Wpisy 45 877 – 45 976
12 kwietnia 2009 00:01 → 14 kwietnia 2009 11:26, 100 wpisów
DO MARTIX ja nie mogę znaleźć tej strony gdy wpiszę w wyszukiwarkę adres to pojawia się np.www.multipasko ,www.superlotto.pl ,www.grymix itd czy to jest jeszcze na dalszych stronach albo coś nie tak piszę.Jak możesz podaj więcej szczegółów jak tą stronę namierzyć
Witam. Uznałem, że na czas świąt Murphy potrzebuje odpoczynku od multipasko i nastąpi blokada dostępu do strony z jego komputera. Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt. Mam nadzieję, że zapanuje tu bardziej świąteczna atmosfera teraz.
mam znowu kumulacje 92000000$w mega milion5z56 pus1z36ma ktos ma jakis system ?dzieki paMG
Brawo Pasco. W koncu go zablokowałeś, to co wypisuje, wszelakiego rodzaju oszczerstwa i pomówienia nadają się doskonale na sprawę do prokuratory. Nie tylko ja mam dosyć pseudo doktorka. Wesołych Świąt życzę (prawie) wszystkim...
bede wmaju w Pl pale sie do gry w keno.jesli mozecie polejcie mnie zimna woda prosze was Dzieki za rady porady odnosnie keno
pamieta ktos psychola?z tego chata?rok dwa temu?` nie DZIEKIon byl ok
psychol zmienił nick i nadal tu jest, wystarczy znać jego nicK, ale nie wiem czy mogę powiedzieć
WSZYSTIEGO NAJLEPSZEGO mądrym i rozsądnym osobom z tego FORUM Z okazji ŚWIĄT WIELKANOCNYCH ŻYCZY osoba przyjazna --- natomiast upierdliwcom i chamom by się w SMOLE gotowali .. AMEN ..
Witam,
Bardzo mądra i rozsądna decyzja Naszego Admina...Pasko.Widać,że jednak ktoś czuwa nad tym wszystkim.
DZiękuję Pasko.
Wszystkim życzę wesołych Swiąt i wesołej atmosfery na czacie.
Pozdrawiam.
Bardzo mądra i rozsądna decyzja Naszego Admina...Pasko.Widać,że jednak ktoś czuwa nad tym wszystkim.
DZiękuję Pasko.
Wszystkim życzę wesołych Swiąt i wesołej atmosfery na czacie.
Pozdrawiam.
Słońca, szczęścia, pomyślności,
w pierwsze święto dużo gości,
w drugie święto dużo wody
to dla zdrowia i urody!
Mnóstwo jajek kolorowych,
świąt wesołych oraz zdrowych!
w pierwsze święto dużo gości,
w drugie święto dużo wody
to dla zdrowia i urody!
Mnóstwo jajek kolorowych,
świąt wesołych oraz zdrowych!
wesołych świąt dla wszystkich korzystających z tej strony ! a dla Ciebie Pasco wielkie podziękowania i szacunek za zrobienie i prowadzenie tej strony !
Miły ten poranek i choć nic nie wygrałem
chce się żyć,bo dziś święto życia.
Wszystkim życzę wesołego Alleluja.
chce się żyć,bo dziś święto życia.
Z świątecznego korzystam zwyczaju,
By przesłać życzeń tyle, ile kwiecia w maju
I życzyć wam naprawdę z całą serdecznością
By święta napełniły wam duszę radością
Czegóż jeszcze Wam życzę?
Zdrowia i dostatku!
Szóstki w Totka, a także ogromnego spadku!
Siedmiomilowych butów i czapki niewidki,
Spełniającej życzenia małej złotej rybki
Kury ze złotym jajem, Lampy Aladyna,
Sezamu Ali Baby i szczodrego dżina,
Niebieskich koralików, zwierciadeł magicznych,
Dywanów latających i talentów licznych.
Samych miłych perspektyw, uwag błyskotliwych,
Wielu ludzi przyjaznych, niewielu życzliwych.
Masy sukcesów małych, wielkich, gigantycznych,
Poklasku i uznania i awansów licznych.
