Wpisy 4 625 364 – 4 625 463
14 stycznia 2023 10:20 → 14 stycznia 2023 11:36, 100 wpisów
@4 625 357waldus:W Tarocie " Głupiec " zwiastuje znaczące zmiany i nowe początki.Mowi o świeżym spojrzeniu, rosnącym potencjale i otwartości umysłu.Symbolizuje szlachetność i poszukiwanie ideałów , ale także niewinność , beztroskę oraz spontaniczność.( Powiedz to orzecznikowi w Jaśle).

@4 625 367Robal_36: waldek i wujek
@4 625 365Stryjek: hejka Stryjku co to za cyferki u mnie??/ mini??
@4 625 368Andreas3864: o choinka, serio ? Wstawiłbym coś, co mi się skojarzyło, ale - nie chciałbym żeby IM było przykro...
@4 625 370Robal_36: ITA-też
@4 625 370Robal_36: dawaj
Świat Według Kiepskich odc. 244
"W pustym pokoju uwiędłe kwiaty w fotelu siedzi jełop wąsaty
A zegar tyka bo czas umyka z każdym browarem jełop zanika
I co tak siedzisz knurze opasły? twojej nadziei gwiazdy już zgasły; knurze opasły
A jełop jęczy, stęka i sarka nie wie ze grób mu kopie koparka
A na tym grobie kamień nich stanie a na kamieniu poety wołanie:
Tu leży jełop mój przyjacielu który przepierdział swe życie w fotelu"
"W pustym pokoju uwiędłe kwiaty w fotelu siedzi jełop wąsaty
A zegar tyka bo czas umyka z każdym browarem jełop zanika
I co tak siedzisz knurze opasły? twojej nadziei gwiazdy już zgasły; knurze opasły
A jełop jęczy, stęka i sarka nie wie ze grób mu kopie koparka
A na tym grobie kamień nich stanie a na kamieniu poety wołanie:
Tu leży jełop mój przyjacielu który przepierdział swe życie w fotelu"
@4 625 373Robal_36:
@4 625 369ITA: Poczekaj, bo na widok Twojego wpisu napawa mnie przypływ energii, radości, że na chwilę się zawieszam pozytywnie.Daj mi trochę czasu.
@4 625 373Robal_36: Życie
@4 625 369ITA: Tak, na te cyferki miałem wczoraj 3 wmini,system na 8.
@4 625 377: Wybacz moje literówki , brak spacji i czasami za styl.Mysle, że prof.Jan Miodek też by się pomylił.
4625300, tam miało być " ja mam...*yj zamknięty " - czy tak ? - Jeśli tak to wielki czas,cóż za piękna sobota.
Sobota sprzatanie,jedzenie spanie,co tydzień to samo
@4 625 380Andreas3864: a picie
@4 625 381waldus: picie to jest przyjemnosć
@4 625 381waldus: mówimy o pewnym schemacie egzystencji dnia codziennego,a ty już sie odrobiłeś z obowiazkami
@4 625 387Andreas3864: jeszcze zakupy i
@4 625 366: @4 625 386Gosia__77: jaka jest twoja fantazja .podobna do mojej
obiad mam mogę posiedzieć sobie
Pomidorowa z makaronem i mielone
Pomidorowa z makaronem i mielone
@4 625 390Gosia__77: klaskane z jakiego mięsa robisz
@4 625 390Gosia__77: ja mam od tego ludzi
@4 625 391Andreas3864: z karkówki
@4 625 393Gosia__77:
@4 625 393Gosia__77: pytałem cie wczesniej o twoją fantazje,czy podobna do mojej
4625373, "Prawdziwy dowód wielkości to znosić krytykę bez urazy ".- Dedykuję imp*otentowi intelektualnemu.
@4 625 377Stryjek: o super to brawa dla ciebie u mnie w mini nestety porażka
@4 625 398: 1,5,8,34,38,33,3,23,27 keno dzisiaj na sucho u pasko tracimy forse
@4 625 396waldus:
Jaki spokój bez Ulonga i onkłego włazi upasa ryjka może wkoncu blokada lub się usunęli dwa rowerasy c****
@4 625 397: Trzymam się zasady " Nigdy nie dotrzesz do celu , jeśli.bedziesz się zatrzymywał i rzucał kamieniami w każdego szczekającego psa ".
Nara ide cos robic bo czas ucieka
Przed chwilą padło 15 x 223,40 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
@4 625 399ITA: Za moment zapytam o coś w kg, proszę o odpowiedź też w kg.
