Wpisy 4 633 459 – 4 633 558
20 stycznia 2023 10:49 → 20 stycznia 2023 12:23, 100 wpisów
@4 633 448RT1: Nie ruszane g...wyschnie samo
W miejscowości Sieradz padła wygrana 10 000 zł w grze Keno (8 z 8 x 1)
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
@4 633 456BrandImage: a co Ty pracujesz że też tak mało śpisz... ja też ostatnio mało
@4 633 460Andrzejd: ...fajne ..."podnieś wzrok znad telefonu, co widzisz?" ...ekran komputera
Nowa promocja stacjonarna na talony lotto będzie obowiązywać aż do 25 lutego, a nie stycznia przepraszam za wstępną pomyłkę.
@4 633 462Pasko: w tym tygodniu 3,5-4h na dobę wychodziło ...wczoraj rano na trasie, przy końcówce już miałem 'drygi'
@4 633 467: *drygi senne
@4 633 463BrandImage: no mi wyszło to samo ... też widzę ekran monitora tuż przed sobą jak podniosę wzrok znad smartfona
@4 633 469Pasko:
według psychologów... nie rosyjskich
sny są odzwierciedleń
przeżyć w przeszłości
lub dążeń w przyszłości, o których często myślimy
sny są odzwierciedleń
przeżyć w przeszłości
lub dążeń w przyszłości, o których często myślimy
@4 633 469Pasko: ...a właśnie, poruszyłem tu temat telefonu/smartfonu wcześniej do dziewczyn ...rozumiem, że nie chodzisz z nim do toalety
@4 633 472emeryt: bez wiedzy owych ...potwierdzam
@4 633 448RT1: Blizny szpecą nasze twarze, ale jednocześnie nadają im jakiś wyraz...Niech będzie rzadszy , ale mądrzejszy co widać, a jak się wtryni jakis swir , nabluzga, jeszcze otrzyma wsparcie , odpuścić - nie ruszane g*** wyschnie samo.
@4 633 476Pasko: Mu
@4 633 479Gosia__77: nawet do kuchni, czy przybytku
@4 633 480BrandImage: do kuchni
@4 633 479Gosia__77: czyżby głud cię obudził
Witam
Pasko
Czy jest możliwe zrobić tak abym miał wgląd kto wchodzi-wchodził na mój profil i kiedy?
Pasko
Czy jest możliwe zrobić tak abym miał wgląd kto wchodzi-wchodził na mój profil i kiedy?
@4 633 483Majestat:
@4 633 483: ....jaki nick
@4 633 482waldus: już po śniadaniu
@4 633 483Majestat: pewnie tak, ale raczej nie jest to dobry pomysł. Skoro nawet facebook tak nie robi, to raczej nie szedłbym w tą drogę
@4 633 488: daję narzędzia kontroli treści, ale nie inwigilacji ...
A czy jest możliwość modyfikacji komentarza lub jego usunięcia ? Zdarzają się przypadki literówek, które przeinaczają sens przekazu.
@4 633 491Majestat: no niby prawda
@4 633 490Pasko:
Inwigilacja odchodzi tu w stopniu bardzo wysokim
a to wbrew pozorom ukróciłoby takie zapędy
Inwigilacja odchodzi tu w stopniu bardzo wysokim
a to wbrew pozorom ukróciłoby takie zapędy
@4 633 494: ale jeśli ktoś był i chciałby Ci o tym dać znać, to może niech jednak wpisze w księdze gości no zobaczymy na przyszłość. Jak będzie za tym dużo głosów to zobaczymy. Obecnie profile mogą oczywiście przeglądać wszyscy, nie tylko zalogowani.
Przed chwilą padło 1 x 31200,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
Inwigilacja była tu i tam, ale czy będzie nadal ?Całe szczęście , że prowadzący inwigilację pozostawia po sobie ślad, a posiada aplikacja informuje o ...Kosztowna apka , ale wartościowa.
@4 633 497Pasko: na pewno korzystasz z google analytics, ...jeśli by tylko chodziło o "popularność" profilu, to podawaj wyniki
@4 633 495:
Zamierzam dawać cyferki w profilu
ale nie osobom które pluły na mój nick więc narzędzie byłoby pomocne
Zamierzam dawać cyferki w profilu
ale nie osobom które pluły na mój nick więc narzędzie byłoby pomocne
Ta inwigilacja - bezprawna ma swoją nazwę i jest odpowiednio oznaczona z nagrodą włącznie.
@4 633 501:
A tak na boku napiszę >> To po co wchodzą na opluwany profil?
A tak na boku napiszę >> To po co wchodzą na opluwany profil?
Majestat , chyba nie mówisz o mnie , że pluje na Twój nick? Nigdy nie plułem na Ciebie, na innych też bo szkoda śliny.
@4 633 504Stryjek:
Nie plułeś na mój nick otwarcie czy w aluzyjkach nic jak na razie o tym nie wiem
więc nie o Tobie piszę.