Mieszkania w Nowym Jorku, willi w Kopenhadze,
Przytulnej garsoniery gdzieś tam w Czeskiej Pradze,
Rezydencji we Włoszech, w Alpach małej chatki,
A w południowych Indiach plantacji herbatki.
Super rancho w Meksyku, pałacu w Pekinie
I innego schronienia w wybranej krainie.
Rejsu dookoła świata, gdzieś w nieznane wypraw,
Ekscytujących doznań, smaku nowych przypraw.
Może nagrody Nobla w jakiejś kategorii,
I życia w stanie choćby lekkiej euforii.
Do tego wiele zdrowia, kondycji, miłości,
Dużo radości z życia i wiecznej młodości.
Życzy Kasia
By przesłać życzeń tyle, ile kwiecia w maju
I życzyć wam naprawdę z całą serdecznością
By święta napełniły wam duszę radością
Czegóż jeszcze Wam życzę?
Zdrowia i dostatku!
Szóstki w Totka, a także ogromnego spadku!
Siedmiomilowych butów i czapki niewidki,
Spełniającej życzenia małej złotej rybki
Kury ze złotym jajem, Lampy Aladyna,
Sezamu Ali Baby i szczodrego dżina,
Niebieskich koralików, zwierciadeł magicznych,
Dywanów latających i talentów licznych.
Samych miłych perspektyw, uwag błyskotliwych,
Wielu ludzi przyjaznych, niewielu życzliwych.
Masy sukcesów małych, wielkich, gigantycznych,
Poklasku i uznania i awansów licznych.
Mieszkania w Nowym Jorku, willi w Kopenhadze,
Przytulnej garsoniery gdzieś tam w Czeskiej Pradze,
Rezydencji we Włoszech, w Alpach małej chatki,
A w południowych Indiach plantacji herbatki.
Super rancho w Meksyku, pałacu w Pekinie
I innego schronienia w wybranej krainie.
Rejsu dookoła świata, gdzieś w nieznane wypraw,
Ekscytujących doznań, smaku nowych przypraw.
Może nagrody Nobla w jakiejś kategorii,
I życia w stanie choćby lekkiej euforii.
Do tego wiele zdrowia, kondycji, miłości,
Dużo radości z życia i wiecznej młodości.
Życzy Kasia
W te piekne swieta gdy Pan zmartwychwstanie zycze Wam smacznych jajek na sniadanie,zoltego kurczaka,bialego zajaca i by te swieta trwaly bez konca.Dla PASKO serdeczne podziekowanie za zajecie stanowiska.
Życzę wszystkim samych sukcesów w te święta aby Wasze wybrane kulki często wpadały, przymyślanej gry i małych stawek ale zawsze z zyskiem!!!! Pozdrawiam
JESZCZE RAZ POZDRAWIAM WSZYSTKICH .TERAZ JEST ....OK... I POZDROWIONKA DLA TOMCIA 1972.
MAM NADZIEJE ZE JUZ WYDOBRZAŁES
MAM NADZIEJE ZE JUZ WYDOBRZAŁES
Samych sukcesów w walce z Lotto.
Tomcio.
Samych sukcesów w walce z Lotto.
Tomcio.
tczew1958
Dzięki.
Już jest bardzo dobrze.
Chyba się napiję na tą okoliczność.
Wszystkiego dobrego i wesołego Alleluja.
Dzięki.
Już jest bardzo dobrze.
Chyba się napiję na tą okoliczność.
Wszystkiego dobrego i wesołego Alleluja.
wygral ktos z was 500 zl w los milionos moze , bo jestem ciekaw czy komputer informuje tylko tych co wygrali milion i 100 tys zlotych ??
Tomcio nie radze
1.teraz sa swieta.
2.kwiaty są drogie
3.znowu bedziesz umierał
1.teraz sa swieta.
2.kwiaty są drogie
3.znowu bedziesz umierał
z tego co wiem o los milionos to o mniejsze wygrane nalezy dowiadowywac sie w totalizatorach gdzie nabylo sie kupony wesolych swiat dla wszystkich
ja wpisuje swoj numer i pisze ze mi sie nie udalo,a co mam jeszcze szanse na 500zl?
