Wpisy 46 411 – 46 510
17 kwietnia 2009 11:46 → 17 kwietnia 2009 23:57, 100 wpisów
tczew>>>ja się niczym nie wychwalam bo nie mam czym.
Nienawidzę tylko kłamstwa.
Napisz że trafiasz 5z20 a nie 5z5.
Jeżeli chciałbyś się pochwalić lub udowodnić że jesteś dobrym typerem to wkleiłbyś na czat jeden numer wygranego kuponu w Fortunie.
A ja przypuszczam że ty go poprostu nie masz bo nie zagrałeś.
Nienawidzę tylko kłamstwa.
Napisz że trafiasz 5z20 a nie 5z5.
Jeżeli chciałbyś się pochwalić lub udowodnić że jesteś dobrym typerem to wkleiłbyś na czat jeden numer wygranego kuponu w Fortunie.
A ja przypuszczam że ty go poprostu nie masz bo nie zagrałeś.
witam Gromie
ja tez mam ulubiony zestaw ale ten chodzi ze 2 razy w tygodniu a pozostałe dni gram pozostałe 60 liczb .koszty grania to dla jednych dużo dla innych nie specjalnie.dziennie 150- 300 zł
ale i wygrane odpowiednie a czy ktoś wieży czy nie to mnie nie grzeje nie ziębi mam to gdzieś.
ja tez mam ulubiony zestaw ale ten chodzi ze 2 razy w tygodniu a pozostałe dni gram pozostałe 60 liczb .koszty grania to dla jednych dużo dla innych nie specjalnie.dziennie 150- 300 zł
ale i wygrane odpowiednie a czy ktoś wieży czy nie to mnie nie grzeje nie ziębi mam to gdzieś.
tomcio 1972
chwale ?.podałem liczby około 13,00
i to wszystko nic wiecej się nie dowiesz bo forma twoich wypowiedzi kogoś mi przypomina.a znasz to powiedzenie pod h.... to szweda polak się nieda dzisiaj tez podam co gram .jaki ses chwalic się i nie grac jest czas na próby i czas na granie.
chwale ?.podałem liczby około 13,00
i to wszystko nic wiecej się nie dowiesz bo forma twoich wypowiedzi kogoś mi przypomina.a znasz to powiedzenie pod h.... to szweda polak się nieda dzisiaj tez podam co gram .jaki ses chwalic się i nie grac jest czas na próby i czas na granie.
Ponad to jak bym sie chciał chwalic to mam w komodzie szuflade pełno{GRATULUJEMY WYGRANEJ} z TS z kwotami wypłat.
I to jest nieprawda jeśli chodzi o Tczewa. Gdyby była to prawda, to na pewno podałby on chociaż pewne 3 liczby które wejdą. Olać tam te jego piąteczki, na których zarabia. Tylko z tym zarabianiem jak się już chwali, to trzeba przyznać, że słabiutko zbiera żniwa z 5/5. Gdyby tak naprawde trafiał to by nie miał paru tysięcy miesięcznie, tylko nawet kilkadziesiąt, tylko najlepiej jest się chwalić, a nie potrafić podać żadnego dowodu na to, że się serio trafia piąteczki. To może ja zacznę wkrótce pisać, że co dziesiąty dzień zgarniam np 9/10, a co 2 miesiące 7/7. Ale spoko, bijcie się dalej o to wszytko. A tak szczerze, to gdybym ja sam potrafił trafiać 5/5 i więcej, to bez wachania bym podawał na długo przed losowaniem te liczby, bo po pierwsze nic bym nie tracił, a po drugie to super jest wiedzieć, że dzięki liczbom, które się gdzieś podało wiele osób zasiliłoby swój portfel. Ale coż, są osoby, które zgarniają, a nawet jednej liczby nie podadzą. Tylko po latakach zobaczycie, że takie chytrusy będą płakać, a mam na to dowody, że los się w bardzo ładny sposób o 180 stopni odwraca :)
Krislot
a wy dalej swoje a wystarczy sprawdzic wczorajsze typowania wpis 46291
lub sprawdzic trafienia na typowaniach
tczew 1958 lub tczew 1958. również była 3/3 niedowiarki.wobec tego mam to gdzieś i nie bende podawał typów na czcie .DZIEKUJE>
a wy dalej swoje a wystarczy sprawdzic wczorajsze typowania wpis 46291
lub sprawdzic trafienia na typowaniach
tczew 1958 lub tczew 1958. również była 3/3 niedowiarki.wobec tego mam to gdzieś i nie bende podawał typów na czcie .DZIEKUJE>
Kolego Tczew zapodaj do Pasko parę skanów tego o czym piszesz a wtedy pogadamy.
Wiesz dziś w interesach jest tak że nie widzisz to nie wierz!
Może mógłby powstać nowy dział na stronie w którym chwalilibyśmy się kto ile wygrał - dział ze skanami kuponów, potwierdzeń.
Bo takie chwalenie to pic na wodę.
Ja gram nawet często ale nie za duże sumy, przeważnie wygrywam 10 - 30 pln na czysto. Raz na chybił trafił w multi mi 600 pln wpadło, dwa razy w dużego 4-kę miałem, ale nie żeby tak schematycznie wygrywać.
Ot, to ja jako przykład gracza.
