Wpisy 466 268 – 466 367
27 sierpnia 2011 11:15 → 27 sierpnia 2011 13:07, 100 wpisów
krisekb
wstaw po prostu w profil coś odrobinę mocniejszego - beemy nie będą jechać, jako wspólasy do 8/10 - ok ?
Jak się tenod typowań nazwał - ten analityk szukający udziałowców ? - Czytaj analityk, czytaj i powtarzaj **************************************************************
Nie ma żadnych sposobów, wygrywać regularnie znaczne kwoty, czyli by uczynić sobie z tej gry stałe źródło utrzymania
op. cit. joker007
liczy się ten jeden traf dający maxa
op. cit. Hartge
dobrego dnia
wstaw po prostu w profil coś odrobinę mocniejszego - beemy nie będą jechać, jako wspólasy do 8/10 - ok ?
Jak się tenod typowań nazwał - ten analityk szukający udziałowców ? - Czytaj analityk, czytaj i powtarzaj **************************************************************
Nie ma żadnych sposobów, wygrywać regularnie znaczne kwoty, czyli by uczynić sobie z tej gry stałe źródło utrzymania
op. cit. joker007
liczy się ten jeden traf dający maxa
op. cit. Hartge
dobrego dnia
analityk, chyba, że ...
znajdzie się jelenia, który o tym nie wie
dycha
a ile razy ?
typowania dziesiątek - 12 razy
3/10 7, 2/10 4, 1/10 - to tu się trochę popraw
dzięki
dobry humor to podstawa
znajdzie się jelenia, który o tym nie wie
dycha
a ile razy ? typowania dziesiątek - 12 razy
3/10 7, 2/10 4, 1/10 - to tu się trochę popraw
dzięki
dobry humor to podstawa

@ dycha
Gdybyś trafił 10/10 powiedzmy 5 razy w jednym roku, przyznałbym ci rację. To, że trafiłeś 10/10 (sam, czy na Ch-T?) nie dowodzi niczego (ale gratuluję!). Prędzej czy później ktoś wygra...
@ Robal_36
Dobry humor? Na tym to właśnie polega
Gdyby nie optymizm i wiara w to, że właśnie JA urodziłem się pod szczęśliwą gwiazdą, bo znów wygrałem 20 zł (choć wcześniej wpłaciłem 200), nikt by w gry TS nie grał
Czekolada też działa na poprawę humoru, kosztuje tyle co zakład Lotto, a "wygrana" w 100% gwarantowana... Jest tak jak piszesz - gra się o te najwyższe stawki...
Gdybyś trafił 10/10 powiedzmy 5 razy w jednym roku, przyznałbym ci rację. To, że trafiłeś 10/10 (sam, czy na Ch-T?) nie dowodzi niczego (ale gratuluję!). Prędzej czy później ktoś wygra...
@ Robal_36
Dobry humor? Na tym to właśnie polega
Gdyby nie optymizm i wiara w to, że właśnie JA urodziłem się pod szczęśliwą gwiazdą, bo znów wygrałem 20 zł (choć wcześniej wpłaciłem 200), nikt by w gry TS nie grał
Czekolada też działa na poprawę humoru, kosztuje tyle co zakład Lotto, a "wygrana" w 100% gwarantowana... Jest tak jak piszesz - gra się o te najwyższe stawki...Powódź - mniej grających
dzisiejsze piekiełko i
Hartge
dzielnie dał sobie szansę
, a robak zastanawia się, czy pełznąć
Joker007
znowu - dokładnie - a Oni - doskonale o tym wiedzą
...magia wysokich kwot, kumulacje... a robak - /ten to ma fart/ i pyku pyku i bez chytrzenia i w miniaska
Zimne
dla prawie wszystkich, bo
Para Młoda Po Raz Pierwszy

dzisiejsze piekiełko i
Hartge
dzielnie dał sobie szansę
, a robak zastanawia się, czy pełznąć Joker007
znowu - dokładnie - a Oni - doskonale o tym wiedzą
...magia wysokich kwot, kumulacje... a robak - /ten to ma fart/ i pyku pyku i bez chytrzenia i w miniaska

Zimne
dla prawie wszystkich, boPara Młoda Po Raz Pierwszy

Kiedyś , dawno temu wydawali taki biuletyn - "totosport"
- po 416 losowaniach było 115x 10/10 ? no, ale te 50-ki.../
- ponad 60% zakładów było na 10/10...
- po 416 losowaniach było 115x 10/10 ? no, ale te 50-ki.../
- ponad 60% zakładów było na 10/10...
Uśmiechem wszystkich witam,
serdecznie pozdrawiam,
radosny nastrój na cały dzień zostawiam
Życzę miłej soboty i niedzieli
do poniedziałku
serdecznie pozdrawiam,
radosny nastrój na cały dzień zostawiam

