Wpisy 4 635 111 – 4 635 210
21 stycznia 2023 11:42 → 21 stycznia 2023 13:24, 100 wpisów
@4 635 094islandorka30,5: u mnie troche wieje ile masz km do morza ? Wiatr z polnocy jest zimno
@4 635 107Pasko: A co z tym ...wskazanym ?
@4 635 110Stryjek: nie no żartuję ... tak poważnie to nie dostałbyś za to kartki... tak samo jak 977 nie dostanie bo wpis jest ok. Chciał pokazać, że trisetum jest w zaufanym. Ogólnie nie ma zakazu dzielenia się przecież informacją kogo się blokuje
@4 635 113: Ps. na liście zablokowanych nawet nie widać Ciebie
@4 635 113Pasko: Nie tylko trisetum, ale prawdopodobnie ujawnił osoby, które zablokował, może mnie ktoś wprowadził w błąd ? Zaraz te Ktośke poproszę o podanie prawdziwej informacji
@4 635 114Pasko: Tego nie wiem, ale dotyczyło - prawdopodobnie innych zablokowanych przez niego
@4 635 116Stryjek: no Ty też w 997 ujawniłeś nick który Cię blokuje
@4 635 114Pasko: No, i mam MMS z wykazem nicków zablokowanych , widać ich mnóstwo? Jest na to zgoda ? Ja pozdrowilem Portugalia , nawet nie wiem, że mnie blokuje, a ten publikuje mnóstwo nicków zablokowanych .
A ja blokuję Pasko tylko czy on o tym już wie wie?
@4 635 114Pasko: Ujawnił 27 nicków, które zablokował i 1 zaufany dla niego.Czy to przyzwolenie ? Bądź Pan sprawiedliwy , tutaj czerwień się powinna???? należeć.To moje rozważanie, nie żadne zadanie
@4 635 111Biedroneczka1977: ok 15
@4 635 118Sebastian_M: dzis mam obiad proszony,nie moge
@4 635 120Sebastian_M: Ujawnił Twój nick wśród 26 innych jako zablokowane , bez żadnych konsekwencji , ja lub Ty bylibyśmy zbanowani na wieczność
@4 635 120Sebastian_M: Nie widać żadnej reakcji na haniebne działanie doradcy , zaczynam wierzyć , że jest ono za zgodą.
@4 635 123islandorka30,5: Rozumiem. Szkoda
@4 635 126Stryjek: Możliwe że ujawnianie kto kogo blokuje jest dozwolone. Ja tego nie wiem.
@4 635 126Stryjek: Jeśli osoby które blokują mogą to ujawnić to Ty też możesz to zrobić i nie ma co się denerwować.
@4 635 128Sebastian_M: Przepraszam , ja znów wszedłem na Twój wpis , który spowodował, że nie widzę tego co napisałem do Ciebie.Moze powtórzę ?
@4 635 129Sebastian_M: Ale na litość boską i wszystkich świętych , ja żadnego nie chciałem ujawniać bo się brzydzę takimi, a w swoim wpisie pozdrowilem kogoś dobrze tyoujscego nie wiedząc, że on - ona mnie zablokował.
@4 635 131Stryjek: Nie wiem co tu się dzieje. Cały czas jakieś zmiany. Z tego co czytam to ujawnianie kto kogo blokuje nie jest zabronione.
@4 635 129Sebastian_M: To jest to samo co z osobnikiem, który mnie zablokował , potem odblokował, znieważył , a admin nie zganił go , a nawet poparł nie dopatrując się zniewagi a podobizny kota z profilowego , która ma się tak z podobizną jak żyrafy z wiewiórka.
@4 635 132Sebastian_M: Bzdura, nie ma zmian , żadnych zmian na lepsze w problemie hejtu bo przecież zawodowy wkleił dzisiaj bezkarnie 27 nicków blokowanych
@4 635 133Stryjek: To nie jest to samo.
Odblokować czy zablokować to rozumiem. Podać na czacie kto mnie blokuje zrozumiem. Nie zrozumiem tylko tego że ktoś Ciebie odblokował i znieważył a Pasko go poparł. Muszę przeczytać ten wpis a później się do niego odniosę ok ?
