Wpisy 4 584 594 – 4 584 693
30 listopada 2022 16:38 → 30 listopada 2022 17:36, 100 wpisów
Data jadę na mecz
GRATULUJEMY WYGRANEJ
Witaj KRZYSZTOF,
Gratulujemy wygranej w wysokości 2.00 zł w grze Multi Multi! Szczęśliwe losowanie odbyło się 30.11.2022 14:00. Wygrana została przypisana do Twojego Konta Gracza 30.11.2022.
Historię transakcji możesz sprawdzić po zalogowaniu się na Twoje Konto Gracza w serwisie https://www.lotto.pl.
Życzymy powodzenia w kolejnych losowaniach!
Zespół lotto.pl
https://www.lotto.tylko 2 zl czyzby sie uwzieli na mnie
Witaj KRZYSZTOF,
Gratulujemy wygranej w wysokości 2.00 zł w grze Multi Multi! Szczęśliwe losowanie odbyło się 30.11.2022 14:00. Wygrana została przypisana do Twojego Konta Gracza 30.11.2022.
Historię transakcji możesz sprawdzić po zalogowaniu się na Twoje Konto Gracza w serwisie https://www.lotto.pl.
Życzymy powodzenia w kolejnych losowaniach!
Zespół lotto.pl
https://www.lotto.tylko 2 zl czyzby sie uwzieli na mnie
@4 584 596krzysztof 24:
z chybika tylko 3 liczby i nic wiecej jeszcze wieczorne losowanie zobaczymy
seba dzieki
U mnie już nie ma śniegu czekam na śnieg z niecierpliwością
@4 584 599krzysztof 24:
Wiem że przydałoby się więcej ale na to więcej trzeba trochę poczekać
Wiem że przydałoby się więcej ale na to więcej trzeba trochę poczekać
czekam czekam i doczekac sie nie moge
@4 584 599krzysztof 24:
Jak dobrze pójdzie to i ja dzisiaj dam skan wygranej{{
Jak dobrze pójdzie to i ja dzisiaj dam skan wygranej{{
@4 584 601Sebastian_M: Nasz pozdrowienia z Sanatorium Miłości , w którym działają wszystkie stronki oprócz jednej.
ok
@4 584 604Stefannaglik:
@4 584 604Stefannaglik:
Sanatorium Miłości trzeba się upajać miłością chodzić na bicze wodne do jacuzzi i na inne programy rozrywkowe a nie siedzieć z nosem w internecie na jakieś stronie
Sanatorium Miłości trzeba się upajać miłością chodzić na bicze wodne do jacuzzi i na inne programy rozrywkowe a nie siedzieć z nosem w internecie na jakieś stronie
@4 584 606Sebastian_M: Zimno tam, aby się zalogować trzeba wejść na dach wieżowca.Wspolokstorka gada z telewizorem.
Do czego to podobne powinni tam Internet w ogóle wyłączyć zero internetu
@4 584 608Stefannaglik:
@4 584 608Stefannaglik:
To co tam się dzieje jak tam rozmawiają z telewizorem a może i z Radiem rozmawiają ?
To co tam się dzieje jak tam rozmawiają z telewizorem a może i z Radiem rozmawiają ?
@4 584 610Sebastian_M: Czy facetów nie ma na tym turnusie ?
Jedna rozmawia z telewizorem a druga rozmawia z Radiem matko święta Sodoma i Gomora Dobrze że mnie tam nie ma
@4 584 612Stefannaglik:
Faceci są ale nie są zainteresowani takimi kobietami które rozmawiają z telewizorem lub Radiem
Faceci są ale nie są zainteresowani takimi kobietami które rozmawiają z telewizorem lub Radiem
@4 584 611Sebastian_M: Ciekawe to bo współlokatora dobierają wg zainteresowań, a tu masz babo placek..
@4 584 615Stefannaglik:
No to w sumie podobne zainteresowania
No to w sumie podobne zainteresowania
@4 584 616Sebastian_M: No, tak,ale problem z tym netem
@4 584 615Stefannaglik:
Powiedz mi jak można się na ten drugi czat dostać jest w ogóle tam jakieś zainteresowanie Jak przychodzą tam ludzie coś piszą ?
