Wpisy 4 674 623 – 4 674 722
8 marca 2023 14:59 → 8 marca 2023 16:36, 100 wpisów
Idę na Ogłoszenia oliks jakie to ludzie cuda sprzedają tak Będzie Bal u Rafała będziemy jedli robaalaa baaal u Rafała babka białko wyszarpała choć zębów niii miaała
@4 674 624Forsami: Oni wiedzą co dla nas dobre szkoda się stawiać to wszystko dla naszego dobra
Bawcie się 🎈🎈🎈🎈 wygranej niema i nie będzie kiedy w twoich rękach jest łopata spodziewaj się końcem miesiąca że będzie i wypłata a granie to mrzonki
U mnie sprzedalaw gosciu wieze Sony...za 100zl..wszystko dziala procz magnetofonu i cd...czyli radio sprawe
Już jestem
Miałem tel. Klient dzwonił
O czym rozmawialiscie jak mnie nie było?
Juz rozdalem 254 keiaty i 157 czekoladek
🍫
🍫
5 dziewczyn zostawiło mi nr telefonu
😎
😎
@4 674 634waldus:
Wstyd to kraść i pić na umór
Wstyd to kraść i pić na umór
@4 674 634waldus:
Ciągle się tylko czegoś wstydzisz co znowu zrobiłeś złego?
Ciągle się tylko czegoś wstydzisz co znowu zrobiłeś złego?
@4 674 634waldus:
Opowiadaj opowiadaj nie wstydź się nierobek
Opowiadaj opowiadaj nie wstydź się nierobek
@4 674 637waldus:
Podobno węgiel staniał Słyszałeś o tym?
Podobno węgiel staniał Słyszałeś o tym?
@4 674 637waldus:
Widziałeś zdjęcie jajek po ile są jajka w Warszawie i to od Wiejskich kur ?
Widziałeś zdjęcie jajek po ile są jajka w Warszawie i to od Wiejskich kur ?
@4 674 641waldus:
Jak widziałeś to pisz widziałem jak nie widziałeś to napisz nie widziałem żebym wiedział
Jak widziałeś to pisz widziałem jak nie widziałeś to napisz nie widziałem żebym wiedział
@4 674 641waldus:
Pamiętaj że u mnie czeka na ciebie stanowisko kierownicze Jeśli się zdecydujesz będziesz kierownikiem
Pamiętaj że u mnie czeka na ciebie stanowisko kierownicze Jeśli się zdecydujesz będziesz kierownikiem
@4 674 644waldus:
Zamiatania?
Zamiatania?
@4 674 644waldus:
Chcesz być kierownikiem ekipy sprzątającej ?
Chcesz być kierownikiem ekipy sprzątającej ?
@4 674 644waldus:
Tylko pamiętaj nie wyskakuj jak Filip z konopi
Tylko pamiętaj nie wyskakuj jak Filip z konopi
@4 674 644waldus:
Pamiętaj że dzisiaj jest Dzień Kobiet i przydałoby się jakiegoś kwiatka kupić i jakiś prezent nie byle jaki
Pamiętaj że dzisiaj jest Dzień Kobiet i przydałoby się jakiegoś kwiatka kupić i jakiś prezent nie byle jaki
Oni chyba razem pojechali do tych koni bo teraz nikt tu nie ma ale licho nie śpi
@4 674 649Angierski:
To powinieneś się cieszyć
To powinieneś się cieszyć
@4 674 653Sebastian_M: no zawsze przed wyplata sie ciesze
@4 674 651Angierski:
Teraz za tą wypłatę będziesz kupował ?
Teraz za tą wypłatę będziesz kupował ?
