Wpisy 4 637 496 – 4 637 595
23 stycznia 2023 10:02 → 23 stycznia 2023 11:24, 100 wpisów
@4 637 494Andrzejd:
Dla Forsami 3 Miliony
@4 637 497Sebastian_M: Tak ,ale kiedy wejdą: 1,2,3,4,5 6 ?
@4 637 498: Do 25 lutego będą padać same szóstki w lotto , przeważnie na promocję na liczby , które lottomaty będą drukować za promocyjne 3 zł.
Forsami czeka już 21 lat na 6 w Lotto.
Dajcie mu wygrać to zwolni kolejkę
Jak zagra swoimi liczbami i wygra to wiadomo gra nimi bardzo dużo osób więc wygrana będzie dość mizerna ale najważniejsze że wygra 6 w Lotto.
Podsumowanie.
Powiedzmy że liczbami Forsami gra 125 osób i trafiają 6 w Lotto czyli 3 Miliony zł
Wtedy każdy otrzymuje po 24 000 zł minus podatek czyli
21 600 zł
Dajcie mu wygrać to zwolni kolejkę
Jak zagra swoimi liczbami i wygra to wiadomo gra nimi bardzo dużo osób więc wygrana będzie dość mizerna ale najważniejsze że wygra 6 w Lotto.
Podsumowanie.
Powiedzmy że liczbami Forsami gra 125 osób i trafiają 6 w Lotto czyli 3 Miliony zł
Wtedy każdy otrzymuje po 24 000 zł minus podatek czyli
21 600 zł
@4 637 499RT1:
@4 637 499RT1: A pisałeś że samochód sprzedałeś bo już nie będziesz jeździł
Czy źle przeczytałem ?
Czy źle przeczytałem ?
@4 637 502RT1: Ale numer
@4 637 502RT1: Ok
jest zgłoszenie awarii więc jadę
To teraz jakiś czas mnie nie będzie bo jadę naprawić wagony
jest zgłoszenie awarii więc jadę
To teraz jakiś czas mnie nie będzie bo jadę naprawić wagony
@4 637 507Sebastian_M: 

@4 637 509: 5 lat
W miejscowości Izbica padła wygrana 50 000 zł w grze Keno (9 z 9 x 1)
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Bochnia padła wygrana 10 000 zł w grze Keno (8 z 8 x 1)
@4 637 511: Są wreszcie komunikaty o wygranych w Keno
@4 637 511: Piękna kwota w rejonie " Peknego" Stawu.
Stronka, informacje, statystyki, mapki nie ma sobie równych - na medal.
@4 637 517: I ten piękny - zielony kolor - można wypocząć.
@4 637 519RT1: tyle złomu do zebrania jest jeszcze w polsce
W miejscowości Radomsko padła wygrana 10 000 zł w grze Keno (8 z 8 x 1)
W miejscowości Jaworzno padła wygrana 15 000 zł w grze Keno (7 z 7 x 1 x 10)
@4 637 522: Jest oczekiwane info
"Przez lata pracy dla rządu Mariusz Chłopik, uważany za jednego z najbardziej zaufanych doradców premiera Mateusza Morawieckiego, stworzył wehikuł, dzięki któremu do związanych z nim podmiotów płynie rzeka państwowych pieniędzy.Tylko w ciągu ostatnich trzech lat do założonej przez Chłopika fundacji trafiło 2,5 mln zł państwowych dotacji. Wnioski o kolejne setki tysięcy na rok 2023 zostały już pozytywnie zaakceptowane . "
złodziejski proceder okradania Polski przez pisiorów trwa .
na dziś parka 6/23
złodziejski proceder okradania Polski przez pisiorów trwa .
na dziś parka 6/23
@4 637 460Biedroneczka1977:
@4 637 525Bywalec: i duzo wiecej jest takich przypadkow
waldusMoja sąsiadka zbiera
puszki po piwie i raz w tygodniu
jedzie na skup, kasuje 300 zł i dalej, dziennie zbiera nawet 5kg
w nocy jedzie na wysypisko i przywozi 3 worki po kartoflach
puszki po piwie i raz w tygodniu
jedzie na skup, kasuje 300 zł i dalej, dziennie zbiera nawet 5kg
w nocy jedzie na wysypisko i przywozi 3 worki po kartoflach
298zl w plecy w tym roku. Dzis juz 20zl w keno i 10 na multi poszlo
@4 637 525Bywalec: Tego nikt nie widzi, wszystko w imie prawa.
@4 637 525Bywalec: tak bYWALCU WZORUJA SIE NA ZLODZIEJACH Z PLATFORMY OBYWATELSKIEJ NA DZOS 47,51,74,60,24,35,32,36,20 =
dzis multik
20,22,47
BywalecCzytam twoje wypociny
i szlak mnie trafia:jak można powtarzać kłamstwa tworzone przez
propagandę, najpierw sprawdź info
dopiero pisz
i szlak mnie trafia:jak można powtarzać kłamstwa tworzone przez
propagandę, najpierw sprawdź info
dopiero pisz
@4 637 525Bywalec: Niejedną wielki człowiek, stojąc przed zwierciadlem zobaczy oszusta....

