Wpisy 4 655 628 – 4 655 753
10 lutego 2023 14:09 → 10 lutego 2023 16:52, 100 wpisów
@4 655 625Sebastian_M: niecwnikam
@4 655 620islandorka30,5: a mogę wiedzieć co to za telefon?
@4 655 627islandorka30,5: to już nie pomoge
@4 655 628islandorka30,5:
Ja też nie wnikam
Ja też nie wnikam
Ooo musialam odświeżyć
@4 655 630Bolo22:
Ja tez
@4 655 632islandorka30,5: bo to okienko do wpisywania możesz palcem powiększyć, pomniejszyć ... zanim zaczniesz pisać np.
Pasko dałeś dziś żółtą kartkę jednej osobie a później zablokowałeś 2 osoby?
Jak dla mnie to dziwne i powiem szczerze że tu wiele osób wkleja dziwne zdjęcia i daje dziwne wpisy i nie są przez Ciebie blokowane.
Możesz napisać dlaczego tak zrobiłeś ?
Jak dla mnie to dziwne i powiem szczerze że tu wiele osób wkleja dziwne zdjęcia i daje dziwne wpisy i nie są przez Ciebie blokowane.
Możesz napisać dlaczego tak zrobiłeś ?
Popołudniowa

I
Chodzi mi o Stryjek i Andrzejd
@4 655 639RT1: Zaraz podam moje liczby na wieczór.
@4 655 638emerytka 46: ...jak pozwolisz z miłą chęcią, bom słabiutki od wtorku
Dopisano wygrane Kaskady - padło 2 x 1000 zł
@4 655 637Sebastian_M: po prostu intuicja, że tego potrzebuje czat i nie widziałem na dłuższą już metę tych osób na czacie ... albo i tej osoby, bo też odkryłem, że to raczej jedna osoba
4 655 644. BrandImage
Dopisano wygrane Multi Multi
Na wieczór
1,7,8,9,11,12,15,19,20,24,25,26,27,29,30,32,34,41,42,44,52,53,58,62,
66,69,71,73,79
1,7,8,9,11,12,15,19,20,24,25,26,27,29,30,32,34,41,42,44,52,53,58,62,
66,69,71,73,79
@4 655 632islandorka30,5: wyłączyłem możliwość zmiany tego okienka z telefonu ... bo to faktycznie dziwnie działa, raz mi widzę działa, raz nie ... i nie jest potrzebne.
dzisiejsza promocja w gierkach ...
2 x 5 zł 👉 Bonus 2 zł 🎁
2 x 10 zł 👉 Bonus 5 zł 🎁
2 x 20 zł 👉 Bonus 10 zł 🎁
Z każdej promocji można skorzystać 3 razy.
Czyli można łącznie wydać 210 zł, zagrać 18 razy ... i otrzymać 51 zł zwrotu.
2 x 5 zł 👉 Bonus 2 zł 🎁
2 x 10 zł 👉 Bonus 5 zł 🎁
2 x 20 zł 👉 Bonus 10 zł 🎁
Z każdej promocji można skorzystać 3 razy.
Czyli można łącznie wydać 210 zł, zagrać 18 razy ... i otrzymać 51 zł zwrotu.
Przed chwilą padło 2 x 750,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
@4 655 647Pasko:
Masz pewność że to jedna osoba?
A dlaczego intuicja Ci nie podpowiedziała że powiedzmy wujek47 zachowujący się arogancko i wulgarnie też powinien opuścić czat ?
W tym przypadku intuicja podpowiadała Ci że on się poprawi a on ciągle robił to samo czyli poprawy nie było ale tolerowałeś tego człowieka.
Wiesz chodzi mi o to że nie traktujesz wszystkich jednakowo tylko pewne osoby maja u Ciebie względy i ciche poparcie z Twojej strony. Ja tak to widzę. I nie tylko ja ale cześć osób boi się poruszyć ten temat lub nie chce z uwagi na to że to nic nie daje. Ja widzę że Ty bardzo zwracasz uwagę na to co mówi i pisze większość.
