Wpisy 4 590 354 – 4 590 453
5 grudnia 2022 00:10 → 5 grudnia 2022 08:00, 100 wpisów
@4 590 353Stefannaglik: jaką rozmowę?
@4 590 355galik: Rozmowę Artura ze mną.Zwierzyl się z pewnych spraw , zwłaszcza z nagonki - bezczelnego hejtu na jego osobę zwłaszcza pod dyktando Maklera, to Makler wystąpił z wnioskiem o " pułapkę " na jego wpis.Mial żal do niego i wyśmiewanie z Jego cierpien.Czat na multipasko.pl i typowanie to jego pasja, która w okrutny sposób odbierał Makler , a nasmiwali się z Niego jak teraz z ...wklejając bzdurne, te sameme memy.Nie mógł znieść, że podszywano się pod jego nick, Sebastian_M i innych i na hejterskim GL hejtowal.
@4 590 355galik: Prawda ich zaboli, a teraz powinni zamilczec, prosić o przebaczenie i zaprzestać hejtowania.
@4 590 357Stefannaglik: to fakt, zauważyłem ten hejt maklera na acziego i też mi się to nie podobało, ale też nie można obwiniać go za to co się stało, bo to przesada, a na GL to przecież i mój nick był jako polewka jako bogdano4, wiedziałem o tym, ale teraz wiem ,że to nie Qbraczki tylko z tego robalowego plemienia
Dobrej nocy , spokojnej nocy, udanego dyżuru.
@4 590 359galik: Nie chciałem wymieniać tu i teraz Twojego nicku pod,którym występowały osobniki z plemienia już wymienionego, zarazy- szkodnika portalowego strażnika zgnilej moralności.Teraz pozostałe mu tylko przeprosić, upaść na kolana i w milczeniu się modlić.To właśnie on przeszukuje sieć, szuka nazwisk i przypina je do zmyślonych nazwisk.Nie komentuje więcej tego chama salonowego z przerosnieta ...To hejter, mistrz manipulacji zarażający innych podatnych na ....
@4 590 362Stefannaglik: wiem wiem, nie jestem taki głupi, wcześniej myślałem ze to wy, ale przekonałem się do czego robalowe plemie jest zdolne, to właśnie oni robią, tu na czacie multipadko też
@4 590 363galik: Nie chce przeciągać, nie chce wyciągać brudów i oskarżać, ale mam żal, że ktoś mu zawierzył , ufa i potwierdza zaufanie do przedstawiciela tego gatunku.Gdy miał dwuketnoego bana był spokój , mimo że występował pod innym nickiem jakże odpowiednim do jego charakteru " Arogancki166 ".Też dorobił się blokady.Przez niego odeszli wartościowi ludzie - nie przez Sebastian_M Stanisław W.nawiedzony admin GL zginął od własnej broni.Przykre to i haniebne, nie tak dla nich bo to ludzie nie myślący, bez przyszłości, zagubieni ,ale dziwie się komu innemu.Ta bezczelna nagonka na Sebastian_M przz Dzikusa musiała skończyć się stała blokada a teraz ten wywrotowiec śmie stanąć w obronie bezczelnego hejtera, nie dziwię się bo kruk Krakowi oka nie wykole.
@4 590 363galik: Czmycham, mam dyżur
Człowiek który wkleja zdjęcia robali i ma nick robal, w dodatku ma w nazwie 36 gdzie suma jest 9, a co daje cyfry 369, to masońskie cyfry, trochę się znam na tym i widzę , że taki człowiek nie może być dobry
@4 590 366galik: Okropne były te zdjęcia robali , a celowo je zamieściłem w konwersacji z S_M, by je zobsczyl, bo Seba ich nie widzial i nie mógł widzieć bo na czat wchodził tylko będąc zalogowanym.Wmawiano mu kłamstwo.Osmieszaja siebie i admina pobierając fotki i komentarze z innych portali wklejając je tutaj jak Gwidon.Zrobili aferę ze zwrotu " symostyczny kolektor".To świadczy o nich.Faktycznie mam szczęście na Miłych i sympatycznych ludzi.To im przeszkadza, bardziej się cieszą z gamonia, ciuła ,uja ,niż ze zwrotów grzecznościowych.