Odblokować czy zablokować to rozumiem. Podać na czacie kto mnie blokuje zrozumiem. Nie zrozumiem tylko tego że ktoś Ciebie odblokował i znieważył a Pasko go poparł. Muszę przeczytać ten wpis a później się do niego odniosę ok ?
@4 635 132Sebastian_M: To jest nowy ład po staremu
@4 635 134Stryjek: I co z tego że wkleił kogo blokuje jak można to robić ?
Czyli nic złego nie zrobił.
Czyli nic złego nie zrobił.
@4 635 135Sebastian_M: Nie wiem czy on jeszcze jest ,nie zaprzątaj sobie nim głowy , niruszane g...wyschnie samo...
Zrozum . Najważniejsze jest szacunek do drugiego człowieka i nie ubliżanie jeden drugiemu. Ja tak to widzę.
@4 635 137Sebastian_M: On ma przyzwolenie , a może to jego żądanie od 4 lat ?
@4 635 138Stryjek: Tu trzeba rozmowę doprowadzić do końca i wszystko sobie wyjaśnić.
Co można a czego nie można i wtedy sprawa jest jasna i klarowna.
@4 635 140Sebastian_M: O czym Ty piszesz? Szacunek to ich gonił , ale oni zawsze byli szybsi. .
@4 635 144Sebastian_M: Stoimy w miejscu...2 lata był spokój bo był zablokowany, odrodził się pod innym nickiem - adekwatnym do poczynań, który aktualnie na zablokowany.
@4 635 145Stryjek: Piszę o życiu
Ja mam takie podejście do życia i do ludzi.
@4 635 144Sebastian_M: Tutaj jest inna zasada ' co wolno wojewodzie , to nie tobie. .., a jeszcze inny wczoraj wygłosił tezę" to twój kurnik",. ale nie wolno ucinać głowy kurze znoszącej złote jaja , a kurnik trzeba czyścić , odkażać zabezpieczając przed szczwwanymi lisami
@4 635 148Sebastian_M: Najstraszliwszy cios zadaje się ułomnościom , wystawiając je na szyderstwo świata.
@4 635 148Sebastian_M: Przeciwności lodu uczą mądrości , powodzenie ja odbiera.To jedna z moich zasad.
Szacunek i poszanowanie drugiego człowieka.
To podstawa. Ja każdej osobie na początku znajomości daję 50% zaufania ( nie mylić z szacunkiem)
Ta osoba albo to zaufanie u mnie traci albo zyskuje. Piszę jak jest u mnie. Potrafię wyczuć człowieka po kilku minutach rozmowy. Raczej się nie mylę co do ludzi. 95% taki mam mniej więcej wskaźnik.
To podstawa. Ja każdej osobie na początku znajomości daję 50% zaufania ( nie mylić z szacunkiem)
Ta osoba albo to zaufanie u mnie traci albo zyskuje. Piszę jak jest u mnie. Potrafię wyczuć człowieka po kilku minutach rozmowy. Raczej się nie mylę co do ludzi. 95% taki mam mniej więcej wskaźnik.
@4 635 106Pasko: sporo tych zmian, sądzę, że na korzyść
@4 635 125islandorka30,5:
@4 635 152Sebastian_M: W tych pozostałych 5 procentach są osoby , których nie tozpoznsles , albowiem misnuja się przyjaciółmi, nie chce tutaj podawać nawet gatunku rośliny , czy połowy jej bo może być skojarzona z pewnym nickiem.
Tu na czacie są osoby podobne do codziennie spotykanych. Są pazerne na kasę , złośliwe i szumowiny.
Są też miłe życzliwe i pomocne. W 95 % mogę opisać każdego z tych których poznałem tu na czacie. Miałem zrobić coś fajnego ale przez te blokady które Pasko wprowadził nie ma to już sensu.
Są też miłe życzliwe i pomocne. W 95 % mogę opisać każdego z tych których poznałem tu na czacie. Miałem zrobić coś fajnego ale przez te blokady które Pasko wprowadził nie ma to już sensu.
Jest tu Pasko ?
Bo chciałem napisać coś co dotyczy też Pasko a jak go w tym momencie nie ma to raczej nie powinno się pojawić.
Ja tak to widzę ale oczywiście mogę się mylic.