Wiesz dziś w interesach jest tak że nie widzisz to nie wierz!
Może mógłby powstać nowy dział na stronie w którym chwalilibyśmy się kto ile wygrał - dział ze skanami kuponów, potwierdzeń.
Bo takie chwalenie to pic na wodę.
Ja gram nawet często ale nie za duże sumy, przeważnie wygrywam 10 - 30 pln na czysto. Raz na chybił trafił w multi mi 600 pln wpadło, dwa razy w dużego 4-kę miałem, ale nie żeby tak schematycznie wygrywać.
Ot, to ja jako przykład gracza.
Grom wysłałem Twoje liczby wczoraj i wyślę jeszcze dziś i jutro i jeśli wygram to na pewno nie zapomnę o tym napisać i podziękować.
a ja chętnie podam na dziś co wysłałem,kto chcę niech korzysta;;1343890417113005-7979 oraz 1343890417112935-5794.pozdrawiam
Witam.Tczew podal wczoraj swoje typy juz po 13-tej, wiec kto chciał mógł skorzystac.Ja wierze ze wygrywa co jakis czas, bo to przeciez jest mozliwe, ja sama korzystam z jego typow do TS i tez czasami cos ugram.Pozdrawiam i zycze dalszych dobrych trafien.
Witam
Moje parki na 3 dni
Gram 3/10
31 37,46 47,19 45,58 48,16 27,29 50,53 30,42 66,14 7,40 15
Pozdrawiam
Moje parki na 3 dni
Gram 3/10
31 37,46 47,19 45,58 48,16 27,29 50,53 30,42 66,14 7,40 15
Pozdrawiam
Tczew.Szkoda,ale skoro tak zdecydowales to uszanuje to.Czy moge prosic w takim razie o typy na moje gg 540255.Z góry dzękuję.
tczew>>>jesteś tu niedługo a już zasłużyłeś sobie na miano KŁAMCZUCHA.
To jest tylko i wyłącznie Twoja wina.
Podałeś wczoraj 16 liczb z których trafiłeś 7 i myślisz że jesteś wielki.
Żeby z takiego trafienia coś wydobyć to trzeba mieć trochę pojęcia o sposobie rozpisywania liczb.
Piszesz że zarabiasz 3000zł na miesiąc regularnie a trafienie 5z5 to dla Ciebie chleb powszedni.W typowaniach na 9 dni trafiłeś tylko 2 x 3/5. Gdzie ten chleb powszedni?.
Wez sie trochę opamiętaj.
Gdyby tak naprawdę było to podałbyś liczby i przynajmniej ludzie by na tym skorzystali a Tobie z kieszeni napewno by nie ubyło.
Jak będziesz dalej pisał takie bzdury to pomyślę sobie że strona SAL-3 jest twojego autorstwa bo tam też obiecują takie wygrane.
Wez przykład z "kogucika".
Miał ścięcie z Mańkiem.
Zarzucono mu że nie posyłał kuponów zgodnie z zaleceniami.
Pokazał publicznie skany wszystkich kuponów i myślę że w tym momencie co niektórzy stwierdzili że jest wiarygodny.
Z resztą sam się przyznaje że nie jest dobrym typerem.Czasami mu się uda coś trafić ponad normę ale nie zauważyłem żeby napisał że zarabia 3000zł na miesiąc regularnie a wszyscy dookoła to są cienkie bolki bo nie potrafią typować.
Po Twoich dzisiejszych wpisach już kilka osób wyraziło opinie o Tobie.
Sam sobie na to zasłużyłeś.
Wcześniej zadałem Ci konkretne pytanie.
Gdzie i czy zagrałeś.
Odpisałeś że zagrałeś w Fortunie i trafiłeś 3 x 5/8 i 1 x 6/8.
Wklej numer kuponu z wygraną 6/8 na którym pisze że wygrałeś 482zł.
Może wtedy się okaże że nie KŁAMIESZ.
ps.Tylko dlatego to napisałem bo nienawidzę obłudy i kłamstwa.
To jest tylko i wyłącznie Twoja wina.
Podałeś wczoraj 16 liczb z których trafiłeś 7 i myślisz że jesteś wielki.
Żeby z takiego trafienia coś wydobyć to trzeba mieć trochę pojęcia o sposobie rozpisywania liczb.
Piszesz że zarabiasz 3000zł na miesiąc regularnie a trafienie 5z5 to dla Ciebie chleb powszedni.W typowaniach na 9 dni trafiłeś tylko 2 x 3/5. Gdzie ten chleb powszedni?.
Wez sie trochę opamiętaj.
Gdyby tak naprawdę było to podałbyś liczby i przynajmniej ludzie by na tym skorzystali a Tobie z kieszeni napewno by nie ubyło.
Jak będziesz dalej pisał takie bzdury to pomyślę sobie że strona SAL-3 jest twojego autorstwa bo tam też obiecują takie wygrane.
Wez przykład z "kogucika".
Miał ścięcie z Mańkiem.
Zarzucono mu że nie posyłał kuponów zgodnie z zaleceniami.
Pokazał publicznie skany wszystkich kuponów i myślę że w tym momencie co niektórzy stwierdzili że jest wiarygodny.