Wszystkiego dobrego dla wszystkich normalnych czatownikow i dla Pasko-moze kubeł zimnej wody jutro przyda sie co niektorym-pozdrawiam
niezły prezent dał TS swoim graczom na święta. 425 tysięcy za szóstkę w dużego i 1240 za piątkę mówi samo za siebie.
dobrze, że chociaż ktoś odbił się na multiku.
dobrze, że chociaż ktoś odbił się na multiku.
Wszystkim graczom Wesołych Świąt
właśnie sprawdziłam los milionosa i niestety wygranej nima,a czy ktoś z Was coś wygrał?
właśnie sprawdziłam los milionosa i niestety wygranej nima,a czy ktoś z Was coś wygrał?
Jeśli ktoś wygrał w Los Milionos 500zł to też sie o tym dowie poprzez stronę lotto.
DO WPISÓW 45885 I 45886
.....................................
PSYCHOL JEST TYLKO W TYPOWANIACH I NA FORUM W TRÓJECZKACH
I ŻADNĄ TAJEMNICĄ NIE JEST IŻ JA TO PSYCHOL - A PSYCHOL TO JA
niestety z powodu występow co niektórych gości zniknąlem z tego chat-a a wraz ze mną wielu znakomitych osobistości -których serdecznie pozdrawiam jak i wszystkich zadymiarzy...
..SWIĄTECZNE POZDROWIONKA DLA ZIOMALEK I ZIOMALI PO KUPONIE Z PSYCHOLKA...NIECHAJ MOC LICZB BĘDZIE PRZY NAS ...HEY...
.....................................
PSYCHOL JEST TYLKO W TYPOWANIACH I NA FORUM W TRÓJECZKACH
I ŻADNĄ TAJEMNICĄ NIE JEST IŻ JA TO PSYCHOL - A PSYCHOL TO JA
niestety z powodu występow co niektórych gości zniknąlem z tego chat-a a wraz ze mną wielu znakomitych osobistości -których serdecznie pozdrawiam jak i wszystkich zadymiarzy...
..SWIĄTECZNE POZDROWIONKA DLA ZIOMALEK I ZIOMALI PO KUPONIE Z PSYCHOLKA...NIECHAJ MOC LICZB BĘDZIE PRZY NAS ...HEY...
KAZ47 idz sobie poczytaj tego kobuszewskiego tylko skończ o 22.00 żebyś mógł moje typy porównać z wynikiem losowania , :P
Pawcio, też sprawdziłem te swoje kupony via strona lotto i nic. Maszyna pisze że miliona nima, nie wspomina o mniejszych wygranych.
Chyba to mało prawdopodobne aby nikt z nas nie trafił ani 500 pln.
Miałem kilka kuponów, czytam ze kilka osób tu tez kupiło i tak kazdy na pusto ?
Trzeba zainwestować w dziennik we wtorek.
Chyba to mało prawdopodobne aby nikt z nas nie trafił ani 500 pln.
Miałem kilka kuponów, czytam ze kilka osób tu tez kupiło i tak kazdy na pusto ?
Trzeba zainwestować w dziennik we wtorek.
dlaczego poszła II edycja LOS MILIONOS DLA FRAJEROS ?
Po prostu T.S nie miał zarobku na pierwszej i nawet były tylko 4 wygrane po 1 mln zamiast zapowiadanych 5-ciu.
Teraz była 1 wygrana 1 mln i zapewne się okaże, że nie przyniosła zamierzonego zysku. Stawka za los jest niestety zaporowa jak na polskie warunki....
Po prostu T.S nie miał zarobku na pierwszej i nawet były tylko 4 wygrane po 1 mln zamiast zapowiadanych 5-ciu.
Teraz była 1 wygrana 1 mln i zapewne się okaże, że nie przyniosła zamierzonego zysku. Stawka za los jest niestety zaporowa jak na polskie warunki....
