Wpisy 465 045 – 465 144
26 sierpnia 2011 14:02 → 26 sierpnia 2011 15:07, 100 wpisów
Użytkownik Automat dopisał wyniki multi multi
07,08,16,21,28,31,34,35,40,41,43,44,52,55,59,65,68,71,77,79
Plusem jest liczba: 77
07,08,16,21,28,31,34,35,40,41,43,44,52,55,59,65,68,71,77,79
Plusem jest liczba: 77
ulexxa ja spokojna jestem i pacyfistka...mnie bardzo rani jak ktoś urąga drugiej osobie tak bez powodu
wlm. >>> proszę Cię - ja osobiście mam dość analizy osobowości ... swojej i tych pozostałych tez ... każdy jest jaki jest ...
ale przegram nic nie wyskoczy 1
1/5
1/5

Madzia rozumiem..wiec wyglada na to..ze pozostanie tak
jak jest..spory,zwady itp.itd. zawsze tak bylo i bedzie
dopoki..istnieje swiat..
Anzu..hej

jak jest..spory,zwady itp.itd. zawsze tak bylo i bedzie
dopoki..istnieje swiat..
Anzu..hej

dobra uciekam.....paaaaa do wieczora

zwady zwady...nie wiadmomo dla czego sie ktos kogos czepia
ja tez byłam atakowana to to znam
jak mnie paskuda atakowała..miałam juz dosc
wtedy tu na czacie pamietacie..siekiera zaczeła z paskudą sie wymieniac na nasz temat..i siekiera poprosiła tu na czacie zeby
paskuda weszła na wp na jakiś tam pokoj...i z ciekawosci weszłam ja z anonimoweg niku powiedziałam ze mnie wkurza ta andromeda i ze jej nie lubie sama na siebie by sprawdzic kto tak strasznie mi urąga... i sie dowiedziałam...przykre...ale zachiwałam prinskriny na pamiątke,,Bardzo przykre..jak mnie ktoś wysmiewa z pod nika a nie ma odwagi tak wprost..ale cóz
i pisze to tu szczerze bez sciemy mam odwage!
ja tez byłam atakowana to to znam
jak mnie paskuda atakowała..miałam juz dosc
wtedy tu na czacie pamietacie..siekiera zaczeła z paskudą sie wymieniac na nasz temat..i siekiera poprosiła tu na czacie zeby
paskuda weszła na wp na jakiś tam pokoj...i z ciekawosci weszłam ja z anonimoweg niku powiedziałam ze mnie wkurza ta andromeda i ze jej nie lubie sama na siebie by sprawdzic kto tak strasznie mi urąga... i sie dowiedziałam...przykre...ale zachiwałam prinskriny na pamiątke,,Bardzo przykre..jak mnie ktoś wysmiewa z pod nika a nie ma odwagi tak wprost..ale cóz
i pisze to tu szczerze bez sciemy mam odwage!
i zachowam to dla siebie...bo nie jestem wredna ani nic ale proszę aby ta osoba mnie juz nie atakowała wiecej!
Powiem szczerze, że nieraz również wpisy na chacie mnie w***iają (bo mam inne sprawy na głowie) ale wtedy po prostu nie uczestniczę w nim. Myślę, że nie jest to chat do pisania o lotto a jest to chat do pisania o wszystkim przez ludzi "zarażonych" mniej lub bardziej grami lotto. Więcej dystansu do siebie i innych i będzie OK. Dzisiaj się kłócimy a jutro się lubimy.
"poziom dyskusji" kształtujemy sami - ja tam się nie wypowiadam w tej kwestii ... nie mój cyrk nie moje małpy ...
andromeda >>> pisz sobie co chcesz,generalnie zabolałoby mnie gdyby napisał mi to np. .... ale Ty??
Szczerze jesteś mi tak obojętna i Twoje wnioski że ... gdybyś przestała tu pisać z pewnością nawet bym tego nie zauważyła ...
andromeda >>> pisz sobie co chcesz,generalnie zabolałoby mnie gdyby napisał mi to np. .... ale Ty??
Szczerze jesteś mi tak obojętna i Twoje wnioski że ... gdybyś przestała tu pisać z pewnością nawet bym tego nie zauważyła ...
madzia77 nie rozumiem Cie kobieto...czemu mnie sie czepiasz jak z sobą kontaktu nie miałysmy,nie mamy i miec nie będziemy!!!!!!
andromeda >>> to przestań podciągać temat ... no chyba się rozpłaczę .. i co mogłabyś mi ciekawego na prywatnym kontakcie napisać ... daj spokój ...
andromeda >>> biedna atakowana ... no masz Ci los ... bo strzelasz na oślep ... domysłami kto jest czyim klonem bez żadnych dowodów .. i nie powtarzaj się po Monecie i piekneja, bądź bardziej oryginalna ... sama nie tak dawno żarłaś sie z mag ...a co Ciebie do wojen nakręca ... i jakie emocje Toba kierują lub intencje ...
Pasko
Funkcjonalność, że się przez monitor przechodzi i komuś
wypełnia kupon jest
w najbliższym czasie planowana ?
Oj, oby nie 
Mamy na pewne sprawy różne zdania, ale
/chyba/ można jakoś żyć obok siebie ?

