Wpisy 4 637 557 – 4 637 656
23 stycznia 2023 11:01 → 23 stycznia 2023 12:42, 100 wpisów
@4 637 543Gosia__77: 2 złote na rozmnozenie
Dzis pewniak w multi 22
Bywalec Nie jestem w żadnej partii
politycznej i nikogo nie popieram
chcę aby Polska opływała w dobrobycie i była niezależna od obcych wrogów.Rozumierz to
politycznej i nikogo nie popieram
chcę aby Polska opływała w dobrobycie i była niezależna od obcych wrogów.Rozumierz to
Od lutego bede prowadzic statystyke ile na plus ile na minus bo w styczniu przestalam zapisywac
@4 637 556Stryjek: hej Stryjek jprd jak mozna byc takich fanatykiem przeciez to zakrawa na zakład zamknięty a ten to a ten tamto.... widac ze chlopina ma swoje życie marne ciekawe czy tez sie tal grzebie w aferach platformy albo teraz w aferach korupcyjnych europlarlamentu ... tylko wspolczuc fanatykowi ale po ch.. wprowadza tutaj te swoje plityczne rzygowiny i nakreca ludzi to jakis socjopata

Prośba do czatowiczów, nie dajcie
na mp siać propagandę, po prostu
Ignorujcie takie osoby
na mp siać propagandę, po prostu
Ignorujcie takie osoby
@4 637 547Bywalec: Nie narażaj się, nie pisz tutaj nic o polityce bo nie znajdziesz odbiorców a wrogów. Wszystko co potępiają niektórzy u innych, powinni znaleźć we własnej duszy. Odpuść sobie ten temat - jak chcesz?
@4 637 566kedzior13: widziales mojego pewniaka ? 😃
2,9,16,23,30
@4 637 547Bywalec: e ZAFFFFCA fanatyk moze odniesiesz sie do tego gow... to same pajace które za pieniadze łapowki krytykowali nasz kraj??? i gdzie twoje gownowypociny bedziesz siedzial na dupie i milczał jak tvn udajac ze tego nie ma?? Dziennik "Washington Post" określa skandal jako "Katargate" akcentując, że "wstrząsnął" Parlamentem Europejskim. "Skandal - i jego mafijne szczegóły - wstrząsnął de facto stolicą Unii Europejskiej, rodząc pytania o korupcję i manipulację wpływami oraz ponawiając wezwania do wprowadzenia ostrzejszych zasad etyki" - ocenia gazeta. Jak dodaje, parlament rozpoczął proces uchylania immunitetu dwóm kolejnym ustawodawcom, co może w końcu pozwolić na ich przesłuchanie w ramach śledztwa.
Portal Politico przywołuje oświadczenie jednego z prawników Panzeriego, Laurenta Kennesa, potwierdzającego, że jego klient "przyznaje, że uczestniczył w aktach korupcji (…), brał udział w organizacji przestępczej i zgodnie z terminami stosowanymi przez prokuraturę był liderem lub jednym z liderów organizacji przestępczej". Prawnik mówił też, że Panzeri jest "w depresji" i chce "zobaczyć światło w tunelu”.
"To dopiero drugi przypadek, gdy Belgia posłużyła się tzw. statusem skruszonych, odkąd został on stworzony w 2018 roku" – pisze Politico w nawiązaniu do ugody byłego europosła z sądem.
😂 😂
Portal Politico przywołuje oświadczenie jednego z prawników Panzeriego, Laurenta Kennesa, potwierdzającego, że jego klient "przyznaje, że uczestniczył w aktach korupcji (…), brał udział w organizacji przestępczej i zgodnie z terminami stosowanymi przez prokuraturę był liderem lub jednym z liderów organizacji przestępczej". Prawnik mówił też, że Panzeri jest "w depresji" i chce "zobaczyć światło w tunelu”.
