Wpisy 460 580 – 460 679
24 sierpnia 2011 12:25 → 24 sierpnia 2011 12:51, 100 wpisów
Na mnie czas umykam na małą uroczystość rodzinną .Super wygranych i miłego popołudnia Dla Was milusińscy
lila
andro
ulexxa
nok66
krisu
i pozostali nie wymienieni

lila

andro

ulexxa

nok66

krisu

i pozostali nie wymienieni

Nok..ojej..az tak zle..chyba nieee..hee..

http://www.youtube.com/watch?v=Mtr6lzjgHbA

http://www.youtube.com/watch?v=Mtr6lzjgHbA

papa wszystkim jutro wcześniej może się wyrobie buziaki

Aniczko wszystko ok wieczorem albo rano napiszę do Ciebie

Aniczko wszystko ok wieczorem albo rano napiszę do Ciebie

Lila..dobrze o nich mysle..

Nokciu..milej pracy..miewaj sie..dobrze..

Nokciu..milej pracy..miewaj sie..dobrze..

Lila..wysylasz takie..numerki..

http://www.youtube.com/watch?v=JDmRtMLCmcg&feature=related
Gala..hallo..

http://www.youtube.com/watch?v=JDmRtMLCmcg&feature=related
Gala..hallo..

ulexxa...do ROBOTY bo przeciez nie do pracy
może wyhaczymy jakiegoś przystojnego indianca