@4 674 654Angierski:
Ja jak bym kupował to trochę większą taką żeby na kilka godzin Można było posiedzieć na laptopie na cały dzień 8 godzin tak jak masz pracę
Ja jak bym kupował to trochę większą taką żeby na kilka godzin Można było posiedzieć na laptopie na cały dzień 8 godzin tak jak masz pracę
W miejscowości Adamowizna padła wygrana 5000 zł w zdrapce CZAS NA KASĘ. Szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
@4 674 654Angierski:
Ja już te stacje widziałem od pół roku są w marketach nawet się zastanawiałem nad czymś takim
Ja już te stacje widziałem od pół roku są w marketach nawet się zastanawiałem nad czymś takim
@4 674 659Sebastian_M: dokladnie tak jak piszesz 8 godzin tyle potrzeba na prace w przypadku awarii, co mi sie kilka razy zdarzylo w ciagu roku
Dla wszystkich kobiet w dniu ich święta ⚘🌷🌼🌻🌺
@4 674 662Angierski:
Ja tak patrzę realnie na Ile jest potrzeba bo jak na 4 godziny ci starczy to lipa chodzi o to żeby przez cały dzień można było korzystać z laptopa
Ja tak patrzę realnie na Ile jest potrzeba bo jak na 4 godziny ci starczy to lipa chodzi o to żeby przez cały dzień można było korzystać z laptopa
@4 674 662Angierski:
Powiedz mi jakiego laptopa byś proponował kupić bo będę musiał niedługo zmienić
Powiedz mi jakiego laptopa byś proponował kupić bo będę musiał niedługo zmienić
wiesz nawet 170 watogodzin - mini stacja
ma 48000 mah, laptop ma 4400 baterie i pracuje 2 godziny
czyli 48 / 4,4 * 2godziny pracy = 22 godziny pracy laptopa
ma 48000 mah, laptop ma 4400 baterie i pracuje 2 godziny
czyli 48 / 4,4 * 2godziny pracy = 22 godziny pracy laptopa
@4 674 666Angierski:
Tak to policz żeby był lekki zapas energii
Tak to policz żeby był lekki zapas energii
@4 674 665Sebastian_M: wybierz lekkiego z procesorem Core I5 I3, albo ryzen 5
no ale wliczajac monitor + swiatlo to jakies 8 godzin pracy na laptopie, monitorze i swietle
i wiesz co najlepsze ze ta stacja wazy 1,7 kg i mozna ja zabierac do torby bo jest mala dlatego kupuje mini zeby byla prznosna dodatkowo
darek650305m typował(a) za 4 zł w Keno nr 1171885 i trafił(a) 250 zł
Witam ponownie
Pewniak 24 32
Oczekuje
35 60 70
35 49 70
reszty nie pisze dziś
Pewniak 24 32
Oczekuje
35 60 70
35 49 70
reszty nie pisze dziś
@4 674 668Angierski:
Muszę zobaczyć
Muszę zobaczyć
wiesz za 2000zł jest stacja co ma 500W to wted można nawet czajnik podlaczac itp telewizor lodowke
no ale bez przesady wole jednak prad z gniazdka, czasami jednak musze miec zapasowe zrodlo energii, nawet jak pojade gdzies w podroz i wezme stacje to bede mial jak naladowac komorke, popracowac na laptopie i swiatlo itp
no ale bez przesady wole jednak prad z gniazdka, czasami jednak musze miec zapasowe zrodlo energii, nawet jak pojade gdzies w podroz i wezme stacje to bede mial jak naladowac komorke, popracowac na laptopie i swiatlo itp
dlatego musi byc mini, jest jeszcze micro co kosztuje 450 zl - 100W ale to juz wogole mozna wszedzie ja zabrac tylko tyle ze 100W to starczy na 6 razy naladowanie laptopa
@4 674 633Sebastian_M:
Przed chwilą padło 107 x 35,80 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
@4 674 676Angierski:
Ja już ci napisałem jakie ja bym kupił taką stację żeby starczyła przynajmniej na 8 godzin twojej pracy przy laptopie lub cały dzień tyle ile potrzebujesz jednego dnia pracować
Ja już ci napisałem jakie ja bym kupił taką stację żeby starczyła przynajmniej na 8 godzin twojej pracy przy laptopie lub cały dzień tyle ile potrzebujesz jednego dnia pracować
Czasami nie odpisuję to Poczekajcie chwilę bo mam bardzo dużo telefonów i muszę je odbierać bo Dzwonią klienci
@4 674 681Sebastian_M: zobacze, ale jest dwa razy drozsza bo 2 x wieksza pojemnosc
@4 674 680Gosia__77:
🌺🌻🌼🌷⚘
🌺🌻🌼🌷⚘
@4 674 678islandorka30,5:
⚘🌷🌼🌻🌺🌹
⚘🌷🌼🌻🌺🌹
@4 674 684Sebastian_M: dziękuję
o tyle dobra sa te stacje od UPS, ze bateria od UPS trzyma mniej i wazy z 8 kg
@4 674 678islandorka30,5:
Wbrew pozorom dziewczyny też szukają towarzystwa i chciałyby się umówić spotkać porozmawiać miło spędzić czas
Wbrew pozorom dziewczyny też szukają towarzystwa i chciałyby się umówić spotkać porozmawiać miło spędzić czas
@4 674 689Gosia__77:
Idzie wiosna dziewczyny zaczną chodzić w mini sukieneczkach spódniczkach króciutkich
Idzie wiosna dziewczyny zaczną chodzić w mini sukieneczkach spódniczkach króciutkich
Dla wszystkich pań
🌹🌺🌻🌼🌷⚘
🌹🌺🌻🌼🌷⚘
a propos sukienek idę mierzyć swoje czy jeszcze wejdę po zimie
@4 674 695Gosia__77:
Jakbyś w razie czego weszła w te sukienki to daj foto to ci powiem czy ładnie wyglądasz
Jakbyś w razie czego weszła w te sukienki to daj foto to ci powiem czy ładnie wyglądasz
@4 674 694Sebastian_M: mam pewny sposob gry na sporty wirtualne w sts
@4 674 693waldus:
Idziesz już spać czy jeszcze będziesz chwilę oglądał telewizję ?