@4 635 156Sebastian_M: " jestem samolubny,niecierpliwy i niepewny siebie, popełniam błędy, tracę kontrolę i jestem czasami ciężki do zniesienia , ale jeśli tos nie potrafi mnie znieść,kiedy jestem najgorszy,to cholernie pewne, że nie zasługuje na mnie taki osobnik, gdy jestem najlepszy.
@4 635 157Sebastian_M: Może masz go zablokowanego ,albo on już Ciebie zablokował ?
@4 635 160Stryjek: Napisałeś o sobie dużo prawdy.
Czasami znieść Ciebie jest ciężko to fakt. Ale ja akurat mam do ludzi cierpliwość i staram się wszystkich zrozumieć.
Czasami znieść Ciebie jest ciężko to fakt. Ale ja akurat mam do ludzi cierpliwość i staram się wszystkich zrozumieć.
@4 635 161Stryjek: No tak zablokowałem Pasko. Moment zaraz odblokuję i mu napiszę co myślę
@4 635 160Stryjek:
Nie obraź się za moją szczerość
Nie obraź się za moją szczerość
Mnie jest obojętne czy to jest Robal36 czy emerytka46 czy Pasko czy Ty.
Każdemu napiszę co myślę i trudno. Albo mnie zrozumiecie albo nie. Albo wysłuchacie albo się obrazicie.
Ale pamiętajcie w życiu najważniejsza jest rozmowa. Wtedy można dość do porozumienia.
Każdemu napiszę co myślę i trudno. Albo mnie zrozumiecie albo nie. Albo wysłuchacie albo się obrazicie.
Ale pamiętajcie w życiu najważniejsza jest rozmowa. Wtedy można dość do porozumienia.
@4 635 162Sebastian_M: Nie chce tutaj wymieniać nicków, które wcześniej skutecznie - wg nich z nami walczyły , teraz jedna z nich to synonim ' powaga, , " kult ', teraz tutaj jest pod kilkoma nickami, druga to synonim" świetność " " boskość ', trzecia , też posłużę się synonimem ,,' konietlica'
@4 635 155Stryjek: Możliwe że tych 5% nie rozszyfrowałem ale nie o to tu chodzi.
Zima i super że jest śnieg
@4 635 164Sebastian_M: Zamknijmy ten temat, pierwej naprawisz świst , niż tych ..., Którzy krytykują , potępiają i narzekają, to głupcy , którzy nie rozumieją i nie potrafią darować czyich przewinień , bo brak im charakteru i samokontroli.
@4 635 167Sebastian_M: Stare nawyku nie otworzą przed nimi nowych drzwi, ale Karma wejdzie nawet dzieją od klucza.
@4 635 169Sebastian_M: Znow literówki ..karma wejdzie nawet dziurka od klucza
O taki wujek47 blokuje mnie bo reszta na nim to wymusza a później odblokowuje bo się za mną stęsknił.
Później powiem mu co myślę o jego zachowaniu i wulgaryzmach które tu uskutecznia to znowu się obraża jak dziecko i mnie blokuje. Po kilku dniach mu przechodzi i znowu mnie odblokowuje i tak jest non stop.
Zachowuje się jak dziecko w piaskownicy
Później powiem mu co myślę o jego zachowaniu i wulgaryzmach które tu uskutecznia to znowu się obraża jak dziecko i mnie blokuje. Po kilku dniach mu przechodzi i znowu mnie odblokowuje i tak jest non stop.
Zachowuje się jak dziecko w piaskownicy
@4 635 169Sebastian_M: No, i nasza wspólna rozmowa podziałała jak woda święcona na Diabła , nawet naczelny się nie włączył jak podczas nocnej rozmowy z adoratorem ,- mistrzem kultury ...
@4 635 173Sebastian_M: Nie reaguj tak jak ja , popatrz na końcówkę nicku ...47,...,przy takiej higienie to już ....
emerytka46 cały czas mi dokuczała . Zaczęła dokuczać odkąd napisałem kiedyś co mi się w niej nie podoba. Trwało to kilka lat. Obraziła się na amen i od tamtej pory mnie tępiła. Robiła to perfidnie i z premedytacją.
Zobaczyła że nie pokona mnie takim zachowaniem to mnie w końcu zablokowała.
Myśli o mnie dość często bo wiem o tym
Ale zaciekłość i chęć zemsty ( nie wiem za co ) nie pozwala jej mnie odblokować.