więcej luuuuuuuuuuuuuuuuuzu
Funkcjonalność, że się przez monitor przechodzi i komuś
wypełnia kupon jest
w najbliższym czasie planowana ?
Oj, oby nie 
Mamy na pewne sprawy różne zdania, ale
/chyba/ można jakoś żyć obok siebie ?

więcej luuuuuuuuuuuuuuuuuzu
hefajstos,mag.. itp. itd. widzisz z Ciebie nic lepszego ... a mnie sie czepiasz
madzia77 nikt Ci juz nie uwierzy..skończ tę manipulacje i zostaw w spokoju ludzi!
jakie dowody poprosiłam zeby paskuda mnie wiecej nie atakowała a ty zaczełas sie tłumaczyc...luzz dziewczyno
465068
spaczenie mam takie ze lubie robić prinskriny..wiem juz i tyle
spaczenie mam takie ze lubie robić prinskriny..wiem juz i tyle
Manipulacje ??? hehe poczytaj co to słowo oznacza ... i znowu nawracasz do tematu ... ale skoro tak lubisz ... nakręca Cie to ... powodzenia riposty już nie będzie szkoda czasu ...
żart, żart 
Będzie merytoryczne pytanie:
Kto da dwa pewniaki na 22:15 ale takie 100%-we

Będzie merytoryczne pytanie:
Kto da dwa pewniaki na 22:15 ale takie 100%-we
andromeda >>> i jeszcze coś zastanów się dlaczego ktoś coś do Ciebie ciągle ma??? Co zmówili się ?na biedną Andrę aby jej dokuczyć ...
no soryy ale ja spokojnie patrzyć nie będę jak ktoś komuś ubliża tak dla zasady..taka jestem i zostane czy Ci sie to podoba czy nie!Stop manipulacji w sieci!
140 "gapiów" ale o lotto nikt jakoś nie pisze tylko obserwuje z otwartymi ustami i z wypiekami na twarzach co ta madzia77 "dowali" jeszcze.

andromeda >>> a co będziesz do Paska pisać o bana dla mnie? bo nie wychwalam Twoich zalet pod niebiosa .. hehe i jeszcze coś Ty sobie możesz kazać ... ja Ci ubliżam? gdzie kobieto .. forum Ci rozwalam gdzie ? o ile pamiętam to portal Janusza,a nie Twój .. i jak cos to te słowa powinny paść z jego ust nie Twoich.
andromeda >>> no chyba sie rozpłaczę z
poproś Admina o czerwoną - będziesz miała argument w reku 
zresztą co ja robię kłócę się z taka Andra ...
poproś Admina o czerwoną - będziesz miała argument w reku 
zresztą co ja robię kłócę się z taka Andra ...

madzia vel paskuda po raz ostatni..papa nie będe do CIebie juz pisać!
wlm. kilka słów prawdy napisał i obraza stanu ... i od razu klon ... i jeszcze pudło zaliczyła ...
wlm. >>> więcej takich przemyśleń a może dotrze ...
wlm. >>> więcej takich przemyśleń a może dotrze ...
oby kobita
masz przeprosić

masz przeprosić

Andro..myslisz..hmm..pomysle jeszcze i na mapki wskocze..ale
wygladaja..dobrze 32,77

wygladaja..dobrze 32,77

Wszyscy na czacie wiedzą wlm
dają

dają

no i kto tutaj prowokuje do "wojny" wywołujesz go hihi - wywołuj może on się skusi i będzie prowadził z Tobą polemikę ... prowadzącą donikąd ...
Liluś. gdzie Ty byłaś jak Cię nie było, podałem Ci pewniaczka 69
a Ty o czym myślałaś ??? niegżeczna dziewczyna
a Ty o czym myślałaś ??? niegżeczna dziewczyna
Dopisano wygrane multi multi
nil
no kiedy było 69
wczoraj miałem profilu

no kiedy było 69
wczoraj miałem profilu

andromeda...w tym roku jeszcze takich upałów nie było i pewnie dlatego