Witam a ja wczoraj 1813 za 60 w fortunie za pileczke niezly prezencik na swieta bo w ml to dupa zbita a tak dla niedowiarkôw nr kuponu 1345790411144905-0788 I PYTANKO DO MATRIXA JAK DOJSC DO TYPOWAN NA LOTTO PL TL TRZEBA SIE ZAREJESTROWAC CZY JAK I GDZIE TE TYPOWANIA? Z GORY DZIEKI WESOLYCH SWIAT
RADI wejdz na ta strone i na dole podany jest adres mejlowy napisz do nich.Warunek grasz u buka,i 7% od zyskow realnych,nie tak jak u OSZUSTA MANKA ze nic nie wygrasz a placisz,powtarzam od zyskow realnych im przekazujesz za typy.Pozdrawiam
witam gra ktos morze w fortunie 5z36 floryda niezle kursy jak ktos by byl chetny morzem pogadac na gg myslalem grac na koncówki 9,3 moje gg7927800
MASZYNA ja gram FLORIDE,i mozemy tu pogadac ,po co na gg,zawsze ktos skorzysta,i jak narazie nikt nas nie skrytykuje,i nie zwyzywa za ewentualne bledy.
NIE WYRZUCAJCIE KUPONÓW LOS MILIONOS!! Algorytm do sprawdzenia wygranych jest źle skonstruowany i nie czyta wygranych, sprawdziliśmy to z kumplem metodą ilościową.
gregor>>> kiedy wywiążesz się z publicznie danej tu obietnicy zamieszczania numerów kuponów systemowych gier losowych nadanych w FORTUNIE za 1,75zł?
Czy ten kubeł zimnej wody nie powinien wylać się na twoją głowę za podawanie tu DEZINFORMACJI???
Bo jutro lany poniedzialek i okazja ku temu jest przednia!
P.s: przypominam ci "gregor" że jutro kolektury FORTUNY są otwarte do 14.30 i może uda ci się wywiązać ze swojej obietnicy :)
Czy ten kubeł zimnej wody nie powinien wylać się na twoją głowę za podawanie tu DEZINFORMACJI???
Bo jutro lany poniedzialek i okazja ku temu jest przednia!
P.s: przypominam ci "gregor" że jutro kolektury FORTUNY są otwarte do 14.30 i może uda ci się wywiązać ze swojej obietnicy :)
Witam.BRAZIL prosze podaj jakies typy na najblizsze losowanka.Pozdrawiam.:)
mi tez sie wydaje ze cos jest nie tak z los milionos bo wpisuje tyle numerow i ani razu nie natrafilem na numer wygrywajacy... cos jest nie tak
mikrus>>> w naziemnej firmie Totolotek ( dawny Totomix ) możesz po osobistym wpłaceniu kasy grać poprzez net w DL i ML.
Witam WSZYSTKICH czatowcow. W czoraj zatypowalem jedynke 22 i 2-ke : 22i40 MASZYNA,ZAGRAMY NRAZEM.NAPISZE CI NA GG
O ile wiem to zostałeś wygnany i stąd moje pytanie(retoryczne oczywiście)
To przeczytaj wpis 45879 to bedziesz wiedzial.A bylo tak milutko.
Josef>>> już wszystko wiem!
Niezłe wielkanocne jaja wyszły , bo jestem poza domem w gościnie i tylko na chwilkę tu teraz wszedłem bez czytania starszych wpisów i dlatego nawet nie wiedziałem , że Admin dał mi na 2 dni Świąt urlop :) .
PASKO: nie popadaj w mylne przekonanie o sile oodziaływania Twojego dziecka:multipasko.pl na mnie , wyrażone Twą płonną nadzieją iż ja w Święta będę tu na dyżurze gościł - i ten urlop stanie się jakąś dla mnie dolegliwością czy wręcz z Twej strony złośliwością! Nic bardziej błędnego...
Zdrowych i w dalszym ciągu Wesołych Świąt Ci życzę , choć ten ostatni dowcip nie wyszedł Ci niestety , a miej w pamięci za co Kain zabił Abla! Wersja light mówi , że za opowiadanie i robienie głupich dowcipów...