Powiedz mi jak można się na ten drugi czat dostać jest w ogóle tam jakieś zainteresowanie Jak przychodzą tam ludzie coś piszą ?
@4 584 617: Jeszcze 3 godziny i ...
Tak się zastanawiam czy czasem nie otworzyć smażalni ryb taki taka nazwa może Złoty Lin i wtedy główne menu to będzie lin lin smażony lin w galarecie lin po grecku lin po polsku
@4 584 618Sebastian_M: Myślę, że warto, bo piszą mi dzwonią , że nas Mile wspominają.
Jak dzisiaj wygram piątkę w Mini Lotto to właśnie na czymś takim się zastanowię
@4 584 620Sebastian_M: Ja tam wolę " KuraWGalarecie"
@4 584 621Stefannaglik:
Oni nawet dzwonią do Ciebie ?
Oni nawet dzwonią do Ciebie ?
@4 584 624Sebastian_M: No , masz , nawet o 2:00 w nocy
@4 584 623Stefannaglik:
Ale kura kura w galarecie to jakoś mi się źle kojarzy A poza tym jest to na zimno a ja wolałbym coś żeby ludzie się rozgrzali lubię na przykład gorące kobiety
Ale kura kura w galarecie to jakoś mi się źle kojarzy A poza tym jest to na zimno a ja wolałbym coś żeby ludzie się rozgrzali lubię na przykład gorące kobiety
@4 584 626Sebastian_M: A " musztardanaczole" dobrze się Ci kojarzy ?
@4 584 626Sebastian_M: Ja jestem smakoszem flądry - ryby osobiście
@4 584 624Sebastian_M: A zymloki na gorąco?
Muszę już iść bo ktoś dzwoni przed domem
Moment
Dzwoniła klientka znowu
@4 584 596krzysztof 24: same zwroty grasz za darmoszke
@4 584 633waldus:
Już długo jest w lochu wujek jest długo na czacie w ogóle go nie ma nie widzę go już bardzo długo
Już długo jest w lochu wujek jest długo na czacie w ogóle go nie ma nie widzę go już bardzo długo
@4 584 633waldus:
Już od bardzo dawna Wujek jest w lochu nie przychodzi w ogóle na czat nie widzę go
Już od bardzo dawna Wujek jest w lochu nie przychodzi w ogóle na czat nie widzę go
@4 584 633waldus: znowu zwarcie było,wczoraj to było jak w psychiatryku
@4 584 633waldus:
W razie czego to niech poda numer telefonu to ja zadzwonię do niego i sobie z nim porozmawiam
W razie czego to niech poda numer telefonu to ja zadzwonię do niego i sobie z nim porozmawiam
Nie kupujcie hulajek.. Wczoraj zatrzymał mnie patrol.. I policjant zapytał czh może się przejechać... I Om.. Ale miałem ja na 2 biegu i szybkim starcie.. Jak orła wywinął.. Do tyłu.. Aż mu czapka spadła.. szkoda ze nie miałem kamerki.. Ale przepraszał.. Choć chinol nie ucierpiał.. S4 Kugoo spoko.. Nie sprzedaje 😉niewiele dziś jeździłem.. Zimno.. Kawałek na stację...
tu było coś koło tego 3 na 1ego2 na 10 profil.. Lipa.. Jednak oczekujących się trzymam.. Lukajac też moja tabele..
E.. Brakuje Alfy kierowcy.. Chociaż moto.. 1,4 znajoma ma 95 kucy z Grande Punto.. Nic tylko jeździć.. Ale ujowy bo 3 furty...
@4 584 642tomi77:
Ja jak kiedyś pisałem że jeżdżę na hulajnodze to mi wszystcy się śmiali a teraz ty jeździsz na tej hulajnodze i nikt się z ciebie nie śmieje nie śmieję co to jest
Ja jak kiedyś pisałem że jeżdżę na hulajnodze to mi wszystcy się śmiali a teraz ty jeździsz na tej hulajnodze i nikt się z ciebie nie śmieje nie śmieję co to jest
Teraz jak będziesz dużo śniegu jak wezmę sanki jak zacznę na nich jeździć to nie będzie końca
@4 584 640tomi77:
Teraz już nie jeździj na hulajnodze tylko weź sobie tak jak ja sanki na sankach tylko musi być śnieg pamiętaj bez śniegu nie jeździj na sankach
Teraz już nie jeździj na hulajnodze tylko weź sobie tak jak ja sanki na sankach tylko musi być śnieg pamiętaj bez śniegu nie jeździj na sankach
Cześć 👋
Australia 1-0 Dania
Tunezja 1-0 Francja
Żenada
Australia 1-0 Dania
Tunezja 1-0 Francja
Żenada
I jak tu wygrać ?
