Wpisy 4 589 751 – 4 589 850
4 grudnia 2022 15:12 → 4 grudnia 2022 16:39, 100 wpisów
Stefannaglik Ten kot kropla wkrople podobny do mojego kota nieboszczyka
" WP47, kto przed meczem.stara babę pocałuje,rok odpustu dostepuje".
@4 589 755RT1: Koty, psy, nawet lwy
Wrogu kotów, nie stresuj się bo stres bardzo źle działa nawet na uzębienie.Stres to choroba wszy stkich chorób.
Jaki wynik obstawiacie? I czy dzis pograja nasi czy nadal beda stac i wszystko do tyłu podawac!
testuje sztuczną inteligencję (OpenAI), kto chciałby spróbować pogadać ze sztuczną inteligencją?
Robal_36 ... dawaj.. będę przekazywał live co piszesz do OpenAI i moje konto przez moment stanie się pośrednikiem
Sztucznych inteligentów aż za wiele. Przez jakie " u " pisze się "uoierdliwy" ?
@4 589 766Stefannaglik: to dawaj Ty ... podepnę się pod Twoje wpisy zobaczymy
@4 589 764Pasko: @4 589 762Pasko: "dawaj", "pogadaj" - co, o czym ?
@4 589 767Pasko: Myślisz, że spolecznosc nie wie pod jakimi nicami pisałeś?
Nie mam pojęcia. To zależy od tego, jak dużo czasu i wysiłku włożyłem w to, aby moje nicki pozostały tajemnicą.
@4 589 769Pasko: Pytanie:- Pod iloma nicami piszesz na czacie ?
@4 589 762Pasko: stefan i sebus
ok bo ludzie zgłupieją... chcę tylko pokazać, że nie ja wymyślałem te odpowiedzi a OpenAI
jest naprawdę inteligentne... możne nie rozróżnić że rozmawia się z człowiekiem... odpowiedzi są natychmiastowe
kto jeszcze chce... można zadać dowolne pytanie i zobaczymy co odpowie Open AI
@4 589 779Pasko: oby nie
moze zrob na stronce taka kaplice kazdy bedzie mogl wejsc pogadac sobie i sie poradzic
@4 589 778Pasko: Czy warto zatrzymywać przy sobie ludzi przy których trzeba płacić cierpieniem,?
Nie, zdecydowanie nie. Nikt nie powinien zatrzymywać przy sobie ludzi, których obecność sprawia cierpienie. Jeśli ktoś, z kim masz do czynienia, powoduje ból, należy z nim przerwać relację i znaleźć lepszą sytuację dla siebie.
może zrobiłbym jeden nick Open AI ... ciekawe czy można to używać tak
@4 589 784Pasko: mądre to urządzenie
a jak ktoś chciałby sobie samemu potestować, to jest to na stronie: https://beta.openai.com/playground
to kazdy wie nic nowego spytaj czy jak eks zona miala murzyna to czy mozna jeszcze kiedys ja puknac po nim
albo o wynik meczu na dzis
Nie. To byłoby nieetyczne i niezgodne z zasadami dobrych manier. Nawet jeśli eks-partner ma murzyna, nie powinieneś o nim mówić lub pukać.
@4 589 787Pasko Stefan Ci swoja imteligecja zajeździe Twoja
@4 589 782slawek: zakładasz, że -1 i ten najnowszy ulung, to wytwór Pasko, sztuczna inteligencja, a nie zwyczajne, acz nieszczęśliwe człowieki ?
ok dzieki bede juz wiedzial
@4 589 793Robal_36:
@4 589 785Pasko: Kolejne pytanie do sztucznego entelegenta: - Ile wulgaryzmów wypłynęło od wczoraj od nijakiego "zikus ", obecnie " " Trisetum":?
@4 589 793Robal no niestety to ludzie bardzo skrzywdzeni przez los.Tych sie nie da wyłączyć wtyczką
@4 589 791Pasko: A ":Józef puknol Maryje"?
