Wpisy 464 400 – 464 499
25 sierpnia 2011 23:09 → 26 sierpnia 2011 08:23, 100 wpisów
lila

albowiem ci którzy będą wierni zostaną obdarowani darami zaś ci którzy zwątpili bedą ukarani
lila ale pewnie masz 2/3 kilka
Robal_36 a ty dzisiaj grales?
lila 

albinlotto
Po raz drugi od początku istnienia multi dziś nie wysłałem...
pierwszy raz - byłem poza
Po raz drugi od początku istnienia multi dziś nie wysłałem...
pierwszy raz - byłem poza

lila sprobuj na 7 skreslen 

Robal_36 ale w mini grales?
twoja ulubiona gra chyba 

a dzisiaj jak ci poszlo
a widze na 6 skreslen grasz a ile zakladow
Dopisano wygrane multi multi
Dopisano wygrane lotto
Dopisano wygrane mini lotto
Dopisano wygrane kaskada
albinlotto
różnie - czasem jeden, dwa zakłady - 6/6, czasem 1x 7/7, a czasem 12 liczb w skrócony... I cały czas się zastanawiam, co lepsze rozpisywać kilka liczb więcej w jakiś systemik skrócony, czy pełnym - i moim zdaniem, przy porównywalnych środkach na grę, lepszy jest pełny, ale...
różnie - czasem jeden, dwa zakłady - 6/6, czasem 1x 7/7, a czasem 12 liczb w skrócony... I cały czas się zastanawiam, co lepsze rozpisywać kilka liczb więcej w jakiś systemik skrócony, czy pełnym - i moim zdaniem, przy porównywalnych środkach na grę, lepszy jest pełny, ale...
Bonus Multi Multi: 250 000 złotych
electric

Jak U Ciebie ? Bo tak ogólnie patrząc na wyniki, to porażka... 34000 3/6 - noooo, to lepiej chyba tylko w Jokerze jest ...
ostatnie ilości, to poniżej 1000 J i 0/4 - idą jak flota radziecka

Jak U Ciebie ? Bo tak ogólnie patrząc na wyniki, to porażka... 34000 3/6 - noooo, to lepiej chyba tylko w Jokerze jest ...
ostatnie ilości, to poniżej 1000 J i 0/4 - idą jak flota radziecka

Robal_36 bedziesz gral cierpliwie to pewnie trafisz ta wymarzona "5" 

electric 

Użytkownik joker007 dodał nowy komentarz w temacie Za "trójkę" w Lotto dostaniemy 24 złote
Wiem albinlotto
i wzajemnie - cierpliwości 
Tylko zapewne będzie 4, albo pięciu do podziału
ale - zniosę to dzielnie

- zauważyłeś, jeszcze przed wprowadzeniem kaskady, ile było 3/5 albo 5/5 ? Teraz znowu jest migracja - jakoś przyjęło się to nowe dziadostwo
i wzajemnie - cierpliwości 
Tylko zapewne będzie 4, albo pięciu do podziału
ale - zniosę to dzielnie

- zauważyłeś, jeszcze przed wprowadzeniem kaskady, ile było 3/5 albo 5/5 ? Teraz znowu jest migracja - jakoś przyjęło się to nowe dziadostwo
Kumulacja Lotto: 5 000 000 złotych
Witam wszystkich,widze,że nie ma szczęśliwych graczy po dzisiejszych losowaniach,ja mam po dwóch losowaniach porażkę,w Lotto wyczułem,aby nie wysyłać,chociaż wiedziałem z których przedziałów wyjdą liczby
Robal_36 zarowno kaskada jak i joker 

Na 14-ą typuje:6/6 i 10/10
6/6
3,7,10,11,12,14
12,14,21,34,54,57
10/10
3,7,10,11,12,34,54,57,69,70
11,12,21,28,33,34,54,69,70,3
Dużo wygranych.Dobranoc

6/6
3,7,10,11,12,14
12,14,21,34,54,57
10/10
3,7,10,11,12,34,54,57,69,70
11,12,21,28,33,34,54,69,70,3
Dużo wygranych.Dobranoc

nie wiem puscilem kuponik na 28 losowan za 70 zeta na 3 liczby jedna trojka wpadla czekam na jeszcze jedna zeby sie koszta zwrocily 

albinlotto
Bo nie można wybierać ? - niby tak, ale - jokera posyłam - przyzwyczajenie
A wiesz, czemu ludziska grają w kaskadę - bo te dwa zeta , które się zdarza - traktowane jest nie jako zwrot, tylko wygrana i ... dość długo się sprawdza...
kenny97
i powodzenia
spokojnej
Bo nie można wybierać ? - niby tak, ale - jokera posyłam - przyzwyczajenie

A wiesz, czemu ludziska grają w kaskadę - bo te dwa zeta , które się zdarza - traktowane jest nie jako zwrot, tylko wygrana i ... dość długo się sprawdza...
kenny97
i powodzeniaspokojnej
Robal_36 ja tylko w mm na 14 czasmi lotto ale bardzo zadko

wole sam wybierac liczby 

wiem - wybierasz sobie jakiś dzień, i grasz na mniejsze ilości skreśleń - czwórki chyba, tak ? Rozpisujesz w jakiś skrócony - a ile najwięcej wygrałeś ? Jeśli to nie tajemnica ?
Robal_36 ja nie gram zadnym systemem ani statystykami itp typuje poprostu liczby jakie mi sie podobaja a obecnie gram na 4,7 ,10 skreslen a wygrane roznie 

No, zobacz - a byłem niemal pewien, że rozpisujesz 
w jokerka - wiem - nie można samemu, tak -to wada , ale! - bonus jest większy niż suma tych teraz - jutro /i jeszcze z dziesięć losowań/ feromonów
- wabików w mm przy 10/10...
A szanse, statystycznie, zakładając, że nie ma ż.a.d.n.y.c.h kombinacji z algorytmami generującymi zakłady na "trafił"...
Powodzenia
spokojnej

w jokerka - wiem - nie można samemu, tak -to wada , ale! - bonus jest większy niż suma tych teraz - jutro /i jeszcze z dziesięć losowań/ feromonów
- wabików w mm przy 10/10...A szanse, statystycznie, zakładając, że nie ma ż.a.d.n.y.c.h kombinacji z algorytmami generującymi zakłady na "trafił"...
Powodzenia
spokojnej
Robal_36

zauważyliście ze powtórzyło się 10 liczb z poprzedniego losowania
to daje 50/50 % szansy na dobre zestawienieAndro..czasami tak bywa..u mnie tez..
..dzis to
spalabym ale zaraz do..pracy trzeba..niestety..
ale jakos przeleci..

..dzis tospalabym ale zaraz do..pracy trzeba..niestety..
ale jakos przeleci..

andromeda do Konina dpoo ciotki imoże z mała557 się spotkam chociaż przez chwilę

Andro..ja tez uciekam..bo trzeba..rabotu rabotu..
..wygranych 
i udanego dnia

..wygranych 
i udanego dnia

http://biznes.onet.pl/zyja-z-hazardu,18490,4827858,1,news-detal
ble ble, pitu pitu i
>>..Legalne zakłady (internetowe nie są jako takie traktowane) stanowią około jednej trzeciej całego rynku hazardowego w Polsce....<<
dobrego dnia, trafnych
Witam wszystkich i życzę wysokich wygranych.

Andromeda
.Dzisiaj tak spokojnie na czacie,
a wczoraj można było oczopląsu dostać.

.Dzisiaj tak spokojnie na czacie,a wczoraj można było oczopląsu dostać.

..dzieki za kwaituszka
zakreslone