Wpisy 46 473 – 46 577
17 kwietnia 2009 21:16 → 18 kwietnia 2009 21:36, 100 wpisów
[8]3,7,9,26,29,54,56,59
9,12,17,20,30,36,39,75
[7]ch/t14,36,45,57,61,74,78
9,12,17,20,30,36,39,75
[7]ch/t14,36,45,57,61,74,78
Napisalem sobie 3 zestawy liczb po 5 liczb w kazdym zeby zagrac np 3/5 chce zobaczyc co by wyszlo gdybym poslal,no i zobacze wogole ile ja trafie.oto zestwy: 8,19,26,36,39/////2,6,18,22,27/////9,14,20,33,40.Zobacze jak by to za 3 zeta wyslac.Taka jedno trafienie 3 liczb w jednym zakladzie pokrylo by koszty,i jeszcze by na piwo starczylo.Pozdrawiam
pozdr.nadina27- Wybierasz jakieś zdarzenie klikając na jego kurs nastepnie dalej i tam masz wszystko opsane jak zmienić stawkę.pozdr.
Jak będą grać przez neta w TOTOMIXA to pewnie szybko pójdzie "z torbami",U nas już goście wygrywają po 2000-6000 w STSach,także będzie zagadka...
tczew weź już przestań. Pokaż wydruk z lottomatu z wygranych. Proszę zamieść ten jeden jedyny skan z tego twojego ciągłego cudownego zarabiania. Ja kiedyś taki dostałem i może to było tylko 5/8 ze stawką x 3, to jednak dostałem tą karteczkę. Nie widzisz, że tu nie chodzi o to, że tam sobie wygrywasz, albo przegrywasz? Nie chodzi o to, że nawet codziennie miałbyś 50 tys zł, albo 10/10, bo każdą kasę da się zdobyć prędzej czy później i to nie koniecznie przez lotto. Po prostu śmieją się z ciebie, z twojego charakteru obleczonego chytrością, wywyższaniem się, uważaniem się za pempek świata. Naprawde nie poznałeś, gdzie takie charakterki kończą. Jeszcze nie poznałeś, bo cię to stety niestety czeka.
21;50
czas na typy na dzis liczby 3,75,47,41,72 zakresik plusika nr 3
duzo wygranych zycze
czas na typy na dzis liczby 3,75,47,41,72 zakresik plusika nr 3
duzo wygranych zycze
MANIEG twoje osiagniecia mam zapisane od 22.03 do 30.03 trafiles 2 (DWIE) liczby wiec twoje osiagniecia sa mi znane i co teraz lepiej ci idzie a kiedy znow poplyna ludzie na kasie z twojego powodu.
No kogucik powinieneś podziękować pani w kolekturze za 1 zakres plusa :)
prawdopodobieństwo wysokich wygranych u manka jest takie jak wypadnięcie liczby 81 w multilotku
pozdr
pozdr
46456. system 2z7 i 3z7
8.17/12.27/16.21/25.28/31.33/
45.47/72.76/
trafione 6z14 w parkach tylko
1 x 2/2 i 4 x 1/2
brak dwóch pełnych parek do wygranej 180zł.
Może następnym razem będzie lepiej.
8.17/12.27/16.21/25.28/31.33/
45.47/72.76/
trafione 6z14 w parkach tylko
1 x 2/2 i 4 x 1/2
brak dwóch pełnych parek do wygranej 180zł.
Może następnym razem będzie lepiej.
PITREX masz racje i podziekuje ,bo dawno nic nie dostala odemnie wiec jakas kawe napewno dostanie.Czyli 1 liczba 30 trafiona i zakresik.ICE miales racje.MANIEG Gratuluje ci zakresu ,juz widze jak ci co odgrywaja kase sie ciesza z twego powodu,nie produkuj sie tu bo lepiej zebym o tobie zapomnial,bo mnie oszukales i nie tylko mnie i nawet nie przysylales typow za ktore miales zaplacone i co moze nie pisze prawdy to napisz swoja prawde,niech ja wszyscy poznaja.MALWINA nie daj sie wciagnac w zaadne uklady z tym czlowiekiem.Ja mam prawo i nawet obowiazek cie ostrzec.To jest OSZUST.