Oczywiście należy na to patrzeć ale moim zdaniem jednostki też się liczą. Nawet te które mają inne zdanie i myślą inaczej. Tu jest społeczeństwo i eliminowanie osób tylko dlatego że intuicja Ci coś podpowiada według mnie to nie tędy droga.
Gdyby rzeczywiście te 2 zablokowane osoby zachowywały się niekulturalnie wtedy blokada słuszna. A tu jeden wpis żółta kartka a po namyśle blokada i przy okazji drugą osobę też blok bo może to jedna osoba ale tylko może (bo tak podpowiadają inni ) według mnie decyzja pochopna i niesłuszna.
To jest Twoja strona i zrobisz co chcesz. Ja tylko wyrażam swoją opinię o tym co widziałem i jak to widzę.
Jeszcze raz. Naruszenie regulaminu lub nieodpowiednie zachowanie -- blokada jestem za.
Jeśli to ta sama osoba to wcześniej czy później wyjdzie i wtedy zadziałasz.
Intuicja może być zawodna i może skrzywdziłeś w ten sposób niewinną osobę.
Pomyśl o tym
Masz pewność że to jedna osoba?
A dlaczego intuicja Ci nie podpowiedziała że powiedzmy wujek47 zachowujący się arogancko i wulgarnie też powinien opuścić czat ?
W tym przypadku intuicja podpowiadała Ci że on się poprawi a on ciągle robił to samo czyli poprawy nie było ale tolerowałeś tego człowieka.
Wiesz chodzi mi o to że nie traktujesz wszystkich jednakowo tylko pewne osoby maja u Ciebie względy i ciche poparcie z Twojej strony. Ja tak to widzę. I nie tylko ja ale cześć osób boi się poruszyć ten temat lub nie chce z uwagi na to że to nic nie daje. Ja widzę że Ty bardzo zwracasz uwagę na to co mówi i pisze większość.
Oczywiście należy na to patrzeć ale moim zdaniem jednostki też się liczą. Nawet te które mają inne zdanie i myślą inaczej. Tu jest społeczeństwo i eliminowanie osób tylko dlatego że intuicja Ci coś podpowiada według mnie to nie tędy droga.
Gdyby rzeczywiście te 2 zablokowane osoby zachowywały się niekulturalnie wtedy blokada słuszna. A tu jeden wpis żółta kartka a po namyśle blokada i przy okazji drugą osobę też blok bo może to jedna osoba ale tylko może (bo tak podpowiadają inni ) według mnie decyzja pochopna i niesłuszna.
To jest Twoja strona i zrobisz co chcesz. Ja tylko wyrażam swoją opinię o tym co widziałem i jak to widzę.
Jeszcze raz. Naruszenie regulaminu lub nieodpowiednie zachowanie -- blokada jestem za.
Jeśli to ta sama osoba to wcześniej czy później wyjdzie i wtedy zadziałasz.
Intuicja może być zawodna i może skrzywdziłeś w ten sposób niewinną osobę.
Pomyśl o tym
@4 655 654Sebastian_M: no tak wiadomo czat musi rezonować trochę ze mną ... o gustach się nie rozmawia ... dla mnie wujek47 jest wyjątkowo normalnym gościem.
@4 655 656: zadaję sobie np. pytanie, czy mógłbym się spotkać z daną osobą na żywo, jeśli odpowiedź brzmi tak, to jest ok ... jeśli natomiast nie wyobrażam sobie tego, to jest to sygnał, żeby się zastanowić, czy chcę tu dany charakter osobowy. Bo wiesz ... jak ktoś się wypowiada tam 1 wpis na dzień ... no to na pewno można przymknąć oko, ale jeśli ktoś dominuje, a do tego nie podoba mi się większość tego co pisze/wkleja, to dziękuję i tyle.
@4 655 657Sebastian_M: to nie jest normalność co oni wyczyniają ... a po blokadzie to się odpalają strasznie. Nie wiem co ta osoba prowadzi za życie, ale strach.
