Wpisy 4 593 124 – 4 593 223
7 grudnia 2022 15:17 → 7 grudnia 2022 16:20, 100 wpisów
Kierowca TIRA , też z Łodzi, ten to ma pewniaki.
Dziękuję Wszystkim za brawo
Dopiero co weszłam na czat
Nie było mnie cały dzień
Nie granew realu
Dopiero co weszłam na czat
Nie było mnie cały dzień
Nie granew realu
@4 593 125Zamit22: moje też nie wysłane niestety
Trisetum, raczej obdarzyła i to hojnie , a Ciebie nie " wynagrodziła " a srodze ukarala.Wspolczuje , nie załamuj się.
a cholercia wczoraj za 25 zl puscilem wieczorem i nic a dzisiaj by bylo bajabongo
Trisetum, nie mam Cie czym wynagrodzić, wszystko poszło do muszli, bo już wychodzę na imprezę, po której pewnie będzie duuuzo...
Miał iść w gościnę.Chyba gościna odwołana,bo ciągle tu siedzi.
Albo mają go dosyć i odwołali zaproszenie.
Albo mają go dosyć i odwołali zaproszenie.
@4 593 142emerytka 46:
I na dodatek żabki znowu niedokładnie wykonały pracę.
A teraz tak na serio... jutro będę w zabiej woli to puszcze lotto
Piękna zabidolko, na te imprezę nie potrzeba zaproszeń,to już nasza tradycja, że się nie zapraszamy.Ciebie zaproszę li tylko wtedy gdy będę chciał się urznac, wiesz dlaczego? Żeby przestać pić.
@4 593 148FretkA: Nie w Zabiej Woli, a w Zabich Dolach.Polecam w Niemcach zagrać.
Przeczytaj raz jeszcze... zabia wola.. i nie rozmawiaj ze mną chyba,że chcesz mnie oficjalnie przeprosic
@4 593 148FretkA: W Spale też dawno nie było głównych wygranych, ale w mieście Antoniego Smoleńskiego padały i to b.wysokie.
@4 593 148FretkA: ohoho, to może będziemy się w basenie mijali
@4 593 151FretkA: Ja przepraszam nawet za to , że żyje, przepraszam.
@4 593 154Robal_36: ty też???? Ja tam od jutra jestem do niedzieli
To przestań kasować profile i wiadomości z messengera (których zrobiłam całą masę zrzutów ekranu) I zachowaj się przyzwoicie i przeproś mnie tutaj i na grupach fejsbokowych.. oficjalnie i z klasą
@4 593 152Stefannaglik: Stefan dzieki za cyferki cos nimi pocisniemy moze mini i lotek
trisetum
Nie ma sobie co humoru psuć.
Zrobimy sobie kawę i ciastko.
Nie ma sobie co humoru psuć.
Zrobimy sobie kawę i ciastko.
@4 593 158FretkA: co za tchórz Stefan
@4 593 160emerytka 46: tak jest
FretkA, a wiesz jakie jest prawdopodobieństwo trafić eurojacpota i zaraz po tym euromilon ?
@4 593 159ITA: Raczej mini, ale wytypuj coś z załączonej tabeli.Ja już muszę znikać, ale pozostałem, wiedząc, że pojawisz się Ty.
@4 593 164Stefannaglik: Dziaiaj Gosia ladnie typowala ... szczesciara wszystkiego dobrego
@4 593 135Gosia__77: Gosia brawa za 7 na 10
@4 593 159ITA: Bardzo Cie przepraszam, już znikam, a tej Pani Alicji z krainy Czarów, która będzie się zajadać ciasteczkiem, zalecam unikania ciastek z nadmiarem soli bo ona powoduje wodobrzusze.Jedz zdrowo.
Jedna Emi w mieście przekrzyczy chłopów dwieście.
@4 593 166ITA: dzięki Ita
EMI,uciekam a dla pana który niby idzie na imprezę proponuję nie ściągać butów i unikać fasolki po bretońsku, kolega Artur z Łodzi był świadkiem takich scen i .....
@4 593 170trisetum: uciekasz ? Może się miniemy w żb
@4 593 163Robal_36: jedna na milion?
@4 593 171Robal_36: a dasz odpisać liczby?
Trisetum, ten Arturek z Narraganset , czy z Ganimedes tam gdzie chodzisz?
@4 593 170trisetum:
@4 593 163Robal_36: takie samo jak Stefana da się wyleczyc
@4 593 176waldus: zagraj najpierw
@4 593 172FretkA: no niestety - mniejsza - taka, jak liczyć na to, że ktoś kto ma kiełbie we łbie zacznie się zachowywać, że tak powiem normalnie
@4 593 173trisetum: kiedy tylko zechcesz
@4 593 178Bolo22:
Już niektórzy widzę i już mają świątecznie ubrane domy i choinki
@4 593 180Robal_36:
Idzie w gościnę do Brata Alberta.Tam dzisiaj są mikołajki.
