popełniasz błędy
@4 674 871Angierski:
Nie chodzi o to czy mam rację czy nie mam racji po prostu ja ci piszę jakie jest życie Co ja robię a ty mi nie wierzysz więc nie musisz Nie musisz mi wierzyć Ja to rozumiem i wcale się na ciebie nie obrażam
Nie chodzi o to czy mam rację czy nie mam racji po prostu ja ci piszę jakie jest życie Co ja robię a ty mi nie wierzysz więc nie musisz Nie musisz mi wierzyć Ja to rozumiem i wcale się na ciebie nie obrażam
Dobrze muszę niestety przerwać naszą rozmowę bo jestem pod domem babci i idę do babci teraz
Koguty

@4 674 880islandorka30,5:
powiem tak - sporo bloków zarzuciłem i nie wszystko widzę, ale, to co widzę

@4 674 884Mulag: Za najlepszy Rosół w Polsce
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
@4 674 892Mulag: Dobry z Ciebie Kucharz może bym się zatrudnił u Ciebie na zmywaku
@4 674 893Mulag: tu się potwierdza powiedzenie wyżej s.a jak du.e ma
@4 674 894Forsami: tylko nie lej za dużo wody i staraj się wycierać ręcznikiem znaczy nie zużywaj ręcznika za dużo mało płace ale zawsze regularnie i wszystkie składki zus itp
9,10,11,29,59,63,66,78,80
@4 674 896Mulag: będę mył bez namaczania bez dotykowo
Bez plusa na dzisiaj
Już jestem
Kto kogo zatrudni?
Ile płacą na godzinę?
60 zł?
60 zł?
@4 674 901Forsami:
8 to śpioch
8 to śpioch
@4 674 901Forsami:
Będziesz zarabiał u Mulag 60 zł na godzinę. 10 godzin pracy 600 zł
Będziesz zarabiał u Mulag 60 zł na godzinę. 10 godzin pracy 600 zł
@4 674 906Sebastian_M: a i wałek się znajdzie na intruza
@4 674 900: ano,ale plus by raczej nic nie dał
Od poniedziałku zaczynam prace w volkswagen
@4 674 901Forsami: w mm ? Śpioszek ? A nie będzie chciał iść na rekord ?
@4 674 907Forsami:
To będziesz pracował w ochronie ?
To będziesz pracował w ochronie ?
@4 674 907Forsami:
Ale na wyposażeniu wałek do ciast to lekka przesada
Ale na wyposażeniu wałek do ciast to lekka przesada
@4 674 914Sebastian_M: to podstawa nie prze sada
@4 674 915tomi77: dziwnie jadasz ciasto i ogórek
Ja się śmieję z tych co jedzą zupę z ziemniakami i do tego pajda chleba
Ja rozumię flaczki to co innego
Ja się śmieję z tych co jedzą zupę z ziemniakami i do tego pajda chleba
Ja rozumię flaczki to co innego

koło 22 idę spać.. Nic mnie nie cieszy..