Idziesz już spać czy jeszcze będziesz chwilę oglądał telewizję ?
@4 674 697Angierski:
Tak myślę że na sporty wirtualne to jest jakiś sposób dlatego że tam są wyniki nieprzewidywalne
Tak myślę że na sporty wirtualne to jest jakiś sposób dlatego że tam są wyniki nieprzewidywalne
po pierwsze trzeba zrobic statystyke trafien na stronie
wyroznic np. pozycja w lidze i rozbic na kursy
pozyjca 10 np. kurs 2.0 wszed +2, nie weszedł -1
te ktore beda mialy wynik dodatni to znaczy ze lepiej wchodza niz losowo na plus i tymi trzeba grac i one beda podswietlone
wyroznic np. pozycja w lidze i rozbic na kursy
pozyjca 10 np. kurs 2.0 wszed +2, nie weszedł -1
te ktore beda mialy wynik dodatni to znaczy ze lepiej wchodza niz losowo na plus i tymi trzeba grac i one beda podswietlone
@4 674 697Angierski:
Powiem ci że na wszystkie dyscypliny sportu jest sposób tylko musisz podejść do tego zupełnie inaczej nie patrzeć na to czy dobry zespół czy zły zespół tylko patrzeć na kursy
Powiem ci że na wszystkie dyscypliny sportu jest sposób tylko musisz podejść do tego zupełnie inaczej nie patrzeć na to czy dobry zespół czy zły zespół tylko patrzeć na kursy
@4 674 701Sebastian_M: no tak
Miałem kolegę który grał tylko na remisy wybierał takie ligi w których statystycznie jest najwięcej remisów nie pamiętam jaka to była ale z tego co mogę sobie przypomnieć To była chyba trzecia liga włoska i coś jeszcze i od czasu do czasu wchodziło mu wszystko
bo jakbys sumowa kursy - liczba spotkan w przypadku super losowym da 0
w przypadku kiedy wiecej sie trafia na plus, a jak mnie to na minus
w przypadku kiedy wiecej sie trafia na plus, a jak mnie to na minus
@4 674 704Angierski:
Trzeba być cierpliwym jeżeli grasz na przykład na remisy to puszczać aż w końcu wejdzie bo wejdzie nie ma tak że nie wejdzie w końcu wejdą wszystkie remisy i jest wysoka wygrana
Trzeba być cierpliwym jeżeli grasz na przykład na remisy to puszczać aż w końcu wejdzie bo wejdzie nie ma tak że nie wejdzie w końcu wejdą wszystkie remisy i jest wysoka wygrana
A sam wiesz że za remisy dobrze płacą
@4 674 705Sebastian_M: no tak tylko problem z AKO jest dwa remisy gora
@4 674 707Angierski:
Tutaj się gra inaczej tu się gra na przykład 3 z 5
Tutaj się gra inaczej tu się gra na przykład 3 z 5
3 remisy to masz kurs 35 to mozesz pograc 35 razy za 100zł zanim nie stracisz
ja tam w sobote zrobie statystyki wlasne spotkan czy grac niskimi kursami czy wyzszymi wszystko mi pokaze
@4 674 695Gosia__77: tak dupsko urósł?
@4 674 708Sebastian_M: pasuje mi obornik na działce rozrzucić piszesz się na to
np. cos co ma kurs 3.0 musi wpadac co 2.50 spotkan czyli 2 razy na 5 spotkan wtedy bedie sie oplacac nim grac
@4 674 713: w ramach czynu społecznego
@4 674 712Bolo22:
@4 674 713waldus:
Piszę się. Roztrzesiesz Obornik i napiszesz jak Ci poszło?
Piszę się. Roztrzesiesz Obornik i napiszesz jak Ci poszło?
@4 674 715waldus:
Zrobisz to i nazwiesz Jak będziesz chciał może to byś jako czyn społeczny
Zrobisz to i nazwiesz Jak będziesz chciał może to byś jako czyn społeczny
@4 674 718Sebastian_M: coś mi się o uszy obiło że lubisz pomagać
@4 674 685Sebastian_M: dzięki
@4 674 720islandorka30,5:
@4 674 719waldus:
Oczywiście że lubię pomagać każdemu Chętnie pomogę
Oczywiście że lubię pomagać każdemu Chętnie pomogę