Z resztą sam się przyznaje że nie jest dobrym typerem.Czasami mu się uda coś trafić ponad normę ale nie zauważyłem żeby napisał że zarabia 3000zł na miesiąc regularnie a wszyscy dookoła to są cienkie bolki bo nie potrafią typować.
Po Twoich dzisiejszych wpisach już kilka osób wyraziło opinie o Tobie.
Sam sobie na to zasłużyłeś.
Wcześniej zadałem Ci konkretne pytanie.
Gdzie i czy zagrałeś.
Odpisałeś że zagrałeś w Fortunie i trafiłeś 3 x 5/8 i 1 x 6/8.
Wklej numer kuponu z wygraną 6/8 na którym pisze że wygrałeś 482zł.
Może wtedy się okaże że nie KŁAMIESZ.
ps.Tylko dlatego to napisałem bo nienawidzę obłudy i kłamstwa.
Tczew, ale ja Tobie wierzę, podawaj prosze dalej swoje typy na chacie...-)
poklask mi nipotrzebny.
wiem co daje i co biore.to co jest na multipasko to nie jest nawet połowa tego co gram.
wysle tobje typy na GG zaden problem
ciekawskim niedowiarkom dziekuje.
wiem co daje i co biore.to co jest na multipasko to nie jest nawet połowa tego co gram.
wysle tobje typy na GG zaden problem
ciekawskim niedowiarkom dziekuje.
tomcio
wybacz kłamie jak najety .
Za stary jestem na takie głupoty.
może chcesz dowody wygranych z 1996 roku
jak trfiłem w ciągu 2 tygodni dwa razy 7/10? i to były moje pierwsze trafienia i to dalo mi do myslenia .
wybacz kłamie jak najety .
Za stary jestem na takie głupoty.
może chcesz dowody wygranych z 1996 roku
jak trfiłem w ciągu 2 tygodni dwa razy 7/10? i to były moje pierwsze trafienia i to dalo mi do myslenia .
Żeby wygrać trzeba grać Panie i Panowie,a mi ostatnio cieniutko idzie,ale będzie lepiej może dzis moze jutro.pozdrawiam 3majcie sie gracze
tczew>>>czyś ty oszalał.
Co ma rok 96 do 2009.
Ja w roku 99 trafiłem 5 w EX i 3 razy 6 w DL.
Przykro mi ale nie mogę Ci udowodnić.
Przez 9 lat to dowody wypłat już wyblakły i nie są do odczytania.
Interesuje mnie kupon z Fortuny z wczoraj z trafieniem 6z8 i wygraną 482zł.
Wtedy będziesz wiarygodny.
Co ma rok 96 do 2009.
Ja w roku 99 trafiłem 5 w EX i 3 razy 6 w DL.
Przykro mi ale nie mogę Ci udowodnić.
Przez 9 lat to dowody wypłat już wyblakły i nie są do odczytania.
Interesuje mnie kupon z Fortuny z wczoraj z trafieniem 6z8 i wygraną 482zł.
Wtedy będziesz wiarygodny.
typy do kombinacji;
6.3.15.19.20.22.26.34.28.59.56.65.73.75.718.63.80
ja wiem co będe z tego grał pozostałym do podstawiania parki pod progresje
dla zbezpieczenia przed stratami
3.9---26.62----72.73----56.65----
trojka tak samo pod dłuzsze granie progresja
13.14.15.
6.3.15.19.20.22.26.34.28.59.56.65.73.75.718.63.80
ja wiem co będe z tego grał pozostałym do podstawiania parki pod progresje
dla zbezpieczenia przed stratami
3.9---26.62----72.73----56.65----
trojka tak samo pod dłuzsze granie progresja
13.14.15.
tomcio wybacz przegiołes
czy ty nie jestes ABW.to zapraszam moge podac adres w tczewie.
czy ty nie jestes ABW.to zapraszam moge podac adres w tczewie.
tczew>>>jesteś tu od niedawna.
Wiesz dlaczego "grom" ma również nieprzychylną opinię u innych graczy?
Wiesz dlaczego "grom" ma również nieprzychylną opinię u innych graczy?
Kochani kulkowicze nie wiem co mam napisac zeby nie dolac oliwy do ognia,ale zachowajcie jakis dystans bo zaczyna znow robic sie nie tak ja byc powinno.Kogut dzis zagra liczby multi 30,9,32,71 czyli te ktore wczoraj podalem do progresi oraz 2 liczby nowe 8,22.Florida liczby 5,oraz 27 ktore ma juz przerwe w wystepowaniu 34 losowania.Co do strony LOTTOGRY to jak rozpisze sie podawane przez nich na stronie wygrane,na drobne to okazuje sie ze nie ma rewelacji i ich typowania nie odbiegaja od normy normalnych typerow,wiec podejmujac z nimi wspolprace i placac im 7% od realnego zysku to ja uwazam ze tu mamy lepszych fachowcow krorzy za darmo nawet nie pobierajac oplat od wygranej sa w stanie nam podac na tacy typy o takim samym prawdopodobienstwie trafnosci.Pozdrawiam
chyba wiem jestesmy z pomoza
pamietasz anike
gra cały czas moimi typami [skromnie gra ]ale cały czas jest do przodu
gra cały czas moimi typami [skromnie gra ]ale cały czas jest do przodu
tczew>>>to dla Ciebie na pamiątkę żebyś więcej nie pisał głupot.
