Wpisy 462 296 – 462 395
25 sierpnia 2011 00:00 → 25 sierpnia 2011 08:33, 100 wpisów
ulka...niestety tak to jest kara musi byc

lila...dobranoc 
i do jutra wszyscy

i do jutra wszyscypa,pa

D obranoć Wszystkim sympatycznym nie gram już w mm i teraz zero palenia i co tylko menopauza pozostaje mnie

jandzia jedno i drugie drogie palenie przeciętnie dyszka dziennie granie zależy jak kto i za ile
ja bym rzuciłą i granie i palenie, ale palic lubie a grac musze,
ale jestem 100%abstynentką
ale jestem 100%abstynentką
a ja palenia nie rzucę bo lubię i koniec a chwilowo nie gram bo głupio typuję alkoholu ja również nie ,
pilnuj tej trójki nie bawem wpadnie i 20 też dobra jakiś czs temu jak dobrze mi szło w takim zestawie trochę grosza ugrałam 13,17,20,22,x20 a te 13 17 22 niebawem będzie
ja na jutro mam przygotowane jakieś 20 zakładów jutro napiszę tobie jandzia w profilu i zobaczysz co ja wymalowałam między 10a11godz
dzieki bardzo ulu ale wracam do domku dopiero pzred 14 i nie wiem czy zdąze wysłąc

Witam wszystkich cieplutko,już po nawałnicy,grzmot zerwał mnie z
wyrka,obecnie nie pada jest fajnie,pogoda się poprawia
wyrka,obecnie nie pada jest fajnie,pogoda się poprawia
czesc andromedo 

Witaj sam9, jak ci minęła nocka??

jade na myjnie, papapa

dzięki mała
a bo te liczby kosmiczne ostatnio ja dziś uparcie na 66

a bo te liczby kosmiczne ostatnio ja dziś uparcie na 66
ja nie mam jeszcze liczb na 14, ale miała, głupi sen... śniło mi się ze mój mąż zdradził mnie z zoną swojego brata i ja to wszystko widziałam
joj co za sen...ale ty by wędrowcy co by przetłumaczył na liczby

a nie pamiętasz ze snu jakiś detali..coś co śniło sie w liczbie np 2 ciastka albo coś w tym stylu...bo mi często tak sie śni i pozniej wchodzą te liczby
miałam jeszcze jeden sen,ale nie bede opisywać bo to troche straszne był... tu jednak zapamietałam parkę liczb

jutro zagram

ja już nie wiem jakie liczby kreślić