Wpisy 4 628 296 – 4 628 395
16 stycznia 2023 10:02 → 16 stycznia 2023 11:09, 100 wpisów
Poprosze pewniaczka moze byc dwa
@4 628 296Biedroneczka1977: jeszcze nie lukałem
@4 628 297waldus: 😃
@4 628 293Stryjek: nie iwdzialam ale gratulacje dobrze typujesz
@4 628 299ITA: To dzięki Twojej energii
@4 628 299ITA:
@4 628 299ITA: Pisałem do Ciebie w KG, ale wykasowałem wpisy.Moze je przywrócę, ale nie warto już podejmować tego tematu - tych tematów.Ciesze się, że mimo iż to była " wojna " , dała " pokój"❤️
@4 628 301waldus: ejj moze nazrozrabiales nie blokujcie sie tylko typukmy w kupie razniej jak to mowia muchy i wygrane lepsze zpbacz forum nostradamus
@4 628 300Stryjek: mam nadzieje
@4 628 305ITA: napisz stryjkowi żeby się nie lękał
@4 628 302waldus: loj loj
@4 628 305ITA: Jeśli masz kontakt z ' Nostradamus'em, zapytaj go czy ma kalendarz Nostradamusa - str.94.
Bo oni we dwojke beda teraz pisac ze soba zeby ich nikt nie podgladal
@4 628 307Biedroneczka1977:
@4 628 310islandorka30,5:😃
Na stronie www.lotto.pl padła wygrana 116 877,90 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Siemianowice Śląskie padła wygrana 116 877,90 zł w grze Mini Lotto
@4 628 310islandorka30,5:
nie we dwójkę , a dwudziestkę bo jesteśmy jedną wielką rodziną .Co z tym Śląskiem, ale Pan Prezes pamięta o swoim regionie
Hello, cos mi internet szwankuje..
Wujek47 cela jak cela, pomalowalam.ja na rozowo i dodalam kilka jednorożców
Wujek47 cela jak cela, pomalowalam.ja na rozowo i dodalam kilka jednorożców
@4 628 313: Żnow Kapicy 8 i Są.Jana🙏
@4 628 317dusia:
@4 628 305ITA: Lubisz różowe sznurówki ?
@4 628 325Mulag: Poważnie, mnie też ? Odwzajemniam się 🔧
@4 628 302waldus: i jak z tym żyć
Emi, FretkA, Biedroneczka, Iśka, Dusia
Andrea, Bolo, Wujek, Walduś
Emi, FretkA, Biedroneczka, Iśka, Dusia
Andrea, Bolo, Wujek, Walduś
@4 628 327Robal_36: @4 628 325Mulag: 😃
@4 628 328Biedroneczka1977:
To przeżywacie czy se jaja robicie bo nie wiem to chyba dobrze dla was
Pozdrawiam Adriana z R.,usktywnij się wreszcie, zacznij pisać.Msrcin , Ty też wyjdź z ukrycia, popatrz jak trawka na zielonej ma bardziej intensywny kolor, nawet 🌴 🌴 🌴 zaczną odbijać.
@4 628 332Mulag: Bardzo dobrze, wojna XV letnia dała efekty .
@4 628 332Mulag: Na pewno przeżywają, jak bliskie spotkanie z 👽 👽
Ofkors ze jaja..
Szkoda tylko ze taka funkcja wrszla teraz, a nie kilka miesiecy temu...jak ryjek zrobil mi opinie dziewczyny z malymi cyckami
Szkoda tylko ze taka funkcja wrszla teraz, a nie kilka miesiecy temu...jak ryjek zrobil mi opinie dziewczyny z malymi cyckami
@4 628 337FretkA: małe jest piekne
@4 628 335Robal_36: jest oki zmiany są oki obi mamy blokady czat dla zalogowanych tak mogło być wcześniej ale lepiej później niż wcale
Jak by nie patrzeć każdy ma władze blokowania zawsze to namiastka władzy i możliwości jednak teraz czat tylko dla zalogowanych nabiera większego sensu te blokady szkoda może wspominać ich już nie ma są blokady po co pisać
Robal_36
będzie nam potrzebny psychiatra , psychoterapeuta i to nie wiem czy dadzą radę nam pomóc oj biada nam biada ....i na tym kropka bo nie warto ktoś doniesie i będą dumni
@4 628 344tomi77: panie w co gramy mini multi EP czy czekać trza na środę na ,6 cyfrowe
@4 628 341Mulag: Uważam, że jest pięknie, jednolity kolor, zieleń uspokaja , jest jednolita , łąka zielona , bez chwastów, jest pokój , nie słychać o wojnach , to już Raj
Jest zimno..hulajka pojade..nie chce mi sie samochodu targac...i tak samochodem musze objezdzac...
@4 628 350tomi77: panie to nie zima od przedwiośnie poplątane z jesienią
cisza spokój lekki wiatr od zachodu łąka zielona nasz Władca Pasko patrzy z nad nieba na nas i otacza opieką
@4 628 350tomi77: Nie lepiej na pieszo? Marsz , trucht zwłaszcza masują wnętrzności, ujernisja nogi i...., jest głębszy oddech, i bezpieczniej ...
Iga chyba ma faceta bo coś cienko jej idzie jakąś taka przemeczona
@4 628 341Mulag: gdyby zblokowały mnie i reinkarnacje pewnych nicków, jak dwa jasnowidza, to bym się zgodził
@4 628 350tomi77: myślałem że hulajnogą się targa a to samochodem cały czas się człowiek uczy
@4 628 354Mulag: Z nieba patrzy wielu już naszych Portsloeiczow od Radomia, poprzez Wrocław, Wałbrzych aż do Jaworzyny Śląskiej .