o matko nocne rozmowy co ja się tu dowiaduje aż trudno w to wszystko uwierzyć
trzeba mieć dobre serce ale i klasę umieć ustąpić czasem przemilczeć teraz są blokady zrobione przez Pasko teraz pytanie czego z tego nie korzystają lubią zabawę w dokuczanie i hejt najwyraźniej
@4 590 368Tytan-Bravo: Tytan w co nie wierzysz? chyba nie w Boga?
@4 590 370galik: nie rozumiem
to co napisane na czacie
@4 590 368Tytan-Bravo: o matko nocne rozmowy co ja się tu dowiaduje aż trudno w to wszystko uwierzyć
tego się tyczyło
tego się tyczyło
@4 590 373galik: tak
@4 590 368Tytan-Bravo: Zaprawdę , trudno w to uwierzyć.Nie daj Boże wojny domowej bo się wzajemnie wyrzniemy.
zło żyje dzięki naszej postawie karmi się tym i rośnie w siłę
@4 590 375Stefannaglik: Stefan masz dyżur ,sam pisałeś, a dalej tu siedzisz
@4 590 376Tytan-Bravo: ale jakie zło? właśnie tępimy zło
@4 590 369Tytan-Bravo: Masz rację, kiedyś traktowałem ludzi inaczej, teraz doszedłem do wniosku, jeśli ktoś jest chamem to trzeba być na niego większym.
@4 590 378galik: na czacie te ataki
myślę że ktoś nowy nawet obcy czyta czat to stwierdzić że druga strona nie jest poważna sama atakuje wyśmiewa bez powodu
@4 590 380Tytan-Bravo: Gdyby nie R_36 i E 46, chamstwo, hesjt, nienawiść by były tutaj obce.
@4 590 379Stefannaglik: ja mam inne podejście, jeśli ktoś jest dobrym człowiekiem i to widać w jego zachowaniu to też jestem względem niego dobry, jeśli ktoś jest zły to to też jestem zły, nie lubię nadstawiać drugiego policzka
czasem się zastanawiam może się mylę że im to pasuje niby chcą się pozbyć Sebastiana a z drugiej strony chcą by był bo fajna zabawa jest
@4 590 383galik: Słusznie, popieram, dobra zasada.
@4 590 384Tytan-Bravo: Sebastian_M nikomu nie ubliżył, zawsze miał i ma szacunek do ludzi , ale kolejnego sobotnie ataki na niego przez Dzikusa były ohydne a Robal_36 ma czelność go bronić.
@4 590 385Stefannaglik: widzę ,że we wszystkim się zgadzamy oprócz Ukrainy
co do Ukrainy to jest tam wojna Ukraina walczy za Europę także za Polskę bądźmy wdzięczni
@4 590 388galik: Tak, mam Bratowa z z Ukrainy, księdza w Kołomyi z Radomia Michała M., przecież moich pradziadków też wykończyła....O innych nie wspomnę.
@4 590 389Tytan-Bravo: tak? to kiedy Ukraina przeprosi za Wołyń? i kiedy Ukraina zacznie tępić banderowców?
@4 590 389Tytan-Bravo: Nie wypowiadajmy się na temat polityki bo ona rozub, nawet rodziny.
@4 590 392galik: Ja też bym zginął z rąk Ukraicow - ojca i syna i to w 1995 r.
@4 590 392galik: teraz wojna nie czas na takie sprawy może to rozegrać Rosja by nas podzielić nie pomyślałeś
@4 590 390Stefannaglik: i co? nie boli Cię ich krzywda? dziwne
@4 590 396galik: Bardzo boli, o wielu sprawach nie mogę pisać.