Dzisiaj wpadka na całej lini 172.50
w plecy dzieki za życzenia .
w plecy dzieki za życzenia .
Po prostu,ja tam nie wnikam LAMICTAL,nie mój dział.Ale już totomix u nas padł,także nic nie wiadomo...
ale dzis wpadły pięknie typy z zakresu numerka ze strony lottogry.pl.tl oba trafienia kto grał ? gratuluje wygranych
widzisz gląbie szkoda ze wczorajszych nie zanotowałeś zapewne znów się nawaliłeś
manieg po tym co napisałeś do Kogucika a co Pasko skasował, napisałem czym ty jesteś dla mnie.Ktoś, kto by miał jakiekolwiek poczucie wstydu nie odezwał by się więcej na tym forum.Przestrzegam wszystkich którzy nie czytali postów tego osobnika przed jakimikolwiek kontaktami z nim.
MANIEG nie produkowalem sie wczoraj bo ja raz na 10 lat mam taki sam wynik a potem co 10 lat mi sie to powtarza wiec twoje 10 lat bylo wczoraj,uznalem to za twoj najlepszy wynik,ja twoje osiagniecia znam ,a co nic nie piszesz ze ja klamie ze jestes oszustem.Czyli splynelo po tobie jak woda po kaczce.Masz tupet oszuscie.
prawda jest taka że korzystałes za darmo przez 1.5 miesiaca za z typow z ktorych na 42 progresje 19 bylo trafionych na 1 progu a teraz smiesz typerze szydzic korzystałes to było dobrze dla mnie jesteś zwykłym śmieciem ci ktorzy nie widzieli zapraszam do tematu na forum moja gra progresją na liczby a do jozefa najpierw moze zobaczysz kto jest najwiekszym prowokatorem tej strony dopiero zaczniesz go obraniać
brazil i reszta co tak mnie obraza zapraszam do pojedynku na typy wlasnie zakladam temat na forum
brazil i reszta co tak mnie obraza zapraszam do pojedynku na typy wlasnie zakladam temat na forum
ty predzej zesrasz się w majtki nim staniesz do walki tchórzu i nie tłumacz się poprostu przyznaj się że z ciebie typer jak z sedesu umywalka
Nikogo nie bronię ,używałeś słownictwa którego używają pospolite lumpy i kryminaliści i nic cię nie usprawiedliwia.Nie mam ochoty z kimś takim rozmawiać.
MANIEG ty chyba zwariowales moze jeszcze mam ci doplacic,nigdy nie korzystalem z twoich typow a jak tak twierdzisz to pokaz dowody na to bo jak siegam pamiecia to zawsze typowalem sam swoje liczby i mam nawet na to swiadkow i to z tego czata,wiec juz nie klam,chlopie jak bym tak oszukal choc jednego kulkowicza to po pierwsze staral bym sie mu wszystko wynagrodzic a po drugie nie pokazal bym sie dlugo bo smrod za toba bedzie sie wlokl wszedzie gdzie tylko sie pojawisz.Nie masz wstydu i zadnej amibicji a w prowadzeniu interesu to calkiem noga jestes.Na oszustwie daleko nie zajedziesz .
Tak przyznaje sie ze typer ze mnie taki jak z koziej ..... trabka,ale daje sobie rade,calkiem nie zle,widzisz dzis na 15 liczb trafilem az dwie i sie ciesze bo zawsze moglo byc gorzej,ale nigdzie nie pisze ze jestem dobry,ale nikogo nie oszukalem a wielu pomimo takiej skutecznosci pomoglem,wiec nikt nigdy przeze mnie nie sracil,i zawsze bralem pelna odpowiedzialnosc za doradzanie komus liczb,mam na to dowody i znalazl bym swiadkow.Nie bede z toba polemizowal bo uczciwosc to co innego a typowanie to co innego ,a kultura to tez co innego,a ty niestety oszustem pozostaniesz i ja mam prawo tak pisac i bede to robil bo musze innych ostrzegac przed toba.
no i git
pozdrawiam wszystkich świętych (min kogut19) przypominam 1 listopad ich święto
pozdrawiam wszystkich świętych (min kogut19) przypominam 1 listopad ich święto
Nie pierwszy raz okazało się że ML to gra LOSOWA! Nie wierzę w wasze sposoby w wygrywanie. A ja wskazałem wczoraj że warto zwrócić uwagę na liczby od 21 do 44.
