Wpisy 462 745 – 462 844
25 sierpnia 2011 12:58 → 25 sierpnia 2011 13:39, 100 wpisów
davidof >>> nie będziemy niegrzeczni .. wobec Ciebie - jeżeli chcesz "klasyczny przypadek" i ma to Ci pomóc w psychologii to bierz mnie ... 

davidof...a jak patrzę na twoje wpisy to mi szkoda Ciebie i nie pisz ciebie bo ciebie wiesz....
K***** i weż tu bądz spokojny
andromeda...dzięki
ale dobry ten lodzik mmmm.......... a jaka pyszna polewa
waniliowa mmmmmm......................
ale dobry ten lodzik mmmm.......... a jaka pyszna polewa
waniliowa mmmmmm......................lila >>> ja tak tylko grzecznościowo .. żeby chłopak odrzucony się nie poczuł ... 

Witam wszystkich tu obecnych

Lila,Andro, Wiesiek, Madzia
,Profesor,Davidof,Jano ...i wszyscy których nie zauwazyłem.

Lila,Andro, Wiesiek, Madzia
,Profesor,Davidof,Jano ...i wszyscy których nie zauwazyłem.saltosky...

no i nie ma "naszego" davidof - a 
saltosky >>> witam i uciekam ... trafnych

saltosky >>> witam i uciekam ... trafnych

andromeda - odpowiadam, kolega pokazal mi ten czat jako ciekawy przypadek ludzi wchłoniętych przez internet
co ciekawe wszystko sie zgadza, bo ja piszę spokojnym tonem, a reszta tak jakby ich zabolało - typowy objaw
co ciekawe wszystko sie zgadza, bo ja piszę spokojnym tonem, a reszta tak jakby ich zabolało - typowy objawdavidof >>> polecam "Psychologię internetu" faktem jest,ze coraz więcej ludzi - zamienia świat realny na wirtualny ... ale czy można to brać pod uwagę jako "przypadki" hmmm nie chcę się wymądrzać .. ale chyba nie .. bo jeżeli traktowane by to było w ramach "problemu" to okazałoby się,że bardzo duży & społeczeństwa ma problem ... i potrzebuje pomocy
pozdrawiam
pozdrawiam
Witam wszystkich tu obecny 

Gdybym popełnił gafę proszę o zrozumienie.

Gdybym popełnił gafę proszę o zrozumienie.
dlaczego uwazasz to za "przyczepienie sie"? po prostu utkwilas mi w pamieci jako samozwancza przywodczyni "stada" tego czatu
Witam 
dzięki Lila za cyferki ,wczoraj nie zdążyłem podziękować Ci
, spróbuj coś zapodać po 14 ok?

dzięki Lila za cyferki ,wczoraj nie zdążyłem podziękować Ci
, spróbuj coś zapodać po 14 ok?hejka
na świadectwie z psychologi mam ......nie to żebym sie chwalił.....ale celujący......tak jakos wyszło....
na świadectwie z psychologi mam ......nie to żebym sie chwalił.....ale celujący......tak jakos wyszło....
davidof a ja Ci odpowidam ze to ty jesteś zwykłym przypadkiem z inernetu,...ktróry by zaistnieć musi wprowadzić zament i tyle...nie potrafisz w życiu realnym odregowac stresu i szukasz szczęscia w niecie
davidof....ja przywódczyni stada?
Udało ci się mnie rozbawić do łez buahahahaha
Udało ci się mnie rozbawić do łez buahahahaharozbawilas mnie andromeda
to ja mam tysiace postow i zaczynam dzien i koncze dzien od czata czy Wy? pozdrawiam, już nie wroce, powiodzenia w zyciu 
to ja mam tysiace postow i zaczynam dzien i koncze dzien od czata czy Wy? pozdrawiam, już nie wroce, powiodzenia w zyciu 
davidof,
co ci takiego pokazywal kolega
Oj, koledzy

Co Wam przeszkadza, jak ludzie coś tam sobie piszą ?
Pasko
uwolnij ip
co ci takiego pokazywal kolega

Oj, koledzy

Co Wam przeszkadza, jak ludzie coś tam sobie piszą ?
Pasko
uwolnij ip

davidof....a co cię to kurna obchodzi kto ile ma wpisów!!!!!1Bez odbioru
Robalu, jeszcze napisze to - ip to dane osobowe, jego przekazanie osobom trzecim jest karalne, pozdrawiam
Wstępne badania wykazały coś bardzo paskudnego
do przeszczepu, podkreśla to wstępne badania.
do przeszczepu, podkreśla to wstępne badania.27....

davidof bo my tu sie lubimy spotykać wszyscy razem...bo mieszkamy za daleko od siebie zeby sie codziennie spotykac w tym samym miejscu czaisz baze...

davidof
- "część" - to się przyjęło i to ma więcej sensu
niż takie strzały zza węgła
- "część" - to się przyjęło i to ma więcej sensu
niż takie strzały zza węgła
Powiększona lewa komora serca, ściana komory wygląda jak podeszwa kilku letniego wojskowego buta
davidof bo my tu sie lubimy spotykać wszyscy razem...bo mieszkamy za daleko od siebie zeby sie codziennie spotykac w tym samym miejscu czaisz baze...
Andro zapomniałas dodać...."bejbi" (pisownia własciwa do żartu)

Andro zapomniałas dodać...."bejbi" (pisownia własciwa do żartu)
lila
z oczkami "w porzo"
to był dziś pierwszy wpis
dla p.r.a.w.i.e wszystkich

z oczkami "w porzo"
to był dziś pierwszy wpis

dla p.r.a.w.i.e wszystkich

Nil powiekszona lewa komora serca swiadczy o wysiłku fizycznym....szczególnie ludzie którzy uprawiaja jakies spory wysiłkowe maja ta przypadłośc
kosmaty
"4" doszedł
- jakaś sieć tele ?
Daj nazwę - będą mieli reklamę
"4" doszedł

- jakaś sieć tele ?Daj nazwę - będą mieli reklamę

Stary nie wiem ile masz lat ale to nie jest nic z czym nie mozna zyc...dieta, mniejsza masa ciała, unormowane cisnienie,, spoko luzik. Dasz rade

Fizycznie nigdy nie pracowałem, trenowałem owszem i to bez opamiętania nagły "zastój" przerwanie treningów i praca siedząca prezesa zrobił swoje.
i sam sobie odpowiedziałes...teraz stary musisz troche sie poruszac, obniżyć cisnienie.(mineralna nie gazowana fajnie obniza cisnnienie), skoro trenowales to fizjologiczna rzecza jest ze przerosła Ci troche komora serducha
Witam ciepło czt i pozdrawiam Was miło życząc wysokich wygranych o 14.
mineralka nie gazowana tak z 1,5 litra dziennie. rozrzedza łozysko żylne a przez to serducho nie tłoczy tak mocno, schudnac sie da a serce jest jedno.
anzu...

darek..

witam wszystkich
27,33,77

....albo..."gdzie jest krzyż"??