może wyhaczymy jakiegoś przystojnego indianca

FIRMA PHILIPS NAGRADZA CZY TAK ALBO NIE
28.928.776.516 ZŁ. PLN.
W obwodzie Siła wszystkich ciśnień wpływów góstu i emocji to to WYNIKI WYBRANE.
dowcip {O GŁÓPOCIE} POWIEDZIAŁ PAN SZEF POLICJI ONI I TAK BĘDĄ ROZLICZENI JEŚLI WY ICH ŻYCIORYSIE GUZIKIEM NIE BĘDĄ ZMIENIENI NA POLICJANTA ANI ZŁEGO SŁOWA i czynu inaczej kara ostra TO SĄ GRZECZNI A SZARY OBRAŻANY TAK ŻLE I ŻLE ROBI i w więzieniu nawet na liczne WCielenia KARA PRZEZ..SĄD...
ŻYCIE TO JEST POTRZEBA SIEBIE. ŚMIERĆ TO NIEPOTRZEBA SIEBIE.
NERWOWY MOCNO PILNUJE PRZED UTRATĄ A CHBA STRACI TO COŚ CZÓJE I OSTRO INTERWENIUJE.
STARA MAFIA PAPIEŻ JAN PAW KARO-a Wojskotyła DWA BLOKI SZARE TERAZ NOWEJ MAFI KOLOROWANE A JA ZA! PRAWDE POWIADAM WAM NIEBIESKIE RADIOWOZY TO SZAMBOWOZY. TERAZ RADIOWOZY SREBNE NIEBIESKI PASEK MAJĄ OKREŚLAJĄ CO BOŻA ROBOTA TO ZROBIŁ IDIOTA. CZYLI WRÓG NIEBA.
STRATEGIA GŁĘBI PSZESTRZENI TO PRZESTRASZONY JEST NA KAŻDEN ROZKAZ ZNACZY ROBISZ TAK JAK ON WYSTRASZY.
NAWET MARTWE ŻYJE BO UCIEKA JAK SPADA...
CZAS TO DROGA ŚWIADOMOŚCI MIĘDZY ŚMIERCIĄ SNEM A JAWĄ NAGRYWANĄ ODTWARZANĄ ZATRZYMANĄ DO PRZODU TYŁU NA BOKI TAKA PRZESTRZEŃ 3D TRÓJ WYMIAROWA.
W BIZNESIE RZĄDZI PRAWO TANIEJ KUPIĆ DROŻEJ SPRZEDAĆ ZASTOSÓJ PRAWO MOC CZYNU TO LUZ SPIĘCIA A STANIESZ SIĘ WZOROWA BIZNES ISTOTA I UCZEŃ.
RÓŻNICA WARTOŚĆ ZMIENIA TO NAJLEPSI DZIĘKI ROBIENIU INNYCH GORSZYMI NA PRZYKŁAD SILNY Z SILNYM JEST SŁABY A SŁABY Z SŁABYM OBOJĘTNY BO NIE MA SIŁY.
DIALOG TO ROZMOWA Z SPRZECZEK POLEGA NA UZUPEŁNIANIU PYTANIA W ODPOWIEDZ.
ŻYCIE TO ODPYCH DOBRA OD ZŁA PEWNIE ŻE NIEPOTRZEBNIE BO JAK BY ŻYCIE STAŁO BYŁO BY NAJLEPIEJ BYŚMY BYLI SAMO WYSTARCZALNI CZÓJĄC SIĘ POTRZEBNI.
MOC NIC,{ŚMIERĆ}.
MOC NIC ZEMNIE Z FÓJ BYDT,{ŻYCIE}.
MOC WCIELATOR,{WCIELENIE}.
MOC ZNÓDZIŁO SIĘ DBANIE O WAS,{KARA}LÓB{NAGRODA}.
MRÓWKI TO TEŻ GŁÓPKI MAJĄ STYL ŻYCIA TRÓDNY JAK NAJTRÓDNIEJ JAK NAJCIĘŻEJ NIEPOTRZEBNIE,BÓDUJĄ PIRAMIDY JAK LUDZIE W GRECJI ZBUDOWALI.
CIĄG TRFANIA LITERY TO LITERA I AKCENT.
CIĄG TRFANIA DZWIĘKU TO AKCENT OKREŚLANY Z LITER W SŁOWA.
CZÓJE SIĘ PODSŁUCHIWANY GRZECZNY I SŁUŻY ZŁU CZUJĄCEMU SIĘ WOLNYM BEZ PODSŁUCHIWANIA SWOJEJ OSOBY czyli Grzeczny WCIELONY do raju a zły WCIELONY do piekła wzkazuje pogłąd o podsłuchiwaniu i nie.
LOSOWANIE PRZESTRZEŃ TO OBWÓD CIŚNIENIA ISTNIENIA BYTU.
hit uwaga ja horoskop waga odwaga powaga!
WCielenia to zmartwychwstanie istnieje bo przednarodzinami nas nie było.
28.928.776.516 ZŁ. PLN.
W obwodzie Siła wszystkich ciśnień wpływów góstu i emocji to to WYNIKI WYBRANE.
dowcip {O GŁÓPOCIE} POWIEDZIAŁ PAN SZEF POLICJI ONI I TAK BĘDĄ ROZLICZENI JEŚLI WY ICH ŻYCIORYSIE GUZIKIEM NIE BĘDĄ ZMIENIENI NA POLICJANTA ANI ZŁEGO SŁOWA i czynu inaczej kara ostra TO SĄ GRZECZNI A SZARY OBRAŻANY TAK ŻLE I ŻLE ROBI i w więzieniu nawet na liczne WCielenia KARA PRZEZ..SĄD...