MANIEG oszuscie a kiedy swieto oszustow jest bo to ty powinienes wiedziec.I koniec gadki bo inni maja juz dosc tego,nie pokazuj sie tutaj i nie psuj milej atmosfery.
A-mator trochę duża rozpiętość-24 liczby,co prawda padło z nich 9 ale uważam że ciężko byłoby coś z nich zmontować.
prawda jest taka ze to ty jestes najwiekszym prowokatorem tej strony i to przez ciebie sa wszystkie zadymy na tej stronie więc wypad śmieciu na krakowskie przedmieścia ogródki ludziom kopać typerze wiesz że rządzi nasza klasa i niedługo cię przywita w domku hasło zapamiętaj brzmi git wszystkie lotto chłopaki bo inaczej może być bardzo żle z tobą
józef ty jesteś ksiedzem czy zakonnikiem?bo twoje wypowiedzi kojarzą się z klerem
Czekam i przygotuje rewizyte spokojnie ,nerwy ci puszczaja juz nie ma kogo naciagnac,i co bieda cie dopadla typy nie wychodza jak widac,reszta domaga sie kasy,nie zazdroszcze ci sytuacji, i tylko mnie nie strasz chloptasiu,a ogrodki, mam swoj i czasem w nim kopie,ale gdybys juz nie mial za co zyc to cie moge podratowac ,do grabiena lisci na jesien bede potrzebowal,to mozesz u mnie zarobic troszeczke,po odtracenu tego co jestes mi winien,oszuscie.
Kogucik proponuję Ci nie zniżać się do poziomu rynsztoka i nie prowadzić rozmowy .Ignorowanie jest najlepszym wyjściem
pasko wez powaznie moja prosbe zebys jutro nie mial za duzo roboty
Witam,
czy Ktoś ma może system skrócony na 6 liczb, 4 liczby w zakładzie, z gwarancją trafienia 3 w 4
przy 3 trafionych i zechciałby się nim podzielić. Z góry dziękuje
Miłego dnia :)
czy Ktoś ma może system skrócony na 6 liczb, 4 liczby w zakładzie, z gwarancją trafienia 3 w 4
przy 3 trafionych i zechciałby się nim podzielić. Z góry dziękuje
Miłego dnia :)
to ja sciemniacz ,podaje tak od niechcenia dla siebje.
5,9,15,20,22,28,31,36,40,50,52,54,56,70,75,76
3,9-26,62-72,73-56,65...progresja
13,14,15....progresja
pozdrawiam życzliwych a nie upierdliwych
5,9,15,20,22,28,31,36,40,50,52,54,56,70,75,76
3,9-26,62-72,73-56,65...progresja
13,14,15....progresja
pozdrawiam życzliwych a nie upierdliwych
@Pasko
Jak Manieg chce znikać to niech znika ale nie kasuj jego wpisów ku przestrodze innych by wiedzieli w jaki sposób oszuści działają.
Jak Manieg chce znikać to niech znika ale nie kasuj jego wpisów ku przestrodze innych by wiedzieli w jaki sposób oszuści działają.
zajżyj na forum w temacie edi 8
Tak sobie myślę, że chodzi mu o to by wszystkie info wykasować i typ będzie grasował z czystą kartą od nowa pod innym nikiem.
