Wpisy 4 624 505 – 4 624 604
13 stycznia 2023 19:25 → 13 stycznia 2023 21:01, 100 wpisów
@4 624 503Rrrooobbbeeerrrttt: Zawiesza się.Trzeba wyczyścić pliki,nawet odinstalować i na nowo zainstalować apke - jeśli się gra przez smartfony.
@4 624 503Rrrooobbbeeerrrttt: Jedna apka nie jest zalecana do pobierania.Jest info, że może wyrządzić szkody na urządzeniu.
4 624 452. Stryjek 2023-01-13 (17:39)
prezentujesz piękne ... tamy
gdzie ta tama ?
jeżeli prezentujecie takie osobliwości świata
to podpisujcie gdzie się znajdują ?
bo tu wiele obiektów umieszczacie, ale bez podpisów to...tabula raza
prezentujesz piękne ... tamy
gdzie ta tama ?
jeżeli prezentujecie takie osobliwości świata
to podpisujcie gdzie się znajdują ?
bo tu wiele obiektów umieszczacie, ale bez podpisów to...tabula raza
Tak tylko ze w Piotrkoeie w dalszym ciągu nue wiadomo kto wygrał
Kochanie co byś zrobiła jakbym wygrał w totka?
- Wzięłabym połowę i cię zostawiła.
- Ok, trafiłem trójkę, masz tu 12 zeta i wypie*dalaj.
- Wzięłabym połowę i cię zostawiła.
- Ok, trafiłem trójkę, masz tu 12 zeta i wypie*dalaj.
Po nocy poślubnej młoda żona chwali się matce:
- Mamo! Zrobiliśmy to 2 razy!
Ta to ma szczęście - pomyślała matka. Po tygodniu córka chwali się matce:
- Mamo! Ostatnio było 8 razy!
- Matka z niedowierzaniem kręci głową. Ale gdy po dwóch tygodniach matka dowiedziała się, że ostatnio było 20 razy kazała mężowi pogadać z zięciem.
- Słuchaj - mówi - musisz się trochę opanować bo mi córkę zmarnujesz!
- Niech się tata nie boi - ona liczy tam i z powrotem...
- Mamo! Zrobiliśmy to 2 razy!
Ta to ma szczęście - pomyślała matka. Po tygodniu córka chwali się matce:
- Mamo! Ostatnio było 8 razy!
- Matka z niedowierzaniem kręci głową. Ale gdy po dwóch tygodniach matka dowiedziała się, że ostatnio było 20 razy kazała mężowi pogadać z zięciem.
- Słuchaj - mówi - musisz się trochę opanować bo mi córkę zmarnujesz!
- Niech się tata nie boi - ona liczy tam i z powrotem...
W szpitalu pacjent pyta doktora:
- Proszę mi powiedzieć, doktorze, czy moja choroba jest tak bardzo poważna?
- No cóż... - mówi lekarz - Na pańskim miejscu długich seriali już bym nie zaczynał oglądać.
- Proszę mi powiedzieć, doktorze, czy moja choroba jest tak bardzo poważna?
- No cóż... - mówi lekarz - Na pańskim miejscu długich seriali już bym nie zaczynał oglądać.
@4 624 507emeryt: Miło mi,że zwróciłeś uwagę na te tamę,która zastępuje milion słów.Pozdrawiam.
4 624 512. Stryjek
jak takie coś pięknego umieszczasz
to pisz, gdzie to jest ?
jak takie coś pięknego umieszczasz
to pisz, gdzie to jest ?
@4 624 513emeryt: To jest tama,która chroni przed zalewem głupoty, a chciałoby się , by takoeych w naszej pięknej było więcej.
typuje z nowych statystyk bo chce sprawdzic skutecznosc na zalozmy 50 losowaniach
2,21,29,31,45 albo takie
2,21,29,31,45 albo takie
@4 624 513emeryt: Wiem, że jesteś inteligentnym Człowiekiem,którego chciałbym zapytać : - Czy jest w regulaminie punkt , który traktuje co się dzieje w przypadku zgonu posiadacza profilu, a dostęp do którego ma członek rodziny, który jeszcze za życia posiadacza profilu miał do niego dostęp i korzystał z niego.Nie chce absorbować czasu adminowi tym pytaniem.Posiadacz profilu jeszcze za życia nie posiadał blokady społecznościowej , teraz po ponad 13 miesiącach ma założona blokadę społecznościowa.Tenze posiadacz profilu miał zablokowanego intruza, a od wczoraj blodada tego intruza - nie chce używać określenia na jakie zasługuje - blokada została zdjęta.Prtypomina mi to taniec nad grobem zmarłego.
@4 624 516cpp: Mamy zbyt dużo zakładów by z nich wybrać akurat piatke.
Przed chwilą padło 212 x 20,40 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
@4 624 519Angierski: Mam pytanie : - Jeśli pada kilka piątek w Mini,a wśród nich jest piątka systemowa,dlaczego na stronie lotto - na MP też , są podawane równe kwoty - tak jak przy zwykłych piątkach?
@4 624 523waldus:
@4 624 523waldus: wypłata była
@4 624 524Stryjek: bo jest jedna piatka systemowa tylko
@4 624 526Bolo22:
Przed chwilą padło 51 x 15,80 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
@4 624 532bolek31: ja tez czekam E J
@4 624 528Angierski: Nie rozumiemy się, albo ja nie rozumie, Są 3 piątki, jedna systemowa a kwoty wygranych są jednakowe.
