Wpisy 466 762 – 466 861
27 sierpnia 2011 19:06 → 27 sierpnia 2011 19:33, 100 wpisów
Panie Dariuszu radzę popatrzeć dokładnie. Będzie czas że bedzie Pan wiedział kidy zagrać swojego Pewniaka a kiedy nie!!!. NIE CODZIENNIE proszę posłuchać dobrej rady

Darek ten program viltomierz to trzeba było go uruchomić smesme..czy on jest bezpłatny nie wiesz moze?
Całkowicie się zgadzam z tobą Gała. Przeanalizuj kiedy tobie wchodzą akiedy nie i wysiągnij wnioski!!! Zweóć uwage czy nie dasz rady czegoś umieścić w jakichś ramach czasowych

freemen dzis poleciala moja ulubiona 3/3 która [pada często w soboty 12,13,71
Ja rownież nie gram codziennie Panie Dariuszu. Np jutro mam wolne
i nie zamierzam nawet patrzeć na cyferki. CO innego po jutrze
i nie zamierzam nawet patrzeć na cyferki. CO innego po jutrze
Darek..chodzi o to ze na drugim komputerze mialam ale zanisołam na format i muszę od nowa chyba instalowac...nie wiem czy go mi nie skasowano..ale to dopiero w poniedzialek sie dowiem
no własnie nie wiem czy viltomierz czy inny wiem ze cos smsa trzeba było wysłac

Andromedo rozumiem iż masz swoje ulubione cyferki i całkowicie to szanuje
Ale JA opieram sie na zarzeniach losowych

Ale JA opieram sie na zarzeniach losowych

andro program o którym mówisz jest na stronce w temacie i faktycznie do niegopotrzebny jest esemes ale to nie viltomierz nazywa się inaczej ale go wszyscy tu znają dobrze
Niech Żyją Państwo Młodzi

Gorzka wódka gorzka wódka
http://www.youtube.com/watch?v=yi3w9da0VHI&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=yi3w9da0VHI&feature=related
Darek a nazwa chociaz pierwsza literka bo chce go sciągąć tzn jesli po formacie tamtego kompa go nie będzie..bo to mamy program
madzia77 dobrze wiesz że jestem na językach u wielu ludzi i dlatego nie chce już prowokować kolejnej sprzeczki z moim udziałem
bo by mnie mama udusiła jak bym jej tego programu nie odzyskała

Dopóki jest dobrze jest oky a jak coś to zaraz jestem wciągany w coś zipełnie bez wiedzy na ten temat
Darek >>> daj spokój - to co ja mam powiedzieć ... tylko generalnie mam to w poważaniu,widzisz wiele osób czuje się bezkarnie bo mają poczucie anonimowości w internecie.
Gała >>> ja ostatnio meczyki zaczęłam ...
Gała >>> ja ostatnio meczyki zaczęłam ...
Darek jak by w poniedziałek nie było tego programu po formacie to zostawie Ci w profilu meila swojego
andro no chciałbym Ci pomóc ale nie mogę podac nazwy bo zrobię reklamę ostatnia litera tego programu to s
martin ty tak miał na imię kelner który roznosił wódke i napoje u m,nie na weselu
mówiłem ze s

mówiłem ze s
madzia nie dla nas jest porazki smak, nie dla nas forma zła bo my jesteśmy.......
Ten program był kiedyś bardzo popularny to z niego właśnie plus jeszcze z dwóch innych swoich układam zestawy
Darek nie wiem ..zapytam mamy o jakie to forum chodzi bo nie mapietam dokladnie i wtedy poszukam

i jak ci idzie?
coś bez formy jestem ...