Pasko-nie kasuj postow Maniekg - jemu o to chodzi,zeby zatuszowac swoje oszustwo,a jego posty beda dowodem rowniez dla policji-wiec ze wszystkich sil Ciebie podpuszcza i prowokuje
Pozdrawiam
Pozdrawiam
lama śmieć przedmiejski czy wsiun wiejski się odezwał musisz jeszcze smieciu dlugo pracowac zanim osiagniesz takie wyniki w grze jak ja
swoją babcie możesz przestrzegać
dla mnie jestes zulem smieciem zalóz swoj temat sprawdzimy twoją skutecznosc!!!
swoją babcie możesz przestrzegać
dla mnie jestes zulem smieciem zalóz swoj temat sprawdzimy twoją skutecznosc!!!
nowy post pierwsza klasa koń by się uśmiał
jakie posty człowieku?
w ktorych przez dwa miesiace pomagalem wam wygrać?
wstyd
no cóż jaki naród każdy widzi
wystarczy wybrać się na stadion
jakie posty człowieku?
w ktorych przez dwa miesiace pomagalem wam wygrać?
wstyd
no cóż jaki naród każdy widzi
wystarczy wybrać się na stadion
20817 tyle odslon moja progresja
50600 zakres to moje tematy w ktorych pisze
po co tam wchodzicie skoro jestem oszustem?
czego tam szukacie?
50600 zakres to moje tematy w ktorych pisze
po co tam wchodzicie skoro jestem oszustem?
czego tam szukacie?
Moje uwagi- lotto za 3 powinno płacić od 20 do 22pln. Poniżej tej sumy gra w lotto jest Nieopłacalna!!! W środę powinno być 2 losowania. Wprowadzić wygrane 3, 3+, 4, 4+, 5, 5+, 6 i 6+. Co o tym myślicie???
Witam.KOGUT dzis zagra liczby multi na progresje:6,9,32,71,22,reszte gier podam za chwile bo jeszcze analizuje swoje statystyki i tabele.Pozdrawiam
Lamictal ,rozumiem że chcesz użyć słownictwa zrozumiałego dla pewnych osobników ale uważam że nie należy zniżać się do poziomu rozmówcy tylko dlatego żeby do niego to dotarło.
No i Florida dala dzis przyjemna niespodzianke i wylosowano wczoraj liczbe 5 czyli tylko liczba 27 zostala i ma juz 35 losowan przerwy ciekawe czy pobije 37 brakow.Od 2.03 trafiono 12 liczb wydaje mi sie ze wiecej niz w multi.BELA34 jak gralas ze mna tak jak pisalas to mamy sie z czego cieszyc.Pozdrawiam
Kogucik masz w swoich statystykach Florydy czas postoju liczb? Wydaje mi się że 27 powinna już ruszyć.
Popelnilem blad w dacie rozpoczecia gry.Powinno byc: Od 2 04 trafiono 12 liczb.Przepraszam.
JOSEF tak mam nadzieje ze juz na dniach powinna wyjsc,bo na razie liczba 7 stala 37 losowan,nie cofam sie dalej bo rekordy sa ale jak bym w to wierzyl to nigdy bym nie trafial bo albo by mi uciekla tak jak liczba 5 we Wloszech.Wierze ze wyjdzie i nie bedzie powiekszac rekordu.
Maniekg jesteś zwykłym oszustem i ignorantem...jak w ogóle śmiesz się jeszcze kłócić z innymi na tym czacie?pewnie takie pojęcia jak honor i moralność są Ci obce?nie masz wyrzutów sumienia że przez Ciebie wielu ldzi straciło kupe kasy?
Dzis znowu losowanie Dużego Lotka. Pewnie znowu padnie szóstka(byłabo to już 7 z kolei losowanie z sżóstką). To chyba polityka Totalizatora, żeby ludzie
się stęsknili za kumulacjami i jak już będzie, żeby było dużo zakładów, bo ostatnio z tym krucho.
się stęsknili za kumulacjami i jak już będzie, żeby było dużo zakładów, bo ostatnio z tym krucho.
Maniekg-ponieważ bez mojej zgody zamieścileś moje wpisy na stronie pasko- żądam abyś w trybie natychmiastowym usunął moje wpisy i u mnie nie jesteś OSZUST-tylko mały oszuścik na miarę miejscowości w której mieszkasz.Opinię na stronach na których sprzedajesz- masz u mnie jak w banku negatywną.
