Wpisy 463 114 – 463 213
25 sierpnia 2011 15:40 → 25 sierpnia 2011 16:56, 100 wpisów
jocia 
a ile zakladow wyslalas

a ile zakladow wyslalas
andromeda.....wyzywa,podskakuje i pluje wkoło siebie

ale dobry z niego chłopina,

ale dobry z niego chłopina,

andromeda..ciekawe czy jak je z żoną obiad to ile ona biedna śliny na twarz przyjmuje

witam wsyzstkich u mnie ostatnio krucho i slabiutko prakytcznie nic nie wygrywam tylko kase wkladam dzisiaj znowu 1/6
andromeda...to młode małżeństwo,ale są spoko,już tak na mnie nie działa jak na początku

andromeda...przykra,on się wstydził na początku a mnie to nie tyle bawiło co rozśmieszało,ale teraz wie,że się z niego juz nie smieję,no może czasami,zresztą on też się z tego smieje

chyba wróce do grania na chybika bo jak poskreslalem cos moje liczby wogole mi nie idą
najgorzej jak sie zachce smiac a nie mozna sie powstrzymać..to wtedy masakra

andromeda...ja jak próbuję się powstrzymać to mam jeszcze większą głupawicę

no ja raz gdzies dzwoniłam..służbowo...i nagle taki smiech ze normalnie masakra nie mogłam wydusić słowa z siebie

Jak wam się podoba ten zestaw 7licz Multi Multi na 22:15 oto on: 5,17,22,58,63,66,70?

jak myślicie 66 wypadnie dziś? bo ja tak
andromeda

No dobra to ja przelecę teraz mapki u siebie i moze cos nakreślę

Dariusz Witkowski 

andromeda 

brakło mi mleka do kawy ale mam pecha
wlasnie ze nie 

z biedronki mi wystarczy 

w biedronce jest mleko w dobrej cenie

moje sasiadki mleka juz nie daja

No tak no to spacerek do Biedronki a tam trza zaczepić kasjerkę niech naleje w słoiczek
Halo czy na czacie jest jakaś Pani która użyczy mleka do kawy Dla albina bo bidula nie ma do kawy?
Może pomoże to ogłoszenie
Może pomoże to ogłoszenie
kasjerki nie ktore sa konkretne

ja juz wypil kawe bez mleka 

albinlotto trzeba było mówić ja mam całą lodówke mleka wysokorpcentowego

andromeda a ile procentow ma bo ja nie za duzo ich lubie w mleku
ja napisal ze mi braklo mleka do kawy a reszte tematu to juz Dariusz Witkowski rozwinol 

Dobra to skoro tak albin to zwijam temat i umykam bo widzę że się nie rozumiemy. Chciałem pomóc ale skoro tak to nie