Wpisy 461 339 – 461 438
24 sierpnia 2011 19:41 → 24 sierpnia 2011 20:25, 100 wpisów
andromeda...tylko trzeba uważać bo jak się za głęboko wsadzi to może pojawić się odruch wymiotny

deki...z Toba mogę jechać,ale w razie czego musisz mnie bronić bo ja lubię rozrabiac

Chiałam tylko niesmiało zaznaczyc,że banan to bardzo pozywny owoc 

Witam wszystkich ponownie ... o ogórkach i kukurydzy wspomninać nie będę .... 

asterka....
miłego zaczadzenia się,jak juz jestes na wylocie to skocz otworzyc okno bo smród papierosowy

miłego zaczadzenia się,jak juz jestes na wylocie to skocz otworzyc okno bo smród papierosowy

andra...... fotka????To Ty?? dziwne... wcześniej inaczej wyglądałaś??!!!
mag.. nie rozumiem...wstawiam swoją fotke doczepiasz sie ze nie jest moja..pare osób widziało ją np na moim nk ale zaufanych..wiec nie nie mam powodu udowadniać Ci
pani androooo
no teraz supciooo foto w profilu , a gdzie jest kolor

no teraz supciooo foto w profilu , a gdzie jest kolor

krzysio ...wybieliłam fotke..zeby w razie czego nie była rozpoznawalna..diabeł nie spi

andromeda....no chyba troszkę za małe
zawsze zostaje jeszcze ogórek szklarniowy
do sałatki oczywiście

zawsze zostaje jeszcze ogórek szklarniowy
do sałatki oczywiście

jasne, nie musisz nic nikomu udowadniać.. tylko pamiętaj!! wcześniejsza fotka prezentowała całkowicie inna OSOBĘ!!!

bic nie jest lepsze od natyralnie chodowanych warzyw
moc naturalnie*
kurna nic*
andromeda..to moje w profilu też było kolorowe i bez niczego,zrobiłam czarno białe i walnęłam na nie pint czy jak ta cholera tam się nazywa i wyszło jakie wyszło i ok

mag...i ta i tamta fotka prezentowała jedną i tą samą osobę...mnie...tam miałam krótsze włosy a tu mam dłuższe..czasem, chodze do fryzjera i obcinam je...i nie wkecaj mi tu głupot
".i nie wkecaj mi tu głupot">>głupoty to Ty wkręcasz..jak zawsze zresztą!!!!
ja kiedy rok temu trafiłem troche 4 razy po 3/3 i 10 zakładów miałem zły , to nic 

mag.. wkręcasz głupoty totalne jak zawsze zreszą..To jest moja fotka!!!!!!!!!
zaraz pokaze foto rok temu zrobione 

Może warto zacząć od tego,ze niewiele osób tutaj pokazało się ... moje foto było i na forum i na profilu - w końcu nikomu nic złego nie zrobiłam ...
madzia...ja tez dałam swoja bo nikomu nic nie zrobiłam,jeszcze nikogo nie zabiłam,ale to jeszcze

.nie mam zamiaru bawić się z Tobą w gierki słowne!!!Zazwyczaj "pustą pakę po cukierkach wyrzucam....WYRZUCAM!!!!!
madziu

madziu

zobacz w profilu foto , 

mag.. mam Cie serdecznie dośc Twoich zagrywek..odczep sie od mojego zdiecia dobrze?
Lila nie nie przeważnie nie oglądam losowań sprawdzam rano w komórce wyniki przed pracą
donra uciekam.... i ide tam