@4 628 361Robal_36: czasem się mi wydaje nie wiem ale że co niektórzy nie chcą nie nawidzą ale chcą by te osoby były by się z nimi dalej bawić na czacie a to już jest hipokryzja
Z hipokryzja - z innymi przymiotami niektórym do twarzy, ot, tak po polsku
Pasko wszystko mi się podoba w tych zmianach tylko mam prośbę czy w miejsce zablokowanego użytkownika na czacie nie widzę jego wpisu ale widzę na przykład baranka lub coś innego fajne by to były każdy tak chcę chyba chyba chyba śmieszne by to było daj znać
@4 628 338waldus: no ale ja nie mam malych, wlasnie w tym rzecz!
A...samochod 2 bramycotwuerac..i naokolo musze..a hulajka przez mostek..pol drogi krocej
@4 628 366Mulag: Ja myślę, że jest dobrze i nie trzeba już tego psuć.Dzirkujemy za włożony trud w przywrócenie normalności za którą tak bardzo tęskniliśmy i pragnęliśmy.Nikt nam nie jest w stanie zakłócić spokoju.Niech się rozwija muktipasko🙏 💻 🐒
Troche to dziwne, jak mialam przymusowe wakacje w celi, to majestat mnie odblokował a teraz jak jestem na wolnosci to blok
@4 628 367FretkA: to warto wiedzieć
@4 628 372Mulag: no to male istotne ale chodzi o to ze na calym fejsie,twitterze opisal mnie "ftetka-ta bez cyckow"
@4 628 374FretkA: nieładnie daj im kopa w dupę
Witam
Dzisiaj biorę na ruszt do obróbki trzy liczby 53,,,54,,,55
jest wysokie prawdopodobieństwo że po dobraniu liczb do kazdej z wyzej wymienionych
sporo trafię w którymś zestawie
Dzisiaj biorę na ruszt do obróbki trzy liczby 53,,,54,,,55
jest wysokie prawdopodobieństwo że po dobraniu liczb do kazdej z wyzej wymienionych
sporo trafię w którymś zestawie
@4 628 363Stryjek: nawet powiem więcej ... od morza do Tatr. Przewinęło się tu miliony osób przez ostatnie 20 lat a bardzo często są to osoby starsze ... no cóż nie żyjemy wiecznie. A to, że ktoś nie miał nicka na stronie, mimo, że ją codziennie przeglądał .... no takich osób oczywiście jest najwięcej dla mnie multipaskowiczem jest ten kto tu regularnie zagląda, nawet jeśli nigdy nie miał nicka
Pasko
Czy przewidujesz banowanie osób które np. będą mi lżyć obliżać ośmieszać na "drugim czacie"
czy wolna amerykanka?
Czy przewidujesz banowanie osób które np. będą mi lżyć obliżać ośmieszać na "drugim czacie"
czy wolna amerykanka?
@4 628 377Pasko: Ostatnio umiera bardzo dużo ludzi młodych , wysportowanych - sportowców, widać w niebie jest zapotrzebowanie na młodzież.
@4 628 378Majestat: oczywiście że tak. Zdecydowanie skoro teraz są takie narzędzia do blokowania i dalej ktoś mimo to będzie dawał jakieś nieadekwatne wpisy, to blokada będzie. Teraz nawet będzie to bardziej restrykcyjnie pilnowane.
@4 628 378Majestat: Od tego już są poważne instytucje, one chcą zarobić , tylko trzeba długo czekać na...
Pasko jesteś ostatnio dość aktywnym użytkownikom na czacie chyba emerytura już jest
@4 628 380Pasko: Trzymamy za słowo, a już takowe były - czytaj " miłosierdzie dla dwóch ".😭
Pasko przewidujesz jakieś obrazki poważnie pisze na czacie zablokowana osoba nie widzę ale zamiast tego obrazek nie piszę że tak nie zrobisz
@4 628 382Mulag: pasko jest teraz na czacie?
@4 628 387wujek47: tak
Witam
Jak pewnie widzicie czat przeszedł rewolucyjne zmiany. To, że są teraz blokady oczywiście nie oznacza, że można więcej pisać. Tak naprawdę będzie teraz jeszcze bardziej restrykcyjnie jeśli chodzi o wpisy. Więc możecie być pewni, że nie będzie tak, że blokujecie, a na czacie ktoś jedzie po Was, a Wy o tym nie wiecie. Wpisy będą jeszcze bardziej restrykcyjne jeśli chodzi o przejawy mowy nienawiści. Swoje niezadowolenie zawsze można wyrazić w kulturalny sposób, natomiast wyraźne (bez domysłów) obrażanie innych będzie tutaj tępione.
Jak pewnie widzicie czat przeszedł rewolucyjne zmiany. To, że są teraz blokady oczywiście nie oznacza, że można więcej pisać. Tak naprawdę będzie teraz jeszcze bardziej restrykcyjnie jeśli chodzi o wpisy. Więc możecie być pewni, że nie będzie tak, że blokujecie, a na czacie ktoś jedzie po Was, a Wy o tym nie wiecie. Wpisy będą jeszcze bardziej restrykcyjne jeśli chodzi o przejawy mowy nienawiści. Swoje niezadowolenie zawsze można wyrazić w kulturalny sposób, natomiast wyraźne (bez domysłów) obrażanie innych będzie tutaj tępione.
@4 628 377Pasko: Nawet pan Romek - to dzięki niemu dowiedziałem się o multipasko.Pan Romek z S., teraz już posiada profil i jest nawet aktywny - oczywiście na czacie.
@4 628 389Pasko: super
@4 628 391Pasko: a czmu nie widziałem twoich wpisów? dopiero teraz
@4 628 394wujek47: jakich wpisów?