Zobaczyła że nie pokona mnie takim zachowaniem to mnie w końcu zablokowała.
Myśli o mnie dość często bo wiem o tym
Ale zaciekłość i chęć zemsty ( nie wiem za co ) nie pozwala jej mnie odblokować.
Wy jestescie stuknieci
Dzien babci a w y tak jazgocecie..
Wstyd..lopaty i wypier..lac do sniegu
Dzien babci a w y tak jazgocecie..
Wstyd..lopaty i wypier..lac do sniegu
To tylko przykłady i mógłbym napisać dużo więcej o każdym. Ale nie o to tu chodzi.
Podałem przykłady żeby uświadomić co tu się działo i nadal dzieje.
Podałem przykłady żeby uświadomić co tu się działo i nadal dzieje.
@4 635 173Sebastian_M: Przepraszam , jadę z dziećmi do ZOO bo chcą zobaczyć orangutany , szympansy i inne inteligentne gatunki , ja też chętnie popatrzę.
@4 635 177tomi77: Ja już byłem na śniegu. Ile można machać łopatą ?
Byłem też u babci. Złożyłem życzenia Zaniosłem kwiatki .
O co biega?
Byłem też u babci. Złożyłem życzenia Zaniosłem kwiatki .
O co biega?
@4 635 177tomi77: Dziękuję za uwagę , to pewnie Dekalogiem się posluzyles,,,,
@4 635 177tomi77: Teraz jest chwila przerwy i można spokojnie porozmawiać
@4 635 181tomi77: Szanuj bliźniego swego jak siebie samego, to pewnie znasz ? My przecie pusslismy o szacunku
Żeby była jasność - dlaczego się śmieję- widocznie WY obatelu, macie inaczej filtr ustawiony ja tam żadnego jazgotu nie widzę
@4 635 185Sebastian_M: Ale ich wymiotło , albo zawialo, bo nawet moich informatorów nie widzę na czacie,, a może coś im nie działa na łączach ? Pewnie jakiś gryzon je uszkodził, albo latają po kolekturach by z pośród 200 zawartych zakładów pokazać choć jedną trojczyne
@4 635 191Gosia__77:
x
Ale się "naklikałam"Usuwałam wpisy w księdze gości.
Teraz jeszcze fotki.
Teraz jeszcze fotki.
Nie wiem czemu ma to służyć.
Takie coś wysyłają mi ludzie.
Że niby takie coś się pojawiło. Ale nie wiem o co chodzi.
Że niby takie coś się pojawiło. Ale nie wiem o co chodzi.
@4 635 194emerytka 46: sądzisz że przydałaby się opcja "wszystkie" albo "zaznacz wybrane" ?
@4 635 196Sebastian_M: To jest ten nowy ład po staremu i narzędzie do walki ze złem
Nie potrafią normalnie rzeczowo porozmawiać i dojść do wspólnych wniosków to wklejają dziwadła.
@4 635 199Sebastian_M: Bo czuje się nie tylko bezkarny , ale i wyróżniony
4 635 197. Robal_36
Wszystkie może nie,bo niektóre chciałabym zatrzymać.
Wszystkie może nie,bo niektóre chciałabym zatrzymać.
Jeszcze trzeba zmienić wpisy na "wpis prywatny"i potem likwidacja.
To może już jutro.
Ciekawa jestem do jakiej Wstecznej daty.
To może już jutro.
Ciekawa jestem do jakiej Wstecznej daty.
@4 635 199Sebastian_M: Radzimy sobie z życiem różnie.Szuksmy co nam się podoba,w czym moglibyśmy być dobrzy.Ogladsmy co mogłyby zrobić nasze dłonie.Wyobrszsmy sobie na co mogłyby ostrzec nasze oczy.I różnie nam to wychodzi.Taj bardzo odmiennie .Czy to szczęście, pech czy wybór ?💓
@4 635 203: Szereg literówek, ale Ty zrozumiesz sens przekazu - rozmyślań.
@4 635 199Sebastian_M: Może tak by uniknąć literówek .

@4 635 202emerytka 46: że trzy wieki przed chrystusem
ibu mjie kurzy@4 635 177tomi77: ta dam
czyściutko
czyściutkoRozumiem.