@4 655 661: jak ich/go lubisz to zaproś kiedyś do siebie, a potem spróbuj wyprosić, to zobaczysz co się zacznie
@4 655 662Pasko: Akurat ja się nie boję tu nikogo.
Jestem w stanie z każdym się spotkać i porozmawiać .
Jestem w stanie z każdym się spotkać i porozmawiać .
@4 655 662Pasko: Nie to że kogoś lubię czy nie lubię . Tu nie o to chodzi. Ja patrzę też na zachowanie osób będących tu na czacie.
To daje mi wiele do myślenia o każdej z nich
To daje mi wiele do myślenia o każdej z nich
@4 655 662Pasko:
Powiem Ci że nie potrzebuję nawet rozmawiać przez tel. lub w cztery oczy. O większości osób tu z czata mogę napisać i jestem pewny że w powiedzmy 80 -90 % to się sprawdzi.
Powiem Ci że nie potrzebuję nawet rozmawiać przez tel. lub w cztery oczy. O większości osób tu z czata mogę napisać i jestem pewny że w powiedzmy 80 -90 % to się sprawdzi.
@4 655 666Majestat:
@Sebadtian_M: patrz jaki typ i oceniaj
Gość żyje w świecie tylko tego czata, cytuje mi wpisy sprzed kilku lat których już nie ma nawet dostępnych...

Gość żyje w świecie tylko tego czata, cytuje mi wpisy sprzed kilku lat których już nie ma nawet dostępnych...

@4 655 662Pasko:
A co do zaproszenia to rzadko tu ktoś kogoś zaprasza. Jeśli bym zaprosił i ktoś by nie chciał wyjść to też wiem jak postąpić i jak zrobić aby było tak jak ja chcę a nie jak chce gość .
Każdego gościa szanuję ale wymagam i egzekwuję tego samego od drugiej osoby
A co do zaproszenia to rzadko tu ktoś kogoś zaprasza. Jeśli bym zaprosił i ktoś by nie chciał wyjść to też wiem jak postąpić i jak zrobić aby było tak jak ja chcę a nie jak chce gość .
Każdego gościa szanuję ale wymagam i egzekwuję tego samego od drugiej osoby
@4 655 672: już zablokowałem, ale jak widać co mi zaczęło przychodzić pare minut temu
@4 655 674: wierzy, że mam "swoich ludzi", itd. dziwny typ i tyle.
@4 655 672Pasko: Tak ale o kim piszesz?
Kto Ci to napisał ?
Kto Ci to napisał ?
@4 655 677Sebastian_M: a jak myślisz Stryjek/Andrzejd
@4 655 678: jak ich blokuję a za 3 minuty zaczynają spływać takie sms serią, to myślisz że kto pisze?
@4 655 678Pasko:
Co do tego nie mamy pewności.
Co do tego nie mamy pewności.
@4 655 681Sebastian_M: Ty nie masz, ja mam.
To są tylko domysły.
@4 655 680tomi77: czas wzrastania tego nie uczy takiego zachowania
@4 655 682Pasko: Jak masz na to 100% pewność to inna sprawa.
@4 655 683Sebastian_M: domysłem to jest fakt, że świat jest symulacją
Wspieramy wyjatkowo normalnego on wali wierszykami tych obłudnych
wiernych ale brzydzimy się jeszcze bardziej normalnych?
nie kumam
wiernych ale brzydzimy się jeszcze bardziej normalnych?
nie kumam
@4 655 685Sebastian_M: nie mam 100%, zostawiam sobie 0,01% że to Ty pisałeś
@4 655 690Pasko:
@4 655 690Pasko: Mam pytanie . Ciekawe
Nie wiem jak ludzie trafiają te 4vlotto plus.. Ja tu 2 z 6 nie mogę trafić..
@4 655 696Sebastian_M: nie wykluczałbym.