ŻYCIE TO JEST POTRZEBA SIEBIE. ŚMIERĆ TO NIEPOTRZEBA SIEBIE.
NERWOWY MOCNO PILNUJE PRZED UTRATĄ A CHBA STRACI TO COŚ CZÓJE I OSTRO INTERWENIUJE.
STARA MAFIA PAPIEŻ JAN PAW KARO-a Wojskotyła DWA BLOKI SZARE TERAZ NOWEJ MAFI KOLOROWANE A JA ZA! PRAWDE POWIADAM WAM NIEBIESKIE RADIOWOZY TO SZAMBOWOZY. TERAZ RADIOWOZY SREBNE NIEBIESKI PASEK MAJĄ OKREŚLAJĄ CO BOŻA ROBOTA TO ZROBIŁ IDIOTA. CZYLI WRÓG NIEBA.
STRATEGIA GŁĘBI PSZESTRZENI TO PRZESTRASZONY JEST NA KAŻDEN ROZKAZ ZNACZY ROBISZ TAK JAK ON WYSTRASZY.
NAWET MARTWE ŻYJE BO UCIEKA JAK SPADA...
CZAS TO DROGA ŚWIADOMOŚCI MIĘDZY ŚMIERCIĄ SNEM A JAWĄ NAGRYWANĄ ODTWARZANĄ ZATRZYMANĄ DO PRZODU TYŁU NA BOKI TAKA PRZESTRZEŃ 3D TRÓJ WYMIAROWA.
W BIZNESIE RZĄDZI PRAWO TANIEJ KUPIĆ DROŻEJ SPRZEDAĆ ZASTOSÓJ PRAWO MOC CZYNU TO LUZ SPIĘCIA A STANIESZ SIĘ WZOROWA BIZNES ISTOTA I UCZEŃ.
RÓŻNICA WARTOŚĆ ZMIENIA TO NAJLEPSI DZIĘKI ROBIENIU INNYCH GORSZYMI NA PRZYKŁAD SILNY Z SILNYM JEST SŁABY A SŁABY Z SŁABYM OBOJĘTNY BO NIE MA SIŁY.
DIALOG TO ROZMOWA Z SPRZECZEK POLEGA NA UZUPEŁNIANIU PYTANIA W ODPOWIEDZ.
ŻYCIE TO ODPYCH DOBRA OD ZŁA PEWNIE ŻE NIEPOTRZEBNIE BO JAK BY ŻYCIE STAŁO BYŁO BY NAJLEPIEJ BYŚMY BYLI SAMO WYSTARCZALNI CZÓJĄC SIĘ POTRZEBNI.
MOC NIC,{ŚMIERĆ}.
MOC NIC ZEMNIE Z FÓJ BYDT,{ŻYCIE}.
MOC WCIELATOR,{WCIELENIE}.
MOC ZNÓDZIŁO SIĘ DBANIE O WAS,{KARA}LÓB{NAGRODA}.
MRÓWKI TO TEŻ GŁÓPKI MAJĄ STYL ŻYCIA TRÓDNY JAK NAJTRÓDNIEJ JAK NAJCIĘŻEJ NIEPOTRZEBNIE,BÓDUJĄ PIRAMIDY JAK LUDZIE W GRECJI ZBUDOWALI.
CIĄG TRFANIA LITERY TO LITERA I AKCENT.
CIĄG TRFANIA DZWIĘKU TO AKCENT OKREŚLANY Z LITER W SŁOWA.
CZÓJE SIĘ PODSŁUCHIWANY GRZECZNY I SŁUŻY ZŁU CZUJĄCEMU SIĘ WOLNYM BEZ PODSŁUCHIWANIA SWOJEJ OSOBY czyli Grzeczny WCIELONY do raju a zły WCIELONY do piekła wzkazuje pogłąd o podsłuchiwaniu i nie.
LOSOWANIE PRZESTRZEŃ TO OBWÓD CIŚNIENIA ISTNIENIA BYTU.
hit uwaga ja horoskop waga odwaga powaga!
WCielenia to zmartwychwstanie istnieje bo przednarodzinami nas nie było.
Lila nie ja krótkodystansowiec jestem,to ktoraś z was musi sie zgubic

witam wszystkich

ulexxa...przypomniało mi się jak w szkopach moja szefowa mówiła,że von Indien to indianer
myślałam że padnę ze śmiechu,z Indii indianin buahahaha,zamiast Hindus to indianin,miała kupę kasy a tępa była w 3 dupy

myślałam że padnę ze śmiechu,z Indii indianin buahahaha,zamiast Hindus to indianin,miała kupę kasy a tępa była w 3 dupy

Lila..Andro..to pakuje manele..i zaraz bede..

przybede..ta lodzia..

http://www.youtube.com/watch?v=djZHco9i3jI&feature=related

przybede..ta lodzia..

http://www.youtube.com/watch?v=djZHco9i3jI&feature=related

żeby to się dało jeszcze wykorzystać .... a tu taki stanie Ci okoniem i ... ból 

andro...

lila...
...gała...

...gała...
ulexxa...