Wpisy 461 139 – 461 238
24 sierpnia 2011 15:46 → 24 sierpnia 2011 18:57, 100 wpisów
Lila. wiem mam jeszcze trochę znajomych w tym kardiologów więc to zrobię, co do trybu życia raczej nie, to odpada nie piję raczej nie palę żyłem na luzie pełnym luzie.
kurcze Lila a ja trzymam laptopa na biurku a tak mi tez by zagrzało 

znam Twoje drogi kręte znam krecie korytarze wiem że,ty o mnie myslisz,wiem,że ty o mnie marzysz

Dobra ja umykam i do wieczorka.
nil...dbaj o siebie i nie denerwuj się niczym.Zdrówka życzę z całego

adromeda..do potem
asterka....nie pal!!!!

nil...dbaj o siebie i nie denerwuj się niczym.Zdrówka życzę z całego

adromeda..do potem

asterka....nie pal!!!!

Dora już spadam, obiadokolacja, szybki prysznic a później się okaże - ANDRUŚ co będzie.
mag..
pograłaś dziś coś ?
robak rzucił mm - tzn może tak nie całkiem - bo jeszcze zakładam jakąś tam grę, ale tylko w wybrane dni...
Oj - nie wiem, czy będą stadiony, bo...
chyba sporo grałem

pograłaś dziś coś ?
robak rzucił mm - tzn może tak nie całkiem - bo jeszcze zakładam jakąś tam grę, ale tylko w wybrane dni...
Oj - nie wiem, czy będą stadiony, bo...
chyba sporo grałem

nil nie wiem o co Ci chodzi z tym prysznicem...i kąpaniem się???????????? ze Ty sie idzesz kąpać czy jak bo nie czaje

u mnie burza i teraz pytanie - iść wysłać J, czy - nie iść

Bo, kiedyś w okolicach Sczecina - jakoś - tak - kombinowałem - mówili - "w tym rejonie będą burze" - i były tam wtedy
wygrane ... serio... 
Zzresztą - przecież się nie rozpuszę, a Pani Małgosi z kolektury czekoladki winien jestem, to zaniosę 
trochę ponad 600, carwa, zarejestrowanych loteriad /- ma może ktoś z Was więcej ?/
Taa, ponad 600 i dooopa z tyłu

trochę ponad 600, carwa, zarejestrowanych loteriad /- ma może ktoś z Was więcej ?/
Taa, ponad 600 i dooopa z tyłu

Witam i o zdrowie pytam

HARTGE...mam serce jak dzwon
to nie serce chyba to coś mnie kuje pod żebrami

to nie serce chyba to coś mnie kuje pod żebrami

dobra bez przekonania 2-8-64-30-29-15
czyli wygral 6 milionow
gagner un jour gagner toujours

chyba śmiech w nadmiarze też nie popłaca