Wpisy 464 600 – 464 699
26 sierpnia 2011 11:20 → 26 sierpnia 2011 11:57, 100 wpisów
ja niestety 630 i też nic, już zwątpiłem dalej już nie wklepuję.
Wzajemnie Robal powodzenia
Wzajemnie Robal powodzenia

krisekb
trza mieć fart i tyle
p.a.r.n.o coś dzisiaj
trza mieć fart i tyle
p.a.r.n.o coś dzisiaj

krisekb
Tajemnica jednak chyba by się nie utrzymała
wszystko przecież wychodzi
lila
w temacie Jokera odpowiadam na Twoje pytanie - nie odpisuj - zobacz tylko
Tajemnica jednak chyba by się nie utrzymała
wszystko przecież wychodzi

lila
w temacie Jokera odpowiadam na Twoje pytanie - nie odpisuj - zobacz tylko

Ja jestem wlm szanowna lilino (kiedyś bez kropki , a teraz z kropką.I kropka .
Pasko powinien zmienić u góry napis. "Na tej stronie lotto się już nie liczy, za to są: witaski, ciumaski, gadki-***ki no i moi mili głupawki lili.
Jak ktoś nie ma przyjaciół w realu, to wylewa całymi dniami swoje czułości na czacie u Pasko.
Heeej!
Pasko powinien zmienić u góry napis. "Na tej stronie lotto się już nie liczy, za to są: witaski, ciumaski, gadki-***ki no i moi mili głupawki lili.
Jak ktoś nie ma przyjaciół w realu, to wylewa całymi dniami swoje czułości na czacie u Pasko.
Heeej!
Tak masz rację lila bo to szkice klienta proponuję zatem
z cytrynką a ja skoczę może po coś na obiad
z cytrynką a ja skoczę może po coś na obiadwlm....przyjaciół mam od zatrzęsienia ale chyba Ty się kiepsko masz skoro piszesz te swoje wypociny,których pewnie i tak nikt nie czyta.
Robal...no tak,ja dalej jestem innego zdania.Gdyby to było 5/5 6/6 to owszem ale 3/3 to żaden wyczyn,przynajmniej tak mi się wydaje.
Ty liliano przeczytałaś, to i inni czytają!
Ja większość dnia spędzam z realnymi przyjaciółmi, a ty całymi dniami pokazujesz swoje zalety i urojone wydarzenia na tym czacie.
To kiedy ty masz czas na tych "przyjaciół od zatrzęsienia"?
Ja większość dnia spędzam z realnymi przyjaciółmi, a ty całymi dniami pokazujesz swoje zalety i urojone wydarzenia na tym czacie.
To kiedy ty masz czas na tych "przyjaciół od zatrzęsienia"?
wlm....skoro tak brakuje tobie pisania o liczbach to dlaczego tego nie robisz tylko wklejasz jakieś wpisy sprzed 3 lat?Wtedy 3letnie dziecko ma dziś 6 lat.To co było to było i nie wróci.A jak przeszkadza ci wszystko na tej stronie to może,zacznij ją omijać szerokim łukiem.Na Twoje miejsce wskoczy 10 innych osób.
wlm....przyjaciele siedzą koło mnie czasami i też piszą na tej stronce,mamy wtedy niezły ubaw z takich jak Ty
nooo zeby komuś ugryżć zeby komuś dowalić masakra
..czemu ludzie tacy są

..czemu ludzie tacy są

Ha , ha, ha! Niezły kit tu wciskasz liliano!
Przyjaciele pewnie też bezrobotni??
Przeczytaj mój wpis 464589 i będziesz wiedziała dlaczego nie piszę.
A jakiś kubuś kilka wpisów wyżej chce szybko zostać vipem i nabija licznik! Samo życie...
Stronka o tematyce lotto! Ha, ha, ha!
Przyjaciele pewnie też bezrobotni??
Przeczytaj mój wpis 464589 i będziesz wiedziała dlaczego nie piszę.
A jakiś kubuś kilka wpisów wyżej chce szybko zostać vipem i nabija licznik! Samo życie...
Stronka o tematyce lotto! Ha, ha, ha!
andro ludzie tacy są niestety zawsze tak było jest i będzie, ale cóż
tadzik50 Witaj
tadzik50 Witaj

