Wpisy 4 584 629 – 4 584 728
30 listopada 2022 16:59 → 30 listopada 2022 18:24, 100 wpisów
@4 584 624Sebastian_M: A zymloki na gorąco?
Muszę już iść bo ktoś dzwoni przed domem
Moment
Dzwoniła klientka znowu
@4 584 596krzysztof 24: same zwroty grasz za darmoszke
@4 584 633waldus:
Już długo jest w lochu wujek jest długo na czacie w ogóle go nie ma nie widzę go już bardzo długo
Już długo jest w lochu wujek jest długo na czacie w ogóle go nie ma nie widzę go już bardzo długo
@4 584 633waldus:
Już od bardzo dawna Wujek jest w lochu nie przychodzi w ogóle na czat nie widzę go
Już od bardzo dawna Wujek jest w lochu nie przychodzi w ogóle na czat nie widzę go
@4 584 633waldus: znowu zwarcie było,wczoraj to było jak w psychiatryku
@4 584 633waldus:
W razie czego to niech poda numer telefonu to ja zadzwonię do niego i sobie z nim porozmawiam
W razie czego to niech poda numer telefonu to ja zadzwonię do niego i sobie z nim porozmawiam
Nie kupujcie hulajek.. Wczoraj zatrzymał mnie patrol.. I policjant zapytał czh może się przejechać... I Om.. Ale miałem ja na 2 biegu i szybkim starcie.. Jak orła wywinął.. Do tyłu.. Aż mu czapka spadła.. szkoda ze nie miałem kamerki.. Ale przepraszał.. Choć chinol nie ucierpiał.. S4 Kugoo spoko.. Nie sprzedaje 😉niewiele dziś jeździłem.. Zimno.. Kawałek na stację...
tu było coś koło tego 3 na 1ego2 na 10 profil.. Lipa.. Jednak oczekujących się trzymam.. Lukajac też moja tabele..
E.. Brakuje Alfy kierowcy.. Chociaż moto.. 1,4 znajoma ma 95 kucy z Grande Punto.. Nic tylko jeździć.. Ale ujowy bo 3 furty...
@4 584 642tomi77:
Ja jak kiedyś pisałem że jeżdżę na hulajnodze to mi wszystcy się śmiali a teraz ty jeździsz na tej hulajnodze i nikt się z ciebie nie śmieje nie śmieję co to jest
Ja jak kiedyś pisałem że jeżdżę na hulajnodze to mi wszystcy się śmiali a teraz ty jeździsz na tej hulajnodze i nikt się z ciebie nie śmieje nie śmieję co to jest
Teraz jak będziesz dużo śniegu jak wezmę sanki jak zacznę na nich jeździć to nie będzie końca
@4 584 640tomi77:
Teraz już nie jeździj na hulajnodze tylko weź sobie tak jak ja sanki na sankach tylko musi być śnieg pamiętaj bez śniegu nie jeździj na sankach
Teraz już nie jeździj na hulajnodze tylko weź sobie tak jak ja sanki na sankach tylko musi być śnieg pamiętaj bez śniegu nie jeździj na sankach
Cześć 👋
Australia 1-0 Dania
Tunezja 1-0 Francja
Żenada
Australia 1-0 Dania
Tunezja 1-0 Francja
Żenada
I jak tu wygrać ?
Jak faworyci mnie
@4 584 647krzysztof c:
Mieli
@4 584 651krzysztof c: Pamiętasz jak rozmawialiśmy przez telefon ?
Nie denerwuj mnie
Pasko:sam widzisz pewni ludzie wchodzą tu ,logują sie żeby sie dowartościować,bo w swoim otoczeniu są zerami ,niewartymi najmniejszej uwagi.Tak zwani pieniacze,zależy im tylko na biciu piany,odreagowanie swoich problemów,ułomności na innych to jedyny ich cel.Twoje pobłazanie w niektórych przypadkach niema sensu.Świata nie zmienisz
@4 584 654krzysztof c:
Teraz jest jesteś bardziej nerwowy jak kiedyś ?
Teraz jest jesteś bardziej nerwowy jak kiedyś ?
@4 584 654krzysztof c:
A Grasz jeszcze w te gry Formuła 1 i tak dalej ?
A Grasz jeszcze w te gry Formuła 1 i tak dalej ?
Ale 4 kartki zaraz pójdą w kosz z mś
Gram
@4 584 658krzysztof c:
Jak chcesz to ja ci dam kartek ile chcesz dużo dużo kartek możesz ode mnie dostać to będzie taki prezent ode mnie
Jak chcesz to ja ci dam kartek ile chcesz dużo dużo kartek możesz ode mnie dostać to będzie taki prezent ode mnie
Wygram na lidze włoskiej angielskiej i lm
Chłopie czego ?
@4 584 661krzysztof c:
Mistrzostw nie graj graj ligę
Mistrzostw nie graj graj ligę
Tak pamiętaj jak się nie odzywałeś
@4 584 662krzysztof c:
Przychodź tu częściej to ci będę podpowiadał co grać ostatnio angielskiemu podpowiadałem dwa razy i dwa razy wszystko weszło kurs był może nie powalający ale powyżej trzech
Przychodź tu częściej to ci będę podpowiadał co grać ostatnio angielskiemu podpowiadałem dwa razy i dwa razy wszystko weszło kurs był może nie powalający ale powyżej trzech
Daj mi spokój
@4 584 666krzysztof c:
Jak nie chcesz to ci nie będę podawał typów dam ci spokój i koniec i będziesz miał spokojną głowę
Jak nie chcesz to ci nie będę podawał typów dam ci spokój i koniec i będziesz miał spokojną głowę
@4 584 667panoramix:
Dałem 100 000 na Polaków że zostaną mś
@4 584 671panoramix:
W Mini 3/5 W Lotto 3/6
W Mini 3/5 W Lotto 3/6
Skany pokazałem
@4 584 676panoramix:
😂 śmiechu warte
@4 584 676panoramix:
Przedwczoraj miałem dwie trójki w Mini Lotto
Przedwczoraj miałem dwie trójki w Mini Lotto
Sebastian
@4 584 672krzysztof c: że z grupy wyjdą to tak,ale druga opcja nie realna
@4 584 681panoramix:
I dobrze robisz w razie czego pytaj a ja ci wszystko powiem co się działo i gdzie i co w trawie piszczy
I dobrze robisz w razie czego pytaj a ja ci wszystko powiem co się działo i gdzie i co w trawie piszczy
Sebastian ty maj.... Masz nazwisko ?
@4 584 684krzysztof c:
A skąd wiesz ?
A skąd wiesz ?