46368. POZDRAWIAM dziewczyny
ranne ptaszki z was
miałem wiecej szczescia.TRAFIONE 3/3 parki dwie 2/2i w fortunie 6/8 i 3 trzy razy 5/8.
tczew 1958 2009-04-17 (07:16)
3/3 - masz trafione w typowaniach
2 x 2/2 - bardzo prawdopodobne że też trafiłeś.
6/8 i 3 x 5/8 w fortunie - nadal czekam na numer kuponu z trafieniem 6z8 za 482zł. A dlatego mi tak o niego chodzi bo żebyś to trafił to musiałbys wczoraj wysłać te swoje nieszczęsne 16 liczb systemem za 180zł.
Zarabiasz przecież 3 tys zł na miesiąc.
Co to dla Ciebie 180zł.
46368. POZDRAWIAM dziewczyny
ranne ptaszki z was
miałem wiecej szczescia.TRAFIONE 3/3 parki dwie 2/2i w fortunie 6/8 i 3 trzy razy 5/8.
tczew 1958 2009-04-17 (07:16)
3/3 - masz trafione w typowaniach
2 x 2/2 - bardzo prawdopodobne że też trafiłeś.
6/8 i 3 x 5/8 w fortunie - nadal czekam na numer kuponu z trafieniem 6z8 za 482zł. A dlatego mi tak o niego chodzi bo żebyś to trafił to musiałbys wczoraj wysłać te swoje nieszczęsne 16 liczb systemem za 180zł.
Zarabiasz przecież 3 tys zł na miesiąc.
Co to dla Ciebie 180zł.
Tczew 1958.
Słuchaj nie przejmuj się,zawsze znajdzie sie niedowiarek,który chce,żeby Mu podać wszystko na tacy.
Najlepiej jak byś dał swoje konto,by mogli sprawdzać wpłaty z Totalizatora,
Przedtem była pyskówa,teraz jest w miare spokojnie,ale zawsze znajdzie sie ktoś,kto zakłóca porządek tego czata,.
Bo teraz jest temat,czy rzeczywiście wygrywają.
Ja uważam,że
to każdego prywatna sprawa.
Słuchaj nie przejmuj się,zawsze znajdzie sie niedowiarek,który chce,żeby Mu podać wszystko na tacy.
Najlepiej jak byś dał swoje konto,by mogli sprawdzać wpłaty z Totalizatora,
Przedtem była pyskówa,teraz jest w miare spokojnie,ale zawsze znajdzie sie ktoś,kto zakłóca porządek tego czata,.
Bo teraz jest temat,czy rzeczywiście wygrywają.
Ja uważam,że
to każdego prywatna sprawa.
grom>>>zapomnij o tym wpisie.
Jeśli poczułes się urażony to sorry.
Jeśli poczułes się urażony to sorry.
grom>>>tu nie chodzi o wgląd a czyjś portfel.
Niech tylko napisze że wytypował 16 liczb ,trafił 7 z nich ale nie posłał za 180zł tylko kika trójek ,może piątek i w sumie trafił 2 parki i jedną 3/3.
Czyż to nie lepiej wygląda?.
Czym on chce zaimponować?.
Niech tylko napisze że wytypował 16 liczb ,trafił 7 z nich ale nie posłał za 180zł tylko kika trójek ,może piątek i w sumie trafił 2 parki i jedną 3/3.
Czyż to nie lepiej wygląda?.
Czym on chce zaimponować?.
Wydaje mi sie ze podawanie wielkosci wygranych nie powinno miec miejsca i chyba nikt nie ma prawa o nie pytac ani nas spowiadac.Wydaje mi sie ze napisanie tylko zdania ze nie jestem w plecy w grach losowych powinno wystarczec,a nie byc w plecy to znaczy byc na plusie i ile by ten plus nie mial wynosic to jest to PLUS.Ja daje wiare bo wydaje mi sie ze chwalenie sie ze wygrywam wielkie pieniadza a nie jest to prawda to natychmiast wyjdzie i mozna stracic twarz i zaufanie to wiecej strat niz zysku bo potem nawet jak sie prawde napisze juz ci nikt nie wierzy.Ja niestety ludziom wierze,choc jak wiecie sie sparzylem,ale nie mozna zyc i nie ufac ludziom.Pozdrawiam
UWAGA
Podaję typy na dziś na ML:
17.25.36.37.45
5.17.23
8.16.24
A tak naprawdę to wyślę jeszcze kilka innych kuponów których wam nie podam bo wygracie tylko o godz 22.15 napiszę wam że jesteście gamonie żeby nie przewidzieć że wejdą liczby 7.17.
I wygrałem DUUUUŻO kasy a dla was dałem ochłapy.
Tak wyglądają wpisy co niektórych ludzi zamiast pisać co gra(nie za ile)
ile kuponów i jakie liczby aby inni mogli skorzystać jeśli mają ochotę.
Podaję typy na dziś na ML:
17.25.36.37.45
5.17.23
8.16.24
A tak naprawdę to wyślę jeszcze kilka innych kuponów których wam nie podam bo wygracie tylko o godz 22.15 napiszę wam że jesteście gamonie żeby nie przewidzieć że wejdą liczby 7.17.