"To dopiero drugi przypadek, gdy Belgia posłużyła się tzw. statusem skruszonych, odkąd został on stworzony w 2018 roku" – pisze Politico w nawiązaniu do ugody byłego europosła z sądem.
😂 😂
Widzę małe ożywienie na czacie - a przy okazji ITA jakie tematy to nie pierdoły na czacie , kto co zjadł , ile piw wypił, jaki ząb dziś wyrwał i co kogo boli ????
@4 637 562ITA: Witam, rozumiem, dlatego - może niepotrzebnie mój apel o zaprzestanie tematu polityki. Ja z powodu żartu politycznego już rok minęło 16.09.gdy z członkiem rodziny nie rozmawiam, i w testamencie mam napisane by nie przychodziła na mok pogrzeb bo wstanę i.... ja w....
@4 637 567Biedroneczka1977: widziałem wart uwagi aczkolwiek 2 następne liczby też mają szanse dziś wyjść
@4 637 574kedzior13: dwie nastepne po 22 ?
@4 637 572kedzior13: To już lepiej o lalkach, niekoniecznie gumowych, nie o nogach, tańcach na czy przy.... bo można się narazić...
RT1 do mini tez moze byc
@4 637 572kedzior13: i czy snieg spadl i ile cm czy wiatr wieje
@4 637 572kedzior13: kEDZIORwole juz wiedziec jaka kupe dzisiajrobiles i jaka kawe wypiles a juz bedzie najlepiej jak dasz trafne cyferki bo te rzygowiny fanatyka bywalca naprawde nudza ciegle jak takie skrzywdzone pobite dziecko wlazi tutaj na skargi... bo to bo tamto jprd gdzie ten facet ma jaja??
@4 637 575Biedroneczka1977: jesss któraś z tych trzech wyjdzie
Bywalec To co ITA napisała, to jest udokumentowane. Naucz się pisa" jak Ona
Pare osob ma u mnie bloka to mam mniej czytania a kto to latwo sie domyslec
@4 637 580kedzior13:
@4 637 581RT1: Nie ma sensu tłumaczyc mu... ma scisk polityczny d..y u fanatykow to norma... mi sie juz ulewa jak czytam te jego gowno wypociny z d..y
@4 637 579ITA: Kup to ja mam już dosyć, postępuje zgodnie z Twoim zaleceniem : Nie ruszać. sama..., z polityką też
@4 637 584ITA:.... Kobiety są szalone, mężczyźni są głupi. A głównym powodem, dla którego kobiety są szalone, jest to, że mężczyźni są głupi...
@4 637 586Stryjek: ciekawe
@4 637 585Stryjek: Masz racje co do zachowań to tak robie ale po ch... ten tu wchodzi i maci stracił juz swoja gównostronke to teraz czerwony propagandzista wchodzi na czat i zamaist pisac jaka kupe walnał dzisiaj bo jak widac ma sraczke polityczna to ujada stronka chat sa do typowania a nie do ujadania i ciagłego szuakania palca w du...e ... dziwi mnie jak ludzie sa zj... na punkcie polityki na ktora i tak nie maja wpływu
@4 637 588RT1: Moze cosik ukradne z twoich dla siebie moge??
@4 637 587kedzior13: To wszystko filozofia, to tak jak z powiedzeniem 'Ludzie wiedzą, że są nieszczęśliwi, ale mało kto wie, że mógłby być szczęśliwy'.
@4 637 588RT1: Grasz na systemik??
@4 637 590ITA: Piękna była kwota za 4/7 w mini, a były jeszcze większe na 8 skreśleń.
@4 637 593Stryjek: wygrałes??/ bo ja w mini narazie nulll szuak cyferek na dzisiaj
wpadłem bo mam dziś troche wolnego --------- akle nie będe się rozpisywał bo powiedzą że to pierdoły w mapki coś pokreślić idę
Ja tylko na chwilę tutaj bo wstrzymałem chwilę na chwilę, bo byłaś nieobecna. Teraz już wiem co czynić by Cie wywołać... Dzisiaj moja ulubiona szczawiowa i kompot z mirabelek...
