Wpisy 462 814 – 462 913
25 sierpnia 2011 13:23 → 25 sierpnia 2011 13:59, 100 wpisów
lila
z oczkami "w porzo"
to był dziś pierwszy wpis
dla p.r.a.w.i.e wszystkich

z oczkami "w porzo"
to był dziś pierwszy wpis

dla p.r.a.w.i.e wszystkich

Nil powiekszona lewa komora serca swiadczy o wysiłku fizycznym....szczególnie ludzie którzy uprawiaja jakies spory wysiłkowe maja ta przypadłośc
kosmaty
"4" doszedł
- jakaś sieć tele ?
Daj nazwę - będą mieli reklamę
"4" doszedł

- jakaś sieć tele ?Daj nazwę - będą mieli reklamę

Stary nie wiem ile masz lat ale to nie jest nic z czym nie mozna zyc...dieta, mniejsza masa ciała, unormowane cisnienie,, spoko luzik. Dasz rade

Fizycznie nigdy nie pracowałem, trenowałem owszem i to bez opamiętania nagły "zastój" przerwanie treningów i praca siedząca prezesa zrobił swoje.
i sam sobie odpowiedziałes...teraz stary musisz troche sie poruszac, obniżyć cisnienie.(mineralna nie gazowana fajnie obniza cisnnienie), skoro trenowales to fizjologiczna rzecza jest ze przerosła Ci troche komora serducha
Witam ciepło czt i pozdrawiam Was miło życząc wysokich wygranych o 14.
mineralka nie gazowana tak z 1,5 litra dziennie. rozrzedza łozysko żylne a przez to serducho nie tłoczy tak mocno, schudnac sie da a serce jest jedno.
anzu...

darek..

witam wszystkich
27,33,77

Przepraszam ale muszę jechać w teren po przerwie takze umykam .Spokojnego popołudnia

multi multi...

to ten z PiS-u...."przeszkolony" a teraz książkę "psychologiczną" pisze....co to qrwa jest książka psychologiczna??
8,14,27,33,77

ostatnio ktoś wygrał w sąsiedniej miejscowości laptopa w loteriadzie
38,57,66

saltosky nie mam żalu że to nie ja wygrałem tylko piszę że wygrana padła koło mojej miejscowości 

ósemka na 14:00 -7,18,26,33,42,55,72,80-

Liluś. do diaska
nie czytałaś moich wpisów, ciekaw jestem twojej opinii
nie czytałaś moich wpisów, ciekaw jestem twojej opiniirobal 36 a pierwszy to kiedy był
profesor

saltosky

lila

androo

saltosky

lila

androo

losowanie zaraz

krzysio744...

Krzysio....witaj
posłuchałem twojej rady z gumkami...i jest OK..

trzeba kupowac...oj trzeba

posłuchałem twojej rady z gumkami...i jest OK..

trzeba kupowac...oj trzeba

ja tak samo brak wygranych choć zarejestrowanych kodów loteriady było chyba z 200
multi multi plus 1984
Też lapek, żona kogoś, kto tu pisze trafiła
ponad tydzień temu
Też lapek, żona kogoś, kto tu pisze trafiła
ponad tydzień temu
i co sie patrze to tylko weryfikacja i weryfikacja.......a kichał Michał....dzis szalejemy o 14-stej

saltosky

ja juz nie jestem zboczuch

ja juz nie jestem zboczuch

robal 36 rozumiem
bella34....

dotam wieleby w studio lotto już nie ma
Gumki do spinania wlosów

gała

Gała

Wieleba....cukierkowy koleśhm....moze sie pławi gdzies na baseniku....z jakas czarnulka....albo Czarnulkiem...