Niezłe wielkanocne jaja wyszły , bo jestem poza domem w gościnie i tylko na chwilkę tu teraz wszedłem bez czytania starszych wpisów i dlatego nawet nie wiedziałem , że Admin dał mi na 2 dni Świąt urlop :) .
PASKO: nie popadaj w mylne przekonanie o sile oodziaływania Twojego dziecka:multipasko.pl na mnie , wyrażone Twą płonną nadzieją iż ja w Święta będę tu na dyżurze gościł - i ten urlop stanie się jakąś dla mnie dolegliwością czy wręcz z Twej strony złośliwością! Nic bardziej błędnego...
Zdrowych i w dalszym ciągu Wesołych Świąt Ci życzę , choć ten ostatni dowcip nie wyszedł Ci niestety , a miej w pamięci za co Kain zabił Abla! Wersja light mówi , że za opowiadanie i robienie głupich dowcipów...
O losie sznurek za cienki mi pękł wezme grubszy, poprawka z wieszania :;
Judasz rządzi na swiętach
witam,dzisiaj sobie sprawdze moj kupon ,milionos na stacj gdzie jest lottek.
Chcialbym wylac wode na was w smigusa dyngusa tak,zeby ubranie bylo cale mokre ;)
pozdrowionka od dzieciontka.
jak ktos dzisiaj pracuje to polecam na dzis cos z tego.
13.22.40.41.49.52.62.69.70.73
Bo ja mam wolne.
jak ktos dzisiaj pracuje to polecam na dzis cos z tego.
13.22.40.41.49.52.62.69.70.73
Bo ja mam wolne.
Magic;
i jaka w tym przyjemnosc... nie widze?
i jaka w tym przyjemnosc... nie widze?
hello wszystkim,
wróce do kwestii los milionos; to chyba wał na całego; jeśli jest tak że moduł do sprawdzania liczb na lotto.pl ma pokazywać tylko wygranego miliona to pytam: po co ?
czy nie łatwiej opublikować zwycięzki numer i od razu będzie wiadomo.
Jesli ktos z nas przekona się we wtorek ze ugrał choć 500 tzn ze goście przez 3 doby kombinowali ile na te pule przeznaczyć.
Jesli zaś nikt nie ugra 500 tzn ze przytulili więcej niż w załozeniach mieli.
Co o tym sadzicie ?
wróce do kwestii los milionos; to chyba wał na całego; jeśli jest tak że moduł do sprawdzania liczb na lotto.pl ma pokazywać tylko wygranego miliona to pytam: po co ?
czy nie łatwiej opublikować zwycięzki numer i od razu będzie wiadomo.
Jesli ktos z nas przekona się we wtorek ze ugrał choć 500 tzn ze goście przez 3 doby kombinowali ile na te pule przeznaczyć.
Jesli zaś nikt nie ugra 500 tzn ze przytulili więcej niż w załozeniach mieli.
Co o tym sadzicie ?
Siemka wszystkim święta święta i po świętach,sugeruję na dziś w ML 43,44/73,78/10,60/14,56
Na stronie Lotto można sprawdzić wszystkie wygrane, także te po 500 zł. Przykład losu to nr 0032192
SIE MACIE. W Zzwiazku z dzisiejsza tragedia w KAMIENIU POMORSKIM.Solidarnie oddaje czesc poszkodowanym i lacze sie zaloba narodowa.
rzeczywiscie , k...a prze...balem 100 zlotych!!!!
ZDENERWOWANY pomysl inaczej jestem zdrowy ,zagralem sobie dla przyjemniosci,niestety nie wygralem nic wiec moze to nie byl moj dzien ,beda lepsze dni,i wtedy szczescie sie usmiechnie do ciebie,to tylko 100 zeta,chlopie nie ma co zobaczysz ze los ci to zwroci tylko podejc do straty na luzie to tylko kasa,a zdrowia nie kupisz niestety,a kase zawsze mozna zarobic.Masz swieta spotkania rodzinne wiec olej ta stowe,i ciesz sie zyciem.A ze zlosci to dzis nawet mozesz oblac kogos i zobaczysz ze ci sie polepszy.