I wygrałem DUUUUŻO kasy a dla was dałem ochłapy.
Tak wyglądają wpisy co niektórych ludzi zamiast pisać co gra(nie za ile)
ile kuponów i jakie liczby aby inni mogli skorzystać jeśli mają ochotę.
Witam graczy.
gratulacje dla Sowa za pierwsze miejsce w rankingu na DL.brawo brawo.
gratulacje dla Sowa za pierwsze miejsce w rankingu na DL.brawo brawo.
Zastanawiam sie nad WLOCHAMI i nad liczba 22 ktorej nie bylo 59 losowan,czy jutro jej nie puscic na progresje z kursem 12,5,bo tak sie czailem na liczbe 5 u uciekla mi dzien wczesniej,wiec chyba w sobote zaryzykuje,mam rozpis na 21 progow z zyskiem 50 zeta za trafienie.Nie ma jej juz 59 dni plus moje 21 progow to musiala by nie wyjsc przez 80 losowan co jest mozliwe ale czy nie mam prawa liczyc na odrobine szczescia.Pozdrawiam
Mam podobny pogląd co Tomcio.Jeśli ktoś chce podać ile wygrał to jego sprawa a jeśli nie to nie,ale podawanie typów na ML nie ujmie nikomu wygranej bo wygrane są stałe.Wdzięczność ludzka jest bezcenna i mnie np. miło by było popatrzeć jak ktoś mnie chwali że pomogłem mu wygrać trochę kasy.Tomcio zapraszam na piwo bądż kawę jak będziesz w Pabianicach bo zdaje się że mieszkamy niedaleko siebie.
Josef>>>zgadza się.Mieszkamy bardzo blisko siebie.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Witaj tczew
Przetestowałem Twoje wczorajsze typy programem Miliarder LOTTO
Oto wyniki:
1) system strefowy - 3z9x27zakł - (wzięto 9 pierwszych liczb) >>> trafione dwie trójki koszt 67,5 zł
2) system strefowy -5z15x243 zakł >>> trafione 4 piątki i 28 czwórek - koszt systemu 607,5 zł
Wystąpienia liczb korzystnie wpasowały się w tym przypadku w system.Tańsze systemy nie dają tu skutecznych trafień.
Wyniki rewelacyjne, koszty obstawiania -tylko dla odważnych i z grubszym portfelem.
Pozdrawiam i życzę powodzenia.
Przetestowałem Twoje wczorajsze typy programem Miliarder LOTTO
Oto wyniki:
1) system strefowy - 3z9x27zakł - (wzięto 9 pierwszych liczb) >>> trafione dwie trójki koszt 67,5 zł
2) system strefowy -5z15x243 zakł >>> trafione 4 piątki i 28 czwórek - koszt systemu 607,5 zł
Wystąpienia liczb korzystnie wpasowały się w tym przypadku w system.Tańsze systemy nie dają tu skutecznych trafień.
Wyniki rewelacyjne, koszty obstawiania -tylko dla odważnych i z grubszym portfelem.
Pozdrawiam i życzę powodzenia.
a nie sprawdzałes te z dwoma pewniakami
popatrz na te z pewniakami są1 ,, 2 3 pewniakami
popatrz na te z pewniakami są1 ,, 2 3 pewniakami
rych
Jest taki system na 16 liczb,8 skreśleń i 30 zakładów.
Przy trafieniu 7z16 gwarancją minimalną tego systemu jest 6 x 5/8.
Wystarcza to aby pokryć koszty gry i wygrać ok 200zł.
Warunek jest taki że musisz go nadać w Fortunie
Koszt gry na 16 liczb wyniesie 90zł.
Przy trafieniu 7z16 masz na 100% 6 kuponów trafnych z 5/8.
Wygrana wynosi: 6 x 48.20 = 289.20zł.
289.20 - 90 = 199.20 czystego zarobku.
Za to samo trafienie w TS dostaniesz 6 x 20 = 120zł przy inwestycji 75zł.
Wygrana 45zł.
Jest taki system na 16 liczb,8 skreśleń i 30 zakładów.
Przy trafieniu 7z16 gwarancją minimalną tego systemu jest 6 x 5/8.
Wystarcza to aby pokryć koszty gry i wygrać ok 200zł.
Warunek jest taki że musisz go nadać w Fortunie
Koszt gry na 16 liczb wyniesie 90zł.
Przy trafieniu 7z16 masz na 100% 6 kuponów trafnych z 5/8.
Wygrana wynosi: 6 x 48.20 = 289.20zł.
289.20 - 90 = 199.20 czystego zarobku.
Za to samo trafienie w TS dostaniesz 6 x 20 = 120zł przy inwestycji 75zł.
