Wpisy 463 059 – 463 158
25 sierpnia 2011 15:19 → 25 sierpnia 2011 15:53, 100 wpisów
Andro o 17 i 20 są pierwszy legii drugi ślaska w pucharach
Lila nie bo ja ze wsi jestem
Lila nie bo ja ze wsi jestem

Lila to no tak jak by mi ktoś tlen odccioł tak sie czułam bez tej stronki

witam
andromeda....w razie gdybyś jeszcze dzisiaj na 22 nie mogła typować to ktoś wpisze Twoja liczbę,pewnie Ja

andromeda...już Ciebie tam wpisałam a wieczorem po losowaniu w podsumowaniu tez Cię dopiszę za QUII

Gała....żegnałeś się z nami dzisiaj chyba ze 30 razy,spadaj jak masz spadać

lila>>> jak tam 

lila liczby jak liczby 

jocia masz sie czym pochwalic 

andromeda..sąsiad z mojej drugiej strony ma zespól tureta,jak robi coś w ogrodzie to jest wesoło,zamykam się w domu i śmieje się leżąc na podłodze bo nie mogę wytrzymać,chociaż to nie jest smieszne

jocia 
a ile zakladow wyslalas

a ile zakladow wyslalas
andromeda.....wyzywa,podskakuje i pluje wkoło siebie

ale dobry z niego chłopina,

ale dobry z niego chłopina,

andromeda..ciekawe czy jak je z żoną obiad to ile ona biedna śliny na twarz przyjmuje

witam wsyzstkich u mnie ostatnio krucho i slabiutko prakytcznie nic nie wygrywam tylko kase wkladam dzisiaj znowu 1/6
andromeda...to młode małżeństwo,ale są spoko,już tak na mnie nie działa jak na początku

andromeda...przykra,on się wstydził na początku a mnie to nie tyle bawiło co rozśmieszało,ale teraz wie,że się z niego juz nie smieję,no może czasami,zresztą on też się z tego smieje

chyba wróce do grania na chybika bo jak poskreslalem cos moje liczby wogole mi nie idą
najgorzej jak sie zachce smiac a nie mozna sie powstrzymać..to wtedy masakra

andromeda...ja jak próbuję się powstrzymać to mam jeszcze większą głupawicę

no ja raz gdzies dzwoniłam..służbowo...i nagle taki smiech ze normalnie masakra nie mogłam wydusić słowa z siebie

Jak wam się podoba ten zestaw 7licz Multi Multi na 22:15 oto on: 5,17,22,58,63,66,70?

troszke wpadło..