Jak faworyci mnie
@4 584 647krzysztof c:
Mieli
@4 584 651krzysztof c: Pamiętasz jak rozmawialiśmy przez telefon ?
Nie denerwuj mnie
Pasko:sam widzisz pewni ludzie wchodzą tu ,logują sie żeby sie dowartościować,bo w swoim otoczeniu są zerami ,niewartymi najmniejszej uwagi.Tak zwani pieniacze,zależy im tylko na biciu piany,odreagowanie swoich problemów,ułomności na innych to jedyny ich cel.Twoje pobłazanie w niektórych przypadkach niema sensu.Świata nie zmienisz
@4 584 654krzysztof c:
Teraz jest jesteś bardziej nerwowy jak kiedyś ?
Teraz jest jesteś bardziej nerwowy jak kiedyś ?
@4 584 654krzysztof c:
A Grasz jeszcze w te gry Formuła 1 i tak dalej ?
A Grasz jeszcze w te gry Formuła 1 i tak dalej ?
Ale 4 kartki zaraz pójdą w kosz z mś
Gram
@4 584 658krzysztof c:
Jak chcesz to ja ci dam kartek ile chcesz dużo dużo kartek możesz ode mnie dostać to będzie taki prezent ode mnie
Jak chcesz to ja ci dam kartek ile chcesz dużo dużo kartek możesz ode mnie dostać to będzie taki prezent ode mnie
Wygram na lidze włoskiej angielskiej i lm
Chłopie czego ?
@4 584 661krzysztof c:
Mistrzostw nie graj graj ligę
Mistrzostw nie graj graj ligę
Tak pamiętaj jak się nie odzywałeś
@4 584 662krzysztof c:
Przychodź tu częściej to ci będę podpowiadał co grać ostatnio angielskiemu podpowiadałem dwa razy i dwa razy wszystko weszło kurs był może nie powalający ale powyżej trzech
Przychodź tu częściej to ci będę podpowiadał co grać ostatnio angielskiemu podpowiadałem dwa razy i dwa razy wszystko weszło kurs był może nie powalający ale powyżej trzech
Daj mi spokój
@4 584 666krzysztof c:
Jak nie chcesz to ci nie będę podawał typów dam ci spokój i koniec i będziesz miał spokojną głowę
Jak nie chcesz to ci nie będę podawał typów dam ci spokój i koniec i będziesz miał spokojną głowę
@4 584 667panoramix:
Dałem 100 000 na Polaków że zostaną mś
@4 584 671panoramix:
W Mini 3/5 W Lotto 3/6
W Mini 3/5 W Lotto 3/6
Skany pokazałem
@4 584 676panoramix:
😂 śmiechu warte
@4 584 676panoramix:
Przedwczoraj miałem dwie trójki w Mini Lotto
Przedwczoraj miałem dwie trójki w Mini Lotto
Sebastian
@4 584 672krzysztof c: że z grupy wyjdą to tak,ale druga opcja nie realna
@4 584 681panoramix:
I dobrze robisz w razie czego pytaj a ja ci wszystko powiem co się działo i gdzie i co w trawie piszczy
I dobrze robisz w razie czego pytaj a ja ci wszystko powiem co się działo i gdzie i co w trawie piszczy
Sebastian ty maj.... Masz nazwisko ?
@4 584 684krzysztof c:
A skąd wiesz ?
A skąd wiesz ?

@4 584 688panoramix:
Ale jeszcze nie ma śniegu trawa jeszcze jest a śniegu nie ma więc na razie w trawie piszczy
Ale jeszcze nie ma śniegu trawa jeszcze jest a śniegu nie ma więc na razie w trawie piszczy
@4 584 689krzysztof c: