Wpisy 458 051 – 458 150
22 sierpnia 2011 21:46 → 22 sierpnia 2011 22:07, 100 wpisów
Żywiecniech lilka tak będzie u QUII...może wreszcie wróci i się odezwie...a ja będę dalej 
nad cyferkami

nad cyferkami
jac..też się zastanawiam,tak chciał wejść do grupy a teraz co??Leci w bambus.Trzeba poszukać kogoś normalnego na jego miejsce
Sam 9...haj...twoj nick...wcale nie oznacza...ze Jestes..
SAM...masz ...NAS...

SAM...masz ...NAS...

ulexxa to nasza poetycka dusza towarzystwa a gdzie nasz DJ Darek???

Dekus...Dekki...De.....reszta do myslenia...hi hi..
Witaj wielki...ponoc...facecie....mmmmh..ajajaj..

Witaj wielki...ponoc...facecie....mmmmh..ajajaj..

2,77,80

aa tak poropo spotkanka to takie od razu z noclegiem prawda?co by sie pozniej ekipa mogła komnąć gdzies

lila...

Lila w jakimś hotelu

Sam i dla mnie,kiedyś kumpela chciała mnie namówić ale stchórzyłam 

lila..i to jet to

Z mlekiem 40%

profesorze...Hotel,motel mnie obojętnie a najlepiej gdzies nad jeziorkiem,wziąć domek i bawić się do rana,po cholerę Hotele
bede za 20...min. bo jade do domciu...z pracy...byly dzis...urodzinki...kolegi...iiii...

deki...Ciebie siem bojem
bo Ty wyższy ode mnie i jak tam wparujemy z profesorem to się może źle skończyć dla mnie

bo Ty wyższy ode mnie i jak tam wparujemy z profesorem to się może źle skończyć dla mnie

Bez komarow z klimatyzacją

Jak wparujemy z lilą to głowa mała

krysieńka,nie chodż nigdy za namową czyjąś,musisz iść sama i to wtedy ,jeżeli bedziesz miała taką potrzebę.Myśli same Ci podpowiedzą kiedy to masz zrobić .Pamiętaj -nie daj się namówić osobą trzecim.
kuźwa ale jesteście wymagający,Gdzie nad jeziorem macie klimatyzowane domki??Tam się nie śpi cholera tylko pije i bawi,pośpicie sobie w domu cholera wygdnictwo się znalazło

Krysienka....
sam mam jakies mroczki na oczach.....i to nie z browarków..

sam mam jakies mroczki na oczach.....i to nie z browarków..
sam rozumiem,jak na razie tak jest ze jestem sama i nigdzie się nie ładuję za czyjąś namową

..szefciu...zasponsorowal...ale naturalnie....maw tym interesik...troszke...odnosnie pracy....echhh...ale co
mi tam...jade za darmo...iii...jeszcze dostane....
kieszonkowe...ha ha..

..dla WAS..muzyczka...zaraz...wracammmmm.....
http://www.youtube.com/watch?v=dZv5D64T_sg
mi tam...jade za darmo...iii...jeszcze dostane....
kieszonkowe...ha ha..

..dla WAS..muzyczka...zaraz...wracammmmm.....
http://www.youtube.com/watch?v=dZv5D64T_sg
Lila...jak by się zrobilo gorąco i któryś z nas zacząl by się rozbierać musi być klima zeby ostudzić zapal

juz za chwileczke juz za momencik....kulki dla salta i krysienki zaczna sie krecic....

Pójdziemy na grzybki pr******ki

profesorze...gorzej jak wam się będą śniły indianki na koniu
obudzicie się,indianki nie będzie a koń będzie nadal stał

obudzicie się,indianki nie będzie a koń będzie nadal stał