Wygrana 45zł.
a nie sprawdzałes te z pewniakami
1 -2---3 pewniaki .to nie jest granie za50 zł ale jest ok skonczyłem z typowaniem i podstawianiem skaner załatwi reszte i ide wkużac znajomą z kolektury na wyszynskiego. cały czas pisze o bilansie miesiąca .ale starcza mi z tygodniajuż wiem duzo
1 -2---3 pewniaki .to nie jest granie za50 zł ale jest ok skonczyłem z typowaniem i podstawianiem skaner załatwi reszte i ide wkużac znajomą z kolektury na wyszynskiego. cały czas pisze o bilansie miesiąca .ale starcza mi z tygodniajuż wiem duzo
tomcio
nie wkużaj sie ale naprawde nie masz pojecia co ja gram nie gram tak jak piszesz tylko 7/16 i to koniec sposobów mam codzienie 7 siedem
nie wkużaj sie ale naprawde nie masz pojecia co ja gram nie gram tak jak piszesz tylko 7/16 i to koniec sposobów mam codzienie 7 siedem
dzisiaj zagrałem na 4 skreslenia na 5 skreslen i na 6 skreslen no i parki szesc parek. bardzo skromnie za 172.50
razem wzieło udział w tym graniu 23 liczby. tylko w TS
razem wzieło udział w tym graniu 23 liczby. tylko w TS
To była informacja tak od siebje .jakimi
kosztami sie bawie a bywaja sporo wieksze koszty.Kto niechce niech nie wież.
kosztami sie bawie a bywaja sporo wieksze koszty.Kto niechce niech nie wież.
Na dziś poszło coś takiego(fortuna)
Zaznaczam że jeśli ktoś chce zagrać na te typy to gra na własną odpwiedzialność.
Nawet ja nie wiem czy coś w tych numerkach trafię.
system 2z7 i 3z7
8.17/12.27/16.21/25.28/31.33/
45.47/72.76/
AKO
7.14.21.28
8.16.24.32
5.17.20.32
1348890417171942-5878
1348890417172021-4005
1348890417172001-6473
1348890417172013-1877
Jeśli dziś na te numery nic nie wpadnie to zapewniam że po losowaniu nie napiszę że wygrałem duuuużo kasy.
Zaznaczam że jeśli ktoś chce zagrać na te typy to gra na własną odpwiedzialność.
Nawet ja nie wiem czy coś w tych numerkach trafię.
system 2z7 i 3z7
45.47/72.76/
AKO
7.14.21.28
8.16.24.32
5.17.20.32
1348890417171942-5878
1348890417172021-4005
1348890417172001-6473
1348890417172013-1877
Jeśli dziś na te numery nic nie wpadnie to zapewniam że po losowaniu nie napiszę że wygrałem duuuużo kasy.
Podałem numery swoich kuponów z Fortuny i nie mogę ich podać na czacie.
Tomcio zrobiłem to w takiej formie jak Ty ale nie chce mi dodać .??????
U mnie dziś coś takiego w Fortune. Wczoraj były 2 parki to może dziś 3 wskoczą :)
1321790417142318-1648
1321790417142336-7691
1321790417142318-1648
1321790417142336-7691
Ja od kilku dni gram takie coś: 1329290417164638-4325 1329290417164702-2482 1329290417164715-0988 1329290417164729-6203 1329290417164955-5366 1329290417164611-3550 Multi od wczoraj;typy Groma
A ja dzisiaj wydałam tylko 15 zł w TS - bo do Fortuny nie zdążyłam ....a liczby jakieś z kosmosu .......nie miałam czasu na myślenie jakimi liczbami zagrać ....
Mówie wam . Większego żyda od totalizatora to nie ma. W ciula ans robią jak chcą.
I znow blad kolektorki teraz zauwazylem zamiast 3 zakresu plusa mam kupon na 1 zakres.Trudno nie sprawdzilem,a wiosna w Krakowie na calego to i te mlode dziewczyny maja zaklucona koncentracje,bede musial brac to teraz pod uwage.Pozdrawiam.
Kogucik przyznaj się że z Twoją koncentracją też było nie za bardzo jak patrzyłeś na młodą kolektorkę i nie sprawdziłeś kuponów.....
tczew jak dla mnie to łżesz a czytając twoje komentaże to jest to potwierdzenie zasadności mojego osądu.
Ludzie którzy mają na tyle szczęścia żeby wygrywać na miesiąc 3000 pln nie interesują się takimi stronami jak ta na której się wypocasz. Bo są za bardzo pewni siebie, zadufani w sobie, chciwi żeby komuś coś za darmo dać itd.
Ludzie którym wydaje się że potrafią robić buisnes na lotto zakładają płatne strony WWW z typami i dodatkowo zarabiają.
To że tu jesteś anonimowy nie rajcuje nikogo prócz ciebie i nawet gdybyś napisał że masz najnowszego mercedesa w garażu to większość z nas miała by polewkę z ciebie, nie wspomnę o komentarzach po takim twoim tekscie :D
Wydaje mi się że dziś może pójsć 2 , 9 , 15, 16 , 22 , 54 , 27 , 75 , 76 , 77
Ludzie którzy mają na tyle szczęścia żeby wygrywać na miesiąc 3000 pln nie interesują się takimi stronami jak ta na której się wypocasz. Bo są za bardzo pewni siebie, zadufani w sobie, chciwi żeby komuś coś za darmo dać itd.
Ludzie którym wydaje się że potrafią robić buisnes na lotto zakładają płatne strony WWW z typami i dodatkowo zarabiają.