@4 589 792slawek:
@4 589 800deki72:
@4 589 801Stefannaglik: nie zamierzam obrażać uczuć religijnych, nie przeginaj... ale muszę się tym zainteresować bliżej
ale zeby sie rozwijal i w koncu podal dobre numery kiedys
@4 589 805Pasko: trzy boty to trochę za dużo
Inteligentne to jest Pasko twoje Keno,zacząłem się odkuwać to się zawiesiło
Teraz jest mecz , zostawiam Was że sztucznym inteligentem.To będziemy bardzo wdzięczni za usunieniecie tego hsniebnego wpisu Waldusia.
kiedys takie cwaniaki przejma swiat to nie beda dobre czasy dla nas
juz robia bezzalogowe samoloty i lodzie podwodne. terminatory tez beda
Nasi ile 0.12 czy skromnie 0.7
Ktoś wygrał w lotto ciekawe gdzie
kto jest lepszym pikarzem Lewandowski czy Messi?
po ile bedzie xrp w 2025?
@4 589 811Pasko: 4546531, co na ten wpis sztuczny inteligent ?
@4 589 819: 4536531, ten jest prawidliwy
@4 589 811Pasko: Czy wpis 4537894 jest inteligentny jak właściciel profilu?
jak Hawkins mowil. ludzie zrobili ai i sie pytaja czy jest Bog? teraz juz tak
@4 589 810Pasko: Czy wpis 4538125 jest sztucznie inteligentny?
beda takie cwaniaczki co beda mieli caly net w paluszku ciezko bedzie z nimi konkurowac
Cześć 👋 0-0 i wygramy po karnych

Pasko pytanie do AI
Czemu odnoszę wrażenie, że Gospodarz Pewnej Restauracji nie dostrzega, a jakby nawet wręcz lubi, jak luje wkładają brudne paluchy komuś do zupy, a kiedy luje dostaną za to w ryjaszka, to są banowani Ci, którzy karcą tych żałosnych lui ?
Czemu odnoszę wrażenie, że Gospodarz Pewnej Restauracji nie dostrzega, a jakby nawet wręcz lubi, jak luje wkładają brudne paluchy komuś do zupy, a kiedy luje dostaną za to w ryjaszka, to są banowani Ci, którzy karcą tych żałosnych lui ?
Pozdrawiam tych, którzy przestali tu się udzielać wiadomo czemu
Dzikus
Dzikus
@4 589 827krzysztof c:
Popierając haniebne zachowanie Dzikusa - wiadomo kto pod tym nickiem występuje, a nie odnosząc się do chamstwa innych osób w wymienionych wpisach , wystawiasz sam sobie świadectwo sztuczny strażniku morslnosci R_36
Dopisano losowanie nr 270 000 Szybkie 600
@4 589 827krzysztof c:
@4 589 831Robal_36:
Taki bot byłby dobry na czacie tym bardziej bo Pasko późno odpowiada
@4 589 833: Nie mogę omijać, ani z nimi obcować, ani być gluchoniemym.Nie można omijać chama.Cham ma to do siebie, że wraca, a ponieważ nie został nauczony pokory, wraca jak do siebie.Jesli uda się zrobić unik, to kolejne dni będą przepełnione żalem, frustracja, wizjami chama pozeranego przez " Dziki".Jedynym ze sposobów, może być jeszcze większe chamstwo.Cham zna swoje słabości.Wie jak cię zawstydzić, jak zastraszyć.Na ogół idzie tym samym, znanym sobie schematem.Jaka jest mina chama kiedy działasz nieszablonowo.To wszystko pod warunkiem, że nie jesteś zależny od chama.Czy trzeba się zniżać do poziomu chama ? _ W żadnym razie.R_36 , pod nickiem agresorów występujesz Ty.
@4 589 839: tylko nie wiem jakby sobie poradził z pytaniami S_M
o co chodzo bo dopiero wszedlam i wychodze ide na zimowa herbate do kawiarni obrotpwej 11 pietro Arka taka ma
Obrotowej *
Od jutra znow zabiegi gardlo juz nie boli
@4 589 841Gosia__77: Sztuczny inteligent to nie partner dla S_M.
Witam wszystkich
Teraz oglądam mecz
Polska -Francja
Polska -Francja
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
@4 589 846Sebastian_M: Ładny mecz
Polska dobrze gra

- trudności "pytań" ?