@4 624 520Stryjek: tańcujesz Ty ... a ja wyłączyłem funkcje społecznościowe właśnie dlatego ... bo z tego co wiemy użytkownika tego nie ma już wśród nas, więc nikt nie będzie pilnował że ktoś mu będzie coś wpisywał w księdze gości, czy też będą wyciągane jego blokady na innych profilach. W tym momencie to już w ogóle nie ma znaczenia, więc temat zamknięty.
@4 624 537Pasko: Niech spoczywa w pokoju.Amen.
@4 624 537Pasko: On był, jest i będzie wśród nas.Nie jestem hipokryta bym tańczył nad czyimś grobem.
@4 624 535milan1980:
@4 624 539Stryjek: a Ty chciałbyś być wśród nas jak odejdziesz?
@4 624 541Pasko: Tak, zawsze będę na dobre i na źle.
@4 624 541Pasko: jeszcze czego
@4 624 539Stryjek: Masz rację, jeżeli była blokada to powinna być nawet jak ktoś umrze, bo w wielu przypadkach nie wiemy czy ktoś umarł, a blokady istnieją, tu akurat wiemy, bo inaczej to co? żeby blokada zniknęła na czyimś koncie to mamy czekać aż ktoś umrze? to jest niedorzeczność
@4 624 545galik: Dziękuję , temat - ten temat uważam za zamknięty, pozdrawiam.
@4 624 544trisetum: miałeß iść na party
@4 624 545galik: ale blokady nie zniknęły ... zniknęło tylko ich wyświetlanie na profilach ... jeśli ktoś ma wyłączone funkcje społecznościowe to nie jest brany pod uwagę
w profilu macie informację kto Was blokuje z osób które mają funkcje społecznościowe włączone
@4 624 548Gosia__77: już 20:36 cza spać
jak ktoś Was blokuje... ale sam ma wyłączone funkcje społecznościowe, to ta informacja nie jest do niczego potrzebna, bo i tak nie może pisać, itd.
@4 624 545galik: To boli, bardzo boli bo nastąpiło na skutek interwencji , bez niej światełko pamięci swieciloby się dalej.
później byście mieli listę jakiś głupich, niepotrzebnych nicków które Was blokują
@4 624 554Gosia__77: cały czas ich szukamy ...
@4 624 556Pasko: wyszukaj kiedyś by wpadło w jaki dzień
@4 624 545galik: 4622825 to interwencja , wrrr
@4 624 555Pasko: Uważam, że ten nie był głupi , bo to pasjonata stronki, ikona, moim zdaniem nie powinien mieć teraz założonej blokady skoro za życia jej nie miał.No, cóż - to jest moje prywatne zdanie, ale haniebny jest kolejny wpis " Trisetum" szydzący z tego nicku.Zreszta pod tym nickiem pisal na innej stronce.Niech już tak zostanie.
@4 624 534waldus: a my przegralismy
@4 624 537Pasko: mądrze i prawdziwie powiedziane
@4 624 564Bolo22: To jest tylko opinia nie fakt, twoje stwierdzenie też jest tylko opinia.Milego wieczoru.( ....).
ostatni raz opóźnienie wyników po 20:45 wystąpiło w Sierpniu 2022
@4 624 571waldus: grales jeop?
@4 624 560Stryjek: nie zrozumniałeś, mi chodziło o blokowanie kogoś, a nie o blokady społecznościowej, oczywiście, jeżeli ktoś jej nie miał przed śmiercią, to później też powinien jej nie mieć, to jest oczywiste
@4 624 573Bolo22: chyba Cię pogieło
@4 624 572Pasko: Pamiętamy to , a może to jest spowodowane główna wygrana ?
@4 624 572Pasko: może losowanie dziś później
@4 624 575galik: to jest blokada ze względu na okoliczności ... może zmienię napis tam specjalnie żeby pisało coś innego
@4 624 575galik: Rozumiem, nie miał.Niech tak zostanie.Niech spoczywa w pokoju.Jego adres email jest nadal aktywny....
@4 624 575galik: powiedz czy to jest teraz ważne? Bo ja np nie chce mieć napisane że mnie blokował i tyle w temacie
ten profil już nigdy nie będzie aktywny więc po co pozwalać na aktywność w stosunku do niego ...
@4 624 579Pasko: duzo ludzi odeszlo pewnie z zielonej
tylko nie wiadomo ile moglbys sprawdzic date ostatniej aktywnosci
@4 624 584Angierski: no to oczywista sprawa ...
@4 624 581Bolo22: Nie obraz się , tutaj chodzi o pamięć i szacunek to zmarłych, a my pamiętamy wpisy delikwenta " Gryks76" szkalujące wiarę katolicką na który sam admin zwrócił mu uwagę, co do wieku też.Tego nie zmienimy ...
jak ktoś ma nieaktywny profil od ponad roku to nie będzie się pokazywał również na liście blokad ... bo taka osoba i tak nie jest aktywna
@4 624 585Angierski: 29.11.2021
Jeżeli wiadome że nie żyje to po co robić problemy. Wyłączyć czy co bo ja nie chce mieć w profilu kogoś kogo już nie ma
@4 624 591Stryjek: a podobno jesteś tu nowy
@4 624 595waldus:
@4 624 592Pasko: Mnóstwo jest niektywnych profili od lat, nawet nie pamiętali o nich i do adresów email też się nie przyznawali.
@4 624 592: będziecie więc tylko widzieć kto Was blokuje z osób aktywnie biorących udział na stronie i aktywnych, bo taka informacja myślę coś wnosi dla Was ...
@4 624 597milan1980: Właśnie w sierpniu podał ktoś wyniki za pewna stronka a były fałszywe
Pasko mozesz kawal komus zrobic podac falszywe dane i ktos umrze z wrazenia