@4 590 395Tytan-Bravo: to nie nasza wojna, banderowska ukraina mnie nie obchodzi, chcecie to idżcie walczyć,mnie to ani ziembi ani grzeje
@4 590 395Tytan-Bravo: Najbardziej podzielić nas mogą rządzący, już to zrobili
@4 590 395Tytan-Bravo: Pozdrawiam piękne Krosno, dobranoc
@4 590 400Stefannaglik: dobranoc
trudny temat wojna teraz ciężko się wypowiadać teraz może po wojnie się wszystko wyjaśni
Precz z banderowską Ukrainą, gdzie prawie wszystkie ulice nazwane są banderowskimi nazwami, gdzie pomniki sie stawia, gdzie jeździ nasz prezydent i obściskuje się z prezydentem państwa które jest upadłe, gdzie do dzisiejszego dnia są mordy na ludności cywilnej, tego chcecię? tych bandziorów chcwecie popierać?
Nie mam nic do normalnych Ukraińców, ale większość to zaciekli banderowcy, sami spytajcie co sądzą sami o sobie, to włos zjeży wam się na głowie
zostaje nam wiara i modlitwa
ciężki temat ciężka historia
Proszę przeredagować tekst ! takie coś mi się pokazuje , niem czemu?
Dużo ludzi myśli że jak pomoże Ukraińcowi to będzie miał wdzięczność jak u Polaka, tak nie jest, bo to całkiem inna kultura, tam jest inne prawo, tam uważają, że jak mu pomożesz to jesteś fr.jer i jeszcze bardziej będzie chciał cię wykorzystać, no u nas to raczej ludzie liczą na wdzęczność, ale nie tam , bo tam jest kultura turańska nie łacińska, dlatego tak jest
aaa chodziło o słowo fra.er , ale to przecież normalne słowo, to słowo tyczy się ludzi którzy dają robić się w bambuko
aż mnie korci żeby coś wkleić, ale najlepszy będzie wiersz o Stefku
O większego trudno zucha,
Jak był Stefek Burczymucha,
- Ja nikogo się nie boję!
Choćby niedźwiedź... to dostoję!
Wilki?... Ja ich całą zgraję
Pozabijam i pokraję!
Te hieny, te lamparty
To są dla mnie czyste żarty!
A pantery i tygrysy
Na sztyk wezmę u swej spisy!
Lew!... Cóż lew jest?! - Kociak duży!
Naczytałem się podróży!
I znam tego jegomości,
Co zły tylko, kiedy pości.
Szakal, wilk,?... Straszna nowina!
To jest tylko większa psina!...
Brysia mijam zaś z daleka,
Bo nie lubię, gdy kto szczeka!
Komu zechcę, to dam radę!
Zaraz za ocean jadę
I nie będę Stefkiem chyba,
Jak nie chwycę wieloryba!
I tak przez dzień boży cały
Zuch nasz trąbi swe pochwały,
Aż raz usnął gdzieś na sianie...
Wtem się budzi niespodzianie.
Patrzy, aż tu jakieś zwierzę
Do śniadania mu się bierze.
Jak nie zerwie się na nogi,
Jak nie wrzaśnie z wielkiej trwogi!
Pędzi jakby chart ze smyczy...
- Tygrys, tato! Tygrys! - krzyczy.
- Tygrys?... - ojciec się zapyta.
- Ach, lew może!... Miał kopyta
Straszne! Trzy czy cztery nogi,
Paszczę taką! Przy tym rogi...
- Gdzie to było?
- Tam na sianie.
- Właśnie porwał mi śniadanie...
Idzie ojciec, służba cała,
Patrzą... a tu myszka mała
Polna myszka siedzi sobie
I ząbkami serek skrobie!...
