Wpisy 462 496 – 462 595
25 sierpnia 2011 11:20 → 25 sierpnia 2011 11:58, 100 wpisów
Lila pogadanka i dochodzenie z facetem do konsensusu sama przyjemność

wiesiu...bo one mi się jakoś nie widzą,ja wysyłam dzisiaj tylko 4 trójki bo nie mam na co za bardzo patrzeć.Wskoczyła pierwsza 12 i żadnej niskiej cyferki a takowe mi potrzebne,ale mam takie dżokerki 66,74,52,38,35,20,48,77
andromeda...przyjemność
zobaczymy czy mi sąsiad podniesie ciśnienie czy ja jemu podniosę.......cisnienie w kompresorze

zobaczymy czy mi sąsiad podniesie ciśnienie czy ja jemu podniosę.......cisnienie w kompresorze

andromeda...spoko
QUII długo nie typuje
przepisuję tę jego 13 z dnia na dzień i nie wiem po co.Teraz będziesz za niego i te pewniaki co ustrzelił przejmiesz po nim,ok?
QUII długo nie typuje
przepisuję tę jego 13 z dnia na dzień i nie wiem po co.Teraz będziesz za niego i te pewniaki co ustrzelił przejmiesz po nim,ok?Z D bartusia chyba tez eksmituję
tez chciał być w grupie i nie typuje.Muszę kogos innego poszukać na jego miejsce?

tez chciał być w grupie i nie typuje.Muszę kogos innego poszukać na jego miejsce?Gała..nie od 0 bo to będzie nie sprawiedliwie
inni nowi typerzy tez przejmowali pewniaki po swoich poprzednikach.
inni nowi typerzy tez przejmowali pewniaki po swoich poprzednikach.Gała...nic mi nie jest.Czuję się świetnie tylko te twoje narka,narka ,sprężarka mnie wkurza.Piszesz narka i za 20sec jestes z powrotem

Gała...to siedź na czacie i już a nie narka,hejka,narka,narka szparka

łyzwinski może jeszcze
ja nie typowałem od poczatku,a zaczynałem od 0

ja nie typowałem od poczatku,a zaczynałem od 0
Gała no coś sie uwzioł na mnie ze gryziesz mnie ze od zera mam zaczynać

andromeda....zaczynam się zastanawiać czy my jakoś spokrewnione nie jestesmy czasami

andromeda...spoko,nie będziesz od 0 zaczynała,wskakujesz na miejsce Quii

Andro a tak tylko drąze temat,mnie to obojetne czy bedziesz od 0 zaczynać czy od 100 i tak bede pierwszy nie długo

Andro zmien fotke tak zeby cała twarz było widać a nie tak nie ładnie na nas patrzysz

Gała ja przez tą fotkę w Waszej grupie sie znalazłam nie dobijaj mnie

to nie moja wina ze tesknie