Wpisy 4 581 380 – 4 581 479
26 listopada 2022 16:41 → 26 listopada 2022 19:41, 100 wpisów
@4 581 385wujek47:
@4 581 387wujek47: wsadź w dupe
@4 581 388zbigniew g: jesteś nie do zatłuczenia jak kwadło
Idę na kibel zaraz wracam
Uprzejmie donoszę że xdriwve i zybi to są niee wychowałem pułgłówy nawet do sześciu nie dają policzyć
@4 581 391zbigniew g: zassałeś się?
@4 581 396xdrive: żółta kartka
@4 581 396xdrive: ile w nocy pod rząd natłukę? Możesz się pomylić o 1374
Coraz to gorszych tumanów do obsługi loto machin przyjmują a co lepsze co się burza wpierają że się nie da że co mają skan maszyny dać jak w systemie nie ma a chciałem jeden zakład na dwa losowania co się gówniara zbulwersowala szczelila focha że ona wie że umie lecz nie można na dwa losowania
@4 581 400: no chyba że o czymś nie wiem
Słowa te kieruje do tych, którzy przez cały mecz wypisawli bzdury i nie kryli smutku z wygranego meczu Wstyd mi za tych, którzy krytykują celowo dane osoby i namawiają resztę do szykanowania ich, tylko dlatego, że próbują wtem sposób ukryć własne wady i pozbyć się kompleksów.
@4 581 403: To było ostatnie moje spostrzeżenie, a cokolwiek napiszecie świadczyć bedzie o Was
Tempa strzała mówiłem dwa zakłady na 7 skreśleń dała na 10 i weź tu nie patrz na ręce na dodatek wnerw jak wpiera że nie można człowiek grzecznie by się douczyla a ta bulwers że się nie da
@4 581 398xdrive: widzisz mewę? Pytam na serio? To powiedz mu że kobiecina bobu ducha winna niech tak się nie podnieca ta matriks zmienia kobieta nie czemu nie jest winna a ps.mógłbyvodblokować wujka
Napisz to mewie gryksowi
Napisz to mewie gryksowi
@4 581 409Pasko: Najprościej Nie wódź nas na nieposłuszeństwo
uwaga na sklepy żabki z lotto sprzedawcy którzy mają uprawnienia do puszczania zakładów lotto czasami oszukują zmieniając liczby na kuponie. Ostatnio miałem swój kupon i babka w ostatnim zakładzie zmieniła liczby długo to trwało bo jak mówila ...coś lotomat zwariował a potem zapodała swoje. Coś mnie tknęło i po wydruku sprawdziłem zakłady a tam w okienku 4 zmiana liczb i poszłem i mówię jej że zmieniła liczby a ona się wyparła. Dobrze że miałem swój kupon i jej czytam ale jej głupio było oczywiście się kapłem że dała cynk do głownego kompa lotto i po zabawie ale sam fakt że oszukują
@4 581 409Pasko: lubię być wiejskim p4zygłupem
Pasko jest sprawa czy jest możliwość mieć mini awatara przy Niku na czacie czy to duży problem to zrobić
@4 581 413tomi77: hulajką na własną odpowiedzialność
@4 581 409Pasko: ITATwoja Iomalka choć nerwowa niczemu nie zawiniła została podposzczona przez Stefana i dostało się jej rykoszetem to on zamiast niej bloka powinien dostać
@4 581 411multijune177: W każdej Żabce - oprócz jednej jedynej od Bałtyku do Tatr, lottomaty odczytywały zakłady " anuluj " a nie te, którymi zadysponował gracz.
@4 581 411multijune177: Problem już został usunięty, ale kolektory w Żabkach nie posiadają przeszkolenia, nie potrafią anulować błędnie wydrukowanych zakładów niezgodnych z dyspozycja gracza.
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
@4 581 409Pasko: Jeśli wolno to mój kolega z Przemyśla - Andrzej bardzo długo czeka na odpowiedź na maila.On pisze trochę z błędami, ale Pan powinien wiedzieć o co chodzi On już się poddał , nie chce pisać , i już nawet nie typuje i nie loguje się
Widzicie tak się czuję człowiek nie zniszczalny wieczność przed nim
Narzekanie na kolekturę gdy można bez wychodzenia z domu wysłać zakład przez neta
@4 581 445kontoprezes: prz szkodziłeś mi ,nie sztuka zapukać,?
@4 581 445kontoprezes: qychodząc z domu puszcza się parę zakładów i basta
@4 581 448wujek47: Przez neta też można, a jak ktoś nie potrafi puścić tyle ile sobie założył tylko więcej to już jest nałóg.
Dobra spadam i już nie będę przerywał monologu
@4 581 449kontoprezes: właśnie dla tego przez neta nie gram
@4 581 400Mewa: @4 581 400Mewa: to istotnie chyba jednak nie wiesz - dziś NIE można było wysyłać mini, czy lotto na wiele losowań
@4 581 465Robal_36: napisz do gryksa by mnie odblokował
Przed chwilą padło 1 x 6550,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
@4 581 468wujek47: co chciałeś bo nie mam zabardzo czasu dopiero usiadłem
Cześć
@4 581 469waldus:
Oglądałeś mecz ?
Oglądałeś mecz ?
@4 581 469waldus:
Byłem na dworze. Graliśmy w piłkę
Byłem na dworze. Graliśmy w piłkę
@4 581 469waldus:
Wysłać Ci zdjęcie telewizora który chce sobie kupić?
Wysłać Ci zdjęcie telewizora który chce sobie kupić?
No za pół godziny ważny mecz.. Dla układu.. My wygraliśmy.. Ale do układu tabelii musimy poczekać do końca tego spotkania.. W przypadku wygranej Meksyku.. My jesteśmy.. Znaczy wyszliśmy z grupy..

ma się nawet zwidy z ostatniego wściele ia