Wpisy 465 139 – 465 238
26 sierpnia 2011 15:05 → 26 sierpnia 2011 15:38, 100 wpisów
Dopisano wygrane multi multi
nil
no kiedy było 69
wczoraj miałem profilu

no kiedy było 69
wczoraj miałem profilu

andromeda...w tym roku jeszcze takich upałów nie było i pewnie dlatego

no dobra uciekam..
lila

androoo

lila

androoo

z tego co wyczytałam miedzy wierszami wlm. to nie o to mu chodziło,tylko o coś zupełnie innego,ale żeby to zrozumieć trzeba umieć czytać ...
wlm. z pewnością go bardzo obchodzą czyjeś sympatie i "spotykania" hehe - dobra bez sensu gatki ...
jemu jedynie rozchodziło się o tematykę poruszana na czacie ... jak i hefajstosowi ...
wlm. z pewnością go bardzo obchodzą czyjeś sympatie i "spotykania" hehe - dobra bez sensu gatki ...
jemu jedynie rozchodziło się o tematykę poruszana na czacie ... jak i hefajstosowi ...

ja mówię 69 nie bedzie dzisiaj

Darek
witam

witam

ja na dziś 67 

Pan samochodzik i templariusze milei taki samochód że pokonał kazde jeziorko ale w taki razie wez sobie cos na przebranie bo wiesz będziesz mokry lekko
Lila hehehe...trochę gorąco..u mnie 32 stopnie...a jeszcze jak dojdzie 36,6 i 36,6 to dopiero będzie gorąco

Mój pewniak na wieczór to 3 i mam taka dyszke z plusem 3.6.7.11.13.20.35.52.66.74
Bonus Multi Multi: 260 000 złotych
nil...Kiedyś do Kiel od ringu Berlińskiego wyprzedziło mnie tylko jedno auto......Renault Clio Williams. Chyba nie miał blokady bo wyprzedzał przy 230/h
Lila..dzis mam luzik..i z doskoku..jestem..

Dariusz..witaj..

..juz Cie wyzej tez..witalam..ale moze nie zauwazyles...

http://www.youtube.com/watch?v=AWQ_-9_xAEg&feature=related

Dariusz..witaj..

..juz Cie wyzej tez..witalam..ale moze nie zauwazyles...

http://www.youtube.com/watch?v=AWQ_-9_xAEg&feature=related
Dariusz myslisz ze 9 wypadnie..bo kompletuje..cosik..
na 22.15 iii
o ladny usmiesh..

Lila..ciesze sie..

na 22.15 iii
o ladny usmiesh..

Lila..ciesze sie..

anzu. w czerwcu 11 r. kupiłem subaru outback 3,6 nav dobre bydle ale pali jak smok jak nie poznam jakiegoś szejka to go sprzedam 

jutro w Londynie