@4 625 401Mewa: Racja, ale pacz pacz non stop mendyja się wylogować musi aby wszystko przeczytać i skomentować... co za trepik ile to klikania, ale jak jest ciekawy co piszemy w swojej bajce brak mu życzliwych ludzi.... zero ikon
@4 625 412FretkA:
@4 625 411trisetum: a ja mam wrazenie,ze z innego urządzenia ma pogląd
@4 625 414FretkA: a też tak może być , bo zaraz odpali pismo z drugiego nicku jak to często bywa aby sobie podremontować wpisy na Ryjku , czyli chwalenie siebie, tak jak było na Stefanie i wiecznosc
@4 625 410Stryjek: Jeszcze chwile jestem potem lece na Wrocław moze tam puszcze w Arkadi jakis chybik lubie Wrocek czesto puszczam tez w Ryneczku a potem kawka w starbucsie polecam
4625415, " Trener " i " Trenerpersonalny" , które to Nicki posiadałes to wyraz tęsknoty za prawidłową sylwetka, której się niestety doczekać nie możesz.Miluskiej soboty.
@4 625 415trisetum: wali mnie to w sumie... ja swoje wiem i zdania nie zmienie
@4 625 417ITA: To moje ulubione miejsce, ale dzisiaj jestem w Opolu.
@4 625 419FretkA: Ja też, i grono normalnych fajnych ludzi na poziomie wiedzą ktoż to i co wyrabia😄
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
@4 625 424wujek47: bardzo bym chciala ale Pasko mi nie da 😭😭
4625419, zwrot świadczący za tęsknota za ...ostrym ...Marzenia się spełniają...
@4 625 420Stryjek: Wrocław lubie .. zawsze kawka w Starbuskiku jakas dobra restauracja na rynku polecam włoska wyśmienite jedzenie tak dobrych przegrzebek i krewetek jak tam nie jadłam nigdzie w Polsce moze tylko na Sycyli albo Grecjoi itp... jest tak kiosek Goplany tam taka starsza babcia sprzedaje wyroby i zawsze u niej kupuje lotka .. miła sypatyczna i ma dobra reke do kuponow sporo wygranych wyszło spod jej reki pozdrawiam
Trisetum, przecież admin sprostował ten punkt odpowiednio uzasadniając, Ty patrzysz prze swoje okno na świat ,chcesz widzieć to co chcesz zobaczyć.
@4 625 431ITA:
@4 625 434Stryjek: a no fakt wina tez [przednie maja zawsze lampeczka wytrawnego dla zdrowia
@4 625 435ITA: Sorry , ja już idę na pływalnię porzebic sylwetkę....SPA.
@4 625 436Stryjek: No to milego ... ja spadam zaraz na Wrocek do klikania nastepnego powodzenia w grach u mnie balety do poniedzialku we Wrocku paaaaaaaaaaaaaa
@4 625 425FretkA: Uśmiechaj się do ludzi, niech zastanawiają się dlaczego.
@4 625 419FretkA: Przepraszam,że nie będę mógł odpisać na ewentualne wpisy, ponieważ już jestem na pływalni ...
@4 625 440trisetum: nie zycz drugiemu co tobie nie miłe
@4 625 441ITA: ale że jak ?
Że dopisałaś sobie odpowiednie słowo , toż to co ja mogę za to ale brawo ty
@4 625 442trisetum: Ytrisetum to ze nie dopisales to nie znaczy ze inni nie wiedza o czym chciałes napisac , nie musisz wszystkich mierzyc swoja miara... pamietaj karma jak suka potrafi dogonic i dopierd z nienacka wiec nie zycz drugiemu co tobie....
