Wpisy 4 598 050 – 4 598 149
13 grudnia 2022 22:12 → 13 grudnia 2022 23:57, 100 wpisów
@4 598 049Gosia__77: spoko
Dziś na meczu było widać dlaczego złote piłki nalezaly się Messiemu nie Lewandowskiemu
@4 598 054kedzior13: no cóż, prawda
Lata gry u Niemca w określonej roli egzekutora spaczyły grę Lewego i w Barcelonie chyba się nie odnajdzie
Trza małego kurdupla pochwalić.. Latał dziś niczym Kaczyński do toalety po grochówce.. I jakie akcje kreował... Złota jak UJ się należy
@4 598 050panoramix: dzięki
Dopisano wygrane Kaskady - padło 2 x 1 000 zł
Przed chwilą padło 24 x 154,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
Dopisano wygrane Multi Multi
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
"piątka" płatna 7 460,50 zł
"czwórka" płatna 288,30 zł
"trójka" płatna 24,00 zł
"piątka" płatna 7 460,50 zł
"czwórka" płatna 288,30 zł
"trójka" płatna 24,00 zł
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 1 x 316 095,30 zł
"czwórka" płatna 651,80 zł
"trójka" płatna 22,90 zł
"czwórka" płatna 651,80 zł
"trójka" płatna 22,90 zł
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - padło 19 x 1 000 zł
Dopisano wygrane Ekstra Premii - padło 8 x 100 zł
piątka ładnie płatna w lotto
Kumulacja zgodnie z przewidywaniami, około 5 milionów będzie, może nieznacznie przekroczy
wygrywający niepostrzeżenie znikają? Trafił Sebastian_M 4/5 w Mini Lotto i nagle bez skomentowania jakby zniknął ze strony ... dzisiaj MONTEZUMA1 ... był na czacie jak pojawiło się info, inni zauważyli ... a on jakby zniknął
może będą podbijać kumulacja ale z drugiej strony do świąt brakuje
Seba znika przez aferę na zielonej
@4 598 075Tytan-Bravo: jaką aferę?
@4 598 076Pasko: zablokowanymi użytkownikami Stefan itp
chyba się wyciszyć i wróci za jakiś czas
Kumulacja Lotto: 6 000 000 zł
też myślę że finał Argentyna Francja raczej będzie
brąz Chorwacja Maroko
Promocja 14-15 grudnia
Zagraj w Lotto, Lotto Plus lub Mini Lotto za minimum 12 zł, a otrzymasz Bonus 3 zł.
Zagraj w Lotto, Lotto Plus lub Mini Lotto za minimum 12 zł, a otrzymasz Bonus 3 zł.
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
Pasko jest bogaczem 5 zł wydał a jest do przodu 35 zł
@4 598 088Pasko: testuj dalej i czekam na skan
@4 598 086Robal_36:
Jesli Messi jest ojcem sukcesu Argentyny
To Lewandowski jest ojcem porazki
To Lewandowski jest ojcem porazki
tak sobie myślę że jak tomi nie daj Boże wygrał w mini trójkę to go długo może nie być
nie to tylko tak przed spaniem dla sportu bo dają bonusa
Ale przypominam, że w gwiazdki warto próbować bo z 5 zł można wygrać 100 000 zł nadal ... zostało 24% losów z puli
Ale przypominam, że w gwiazdki warto próbować bo z 5 zł można wygrać 100 000 zł nadal ... zostało 24% losów z puli
@4 598 088Pasko: zagraj piłka w grze za 50 zł
Messi to inna klasa Lewy mu do pięt nie dorasta lewy dobry jako egzekutor ale musi mieć pracusi
A dla mie to nie bylo lepszeg o pirrlo ta technika, opanowanie pilki
podsumowując zagrałem 10 razy za 5 zł ... koszt 50 zł ... 2 bonusy po 5 zł, 40 zł i reszta to na plus 20 zł
@4 598 092tomi77: zrób tak i powtórz to kilka razy
100 tysięcy może tutaj kusić zobaczymy do ilu losów zejdzie... ale myślę, że w tym roku ktoś to wyciągnie, mimo niszowej popularności tej gierki obecnie...
szkoda kasy trzeba się skupić na lotto i mini
chociaż ludzie czasem w takie gierki ileś tysięcy przygarnęli do siebie
w Mini od Jutra możesz mieć 8 zakładów za 9 zł ... czyli zakład kosztuje wtedy niejako 1,12 zł zamiast 1,50
@4 598 105Pasko: Pasko zróbmy tak pożycz mi 100 tys a ja w te gierki zacznę grać jak wygram to ci oddam
@4 598 110Tytan-Bravo: mieliśmy już historycznie gierkę, która doszła do współczynnika zwrotu 160%
@4 598 111Pasko: tak ogólnie czasem w takie gierki też sporo można było wygrać ja raczej ts mini lotto ale na święta czasem kilka zdrapek dobie kupuje efekt mizerny
czyli gdybyś wykupił jej wszystkie pozostałe losy, to byś wygrał 160% kosztów gry ...
