Wpisy 464 445 – 464 544
26 sierpnia 2011 00:17 → 26 sierpnia 2011 09:34, 100 wpisów
Robal_36 ja nie gram zadnym systemem ani statystykami itp typuje poprostu liczby jakie mi sie podobaja a obecnie gram na 4,7 ,10 skreslen a wygrane roznie 

No, zobacz - a byłem niemal pewien, że rozpisujesz 
w jokerka - wiem - nie można samemu, tak -to wada , ale! - bonus jest większy niż suma tych teraz - jutro /i jeszcze z dziesięć losowań/ feromonów
- wabików w mm przy 10/10...
A szanse, statystycznie, zakładając, że nie ma ż.a.d.n.y.c.h kombinacji z algorytmami generującymi zakłady na "trafił"...
Powodzenia
spokojnej

w jokerka - wiem - nie można samemu, tak -to wada , ale! - bonus jest większy niż suma tych teraz - jutro /i jeszcze z dziesięć losowań/ feromonów
- wabików w mm przy 10/10...A szanse, statystycznie, zakładając, że nie ma ż.a.d.n.y.c.h kombinacji z algorytmami generującymi zakłady na "trafił"...
Powodzenia
spokojnej
Robal_36

zauważyliście ze powtórzyło się 10 liczb z poprzedniego losowania
to daje 50/50 % szansy na dobre zestawienieAndro..czasami tak bywa..u mnie tez..
..dzis to
spalabym ale zaraz do..pracy trzeba..niestety..
ale jakos przeleci..

..dzis tospalabym ale zaraz do..pracy trzeba..niestety..
ale jakos przeleci..

andromeda do Konina dpoo ciotki imoże z mała557 się spotkam chociaż przez chwilę

Andro..ja tez uciekam..bo trzeba..rabotu rabotu..
..wygranych 
i udanego dnia

..wygranych 
i udanego dnia

http://biznes.onet.pl/zyja-z-hazardu,18490,4827858,1,news-detal
ble ble, pitu pitu i
>>..Legalne zakłady (internetowe nie są jako takie traktowane) stanowią około jednej trzeciej całego rynku hazardowego w Polsce....<<
dobrego dnia, trafnych
Witam wszystkich i życzę wysokich wygranych.

Andromeda
.Dzisiaj tak spokojnie na czacie,
a wczoraj można było oczopląsu dostać.

.Dzisiaj tak spokojnie na czacie,a wczoraj można było oczopląsu dostać.

Andromeda.Przez cały wieczór.
witam

Widział ktoś lilę, czy nie chce siedzieć cały dzień, bo znowu jakaś xxxx wyskoczy ?
Dariusz
dzięki ... Teraz spadam, a ponieważ chciałem Jej coś wyjaśnić - powiedz proszę, żeby zerknęła w temat Joker - żeby nie było, że coś za plecami, ok ? Dzięki
dzięki ... Teraz spadam, a ponieważ chciałem Jej coś wyjaśnić - powiedz proszę, żeby zerknęła w temat Joker - żeby nie było, że coś za plecami, ok ? Dzięki

Czas do pracy.Pozdrawiam czat i życzę wysokich lotów w losowaniu o 14. Miłego Dnia Dla Was Wszystkich.

15 liczb rozpisać na wszystkie 10-ki i na wszystkie 5-ki, czy wie
ktoś z Was po ile, to będzie kombinacji ? Bo - coś mi nie gra...
ktoś z Was po ile, to będzie kombinacji ? Bo - coś mi nie gra...

korn748
widziałeś ? wczoraj w tematach mini - sindbada i WodzaOgellajów ?
widziałeś ? wczoraj w tematach mini - sindbada i WodzaOgellajów ?

kenny97
spytaj Pasko - było do odwołania, a tego nie widziałem, ale może coś przegapiłem
korn748
- to zajrzyj

Gała

dobra - udanego dnia wszystkim

spytaj Pasko - było do odwołania, a tego nie widziałem, ale może coś przegapiłem
korn748
- to zajrzyj

Gała

dobra - udanego dnia wszystkim

korn748
na forum - tematy "a może ekspress lotek" i "mini lotto"
{lol}}
ten ostatni emot - stukający w ścianę, to przesada - tak źle nie będzie {lol}} niechcący koleś został

na forum - tematy "a może ekspress lotek" i "mini lotto"
{lol}}
ten ostatni emot - stukający w ścianę, to przesada - tak źle nie będzie {lol}} niechcący koleś został

..dzieki za kwaituszka

zakreslone

nie nakopsałem 
masz grać