@4 584 688panoramix:
Ale jeszcze nie ma śniegu trawa jeszcze jest a śniegu nie ma więc na razie w trawie piszczy
Ale jeszcze nie ma śniegu trawa jeszcze jest a śniegu nie ma więc na razie w trawie piszczy
@4 584 689krzysztof c:

Ale się odwróciło nielegalny hazard
Czekaj bo mam tel
Już jestem
Cały czas dzwonią i piszą

@4 584 699krzysztof c:
Nie graj mistrzostw a tym bardziej teraz jak Francji nie zależało na wygranej bo i tak miała pierwsze miejsce i dała skład rezerwowy nie wiedziałeś o tym ?
Nie graj mistrzostw a tym bardziej teraz jak Francji nie zależało na wygranej bo i tak miała pierwsze miejsce i dała skład rezerwowy nie wiedziałeś o tym ?
Zobacz jakie mydło takie kupiłem do rąk

Pokazać Ci jaki Mikołaj do mnie przyszedł?
Cipe ci uczula
Francja strzeliła a zaraz nie było
@4 584 705krzysztof c: właśnie że nie uczula cipy
A tak to te żele intymne iladian to uczulają
A tak to te żele intymne iladian to uczulają
Ogladajcie jutro..
Niemcy Kostaryka
Poprowadzi kobieta sedzia
Piekna Stefania Frapart
Niemcy Kostaryka
Poprowadzi kobieta sedzia
Piekna Stefania Frapart
@4 584 711tomi77: co?
@4 584 711tomi77: włosy myję szamponem zamawianym przez neta
Pewien Stefan postanowil umyć sie w Odrze, skutki byly tragiczne wszystkie ryby kaput
szampon mam cynarsky zamawiany przez neta z osobną odżywką cynarsky
Ty Seba przywolaj swojego podopiecznego do porzadku bo nawet do ciebie szacunku nie ma
@4 584 722Gosia ale jaka puchata masz potem czuprynę
@4 584 724slawek: po to jest odżywka bym nie była puchata i prostownica
@4 584 726Trisetum trzeba łysych pokryć papą