problem w tym, że nie da się wykupić wszystkich pozostałych losów
i nawet jeśli koszt gry jest 5 zł, do wygrania 100 000 zł ... i zostało 10 losów ... to wciąż pewnie nie trafi się Tobie wygrywający los ... bo nie tylko Ty jeden się przyczaisz
a głośno było o gościu z ukradł wszystkie zdrapki ale to z jednego sklepy punktu złapali go jak kończył drapać ostatnią zdrapkę nic nie wygrał
jak już iść do więzienia to zima najlepsza ciepło jest jest coś zjeść byle internet też był
@4 598 116Tytan-Bravo: czyli na jego szczęście ... bo wygląda na to, że wartość ukradzionych przez niego rzeczy wynosiła zero ... to jak można postawić mu zarzut
@4 598 118Pasko: jak to zdrapka jedna kosztowała chyba 5 zł a on ukradł sporo 100 może więcej chyba od 500 zł już jako przestęostwo chyba że sie mylę
- wysoki sądzie, oskarżony ukradł nic nie wartą zdrapkę ... adwokat pewnie wygra
vs.
- wysoki sądzie, oskarżony ukradł zdrapkę o wartości 1 miliona złotych ... no tutaj trudniej
vs.
- wysoki sądzie, oskarżony ukradł zdrapkę o wartości 1 miliona złotych ... no tutaj trudniej
no bo pytanie... czy wartość zdrapki to jej cena, czy to ile faktycznie jest warta
cena samej zdrapki a czy tam coś jest nie ma znaczenie produkt kosztował 5 zł będzie cela ciepła na pewno
a co tam kosztował ... funt kłaków też może u jakiegoś wariata kosztować milion złotych ... to że ktoś dał taką cenę, a funt kłaków jest wart 0 zł ... nie możesz go odsprzedać w ogóle za żadne pieniądze, ani wymienić na żadne pieniądze
więc jak ukradniesz taki funt kłaków ... to potem ktoś orzeknie że jest nic nie wart i tyle
@4 598 125Pasko: to tak jak by ktoś ukradł owoce i je zjadł i go złapali też co warte owoce jak ich nie ma
przeważnie sądy ukarają jak Ktos nie ma się czym podzielić czyli kradniesz batona idziesz siedzieć kradniesz miliony jesteś wolny masz się czym podzielić
@4 598 129Pasko: marzenia radość
albo inaczej ... sąsiad przy Tobie drapie i wygrywa milion złotych .... zabierasz mu zdrapkę i uciekasz.
druga wersja:
sąsiad ma niezdrapaną zdrapkę, zabierasz mu ją i uciekasz ... drapiesz a tam 0 zł
======================================
czy z Twojego punktu widzenia przestępstwa są takie same, jeśli w obydwu przypadkach cena zdrapki była taka sama i wynosiła 10 zł ?
druga wersja:
sąsiad ma niezdrapaną zdrapkę, zabierasz mu ją i uciekasz ... drapiesz a tam 0 zł
======================================
czy z Twojego punktu widzenia przestępstwa są takie same, jeśli w obydwu przypadkach cena zdrapki była taka sama i wynosiła 10 zł ?
cena 10 zł ... lekkie wykroczenie ... nieważne czy wygrana czy nie?
@4 598 135Pasko: nie ale znam co tak zrobili kara była tylko dla tych co ukradli 10zl
wszak było takie hasło pierwszy milion trzeba ukraść ale teraz nie wolno to tylko można było w latach 90
Pasko - chyba żartujesz ? To w takim postawieniu sprawy ktoś kto ukradnie cokolwiek z jakiegokolwiek salonu firmowego mógłby się "wykłucać", że niby za co mają go sądzić - bo przecież ten "fant" można kupić o wiele taniej, a jest nawet wręcz nicniewrt
Albo inaczej - jeśli taka skradziona zdrapka rzeczywiście była by z wygraną bańkę i zdążył ją komuś ukryć, przekazać komuś do odbioru ?
Albo inaczej - jeśli taka skradziona zdrapka rzeczywiście była by z wygraną bańkę i zdążył ją komuś ukryć, przekazać komuś do odbioru ?
w zdrapkach tych kradzieży było trochę ale generalnie kara do 5 lat jak wartość zdrapek kosztowała powyżej 500 zł wzwyż
myślę że w zdrapkach było coś lub nic sąd mało to obchodzi tylko ile kosztowały jedynie dla złodzieja może nadzieja na niszę zawiasy i obrona że ukradł ale tam nic nie było
Imo dowalić kradziejowi za sumę wartości losów, i jeśli wśród nich były wartościowe, to dodatkowo, bo patrząc, że ukradł nic niewartego dojdziemy do absurdu - że ukradł jakby makulaturę, a inny kradnący np. samochód, który wymagał dodania płynów eksploatacyjnych - jeśli spowoduje wypadek mógłby chcieć oskarżać właściciela za zaniedbanie
Dobranocka
Dobranocka
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
jeśli ukradł a tam była zdrapka warta milion to co wtedy złodziei powie ja ukradłem 5 zł fakt warta milion ale na razie nie jest nic warta bo musiał bym ją zanieść do oddziału
a ja na pewno tego bym nie zrobił szczególnie teraz jak mnie złapaliście
cisza na czacie w takim razie
@4 598 144Tytan-Bravo: "drap albo będę musiał zastosować środki przymusu bezpośredniego"
@4 598 146Pasko: już drapie
milion było i co teraz ukradłem tylko 5 zł przecież chyba nic złego mnie nie spotka
policja by mnie wypuściła a sobie zaczynali zdrapkę