@4 637 532ITA: Pozdrawiam życze udanego dnia

@4 637 535RT1: bYWALEC TO JAKIS ZDEPTANY PROPAGANDZISTA I FANATYK leje z jego wpisów takie gownowypociny hahahah zbywaj go niech sie tapla w jadzie politycznych gow...n
@4 637 538Bywalec: ta wzajemnie odstaw polityke bo ci mozg lasuje tutaj jest stronka do grania a nie do srania politycznego ktorego juz mamy dosyc
ta stronka jest do typowania a nie do pierdol politycznych
Wyszłam do budki nadać kuponywitaski
I znalazłam spowrotem 2 zł na schodach apteki
I znalazłam spowrotem 2 zł na schodach apteki
@4 637 538Bywalec: Ludzie rodza się podatni na nsjtrwalsza i najbardziej osłabiająca chorobę intelrktu: okłamywanie samego siebie. - To nie do Ciebie, a dla odparcia pewnego ataku. A MÓWIŁEM - ZOSTAW POLITYKE W SPOKOJU?
Pasko hellou prezesie sam mowiles ze masz dosyc gówna politycznego a pozwalasz na polityczny bełkot ... Bywalec prosi o tabletki stoperan moze to przychamuje jego polityczne rozwolnienie
@4 637 535RT1: Jeśli to byłyby kłamstwa to to gazety miałyby bez przerwy sprawy sądowe , tymczasem jest cisza .... albo odpowiedzą że dementują te inforacje ..... ale dla wyznawców pis prawda to to co jest na pasku TVP info ... smutne
@4 637 546RT1:
@4 637 542krzysztof 24: Tak, kawałów też za dużo moim zdaniem i fotek tych samych - też.
brawo zgadzam sie
@4 637 547Bywalec: smutne to dupczenie tego tematu przez ciebie... daj se siana i porzuc pierd polirtyczne bo sie rzygac juz chce jak to tutaj wprowadzasz
@4 637 526Bolo22:
@4 637 529Bolo22: juz dzis grales ?
@4 637 543Gosia__77: 2 zl na szczescie
@4 637 552ITA: Czas nuży i męczy tylko tych, co żyją zajęci jedynie błahymi troskami....
@4 637 543Gosia__77: 2 złote na rozmnozenie
Dzis pewniak w multi 22
Bywalec Nie jestem w żadnej partii
politycznej i nikogo nie popieram
chcę aby Polska opływała w dobrobycie i była niezależna od obcych wrogów.Rozumierz to
politycznej i nikogo nie popieram
chcę aby Polska opływała w dobrobycie i była niezależna od obcych wrogów.Rozumierz to
Od lutego bede prowadzic statystyke ile na plus ile na minus bo w styczniu przestalam zapisywac
@4 637 556Stryjek: hej Stryjek jprd jak mozna byc takich fanatykiem przeciez to zakrawa na zakład zamknięty a ten to a ten tamto.... widac ze chlopina ma swoje życie marne ciekawe czy tez sie tal grzebie w aferach platformy albo teraz w aferach korupcyjnych europlarlamentu ... tylko wspolczuc fanatykowi ale po ch.. wprowadza tutaj te swoje plityczne rzygowiny i nakreca ludzi to jakis socjopata

Prośba do czatowiczów, nie dajcie
na mp siać propagandę, po prostu
Ignorujcie takie osoby
na mp siać propagandę, po prostu
Ignorujcie takie osoby
@4 637 547Bywalec: Nie narażaj się, nie pisz tutaj nic o polityce bo nie znajdziesz odbiorców a wrogów. Wszystko co potępiają niektórzy u innych, powinni znaleźć we własnej duszy. Odpuść sobie ten temat - jak chcesz?
@4 637 566kedzior13: widziales mojego pewniaka ? 😃
2,9,16,23,30
@4 637 547Bywalec: e ZAFFFFCA fanatyk moze odniesiesz sie do tego gow... to same pajace które za pieniadze łapowki krytykowali nasz kraj??? i gdzie twoje gownowypociny bedziesz siedzial na dupie i milczał jak tvn udajac ze tego nie ma?? Dziennik "Washington Post" określa skandal jako "Katargate" akcentując, że "wstrząsnął" Parlamentem Europejskim. "Skandal - i jego mafijne szczegóły - wstrząsnął de facto stolicą Unii Europejskiej, rodząc pytania o korupcję i manipulację wpływami oraz ponawiając wezwania do wprowadzenia ostrzejszych zasad etyki" - ocenia gazeta. Jak dodaje, parlament rozpoczął proces uchylania immunitetu dwóm kolejnym ustawodawcom, co może w końcu pozwolić na ich przesłuchanie w ramach śledztwa.