O większego trudno zucha,
Jak był Stefek Burczymucha,
- Ja nikogo się nie boję!
Choćby niedźwiedź... to dostoję!
Wilki?... Ja ich całą zgraję
Pozabijam i pokraję!
Te hieny, te lamparty
To są dla mnie czyste żarty!
A pantery i tygrysy
Na sztyk wezmę u swej spisy!
Lew!... Cóż lew jest?! - Kociak duży!
Naczytałem się podróży!
I znam tego jegomości,
Co zły tylko, kiedy pości.
Szakal, wilk,?... Straszna nowina!
To jest tylko większa psina!...
Brysia mijam zaś z daleka,
Bo nie lubię, gdy kto szczeka!
Komu zechcę, to dam radę!
Zaraz za ocean jadę
I nie będę Stefkiem chyba,
Jak nie chwycę wieloryba!
I tak przez dzień boży cały
Zuch nasz trąbi swe pochwały,
Aż raz usnął gdzieś na sianie...
Wtem się budzi niespodzianie.
Patrzy, aż tu jakieś zwierzę
Do śniadania mu się bierze.
Jak nie zerwie się na nogi,
Jak nie wrzaśnie z wielkiej trwogi!
Pędzi jakby chart ze smyczy...
- Tygrys, tato! Tygrys! - krzyczy.
- Tygrys?... - ojciec się zapyta.
- Ach, lew może!... Miał kopyta
Straszne! Trzy czy cztery nogi,
Paszczę taką! Przy tym rogi...
- Gdzie to było?
- Tam na sianie.
- Właśnie porwał mi śniadanie...
Idzie ojciec, służba cała,
Patrzą... a tu myszka mała
Polna myszka siedzi sobie
I ząbkami serek skrobie!...
jak to dobrze zajrzeć niezalogowanym, jak to nocny sabat "prawidłowego" myślenia tyłek ci obrobi i ta obrzydliwa "gra" trupkami - w tym czasie zmarło jeszcze, co najmniej, dwóch użytkowników - pewniak114 [*] i brazowy [*], ale może ktoś naiwny złapie się na fałszywą litość...
Panie jubilat - ty to już dobrze wiesz, za co masz u mnie bana - za twoje słowa- "ja tylko typuję, nie jestem fr.jer" - ja widocznie jestem , bo gram realnie i jeśli trafię, to mogę wrzucić skan a nie pitolić i wciskać głodne kawałki
Nie chce mi się więcej z wami gadać, a już zwlaszcza z bkos18/acios/mojenumery/stefann...
Niepozdrawiam
Panie jubilat - ty to już dobrze wiesz, za co masz u mnie bana - za twoje słowa- "ja tylko typuję, nie jestem fr.jer" - ja widocznie jestem , bo gram realnie i jeśli trafię, to mogę wrzucić skan a nie pitolić i wciskać głodne kawałki
Nie chce mi się więcej z wami gadać, a już zwlaszcza z bkos18/acios/mojenumery/stefann...