Dodatkowo KOGUT zagra: WAshington liczba 23,FLorida liczba 27,Wlochy liczba 22,Oraz Duzy jako 3/6 zestawy:1)8,14,27,35,47,49//2)2,3,10,12,28,36///3)1,15,26,31,35,43///4)15,18,22,26,36,42///5)12,16,21,28,33,47.Pozdrawiam i zycze wysokich wygranych.
do maniekq.może kiedyś twoje typy były dobre.teraz są kiepskie i musisz się z tym maniekq pogodzić. na pewno będziesz kiedyś miał farta w typowaniu i może znajdą się chętni na twoje typy, dopóki się nie przejadą na tym....pzdr
Student jako student powinienes wiediec ze wartosci typu honor braterstwo moralnosc moze i sa zacne, ale kierujac sie nimi daleko nie zajdziesz :)
Chyba nie powiesz ze po egzaminie idziesz do glowno-dowodzacego i mowisz mu ze sciagales. Wiekszosci ludzi latwiej jest stanac po ciemnej stronie mocy. Jest ona wygodniejsza. Ja mimo tego ze tez jestem studentem nauczylem sie jednego przez okres studiow. Wiem ze nie wolno nikomu ufac, a w szczegolnosci tym co ci cokolwiek obiecuja. Czasem lubie sobie popatrzec jak ludzie daja sie nabic w butelke czasem sam sie dam nabic tak jak wczoraj przynajmniej mi sie tak zdaje ze dalem sie nabic. Zbieral gosc kase w puche jakiejs fundacji poprosil mnie o kase, czemu mialem odmowic, ale po chwili zastanowienia (juz po daniu paru groszy) pomyslalem jak tak kasa leci do osoby ktora jej potrzebuje, o ile wogole leci. Najlepsze sa jednak umowy bankowe sa tak sformulowane ze w swietle prawa mozesz pojsc z torbami, albo oddajesz kase na lokate ktora jest 0% :)
Kazdy nie lubi jak mu sie cos zabiera ale naprawde warto czasem sie zastanowic zanim sie cos zrobi, np. jak ten sms za 19 pln przeciez takie rzeczy idzie z numeru odczytac ile on kosztuje nie potrzeba wielkiej filozofi.
Chyba nie powiesz ze po egzaminie idziesz do glowno-dowodzacego i mowisz mu ze sciagales. Wiekszosci ludzi latwiej jest stanac po ciemnej stronie mocy. Jest ona wygodniejsza. Ja mimo tego ze tez jestem studentem nauczylem sie jednego przez okres studiow. Wiem ze nie wolno nikomu ufac, a w szczegolnosci tym co ci cokolwiek obiecuja. Czasem lubie sobie popatrzec jak ludzie daja sie nabic w butelke czasem sam sie dam nabic tak jak wczoraj przynajmniej mi sie tak zdaje ze dalem sie nabic. Zbieral gosc kase w puche jakiejs fundacji poprosil mnie o kase, czemu mialem odmowic, ale po chwili zastanowienia (juz po daniu paru groszy) pomyslalem jak tak kasa leci do osoby ktora jej potrzebuje, o ile wogole leci. Najlepsze sa jednak umowy bankowe sa tak sformulowane ze w swietle prawa mozesz pojsc z torbami, albo oddajesz kase na lokate ktora jest 0% :)
Kazdy nie lubi jak mu sie cos zabiera ale naprawde warto czasem sie zastanowic zanim sie cos zrobi, np. jak ten sms za 19 pln przeciez takie rzeczy idzie z numeru odczytac ile on kosztuje nie potrzeba wielkiej filozofi.
Swoja droga kogut maniek oddal ci kase za te zaklady bo niby tak mialo byc z tego co sledzilem.