wlm...ja pracuję,stety
a jak dla mnie to te diamenty może szlag trafić.
I nie pisz do mnie liliano,w ogóle do mnie nie pisz bo sobie nie życzę
Nie chcę mieć nic do czynienia z takimi ludzikami jak Ty.
a jak dla mnie to te diamenty może szlag trafić.
I nie pisz do mnie liliano,w ogóle do mnie nie pisz bo sobie nie życzę
Nie chcę mieć nic do czynienia z takimi ludzikami jak Ty.lila
trójek w skali kraju bywa różnie 60 - 150 , to trafienie, to wcale nie jest takie NIC...
a bywają ludzie, podobno - tak mi przynajmniej napisała pewna osoba - którzy w życiu nie wysłali na jedno losowanie więcej niż trzy zakłady - ze względu na koszt... To dla takich trafienie 3/3 to chyba coś super ? Pamiętasz hipopotana - cieszyłby się , nie ? Ale - fakt - może chciała mieć ze mnie ubaw, tak bywa...
trójek w skali kraju bywa różnie 60 - 150 , to trafienie, to wcale nie jest takie NIC...
a bywają ludzie, podobno - tak mi przynajmniej napisała pewna osoba - którzy w życiu nie wysłali na jedno losowanie więcej niż trzy zakłady - ze względu na koszt... To dla takich trafienie 3/3 to chyba coś super ? Pamiętasz hipopotana - cieszyłby się , nie ? Ale - fakt - może chciała mieć ze mnie ubaw, tak bywa...
A Ty Dariusz nie mógłbyś lili powiedzieć tego np.przez telefon , skoro jesteście tak blisko?
z cytrynką a ja skoczę może po coś na obiad
Czy wszyscy muszą czytać o waszym obiadku i cytrynce?
Zamiast szukać wad u innych przyjrzyj się swoim...
Heeej!
z cytrynką a ja skoczę może po coś na obiadCzy wszyscy muszą czytać o waszym obiadku i cytrynce?
Zamiast szukać wad u innych przyjrzyj się swoim...
Heeej!
Ludzikiem to Ty jesteś liliano, skoro nie rozumiesz co się pisze
i po co się pisze. Każdy kto chciałby zrozumieć, to by zrozumiał.
Dariusz, to ty masz problem, słowo to zaczyna sie na e-, a kończy na -izm.
Przeczytaj lilino swoje wartościowe wpisy, które na pewno nie są wypocinami
A jest ich tu od g..ma!
i po co się pisze. Każdy kto chciałby zrozumieć, to by zrozumiał.
Dariusz, to ty masz problem, słowo to zaczyna sie na e-, a kończy na -izm.
Przeczytaj lilino swoje wartościowe wpisy, które na pewno nie są wypocinami
A jest ich tu od g..ma!wlm...nie chce mi się z tobą klikać,szkoda mi moich zacnych paluszków
wlm...wszystko zrozumiałam ale jakoś nie specjalnie mnie to wzrusza,jak masz problem to napisz do przyjaciólki.
Wzajemnie lilino, bo lubię pisać ( i nie szkoda mi paluszków)
ale z ludźmi, którzy rozumieją co się do nich mówi.
A teraz idź umyć następną podłogę, powieś pranie i czekaj na cytrynkę i obiadek.
Tylko ty pewnie myjesz podłoge jedną ręką, a drugą wklepujesz sobie swoje głupawkowate teksty, bo przecież cała Polska musi wiedzieć , ze liliana dostała następnej głupawki.
ale z ludźmi, którzy rozumieją co się do nich mówi.
A teraz idź umyć następną podłogę, powieś pranie i czekaj na cytrynkę i obiadek.
Tylko ty pewnie myjesz podłoge jedną ręką, a drugą wklepujesz sobie swoje głupawkowate teksty, bo przecież cała Polska musi wiedzieć , ze liliana dostała następnej głupawki.
andro to dojdą do Ciebie na pewno po południu spokojnie ale do tego czasu pranie wyschnie

wlm bo ja zagladam po to zeby zerknąć na jakieś liczby, poczytać snów i niejednokrotnie z tego skorzystałem hehe
wlm...co ty się tak mnie czepiłeś co? Psa nie masz kumpli szukasz? Nie masz nikogo bliższego w rodzinie?Sprzątać nie muszę,jak chcesz to mogę cię zatrudnić u siebie jako sprzątacza jak ci się nudzi,chociaż nie,musiałabym wtedy zwolnić swoja Panią od sprzątania a tego bym nie chciała bo to dusza nie człowiek.

lila