Wpisy 4 585 425 – 4 585 524
1 grudnia 2022 10:06 → 1 grudnia 2022 13:22, 100 wpisów
Chyba ze bierze paczkę.. Wtedy może se i ujem machać.. Bo na 100 zdrapek.. Max może być 75 % zwrotu...
@4 585 424MONTEZUMA1: Choinka zawsze kojarzyla się mi z pogańskim zwyczajem.Drzewo iglaste uznawane było za symbol życia, odradzania się i płodności, a to dlatego, że nie brazowialo i nie zrzucało igieł na zimę.
paczki sa raczej na minusie zawsze
ale fajne uczucie bierzesz paczke i moze cos tam jest i to zalezy tylko od ciebie czy potrafisz to trafic bez drapania calej paczki. fajna sprawa
ale fajne uczucie bierzesz paczke i moze cos tam jest i to zalezy tylko od ciebie czy potrafisz to trafic bez drapania calej paczki. fajna sprawa
moze kiedys na tube zrobie filmik z tego.
@4 585 424MONTEZUMA1: Pogańskich świat nie obchodzę.Szanuje zwyczaje i obrzedy, ale nie biore w ńich udziału.
podobno jak sie otaczasz wygranymi zdrapkami np tapeta z nich to mozesz sie napromieniowac szczesciem i zwikeszyc swoje szczescie w zyciu.
znalem takiego co palil zdrapkami w piecu i mial niebywale szczescie zawsze jak szedl to cos znalazl
W miejscowości Gdańsk padła wygrana 100 000 zł w grze Multi Multi Plus (9 z 10 x 2)
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
@4 585 432MONTEZUMA1: Są ich tysiące w koszach przy kolekturach, zbieraj, pal, i podnoś pieniądze na ulicach.
ale to musza byc tylko wygrane zdrapki . palic to nie lepiej powyklejac scianke. musze popytac o to mojego dilera
W miejscowości Białki padła wygrana 15 000 zł w grze Keno (6 z 6 x 3 x 10)
@4 585 437: Siedleckie, smaczne wędliny w Białkach.
ponad 90 minut obrony Czestochowy za nami i przed nami
kto chce wzror na wygrana w multi o 14? ale to kasa juz grozi
@4 585 446cpp: 

Cześć
@4 585 448Sebastian_M: Co dodajesz do kapusty pekińskiej ?
ta monetka mnie kreci chce od Mikolaja w buta za 130 zik

Przed chwilą padło 3 x 9/9 (150 000 zł) w grze Keno. Zobacz szczegóły
przypomina program sonda

@4 585 452: Widziałeś Montezuma1 ? Działają moje życzenia.

@4 585 450Stefannaglik:
Niech pomyślę
Niech pomyślę
@4 585 450Stefannaglik:
Najpierw sprawdzam kto ja wyprodukował
Najpierw sprawdzam kto ja wyprodukował
Macie już liczby do Multi czy coś podpowiedzieć?
@4 585 456Sebastian_M: To jest ważne , najlepsza kapusta jest w Broniszach.Nie polecam kapusty z Dąbrówki Wielkiej.
@4 585 457Sebastian_M: Proszę, podpowiedź ,bo te na kostkach to są trzony
w moim wzorze na kase nie ma zadnego kota
@4 585 458Stefannaglik:
Ostatnio byłem w Broniszach i
sprzedawał tam taki niezbyt sympatyczny typ burczał cały czas i narzekał
Ostatnio byłem w Broniszach i
sprzedawał tam taki niezbyt sympatyczny typ burczał cały czas i narzekał
I właśnie sprzedawał kapustę pekińską
Na Bronisze to mam rzut rękawiczkami
@4 585 460MONTEZUMA1: Mój trzon to.24, 46 z rozmiaru buta , 19 kołnierzyk,
lepiej niech noga urosnie do 49?
8,22,37
Coś z tego
Coś z tego
@4 585 465MONTEZUMA1:
A jak ktoś ma 50 ?
A jak ktoś ma 50 ?
@4 585 461Sebastian_M: Czy on ma bliźniaka? Podobny sprzedaje pekinke w Radomiu.
70 pewniak
@4 585 468Stefannaglik:
Nie pytałem czy ma bliźniaka czy nie ma był tak nieprzyjemny że nie chciało mi się z nim dyskutować
Nie pytałem czy ma bliźniaka czy nie ma był tak nieprzyjemny że nie chciało mi się z nim dyskutować
@4 585 465MONTEZUMA1: Mnie już nic nie urośnie a zauwazylem, ze reka rosnie
Jak się coś sprzedaje lub pracuje się w handlu to trzeba być miłym dla klienta
szyja moze urosnac. wystarczy krazki wsadzac albo wary uszy
@4 585 472Sebastian_M: To ten wkasnue, ktory na uczukrnie na wyraz "sympstyczny",'ze o pochodnych nie wspomne.
penis moze urosnac to sie tylko liczy
@4 585 475MONTEZUMA1: Rany Julek, co Ty ????
kiedys wygralem na licytacji alegro snajperem fajny sprzecik do rozciagania ale nie chcialo mi sie tego zakladac
@4 585 475MONTEZUMA1:
Pamiętaj facet zawsze chce i zawsze może a kobieta zawsze chce ale nie zawsze może
Pamiętaj facet zawsze chce i zawsze może a kobieta zawsze chce ale nie zawsze może
@4 585 477Sebastian_M: Raczej ręką mu rośnie
@4 585 478MONTEZUMA1:
Nic się nie przejmuj Przede wszystkim liczy się technika
A rozciąganie powiększanie uważam że to jest zbędne No chyba że ktoś bardzo potrzebuje
Nic się nie przejmuj Przede wszystkim liczy się technika
A rozciąganie powiększanie uważam że to jest zbędne No chyba że ktoś bardzo potrzebuje
afrykanscy czarodzieje przywiazuja obciazenie i tak chodza latwa sprawa. po kolana
organizm nadrabia w tych miejsach budowa nowych komurek i pala rosnie
@4 585 482MONTEZUMA1:
Takie długie to bez sensu po kolana To już lekka przesada
Takie długie to bez sensu po kolana To już lekka przesada
@4 585 479Sebastian_M: Nie wiem czy wiesz , ale ktoś wczoraj przed 23:00, podał na czacie kilka adresów email z nazwiskami.Dziwne bo strażniczka moralnosci
za dlugi niedobrze trzeba sie przytulic. luzik
na multifiasko same zalety wyjdziesz wygrana z duzym
@4 585 483MONTEZUMA1: Masakra, co się dzieje z Twoją ' komUrka"?
od luzera do bohatera.
@4 585 484Sebastian_M: Jednym Bozia daje rozum, innym ...uja
@4 585 485: Obsadziles już te ...dżwirze?
ja nie widzialem zeby Messiego po przyjeciu pilki ktos przewracal bo sie od razu pieknie merda a ten L przyjmie pilke zastawi i stoi jak pala
@4 585 493MONTEZUMA1: Jaki dajesz wynik z Francją?
@4 585 493MONTEZUMA1: 