taka mała wklejka
Księga gości użytkownika: ITA
Treść wpisu:
Stryjek majestat to facet z jajami inteligentna bestia a ten uj 47 to sam wiesz wieski przygłup jakich wielu przy wiekskich sklepikach z alkoholem moja córka mowi na takich menele dlatego nie zaprzataj sibie glowy człowieczkiem ktory przez przypadek ojcu z majtek wypadł a Janeczka niech sobie przy[puszcza tyle jej rób swoje i nie zaprzataj sobie glowy toskycznymi ludzmi srał ich pies ja na takich z góry leje
za przeproszeniem nic do two jego zycia nie wnosza wiec niech sie gonia miedzy soba milego uciekam na Wrocek
Autor wpisu: ITA
Data wpisu: 2023-01-14 11:06:27
Treść wpisu:
Stryjek majestat to facet z jajami inteligentna bestia a ten uj 47 to sam wiesz wieski przygłup jakich wielu przy wiekskich sklepikach z alkoholem moja córka mowi na takich menele dlatego nie zaprzataj sibie glowy człowieczkiem ktory przez przypadek ojcu z majtek wypadł a Janeczka niech sobie przy[puszcza tyle jej rób swoje i nie zaprzataj sobie glowy toskycznymi ludzmi srał ich pies ja na takich z góry leje
za przeproszeniem nic do two jego zycia nie wnosza wiec niech sie gonia miedzy soba milego uciekam na Wrocek
Data wpisu: 2023-01-14 11:06:27
@4 625 447ITA: Pani ma bujną fryzurę i coś jeszcze
@4 625 444trisetum: Zawsze mozesz go zablokowac i nie widziec co pisze tylko masochisci nie daja sobie prawa wyboru ty masz wybór blokujesz stefka ktorego nie trawisz i masz spokojny łeb .. proste jak drut kolczasty pozdro
@4 625 448wujek47: moim zdaniem za taki wpis w KG powinna być blokada, ty dostawałeś za byle mały wybryk, nic nie znaczące w odczuciu mojej osoby
@4 625 451trisetum: a za takie?
Treść wpisu:
Co do analfabety toi nie komentuje .. alkoholik powinien siedziec na odwyku i tyle albo az tyle zerem jest wiec nie bede mu poswiecac uwagi szkoda mojej energii na to zero wioskowe pozdrawiam Stryjku
Data wpisu: 2023-01-13 09:46:55
Księga gości użytkownika: Stryjek
Treść wpisu:
Uj 47 to jakis pomiot nie bede z nim wchodzic w dyskusje mowiłam gow,, analfabety nie tykam niech sie karmi biedny szary czlowieczek swoimi wymiocinami pozdrawiamk
Data wpisu: 2023-01-13 09:42:12
Treść wpisu:
Co do analfabety toi nie komentuje .. alkoholik powinien siedziec na odwyku i tyle albo az tyle zerem jest wiec nie bede mu poswiecac uwagi szkoda mojej energii na to zero wioskowe pozdrawiam Stryjku
Data wpisu: 2023-01-13 09:46:55
Księga gości użytkownika: Stryjek
Treść wpisu:
Uj 47 to jakis pomiot nie bede z nim wchodzic w dyskusje mowiłam gow,, analfabety nie tykam niech sie karmi biedny szary czlowieczek swoimi wymiocinami pozdrawiamk
Data wpisu: 2023-01-13 09:42:12
@4 625 449trisetum: nie mam bujnej fryzury,... a ty nie zgrywaj ze nie wiesz o czym pisze tylko dzieci sie tak zachowuja widac ze nie trawisz stryjka i nie koloryzuj teraz i nie dorabiaj dramy ... zachowaj sie jak na faceta prztstało i poprostu go zablokuj wtedy bedziesz mial spokojny łeb i sielskie zycie na orbicie pasko
@4 625 451trisetum: z forum nie będę wklejał
@4 625 453wujek47: brak słów, jak można tak oczerniać człowieka nie znając go w realu , Każdy z nas ma uczucia, przesada.... oj bardzo slidna przesada No cóż
@4 625 452wujek47: Ej szperacz ... zdania o tobie nie zmieniam a to konwersacja z stryjkiem wiec czego tam walesujesz?? przeciez wiesz co o tobie mysle ... nie uprawiaj masochizmu i nie lataj po kg bo bedzie cie bolalo a ty taki wrażliwy jestes
@4 625 451trisetum: dlaczego blokada ja tak mysle i nie z nim pisalam tylko ze stryjkiem ty tez co chwile dowalasz stryjkowi od debi i jakos cie nie blokuja
najleprze jest to że nawet w profil tej osoby nie zajżałem
wystarczy wejść w ostatnie wpisy w księgach gości
ogólno dostępne dla wszystkich
wystarczy wejść w ostatnie wpisy w księgach gości
ogólno dostępne dla wszystkich
ITA obrażasz prawdziwych mężczyzn a trzymasz sztamę z podróbkami i kapusiami bez białka tam gdzie powinnni je mieć, ot taka prawda
@4 625 456trisetum: ajak wujek czy jak tam go zwal pisze do mnie suko i pizdo itp to jest super...wez nie pierd.. bo naprawde zenada robisz z niego swietego a to kawal chama jest i tyle