Portal Politico przywołuje oświadczenie jednego z prawników Panzeriego, Laurenta Kennesa, potwierdzającego, że jego klient "przyznaje, że uczestniczył w aktach korupcji (…), brał udział w organizacji przestępczej i zgodnie z terminami stosowanymi przez prokuraturę był liderem lub jednym z liderów organizacji przestępczej". Prawnik mówił też, że Panzeri jest "w depresji" i chce "zobaczyć światło w tunelu”.
"To dopiero drugi przypadek, gdy Belgia posłużyła się tzw. statusem skruszonych, odkąd został on stworzony w 2018 roku" – pisze Politico w nawiązaniu do ugody byłego europosła z sądem.
😂 😂
Portal Politico przywołuje oświadczenie jednego z prawników Panzeriego, Laurenta Kennesa, potwierdzającego, że jego klient "przyznaje, że uczestniczył w aktach korupcji (…), brał udział w organizacji przestępczej i zgodnie z terminami stosowanymi przez prokuraturę był liderem lub jednym z liderów organizacji przestępczej". Prawnik mówił też, że Panzeri jest "w depresji" i chce "zobaczyć światło w tunelu”.
"To dopiero drugi przypadek, gdy Belgia posłużyła się tzw. statusem skruszonych, odkąd został on stworzony w 2018 roku" – pisze Politico w nawiązaniu do ugody byłego europosła z sądem.
😂 😂
Widzę małe ożywienie na czacie - a przy okazji ITA jakie tematy to nie pierdoły na czacie , kto co zjadł , ile piw wypił, jaki ząb dziś wyrwał i co kogo boli ????
@4 637 562ITA: Witam, rozumiem, dlatego - może niepotrzebnie mój apel o zaprzestanie tematu polityki. Ja z powodu żartu politycznego już rok minęło 16.09.gdy z członkiem rodziny nie rozmawiam, i w testamencie mam napisane by nie przychodziła na mok pogrzeb bo wstanę i.... ja w....
@4 637 567Biedroneczka1977: widziałem wart uwagi aczkolwiek 2 następne liczby też mają szanse dziś wyjść
@4 637 574kedzior13: dwie nastepne po 22 ?
@4 637 572kedzior13: To już lepiej o lalkach, niekoniecznie gumowych, nie o nogach, tańcach na czy przy.... bo można się narazić...
RT1 do mini tez moze byc
@4 637 572kedzior13: i czy snieg spadl i ile cm czy wiatr wieje
@4 637 572kedzior13: kEDZIORwole juz wiedziec jaka kupe dzisiajrobiles i jaka kawe wypiles a juz bedzie najlepiej jak dasz trafne cyferki bo te rzygowiny fanatyka bywalca naprawde nudza ciegle jak takie skrzywdzone pobite dziecko wlazi tutaj na skargi... bo to bo tamto jprd gdzie ten facet ma jaja??
@4 637 575Biedroneczka1977: jesss któraś z tych trzech wyjdzie
Bywalec To co ITA napisała, to jest udokumentowane. Naucz się pisa" jak Ona
Pare osob ma u mnie bloka to mam mniej czytania a kto to latwo sie domyslec
@4 637 580kedzior13:
@4 637 581RT1: Nie ma sensu tłumaczyc mu... ma scisk polityczny d..y u fanatykow to norma... mi sie juz ulewa jak czytam te jego gowno wypociny z d..y
@4 637 579ITA: Kup to ja mam już dosyć, postępuje zgodnie z Twoim zaleceniem : Nie ruszać. sama..., z polityką też
@4 637 584ITA:.... Kobiety są szalone, mężczyźni są głupi. A głównym powodem, dla którego kobiety są szalone, jest to, że mężczyźni są głupi...
@4 637 586Stryjek: ciekawe
@4 637 585Stryjek: Masz racje co do zachowań to tak robie ale po ch... ten tu wchodzi i maci stracił juz swoja gównostronke to teraz czerwony propagandzista wchodzi na czat i zamaist pisac jaka kupe walnał dzisiaj bo jak widac ma sraczke polityczna to ujada stronka chat sa do typowania a nie do ujadania i ciagłego szuakania palca w du...e ... dziwi mnie jak ludzie sa zj... na punkcie polityki na ktora i tak nie maja wpływu
@4 637 588RT1: Moze cosik ukradne z twoich dla siebie moge??
@4 637 587kedzior13: To wszystko filozofia, to tak jak z powiedzeniem 'Ludzie wiedzą, że są nieszczęśliwi, ale mało kto wie, że mógłby być szczęśliwy'.
@4 637 588RT1: Grasz na systemik??
@4 637 590ITA: Piękna była kwota za 4/7 w mini, a były jeszcze większe na 8 skreśleń.
@4 637 593Stryjek: wygrałes??/ bo ja w mini narazie nulll szuak cyferek na dzisiaj
sikorka srokatka...tez sie musi posilic