@4 637 594ITA: Nie chce o wygranej, zależy mi na oszczędzeniu innym tematu za i przeciw...
@4 637 597Stryjek: szczawiowa zdrowa mirabelki tez hahahah milego podaj jakis typ na mini nic mi dzisiaj nie siedzi ukradlam jeden zestaw rt1
ITA Jak mamto gram, jak nie mam, to gram kilka zakładów i kilka na losowania zwielokrotnione
@4 637 598Stryjek: i mam poniedzialkowa pustke cyferkowa.. chodzi za mna cyfra 5,6 moze to do mini??
@4 637 600RT1: Nie gniewasz sie ze ukradlam ci pare cyferek mam totalna pustke cyferkowa w glowie
@4 637 595kedzior13: jak cos to pisz kg
@4 637 600RT1: a twoje fajnie chodzily sprawdzilam w ciagach 11 ...
@4 637 604RT1: o serio masz 5i 6 czyli nie jestem sama ... daje je dzisiaj niech sie kulki kulaja
@4 637 594ITA: Dotam tylko, że z 10 zakładów prostych, na cht nie skorzystałem z żadnej, obstawiając chybiki, tym sposobem wpadła czwórka bo w chybikach znalazła się ta jedna jedyna, która oddaliła mnie od piątki.
@4 637 607Stryjek: super to powodzenia niech kulki sie dobrze kulkaja dla nas
@4 637 609ITA: Nie wymuszam na szczęściu, niech ono odwiedzi innych, a gdy trafi do Ciebie będę bardziej szczęśliwy niż odwiedzin mojej skromnej osoby.
@4 637 612Stryjek:
@4 637 611RT1: oby
uciekam, pracy duzo ... do nastepnego sklikania wygrywajcie NIECH MOC BEDZIE Z WAMI
@4 637 613ITA: Wczoraj celowo pominąłem typowania, gdy tak czynię, szczęście ma łatwiej mnie odnaleźć.
@4 637 618Stryjek: Ja tez chyba zrobie detosk od lotto... wczoraj tylko euro we Wrocku.. a na dzis mini i ... na jakis czas zawieszam cyferki na sznurku... szkoda kasy lepiej wydac na dobry obiad we włoskiej restauracji a tak tylko mamaona wyplywa szerokim łukiem a wpływy cienkie jak za czasów tuska z przekretów paliwowych hahaha trzymaj sie bede zagladac i na such o typki ale kaske zbieram.. w tym roku chce na Bali posmakowac robali serio... a to wydaterk około 8 tysi wiec lotek do odstawki bo jak zsumuje te przegrane to wycieczki mi roczne przepadaja ze strat paa milego dnia
@4 637 525Bywalec: puknij się w głowę.
Kiedy gra Madzia Linettybylo pieknie w nocy...poszedlem spac o...4.30
@4 637 625waldus: wzór chłopak
@4 637 626Pasko: włącz funkcje społecznościowe zaq69 bo się muszę co chwilę przelogowywac
Niektórych nudzą tematy o pogodzie , czy inne , a mnie nudził temat kto kogo zablokował , kogo dodał do zaufanych, i jestem bardzo szczęśliwy, że już nie widzę tego tego tematu, a informatorow poprosiłem by mi takich wieści nie przekazywali.Do zobaczenia w Polskiej Chacie 15.05.22
@4 637 627waldus: Kolejna migracja ???
Ale u mnie w Nekli sasiad ze sasiadem sie zre..i w sobite trzech rabusiow opitolilo jeden dom...a sasiad nic nie widzial..a bylo kolo 19..fakt juz ciemno..
@4 637 628waldus: nie ma takiej osoby na multipasko która nie zaczynała z 1 tys.