Niepozdrawiam
@4 590 414waldus: cze Walduś
Poprawka [*] pewniak112 [*]
Poprawka [*] pewniak112 [*]
@4 590 415Robal_36:
@4 590 416waldus: masz kogoś poblokowanego, czy widzisz te ekspertyzy na hejterami r36 i E46 - no nóż się w kieszeni otwiera kumpel wrócił z Meksyku, i dałem fotkę przekąski, co w ramach ciekawostki przywiózł - świerszcze na ostro to se znaleźli "pożywkę"
@4 590 417Robal_36: mam zablokowanego Staszka wynalazcę
@4 590 419waldus: nie daj się nabierać robalom bo to źli ludzie, mówię Ci
Muszę lecieć, ale bogdan/galik - mylisz skutek z przyczyną
A, co do mędrca z YouTube, co tu link wkleileś - ten pomnik Sewastopolu w Londynie, to nie nie wiedzieli już o tym, co dzieje się teraz , to do wojny krymskiej
A, co do mędrca z YouTube, co tu link wkleileś - ten pomnik Sewastopolu w Londynie, to nie nie wiedzieli już o tym, co dzieje się teraz , to do wojny krymskiej
Ile tu nienawisci i hejtu
Stefan,galik
Pomodle sie za Was dolaczajac jeszcze sebe w intencji jak najszybszego powrotu do zdrowia
Stefan,galik
Pomodle sie za Was dolaczajac jeszcze sebe w intencji jak najszybszego powrotu do zdrowia
Slawek lubię Cię , ale nie wiesz o co chodzi, musisz spojrzeć na wszystko trochę szerzej
4 590 421 ale jak to nasz wspaniały robal przeczytał mó wpis? , przecież kolo ma mnie zablokowanego, coś niesamowiotego, wchodzi niezalogowany i czyta, a później komentuje, nie wstyd Ci takiego zachowania? bo jak jesteś konsekwenty i blokujesz kogoś to nie czytaj go, czy to takie trudne żeby zrozumieć?
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
Zmykam z jaskini hazardu bo być może i mnie się jakaś wiązanka przylepi
@4 590 432waldus: WAlduś nie daj się tym złym omotać , bo widzę że jesteś dobrym człowiekiem
Przed chwilą padło 4 x 9/10 (12 000 zł) w grze Keno. Zobacz szczegóły
@4 590 434: ktoś już zarobił i był blisko głównej
@4 590 437Bolo22:
Galik wypowiem się tylko do wypowiedzi Twoich co do Ukrainy to powiem tyle że popieram i szacun za myślenie i prawdę a ci do reszty nie będę komentowal
@4 590 438galik: Ty jesteś bogdan?
@4 590 439Bolo22: Bolo lubię Cię, ale musisz spojrzeć trochę inaczej co jest na czacie, bo mam wrażenie że przyklepujecie tym co są akurat hapi, ja nie piszę dużo, ale zauważyłem że poddajecie się temu hejtowi robalskiemu a to nie służy nic dobremu
@4 590 440Bolo22: tak
@4 590 442galik: 1 ja nie poddaje się żadnemu hejtowi i nikomu,2 pisze z każdym kto jest normalny a dużo ludzi nawet lubię I bym mógł się spotkać na kawę, 3 nie lubię bajek i przygłupów między innymi sm i Stefcio i ich farmazonów a po 4 jak Ty bogdan to też potrafisz dogryzdz i itp.
@4 590 444Bolo22: Bolo, nikomu nie dogryzam, dąże do prawdy, co każdy człowiek powinien robić
Slawek,deki,Robal,xdrive,waldus,Emerytka,Biedronka,Gosia, I wiele innych osób jest wporzadku łatwiej będzie wymienic tych drogich czyli sebus,Stefek,multi multi plus to są człowieki którzy mają coś nie tak w głowach chociaż multi multi to bym nie zaliczał do tych dwóch ale też jest jaki jest ale nie mogę porównywać go napewno do tych dwóch co czad opanowali i mają ciężkie przypadki psychiczne a najgorszy to jest ten wariat co uciekł z zakładu zamkniętego stefan
@4 590 445galik: jeżeli ty bogdan 04 to myślę inaczej ale też nie porównuje cie napewno do tamtych dwóch. Każdy może mieć inne zdanie i się wypowiedzieć ale żeby odrazu wmawia komuś coś czego nikt nigdy nie uwierzy! Dobra wieje wiatr i jest zimno
@4 590 446Bolo22: akurat wymieniłeś tych co sa niewporządku, a czemu to musisz pomyśleć, cofnij czat

@4 590 449emerytka 46:
@4 590 448galik: może dla Ciebie i masz prawo tak sądzić i myśleć i nie będę Cie przekonywał do innego zdania. Dla mnie są i tyle