To że tu jesteś anonimowy nie rajcuje nikogo prócz ciebie i nawet gdybyś napisał że masz najnowszego mercedesa w garażu to większość z nas miała by polewkę z ciebie, nie wspomnę o komentarzach po takim twoim tekscie :D
Wydaje mi się że dziś może pójsć 2 , 9 , 15, 16 , 22 , 54 , 27 , 75 , 76 , 77
...nie martw sie kogucie...dzisiaj wejdzie 1wszy zakres :D
pzdr.nara:)
pzdr.nara:)
JOSEF masz racje bo jeszcze jako 100% facet odczulem tez przyplyw wiosny,i koncentracja padla jak dysk w kompie.ICE zebys mial racje,choc to dopiero 2 prog wiec nie jest tak zle ,ale oczywiscie bym sie cieszyl jak by wyszlo.Pozdrawiam
czy ktoś może mi powiedzieć w jaki sposób ustawiać stawkę w internetowych zakładach TOTOMIXA. Dzięki
[8]3,7,9,26,29,54,56,59
9,12,17,20,30,36,39,75
[7]ch/t14,36,45,57,61,74,78
9,12,17,20,30,36,39,75
[7]ch/t14,36,45,57,61,74,78
Napisalem sobie 3 zestawy liczb po 5 liczb w kazdym zeby zagrac np 3/5 chce zobaczyc co by wyszlo gdybym poslal,no i zobacze wogole ile ja trafie.oto zestwy: 8,19,26,36,39/////2,6,18,22,27/////9,14,20,33,40.Zobacze jak by to za 3 zeta wyslac.Taka jedno trafienie 3 liczb w jednym zakladzie pokrylo by koszty,i jeszcze by na piwo starczylo.Pozdrawiam
pozdr.nadina27- Wybierasz jakieś zdarzenie klikając na jego kurs nastepnie dalej i tam masz wszystko opsane jak zmienić stawkę.pozdr.
Jak będą grać przez neta w TOTOMIXA to pewnie szybko pójdzie "z torbami",U nas już goście wygrywają po 2000-6000 w STSach,także będzie zagadka...
tczew weź już przestań. Pokaż wydruk z lottomatu z wygranych. Proszę zamieść ten jeden jedyny skan z tego twojego ciągłego cudownego zarabiania. Ja kiedyś taki dostałem i może to było tylko 5/8 ze stawką x 3, to jednak dostałem tą karteczkę. Nie widzisz, że tu nie chodzi o to, że tam sobie wygrywasz, albo przegrywasz? Nie chodzi o to, że nawet codziennie miałbyś 50 tys zł, albo 10/10, bo każdą kasę da się zdobyć prędzej czy później i to nie koniecznie przez lotto. Po prostu śmieją się z ciebie, z twojego charakteru obleczonego chytrością, wywyższaniem się, uważaniem się za pempek świata. Naprawde nie poznałeś, gdzie takie charakterki kończą. Jeszcze nie poznałeś, bo cię to stety niestety czeka.
21;50
czas na typy na dzis liczby 3,75,47,41,72 zakresik plusika nr 3
duzo wygranych zycze
czas na typy na dzis liczby 3,75,47,41,72 zakresik plusika nr 3
duzo wygranych zycze
MANIEG twoje osiagniecia mam zapisane od 22.03 do 30.03 trafiles 2 (DWIE) liczby wiec twoje osiagniecia sa mi znane i co teraz lepiej ci idzie a kiedy znow poplyna ludzie na kasie z twojego powodu.
No kogucik powinieneś podziękować pani w kolekturze za 1 zakres plusa :)
prawdopodobieństwo wysokich wygranych u manka jest takie jak wypadnięcie liczby 81 w multilotku
pozdr
pozdr
46456. system 2z7 i 3z7
45.47/72.76/
trafione 6z14 w parkach tylko
1 x 2/2 i 4 x 1/2
brak dwóch pełnych parek do wygranej 180zł.
Może następnym razem będzie lepiej.
45.47/72.76/
trafione 6z14 w parkach tylko
1 x 2/2 i 4 x 1/2
brak dwóch pełnych parek do wygranej 180zł.
Może następnym razem będzie lepiej.
PITREX masz racje i podziekuje ,bo dawno nic nie dostala odemnie wiec jakas kawe napewno dostanie.Czyli 1 liczba 30 trafiona i zakresik.ICE miales racje.MANIEG Gratuluje ci zakresu ,juz widze jak ci co odgrywaja kase sie ciesza z twego powodu,nie produkuj sie tu bo lepiej zebym o tobie zapomnial,bo mnie oszukales i nie tylko mnie i nawet nie przysylales typow za ktore miales zaplacone i co moze nie pisze prawdy to napisz swoja prawde,niech ja wszyscy poznaja.MALWINA nie daj sie wciagnac w zaadne uklady z tym czlowiekiem.Ja mam prawo i nawet obowiazek cie ostrzec.To jest OSZUST.
Dzisiaj wpadka na całej lini 172.50
w plecy dzieki za życzenia .
w plecy dzieki za życzenia .
Po prostu,ja tam nie wnikam LAMICTAL,nie mój dział.Ale już totomix u nas padł,także nic nie wiadomo...
ale dzis wpadły pięknie typy z zakresu numerka ze strony lottogry.pl.tl oba trafienia kto grał ? gratuluje wygranych
widzisz gląbie szkoda ze wczorajszych nie zanotowałeś zapewne znów się nawaliłeś
manieg po tym co napisałeś do Kogucika a co Pasko skasował, napisałem czym ty jesteś dla mnie.Ktoś, kto by miał jakiekolwiek poczucie wstydu nie odezwał by się więcej na tym forum.Przestrzegam wszystkich którzy nie czytali postów tego osobnika przed jakimikolwiek kontaktami z nim.