PH2008 nic nie oddal i napewno z wlasnej woli nie odda ,ale dodatkowo mnie zwyzywal i ponizal,w ramach rekompensaty,za swoj zarobek,to wyjatkowo chamski typ,bo zamiast przeprosic i starac sie nawet w malutkich ratach zrekompensowac strate,zgodnie z umowa,to jeszcze bezczelnie mi proponuje jakies wspolzawodnictwo w typowaniu liczb,i ciagle mnie prowokuje,ale juz z nim zakonczylem polemike,bo jest to bez sensu.Moge mu tylko obiecac ze wszystko w swoim czasie.Pozdrawiam
Murphy dostał bana i miał być spokój a tutaj znów wrzawa , może co niektórym przydałby się urlop kilku dniowy
MILENA mozesz wskazac ta jak ty to nazwalas wrzawe,bo narazie jest spokojnie,i milutko,a poza tym juz powinnas byc troche zahartowana,senna atmosfera tez nie jest dobra,a poza tym nie napisalas co dzis zagrasz,moze oczekujesz na jakies liczby to napisz.Pozdrawiam
WITAM!KOGUCIK19 JEŚLI MOŻESZ TO ODP NA PONIŻSZE PYTANIE.CO SĄDZISZ O TYM ŻE OSTATNIO W DL NIEMA KUMULACJI CHYBA COŚ KOMBINUJĄ ŻE TAK BEZ KUMULACJI LECĄ.EWENTUALNIE TERAZ NIE SCIEMNIAJĄ Z LOSOWANIAMI I MAMY PRAWDZIWY OBRAZ DL.
jest milutko do puki kogut nie znajdzie nastepnej osoby do kłótni
KOCIO fakt jest faktem ze teraz tych kumulacji nie ma,Na temat kombinacji nie mam zdania,bo jak wygrywam to mowie ze jest ok jak przegrywam to mowie ze kombinuja,a niestety to chyba los z nami tak w gomki gra.Daleki jestem od powiedzenia ze kombinuja,na takie stwierdzenie nie mam dowodow,to tak jak by zapytac czy drzewo zaatakowalo pijanego kierowce czy moze on zaatakowal.Pijany bedzie mowil ze to drzewo do zaatakowalo,a trzezwy bedzie mial inne zdanie.Wiec jak widzisz opinia o grze zalezy od punktu patrzenia na to zagadnienie,przegrany bedzie mowil ze kombinuja wygrany powie ze jest wszystko ok.I dalej wiem ze nie rozwialem twych watpliwosci,ale jak dzis nie wygram w duzym 3 to napewno kombinuja ale jak wygram 3 lub cos wiecej to napewno bedzie to uczciwe losowanie.Zatem do 22.00.Pozdrawiam
Sielanka twoje nie doczekanie,ale jak chcesz sie poklocic to jestem na gg wiec pisz.
Po za tym zobacz ilu jest teraz fajnych kulkowiczow (nie liczac klonow od normalnych inaczej)i po co sie klocic kazdy daje swoje pomysly gry,jedni pytaja o liczby drudzy o stawki,ktos o systemy i co nie jest fajnie czat zyje i jeden drugiemu pomaga,tylko jedna zasada nie wychylac sie przed szerg i nie pisac nic o kasie,i wtedy jest ok.Jezeli teraz wyniane pogladow zaczniesz nazywac klotnia to wybacz,ale tam gdzie drzewo rabia to i czasem wior sie posypie,ale nikt godnosci nie ograza i chamstwa nie prezentuje.I tak ma byc a lotto z torbami pojdzie bo damy rade.Pozdrawiam
kogucik19 pozwoliłam sobie dzisiaj wysłac twoje liczby , które dzisiaj podałeś :) pozdrawiam
MYSIA bardzo mi milo z tego powodu,ale chyba wybralas najgorszego typera na tym forum.Ale bede sie cieszyl jak cos zarobimy.Pozdrawiam
A ze mnie to już żaden typer....jak cos bedzie to fajnie , a jak nie to trudno :)
dzisiaj wyslalam 3/21 czeskiego totka .20 liczbe i trzy trojki
Tak patrzę na te liczby świata i za Hiszpanię ładnie płacą za jedną liczbę..kogucik19 grasz w Hiszpanię ?
raczej cos mi sie pokiełbasiło w tym kalkulatorze ....
ja kiedys gralam w hiszpani na 1 liczbe ale trzeba odczekac troche bo sa dlugie przerwy w padaniu liczb.We wloszech raz udalo mi sie trafic 1 liczbe tam jest ladny kurs ale przerwy tez duze
MYSIA gralem Hiszpanie ale nie moge wszystkiego grac bo gdzies sie pogubie.Nie lubie grac ciagle w to samo bo zaczyna mnie to nudzic .Gram multi a oprocz tego wybieram jakas np Floride wybieram 10-12 liczb i gram nimi poki wszystkie nie wyjda,potem zmiana opcji i znow tak samo.I jakos sie kreci.Pozdrawiam
mysia pysia>>>jak tam wczoraj gra w TS za 15zł?.