3:0
@4 585 496MONTEZUMA1: Polska przegra, wygra, albo zremisuje.
ide sie przejechac moim zlotym bmw wszystkie dupi moje
pamietaj kupuj auto z dlugim przodem
ostatnio byl chorwacja anglia o wejscie o final. panna juz spi mowie jak anglia przegra to robimy seks
po dogrywce stadion szaleje chorwacja wygrywa ale ja juz tego nie widze. wstawaj mala jedziemy
po dogrywce stadion szaleje chorwacja wygrywa ale ja juz tego nie widze. wstawaj mala jedziemy
w zyciu piekne sa tylko chwile
Trza by było mocno zacząć ten miesiąc by ten rok bogato zakończyć zacząć nowy
@4 585 501MONTEZUMA1:
@4 585 503Mewa: przekonałeś mnie coś wyślę
Po numeracji wpisów widać, że coś przybywa, ale po ilości osób śledzących chat - źle się dzieje w państwie Duńskim
Po numeracji wpisów widać, że coś przybywa, ale po ilości osób śledzących chat - źle się dzieje w państwie Duńskim
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
@4 585 501MONTEZUMA1: Każdy dzień jest cudem.Dibre dni dają nam radość, trudne dni dają doświadczenie, a najpiękniejsze dni dają nam......
Cudowne wspomnienia
Cudowne wspomnienia
@4 585 506Robal_36: nie dziwi mnie to patrząc na lidera i wice odechciewa się obserwować logować ci co mają ich poblokowanych zanim wejdą na czat logują się by nie widzieć zapewne błazeństw ale co tam jedni widzą inni nie lub nie chcą
@4 585 509Mewa: a jeśli i nawet by dostrzegli, że ktoś od samego początku nimi pogrywal - to kto by się przyznał ?
Nie martw się o stan państwa duńskiego.Ty chcesz by poddani nie mogli dyskutować? - Żarty możnych są zawsze dowcipne.- Reszta jest milczeniem, w oryginale " The test id silence".❤️
Panowie:
4585509,
4585510,
" Już czas "
- Jednak lubicie niewidzialnych stałe Ich obserwujcie.Mile to.Wygrsnych życzymy
4585509,
4585510,
" Już czas "
- Jednak lubicie niewidzialnych stałe Ich obserwujcie.Mile to.Wygrsnych życzymy
@4 585 513: Łatwo śmiać się z innych,
a gdy się pomylą celnie i boleśnie chłostać ich satyra każdy chętnie wady u innych wyszuka...ale? śmiać się z siebie ? To dopiero sztuka!
a gdy się pomylą celnie i boleśnie chłostać ich satyra każdy chętnie wady u innych wyszuka...ale? śmiać się z siebie ? To dopiero sztuka!
Wie może ktoś gdzie otrzymuje się ten bonus 5 zł za 25 zagrane
czy to dotyczy tych grających w internecie?
czy to dotyczy tych grających w internecie?
@4 585 515bolek31: To już południe?Witam serdecznie.Pokaz jak się w Bydzi rozbija kumulację.
@4 585 517Stefannaglik:
@4 585 516bolek31: W dowolne grę lub gierkę, zatem online .
a tu od rana do nocy nawija się mortadelę czyżby bezrobocie brak zajęć nie mnie oceniać, chociaż zazdroszczę czasu bez kozery, Uciekam obowiązki już grudzień jak to leci, miesiąc świąteczny bo to Pan Mikołaj na początku grudnia i tak dalej. Dziś dużo pogrzebów i terminów, Trzymajcie się ciepło na razie spadam
@4 585 521Myvictory: 5/5 trafiles wczoraj gratki
ciekawe czy cos firma da na mikolaja, ale na swieta to na pewno beda paczki