ULALA w te swieta odpuszczam granie ,wlasnie wrocilem z EMAUS na salwatorze,i zaraz jade do corki na spotkanie rodzinne,ale gdybym mial obstawic to bym typowal 41,co do reszty to nie wiem bo odpuscilem na ten czas jakiekolwiek analizy,zagladam tu raczej z przyzwyczajenia.Pozdrawiam
Czesc wszystkim.Zdenerwowany-jak rozbilbys ta 100-we na 10 kuponow po10 zl w Fortunie,to bys mial 1ooozl .Szczeguly po ZALOBIE NARODOWEJ.
kiedy wy zmadrzejecie chociaz troszeczke, kupowac los milionos to trzeba miec nierowno pod kopula i placzecie ze nic nie wygraliscie i nie wygracie bo to wielka sciema , dlatego ja nie kupowelem ani wczesniej ani teraz
Brazil,to nie do końca tak,po niedawnym pytaniu OPA,który spytał ciekawe jak idzie sprzedaż los milionos,powiedziałem,że nie dałem się skusić.Z drugiej strony to przecież nic innego jak inna forma zdrapki,bo na 100%
gdzieś los z główną wygraną jest,pomijam wygrane niższego rzędu.
Tak więc realna szansa istnieje.Jak ktoś nie ma szczęścia do liczb,to może los być trafny.
gdzieś los z główną wygraną jest,pomijam wygrane niższego rzędu.
Tak więc realna szansa istnieje.Jak ktoś nie ma szczęścia do liczb,to może los być trafny.
W związku z tym , że święteczne urlopy za nami , więc warto poinformować tego jeszcze nie wiedzących miłośników gier losowych o możliwości grania nie tylko w Totalizatorze Sportowym , ale także w firmach bukmacherskich i jakie kursy oferuje naziemna firma bukmacherska FORTUNA , będąca liderem na tym polu :
Duży Lotek
a/ 1 liczba kurs 7
b/ 2 liczby kurs 55
c/ 3 liczby kurs 550
d/ 4 liczby kurs 7000
e/ 5 liczb kurs 1000000
Multilotek
a/ 1 liczba kurs 3
b/ 2 liczby kurs 10
c/ 3 liczby kurs 50
d/ 4 liczby kurs 200
e/ 5 liczb kurs 1000
f/ 6 liczb kurs 5000
Zainteresowani znajdą wykaz kolektur na stronie www.efortuna.pl oraz kursy wszystkich dostępnych w firmie Fortuna 33 gier losowych z całego świata.
Pozdrawiam
Duży Lotek
a/ 1 liczba kurs 7
b/ 2 liczby kurs 55
c/ 3 liczby kurs 550
d/ 4 liczby kurs 7000
e/ 5 liczb kurs 1000000
Multilotek
a/ 1 liczba kurs 3
b/ 2 liczby kurs 10
c/ 3 liczby kurs 50
d/ 4 liczby kurs 200
e/ 5 liczb kurs 1000
f/ 6 liczb kurs 5000
Zainteresowani znajdą wykaz kolektur na stronie www.efortuna.pl oraz kursy wszystkich dostępnych w firmie Fortuna 33 gier losowych z całego świata.
Pozdrawiam
Pasko. Rządam wyrzucenia z czata powyższego spamera. Człowiek ten zaśmieca czat reklamami jednej firmy buk. Jest arogancki i obraża innych użytkowników. Marna przyszłość tego czata, jeśli nie podejmiesz kroków. Będziecie wy dwaj tylko i to już nie długo.
Pasko pamiętaj, że 20% przyczyn powoduje 80% skutkòw - jak mówi stare japońskie przysłowie:)
Zwracam uwagę ,że przy ewentualnej grze tylko na 1 lub 2 liczby Multilotka , korzystniej jest grać w Totomixie wobec kursów:
a/ 3.2 na 1 liczbę
b/ 10.2 na 2 liczby
a/ 3.2 na 1 liczbę
b/ 10.2 na 2 liczby
Użytkownik o nicku Mariusz2 napisał niedawno na forum , iż nikt inteligentny na mini czacie nie pisze.