MANIEG nie produkowalem sie wczoraj bo ja raz na 10 lat mam taki sam wynik a potem co 10 lat mi sie to powtarza wiec twoje 10 lat bylo wczoraj,uznalem to za twoj najlepszy wynik,ja twoje osiagniecia znam ,a co nic nie piszesz ze ja klamie ze jestes oszustem.Czyli splynelo po tobie jak woda po kaczce.Masz tupet oszuscie.
prawda jest taka że korzystałes za darmo przez 1.5 miesiaca za z typow z ktorych na 42 progresje 19 bylo trafionych na 1 progu a teraz smiesz typerze szydzic korzystałes to było dobrze dla mnie jesteś zwykłym śmieciem ci ktorzy nie widzieli zapraszam do tematu na forum moja gra progresją na liczby a do jozefa najpierw moze zobaczysz kto jest najwiekszym prowokatorem tej strony dopiero zaczniesz go obraniać
brazil i reszta co tak mnie obraza zapraszam do pojedynku na typy wlasnie zakladam temat na forum
brazil i reszta co tak mnie obraza zapraszam do pojedynku na typy wlasnie zakladam temat na forum
ty predzej zesrasz się w majtki nim staniesz do walki tchórzu i nie tłumacz się poprostu przyznaj się że z ciebie typer jak z sedesu umywalka
Nikogo nie bronię ,używałeś słownictwa którego używają pospolite lumpy i kryminaliści i nic cię nie usprawiedliwia.Nie mam ochoty z kimś takim rozmawiać.
MANIEG ty chyba zwariowales moze jeszcze mam ci doplacic,nigdy nie korzystalem z twoich typow a jak tak twierdzisz to pokaz dowody na to bo jak siegam pamiecia to zawsze typowalem sam swoje liczby i mam nawet na to swiadkow i to z tego czata,wiec juz nie klam,chlopie jak bym tak oszukal choc jednego kulkowicza to po pierwsze staral bym sie mu wszystko wynagrodzic a po drugie nie pokazal bym sie dlugo bo smrod za toba bedzie sie wlokl wszedzie gdzie tylko sie pojawisz.Nie masz wstydu i zadnej amibicji a w prowadzeniu interesu to calkiem noga jestes.Na oszustwie daleko nie zajedziesz .
Tak przyznaje sie ze typer ze mnie taki jak z koziej ..... trabka,ale daje sobie rade,calkiem nie zle,widzisz dzis na 15 liczb trafilem az dwie i sie ciesze bo zawsze moglo byc gorzej,ale nigdzie nie pisze ze jestem dobry,ale nikogo nie oszukalem a wielu pomimo takiej skutecznosci pomoglem,wiec nikt nigdy przeze mnie nie sracil,i zawsze bralem pelna odpowiedzialnosc za doradzanie komus liczb,mam na to dowody i znalazl bym swiadkow.Nie bede z toba polemizowal bo uczciwosc to co innego a typowanie to co innego ,a kultura to tez co innego,a ty niestety oszustem pozostaniesz i ja mam prawo tak pisac i bede to robil bo musze innych ostrzegac przed toba.
no i git
pozdrawiam wszystkich świętych (min kogut19) przypominam 1 listopad ich święto
pozdrawiam wszystkich świętych (min kogut19) przypominam 1 listopad ich święto
Nie pierwszy raz okazało się że ML to gra LOSOWA! Nie wierzę w wasze sposoby w wygrywanie. A ja wskazałem wczoraj że warto zwrócić uwagę na liczby od 21 do 44.
MANIEG oszuscie a kiedy swieto oszustow jest bo to ty powinienes wiedziec.I koniec gadki bo inni maja juz dosc tego,nie pokazuj sie tutaj i nie psuj milej atmosfery.
A-mator trochę duża rozpiętość-24 liczby,co prawda padło z nich 9 ale uważam że ciężko byłoby coś z nich zmontować.
prawda jest taka ze to ty jestes najwiekszym prowokatorem tej strony i to przez ciebie sa wszystkie zadymy na tej stronie więc wypad śmieciu na krakowskie przedmieścia ogródki ludziom kopać typerze wiesz że rządzi nasza klasa i niedługo cię przywita w domku hasło zapamiętaj brzmi git wszystkie lotto chłopaki bo inaczej może być bardzo żle z tobą
józef ty jesteś ksiedzem czy zakonnikiem?bo twoje wypowiedzi kojarzą się z klerem
Czekam i przygotuje rewizyte spokojnie ,nerwy ci puszczaja juz nie ma kogo naciagnac,i co bieda cie dopadla typy nie wychodza jak widac,reszta domaga sie kasy,nie zazdroszcze ci sytuacji, i tylko mnie nie strasz chloptasiu,a ogrodki, mam swoj i czasem w nim kopie,ale gdybys juz nie mial za co zyc to cie moge podratowac ,do grabiena lisci na jesien bede potrzebowal,to mozesz u mnie zarobic troszeczke,po odtracenu tego co jestes mi winien,oszuscie.