Wygrałaś coś?.
U mnie lipa na parki.
Trafione 6z14 ale w tym tylko jedna parka.
Pytałaś o Hiszpanię.
Ma takie same kursy jak nasz DL bo też losują 6z49(6x w tygodniu).
15.04 wylosowali: 1,2,4,5,7,20.
Także chyba tylko głupi nby obstawił systemem 5z7 liczby od 1 do 7.
Wygrałaś coś?.
U mnie lipa na parki.
Trafione 6z14 ale w tym tylko jedna parka.
Pytałaś o Hiszpanię.
Ma takie same kursy jak nasz DL bo też losują 6z49(6x w tygodniu).
15.04 wylosowali: 1,2,4,5,7,20.
Także chyba tylko głupi nby obstawił systemem 5z7 liczby od 1 do 7.
MADZIARYNA1 ok ta 20 ma szanse wyjsc,a jak nie to ja sobie progresja dokonczysz.Co do trojek to takie liczby co chodza i mozna z nich cos wylosowac to 4,10,16,25,32,36,ale oczywiscie to moje takie odczucie wiec nie mozna sie tak tym kierowac ,ale mozna porownac ze swoimi.Pozdrawiam.
Zapomnialem ze losowania w sobote sa o 14,15 wiec 20 nie wyszla natomiast niezniszczalna 16 wyszla ,a ja ja zawsze biore pod uwage.Nawet w tych liczbach sie znajduje.Pozdrawiam i mam nadzieje ze cos trafilas.
tomcio1972 nawet 15 zl nie pomoglo i moje pozytywne nastawienie ...nawet 2 zł nie wpadlo:( no to dzisiaj inaczej zagrałam , tzn. na te liczby świata co podal kogut ...juz mi wszystko jedno .....
trojki wyslalam w czeskim 3/21 zobacze czy cos trafie tam trafic 3 liczby to jest sukces chyba bym sie upila z radosci
Witam,
na prośbę Witkosza podaję system 6/4
z gwarancją 3 przy 4 trafieniach.
Pozdrawiam uczestników chatu.
na prośbę Witkosza podaję system 6/4
z gwarancją 3 przy 4 trafieniach.
Pozdrawiam uczestników chatu.
Teraz podaję system:
1,2,3,5
1,2,4,6
1,3,4,5
1,3,5,6
2,3,4,6
2,4,5,6
1,2,3,5
1,2,4,6
1,3,4,5
1,3,5,6
2,3,4,6
2,4,5,6
Jak43 przeczytalam o jakims systemie moge go tez dostaac?moje g/g 16141216 to dotyczy multilota?z gory dziekuje
juz zapisalam jak go stosowac?
Witam Madziaryna 1!
Przedstawiony system został napisany
w taki sposób aby każda z liczb od 1
do 6 była równoprawna.
Jego stosowanie jest możliwe w różnych
grach, zwłaszcza tam, gdy zależy nam
na trafieniach niższego szczebla
i wyższej stawce.
Pozdrawiam
Przedstawiony system został napisany
w taki sposób aby każda z liczb od 1
do 6 była równoprawna.
Jego stosowanie jest możliwe w różnych
grach, zwłaszcza tam, gdy zależy nam
na trafieniach niższego szczebla
i wyższej stawce.
Pozdrawiam
PO DZISIEJSZYM LOSOWANIU DL NIKT NIE TRAFI 6-STKI DOCZEKAMY SIĘ KUMULACJI.
Witam wszystkich na pasco-czatowcowPo przerwie-zalobnej zaczolem grac na DL.Zrobilem 18 parek na 6-ciu zakladachZobaczymy o 22oo czy dobrze typowalem.Maszyna-sorki na FLORYDE nie gram.