Nie plułeś na mój nick otwarcie czy w aluzyjkach nic jak na razie o tym nie wiem
więc nie o Tobie piszę.
Majestat jeśli takiego opluwacza masz zablokowanego to nie powinien wchodzić na Twój profil , chyba , że jakaś Ciotka Opluwacza nie ma blokady obserwując Twój nick? Bo w moim przypadku zablokowany tygrys syjamski zdjął blokadę, napluł , nacharkal i jeszcze otrzymał pochwałę , ale zbyt późno się zorientowałem - o czym traktuje końcówka nicku, że nie ruszane g...wyschnie samo, a już widać , że wysycha.
@4 633 505Majestat: Rozumiem - uspokoiłem mnie.Czy nie lepiej nie ruszać g...? Popatrz , teraz widać elite, miał rację prezes Jarosław wskazując na dwa sorty, tutaj już działają ...
Wkurr ..mnie taka pogoda. Albo by snieg spał i mroz byl lub wiosna tak to nic nie mozna zaplanować i zrobic
@4 633 508Stryjek:
Napisz proszę kto się boi przejrzystości swoich poczynań w necie?
Napisz proszę kto się boi przejrzystości swoich poczynań w necie?
@4 633 510Bolo22: zobacz bolo jak z maszyny nic nie wchodzi w mini
@4 633 505Majestat: Ten rozdział elit to ' nowy ład '.
@4 633 501Majestat: no to możesz zdecydować kto zobaczy. Możesz wybrać, że tylko zalogowani (niezablokowani). I zablokować kogo tam nie chcesz.
@4 633 513Majestat: Wczoraj już rozmawialiśmy na ten temat, a była mowa, że w Google nie znajdziesz śladu o nickach - są i to bogate. .
@4 633 501Majestat: skorzystaj z KG priv i ustal tylko, że korzystacie tylko z Twojego kanał KG, jedyne co by się przydało (a temat był już poruszany), aby można było wklejać zdjęcia do KG - Pasko
Ale blokujący na Ciocie , albo brata bliźniaka, który widzi co pisze zablokowany X.
@4 633 517Pasko:
Nie chodzi tylko o moją osobę
Sprawa prosta >> ktoś kto będzie wiedział że jest widoczny przestanie mieszać
pod tym nickiem.
Nie chodzi tylko o moją osobę
Sprawa prosta >> ktoś kto będzie wiedział że jest widoczny przestanie mieszać
pod tym nickiem.
Majestat , słusznie, taki pasożyt - inwigilant zostanie zdemaskowany przez system.
@4 633 514Gosia__77: mi tez nic nie wchodzi. To jakies fatum. Moze to zle demony
Taki pun w kraciastej koszuli , dziwny blondyn wpadający w rude też będzie widoczny .
Pasko, a skoro wspomniałem na bieżąco ...dorobisz możliwość (z jakimiś ograniczeniami ilościowymi) na dodawanie zdjęć do KG??
Nie tylko dodawanie , ale i informacja kto pobrał fotkę i czas - jak w przypadku pobierania fotek nie tylko z ...
@4 633 527BrandImage: tak, jak najbardziej. W tej sytuacji dodawanie zdjęć w księgach gości, również będzie dostępne. Już wkrótce ...
@4 633 527BrandImage:
@4 633 529MARCO POLO:
@4 633 531Bolo22: cześć 👊
@4 633 534waldus: w butelce, tylko w butelce
@4 633 532BrandImage: to oczywiście ja ... Marco POLO prowadzi w pewniakach, więc mi się nawinął pod ręką do testów jednej rzeczy ... musiałem mieć konto, które nigdy nie dodało nic do galerii
@4 633 536: za dużo ostatnio testuję sorki za zamieszanie
Tutaj głosowanie - moim zdaniem nie ma zastosowania - chyba, że nie ma przeciwwskazań specjalisty - to tak.
@4 633 536Pasko: ...Twój kurnik
@4 633 537: oczywiście jeśli nawet na kogoś się przeloguję, bo mam taką wyjątkową moc, to tylko w celach testowych ... np. ktoś mi mówi że coś mu nie działa, albo że coś widzi, itd.
@4 633 540Pasko: dla mnie to zrozumiałe
Nie można pozwolić by w kurniku byl ...sy. ., trzeba go czyścić
@4 633 544Majestat: Miało zadziałać narzędzie na hejterow , wczoraj nie zadziałało. Majestat mam pytanie ,które będzie w KG.
@4 633 544Majestat: Widać, że niewidzialni obserwatorzy już dzisiaj nie obserwują.
@4 633 546Majestat: Trochę żartu 

emerytka 46 typował(a) za 4 zł w Keno na losowanie nr 1159568 i trafił(a) 500 zł
@4 633 553waldus: no proszę ...w kaskadera zainwestowałeś
@4 633 555tomi77: w dupie to mam

trzeba szczęściu wyjść naprzeciw i Nakarmić złodzieji