Wpisy 458 751 – 458 850
23 sierpnia 2011 12:57 → 23 sierpnia 2011 13:19, 100 wpisów
andro....pytałam ulexxę czy troszkę pospała bo bidula miała wartę dzisiaj do 3 w nocy

andromeda....ja gotowałam wczoraj i dobrze bo dzisiaj by mi się nie chciało,nie mam czasu bo siedzę na czacie

farciara....raz się ma farta a raz pecha,to gra a w grach tak juz jest

Darecki...dzięki
a co tam w paczce? Granat? Mówisz że mam się trochę rozerwać

a co tam w paczce? Granat? Mówisz że mam się trochę rozerwać

farciara....pająki to też chyba na szczęście,pająki znajdziesz tylko w szczęśliwym domu

dlatego załozyłam hodowlę 

dlatego załozyłam hodowlę 

farciara a ja emeryt i nic mi innego nie pozostało ja wierzyć że kiedyś mi ją podniosą
tymi wpadkami
za moich czasów to bez wpadek było a jak były to tak się robiło żeby ich nie było 
za moich czasów to bez wpadek było a jak były to tak się robiło żeby ich nie było 
farciara za Twoich czasów nie było wypadków nie możliwe a gdzie tak było kurde
farciara....za waszych czasów to jak była wpadka to na siłę się człowiek musiał żenić,chciał czy nie,musiał bo inaczej
a sex przedmałżeński też był,tylko z tą różnicą że dzisiaj jest oficjalnie w domu a wtedy były snopki siana na polu

a sex przedmałżeński też był,tylko z tą różnicą że dzisiaj jest oficjalnie w domu a wtedy były snopki siana na polu

lila sczałeczka indianinie? Wódz apaczów na czcie to palimy fajkę w spokoju i pokoju tzn namiocie

było kiedyś tak samo tylko po kryjomu,nie jedna panna sok pomidorowy na prześcieradło po ślubie wylewała

Dla Ciebie 

nas tofają
może to jakiś znak ...
???

love story