Pasko witaj jak chce ustawic nowe haslo to jakie kroki musze poczynic ? Bo nie pamietam
Przed chwilą padło 417 x 6,80 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
@4 637 635Biedroneczka1977: witaj, wchodzisz w Zarządzanie Profilem i masz tam pole na podanie nowego hasła
Oki ale jak to zatwierdzic ? Bo wpisalam i nic sie nie zmienilo
Podziwiajcie Bałwana bo przyjadą takie czasy że trzeba będzie jechać zobaczyć do ZOO
@4 637 638Biedroneczka1977: jak już zmienisz, to pod galerią fotek jest przycisk "zapisz powyższe ustawienia"
@4 637 641Robal_36ki dziekuje 😃
W świetle różnych dziwnych osobozdarzeń dobrze jest skorzystać z
https://generujemy.pl/losowe_haslo
i co najmniej
https://generujemy.pl/losowe_haslo
i co najmniej
Witam
W moim profilu widoczna jest fotka >> jakby ktoś chciał ja tutaj opisać w góra 3-słowach
( wszystko ma znaczenie przypadek nie istnieje )
W moim profilu widoczna jest fotka >> jakby ktoś chciał ja tutaj opisać w góra 3-słowach
( wszystko ma znaczenie przypadek nie istnieje )
@4 637 643Robal_36: multipasko to nie bank nikt tu nie zainwestuje miliona w superkomputery, żeby złamać zbyt krótkie hasło
@4 637 644:
Szukam nowe talenty
Szukam nowe talenty
Odnośnie ostatnich zmian w profilach, blokadach, galeriach ... zmiany zostały już w pełni przetestowane. Zostały wprowadzone końcowe zaplanowane ulepszenia, na ten moment nie ma już w planie dalszych zmian na stronie. Możecie testować, pytać jeśli coś nie jest jasne. pozdrawiam
@4 637 647Bolo22: musze sie wylogowac i sprawdzic gorzej jak sie nie zaloguje to odpoczynek od zielonej
@4 637 649Biedroneczka1977: tylko pamiętaj hasło jakie zmieniłaś i będzie wszystko ok
@4 637 650Bolo22: pamietam i zapisalam zamknelam do sejfu
@4 637 651Biedroneczka1977: to masz sejf?
@4 637 649Biedroneczka1977: jak długo Cię nie będzie to bedziem interweniować u admina
@4 637 648: przypominam, że teraz już każdy (kto ma włączone funkcje społecznościowe) może dodawać zdjęcia nie tylko na czacie, ale również w każdej księdze gości (również w wiadomości prywatnej), czy też pod każdym artykułem.
Galeria to dodatkowe zdjęcia, gdzie niejako macie m.in. dostęp do pełnej historii swoich udostępnionych zdjęć na czacie (kliknięcie na numer pod zdjęciem przeniesie Was na czacie do miejsca udostępnienia). Zdjęcia w galerii widzicie wyłącznie Wy, chyba, że niektóre z nich oznaczycie jako "PUBLICZNE". Zdjęcia publiczne mogą też widzieć inni. Które obecnie z Waszych zdjęć w galerii są publiczne, zobaczycie dodatkowo teraz w Zarządzaniu Profilem.
Galeria to dodatkowe zdjęcia, gdzie niejako macie m.in. dostęp do pełnej historii swoich udostępnionych zdjęć na czacie (kliknięcie na numer pod zdjęciem przeniesie Was na czacie do miejsca udostępnienia). Zdjęcia w galerii widzicie wyłącznie Wy, chyba, że niektóre z nich oznaczycie jako "PUBLICZNE". Zdjęcia publiczne mogą też widzieć inni. Które obecnie z Waszych zdjęć w galerii są publiczne, zobaczycie dodatkowo teraz w Zarządzaniu Profilem.
@4 637 649Biedroneczka1977: jest funkcja przypominania hasła ... link "Nie pamiętam hasła" poniżej pola z logowaniem
@4 637 655Pasko: oki 😃