Życzę miłej soboty i niedzieli
do poniedziałku
dycha, przecież ja t.e.ż nie mówię, że to niemożliwe, tylko, i weź to jakoś powtórz 
joker007
I wiesz, co mnie jeszcze zastanawia ?
- zerknij w bieżące zestawienie wysokich wygranych, a być może już, to zrobiłeś... Skąd, dlaczego, czemu tak się "zatrzymało" ?
- i czemu, z jakiego powodu, w jakim celu - w bazie archiwum wyniki trzymają pół roku ? Jakaś przyczyna musi być, nie ?
Po raz pierwszy

NO ! proszę nie deptać Panny Młodej 

joker007
I wiesz, co mnie jeszcze zastanawia ?
- zerknij w bieżące zestawienie wysokich wygranych, a być może już, to zrobiłeś... Skąd, dlaczego, czemu tak się "zatrzymało" ?
- i czemu, z jakiego powodu, w jakim celu - w bazie archiwum wyniki trzymają pół roku ? Jakaś przyczyna musi być, nie ?
Po raz pierwszy

NO ! proszę nie deptać Panny Młodej 

witam wszystkich.
Pasko, wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia.

Pasko, wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia.

Rzadko tu jestem, kusi mnie czasami żeby zagrać strona pozwala typować na sucho, tylko nie rozumiem dlaczego nie można np. 5 minut przed losowaniem. Ja osobiście najczęściej grałem na pierwsze losowanie między godz. 13:45-13:55 w różnych kolekturach bo przekonany byłem, że totalizator zbiera dane i ustawia liczby tak, aby nie padła dziesiątka. "Na wygraną" przez 2 lata wydałem ok 30 000zł., nie licząc nerwów, stresu, kłopotów z kasą itd. Dwa dni przed tym jak trafiłem swoją dziesiątkę ktoś z Łodzi czy z Krakowa, nie pamiętam, zgarnął kumulację w multi razem prawie milion. Teraz nie gram wogóle. ...ale warto było...nota bene, szczęśliwe numery puściłem wcześnie bo ok. 9 rano, więc totalizator miał czas na ... hehe, pozdrawiam
nie gra wogule, czy w szczegule
ale bajki dyrdymały, banialuki......
wszystko chyba z powodu upału
ech ten upał!!!!!!!!

ale bajki dyrdymały, banialuki......
wszystko chyba z powodu upału
ech ten upał!!!!!!!!

dycha
"Ja osobiście najczęściej grałem na pierwsze losowanie między godz. 13:45-13:55 w różnych kolekturach bo przekonany byłem, że totalizator zbiera dane i ustawia liczby tak, aby nie padła dziesiątka."
przeczytaj raz siebie jeszcze Dycha i zastanów się gdzie dałeś kuchę ....
"Ja osobiście najczęściej grałem na pierwsze losowanie między godz. 13:45-13:55 w różnych kolekturach bo przekonany byłem, że totalizator zbiera dane i ustawia liczby tak, aby nie padła dziesiątka."
przeczytaj raz siebie jeszcze Dycha i zastanów się gdzie dałeś kuchę ....

Gała hehe ślub jest o 13:00 hehe to sie opije ile wleze do rana

dycha >>> ale i tak Cię lubię,bo udało Ci się mnie rozbawić ....
Gała hehe nie ja mam mocną główke
tak bo u nas sluby sa wczesnie

tak bo u nas sluby sa wczesnie
andromeda....dzisiaj popłakałam się ze śmiechu jak małe dziecko,łzy mi normalnie po plecach ciekły

andromeda...
dzisiaj pojechałam po kumpla i chodzi o to,że musiałam się szybko zmieścić między dwa auta,no wiadomo,przyspieszyłam a teraz kolega mi mówi że,mózg mu się wyłączył na chwilkę,był juz u mnie w domu a mózg dopiero żegnał się z jego mamą
Ja ***ole,musiałabyś to usłyszec

dzisiaj pojechałam po kumpla i chodzi o to,że musiałam się szybko zmieścić między dwa auta,no wiadomo,przyspieszyłam a teraz kolega mi mówi że,mózg mu się wyłączył na chwilkę,był juz u mnie w domu a mózg dopiero żegnał się z jego mamą
Ja ***ole,musiałabyś to usłyszec

andromeda....oczy mam spuchnietę od łez a tak się smiałam,że brakowało mi powietrza i wydawałam z siebie jakieś dziwne dźwięki
a oni się śmiali znowu z mojego śmiechu.O Ja pitole co za czubki

a oni się śmiali znowu z mojego śmiechu.O Ja pitole co za czubki

wiesiu
no właśnie tak dzisiaj myślałam,może wskoczą szatańskie jak anielskie nie chcą

no właśnie tak dzisiaj myślałam,może wskoczą szatańskie jak anielskie nie chcą

Lila hehe normalnie zajawka 24 dobowa...podobają mi sie te nowe emtoy 

narka