Patrząc na wpisy podpisane "gór-wp" muszę przyznać , że przynajmniej w tym przypadku mu rację...
Patrząc na wpisy podpisane "gór-wp" muszę przyznać , że przynajmniej w tym przypadku mu rację...
Użytkownik o nicku Mariusz2 napisał niedawno na forum , iż nikt inteligentny na mini czacie nie pisze.
Patrząc na wpisy podpisane "gór-wp" muszę przyznać , że przynajmniej w tym przypadku ma rację...
Patrząc na wpisy podpisane "gór-wp" muszę przyznać , że przynajmniej w tym przypadku ma rację...
Mariusz2 napisał:
"2009-04-11 (22:27)
Mariusz2
Data rejestracji: 2007-03-05
Ilość postów: 319
Kto z inteligentnych ludzi w ogóle pisze na czacie . I po co ? "
...........................................................................
A co Wy o nim , czyli Mariuszu2 myślicie drodzy piszący na mini czacie?
Warto tu może wyrazić swoją opinię o tym kolejnym "geniuszu Karpat" , za jakiego ten dupek się uważa.
"2009-04-11 (22:27)
Mariusz2
Data rejestracji: 2007-03-05
Ilość postów: 319
Kto z inteligentnych ludzi w ogóle pisze na czacie . I po co ? "
...........................................................................
A co Wy o nim , czyli Mariuszu2 myślicie drodzy piszący na mini czacie?
Warto tu może wyrazić swoją opinię o tym kolejnym "geniuszu Karpat" , za jakiego ten dupek się uważa.
Logika jasno wskazuje , iż Mariusz2 także Admina Pasko zalicza do ludzi inteligentnych inaczej , bo Admin też czasem na mini czacie coś pisze , jak choćby taki komunikat o urlopie dla mnie na 2 dni Świąt:
"45879. Witam. Uznałem, że na czas świąt Murphy potrzebuje odpoczynku od multipasko.
Pasko 2009-04-12 (00:42)".
............................................................................
Zatem proszę o zamieszczanie swoich refleksji na temat tej w/w wypowiedzi Mariusza2 , obrażającej wszystkich dotychczas piszących tu na mini czacie.
"45879. Witam. Uznałem, że na czas świąt Murphy potrzebuje odpoczynku od multipasko.
Pasko 2009-04-12 (00:42)".
............................................................................
Zatem proszę o zamieszczanie swoich refleksji na temat tej w/w wypowiedzi Mariusza2 , obrażającej wszystkich dotychczas piszących tu na mini czacie.
a po co o tym rozprawiac?
nie ma wazniejszych tematow?
do tego jest "powolany" ow czat?
Obraza i sam siebie gdyz swym wpisem powoduje przynaleznosc do zbioru osbo piszacych na czacie...
A poza tym - zycze wszystkim dystansu do siebie.. innych i wszystkiego co nas otacza zamiast wiecznego zacietrzewienia:)
nie ma wazniejszych tematow?
do tego jest "powolany" ow czat?
Obraza i sam siebie gdyz swym wpisem powoduje przynaleznosc do zbioru osbo piszacych na czacie...
A poza tym - zycze wszystkim dystansu do siebie.. innych i wszystkiego co nas otacza zamiast wiecznego zacietrzewienia:)
Witam. A kto powiedział, że Mariusz ma rację? A może Mariusz jest w kompletnym błędzie? Ja mogę w tym momencie prosić o zaprzestanie murphy'ego o działalności na tym chacie. Nie będę tu rozmyślał czy jest mądry, czy ma rację... jedno jest pewne - nie pasuje tutaj i faktycznie powoduje 90% konfliktów. Musi sobie znaleźć stronę na której poczuje się jak u siebie.
Cytowanie takich głupot i poruszanie takich tematów jak chociażby ostatnie nietrafienie przez kogucika 5/5 jest po prostu szczytem bezsensu dla mnie.