Stefan smacznego.
Stefan smacznego.
Ja będę miał choinkę z Netnego i Podgajow k.Stromca.
@4 593 184emerytka 46: chyba Mikołaj ucieknie.....
Czyli taka ze uskysze przeprosiny?
Spokojnie...czasem jest tak,że Sąd oprócz zadośćuczynienia każe napisać oficjalne przeprosiny
Spokojnie...czasem jest tak,że Sąd oprócz zadośćuczynienia każe napisać oficjalne przeprosiny
@4 593 188waldus: dr.lewatywa?
@4 593 190slawek: @4 593 189FretkA:
@4 593 191trisetum:
Białowłosa, gdy będziesz szła do kolektury uważaj bo jest słodko, byś się nie rozje chała.Moze pojedź autem.Milutkiego wieczoru.
@4 593 189FretkA: Sad Kapturiwy - ten z 1964 r., który skazał na śmierć niewinnych ludzi z afery mięsnej? A może prokurator Gur... który oskarżał Marcheickich a może ten Który oskarżał Tomasza Komendę?
Łaska Sądu na pstrym koniu jedzie, zamiast puszczać lotto zbieraj na obronce
@4 593 190slawek:
@4 593 197FretkA:
Stefannaglik
Rozsypałeś cukier,który kupiłeś?
Naprawdę jesteś nieobliczalny
Rozsypałeś cukier,który kupiłeś?
Naprawdę jesteś nieobliczalny
@4 593 197FretkA: @4 593 197FretkA: Sebuś go wybroni na białym koniu
@4 593 197FretkA: Ja potrsfie się bronić sam, bez obrońców, a żaden prokurator - nawet mniej niż zero nie dopatrzy się cech przestepstwa,ale głupoty zgłaszającej, już TAK.
@4 593 200emerytka 46: myślę że on nie słodzi
To że teraz kasujesz wiadomości i usuwasz wypowiedzi na fejsie to nic nie da
@4 593 197FretkA: Za taką mecenas, która broni hejterow to ja dziękuję, pewnie ' znamiona " mylisz z " melonem "?
@4 593 189FretkA: ściślej rzecz ujmując chodziło mi o zrozumienie nagannego /z pozycji przyzwoitych ludzi/ zachowania, a o klasie to nie śmiałbym nawet marzyć
@4 593 206: Memlonem
@4 593 205FretkA: Raczej zatrzymaj się na art.234 kk.
Stefan - samotny człowiek od którego odwrócili się znajomi i rodzina i szuka w sieci przyjaciół ale nie wie jak to się robię bo jego choroba mu na to nie pozwala. Wakacje- marzy o wyjeździe bo wie że coś takiego jest i wkleja takie zdjęcia z neta że to niby on a Pasko udowodnił że to fałszywiec i kłamcą. Kolacja- znów wie że rodziny się spotykają na przyjęciach ( bo wyczytał w sieci) i pisze takie bzdety że niby idzie ,ale jak samotnik może zjeść z kimś kolacje. SZPITAL- PILNIE MU POTRZEBNY i to zamknięty żeby nikomu i sobie nie zagrażał. Kara - bezwlocznie mu się należy za nękanie ludzi tu i po sieci i nie ma nawet wytłumaczenia jego ciężka psychiczną choroba i będzie się ubierał tam gdzie trafi za nękanie w te swoje ulubione ledzinsy. Stefciu 3maj się i pilnuj pupe
@4 593 205FretkA: Baw się dobrze, żal odchodzić od Ciebie, żal.Patrz tam jako w te mapki.
Ale ty wiesz ze teraz mnie obrażasz?i wiesz ze robię zrzuty naszych rozmów?
Dla własnego dobra nie.pisz ze mną,jedyne co możesz to mnie przeprosic
No zima to może jakis skuter warto kupić.. Bo kto jeździ zima skuterem.. Jak hulajnoga
@4 593 205FretkA: Rob, wiem, że robisz, dokup sobie kartę pamięci, dodatkowa dla kolegi, który robi zrzuty pytongow.
@4 593 211Bolo22: racja
Szczerze mówiąc to ja bym nie chciał przeprosin od takiego czegoś, bo i tak będzie robił to samo
@4 593 217trisetum:
@4 593 214FretkA: - Zapytalem stronę o datę urodzenia.
- Ta podając datę, dodała ' ale nie wiem po co?
- Ta podając datę, dodała ' ale nie wiem po co?
@4 593 214FretkA: Nie zagaduj mnie bo nie pójdę na imprezę.