Wpisy 461 101 – 461 200
24 sierpnia 2011 15:36 → 24 sierpnia 2011 18:40, 100 wpisów
ja tam byłam tu i ówdzie i co najwyżej przez pierwsze dni chodziłam lekko zaspana ale nic poza tym

Liluś. 13-02-2011 r. na balandze w W-Wie poczułem się źle, trwało to około 30 - 40 min. zbagatelizowałem sprawę.

nil...to wychodzi na to,że już od dłuższego czasu coś jest nie tak,albo stres,albo krążenie,albo może masz arytmię.Powinieneś się dokładnie zbadać

Lila. właśnie i nareszcie chyba wiesz o co chodzi, zobaczę co mi powiedzą w szpitalu.
nil...jeżeli prowadzisz stresowe życie to możesz mdleć z nerwów,tzn może to być na tle nerwowym.Zbadaj się dokłądnie i wszystkiego się dowiesz,zrób tez sobie tak dla samego siebie echo serca

adromeda...wiatraczek jak wiatraczek
gorzej będzie jak mi się co innego przegrzeje

gorzej będzie jak mi się co innego przegrzeje

Lila. wiem mam jeszcze trochę znajomych w tym kardiologów więc to zrobię, co do trybu życia raczej nie, to odpada nie piję raczej nie palę żyłem na luzie pełnym luzie.
kurcze Lila a ja trzymam laptopa na biurku a tak mi tez by zagrzało 

znam Twoje drogi kręte znam krecie korytarze wiem że,ty o mnie myslisz,wiem,że ty o mnie marzysz

Dobra ja umykam i do wieczorka.
nil...dbaj o siebie i nie denerwuj się niczym.Zdrówka życzę z całego

adromeda..do potem
asterka....nie pal!!!!

nil...dbaj o siebie i nie denerwuj się niczym.Zdrówka życzę z całego

adromeda..do potem

asterka....nie pal!!!!

Dora już spadam, obiadokolacja, szybki prysznic a później się okaże - ANDRUŚ co będzie.
mag..
pograłaś dziś coś ?
robak rzucił mm - tzn może tak nie całkiem - bo jeszcze zakładam jakąś tam grę, ale tylko w wybrane dni...
Oj - nie wiem, czy będą stadiony, bo...
chyba sporo grałem

pograłaś dziś coś ?
robak rzucił mm - tzn może tak nie całkiem - bo jeszcze zakładam jakąś tam grę, ale tylko w wybrane dni...
Oj - nie wiem, czy będą stadiony, bo...
chyba sporo grałem

nil nie wiem o co Ci chodzi z tym prysznicem...i kąpaniem się???????????? ze Ty sie idzesz kąpać czy jak bo nie czaje

u mnie burza i teraz pytanie - iść wysłać J, czy - nie iść

Bo, kiedyś w okolicach Sczecina - jakoś - tak - kombinowałem - mówili - "w tym rejonie będą burze" - i były tam wtedy
wygrane ... serio... 
Zzresztą - przecież się nie rozpuszę, a Pani Małgosi z kolektury czekoladki winien jestem, to zaniosę 
trochę ponad 600, carwa, zarejestrowanych loteriad /- ma może ktoś z Was więcej ?/
Taa, ponad 600 i dooopa z tyłu

trochę ponad 600, carwa, zarejestrowanych loteriad /- ma może ktoś z Was więcej ?/
Taa, ponad 600 i dooopa z tyłu

Witam i o zdrowie pytam