@4 655 698Pasko:
@4 655 697tomi77: trafiaja 2/6 tak naprawde a reszte to szczescie
serdeczne wyrazy współczucia dla tych
co uwierzyli, że jak wejdą
w bit coin, albo amazon
zarobią !
lubię, jak pieniądze szeleszczą w kieszeni
a tych w internecie coinowych nie słychać szelestu
co uwierzyli, że jak wejdą
w bit coin, albo amazon
zarobią !
lubię, jak pieniądze szeleszczą w kieszeni
a tych w internecie coinowych nie słychać szelestu
ale ludzie, aby marzyć
muszą coś stracić
tak samo jak w grach w TS
muszą coś stracić
tak samo jak w grach w TS
@4 655 638emerytka 46: pieknie
@4 655 672Pasko: Pasko teraz dopiero zauwazyles jak to sie Ciebie dotyczy! Mowione miales od dawna ze to czub i psychol to tetaz dotarlo wrescie, dobrze ze pozno niz wcale.
@4 655 675Pasko: ja naprawde nie potrafie zrozumiec tego wariata, bo mormalny czlowiek on nie jest. A przedsiebiorca nie duzo lepszy bo ma czarne na bialym a i tak pewnie ma jakies ale, bo jemu pasuja tacy uposledzeni bo jak to sie mowi swoj do swojego. Tyle w temacie i dobrze Wodzu ze zauwazyles ze to czlowiek do utylizacji
prawie wszystko ulungi mam poblokowane, i aż na ten moment prawie żałuję i czemu przychodzi mi na
Pewna papuga miała skłonności do podgłądania podbojów miłosnych własciciela.
Kiedy własciciel wracał głosno komentowała jego poczynania, nie szczedzac mu
słów. Była za to zamykana w szafie, w kuchni, w końcu nie dawała mu dojsc do odpowiedniego momentu podczas seksu. Właściciel wpadł na pomysł i przywiazał ją do
krzesła, zakneblował i odwrócił tyłem do łózka. Podczas seksu z ukochana nagle spada koldra z łozka...
Kobieta szepneła do mężczyzny: Popraw ja nogą...
Papuga drgneła i spod knebla odpowiedziala: Chyba kark skrece, ale ten numer musze zobaczyc! szeryf się wyprze komilitona ?
Pewna papuga miała skłonności do podgłądania podbojów miłosnych własciciela.
Kiedy własciciel wracał głosno komentowała jego poczynania, nie szczedzac mu
słów. Była za to zamykana w szafie, w kuchni, w końcu nie dawała mu dojsc do odpowiedniego momentu podczas seksu. Właściciel wpadł na pomysł i przywiazał ją do
krzesła, zakneblował i odwrócił tyłem do łózka. Podczas seksu z ukochana nagle spada koldra z łozka...
Kobieta szepneła do mężczyzny: Popraw ja nogą...
Papuga drgneła i spod knebla odpowiedziala: Chyba kark skrece, ale ten numer musze zobaczyc! szeryf się wyprze komilitona ?
Mogę prosić o jakiś maleńki shotscreening z dzisiejszych erupcji od kogoś, kto nie ma tych zjawisk zblokowanych ?
@4 655 732Robal_36: niestety nie pomogę mam blokady a tez kawalek rozgrywek bym ujrzec chciala ktos cos
@4 655 738Biedroneczka1977: a co powiesz o biorącym "worma za robaka" szeryfie - branym na rzeczoznawcę stanów umysłowych ?
@4 655 740waldus: waldus chyba liczba wiadomości Ci wzrośnie
@4 655 739Robal_36: bez komentarza
@4 655 741Robal_36:
@4 655 741Robal_36: tera ten pan będzie miał problem śledzić czat
@4 655 744waldus: prawdopodobnie kilka nicków już ma przygotowane, karty do mobilfonków można nabyć za grosze wypiekach różnych była mowa, sorry, oddalę się na czas pewien 

@4 655 746Robal_36: co ty jeszszpinak że makaronem dziś u mienia
@4 655 747waldus: o kurła, właśnie przypomniałeś, jaki dziś dzień tygodnia
@4 655 749Robal_36:
@4 655 749Robal_36: dziś tylko pifko może 8
@4 655 752Robal_36: nie bój żaby bóg Ci wybaczy