Wpisy 4 578 806 – 4 578 905
24 listopada 2022 10:59 → 24 listopada 2022 12:38, 100 wpisów
@4 578 803Gosia__77: On ma bana więc napisz mu na @
@4 578 805Robal_36: nie no mam trochę miedzi ale to się w książki nie nadaje
@4 578 803Gosia__77:
Albo ja mu je zawiozę któregoś dnia na giełdę w Broniszach bo często tam go widzą
Albo ja mu je zawiozę któregoś dnia na giełdę w Broniszach bo często tam go widzą
@4 578 807waldus: Nie pisz do mnie robal bo wiesz że tego nie lubię
@4 578 809Sebastian_M: do ciebie pisze nierobek
@4 578 792Sebastian_M: One trafia do Ciebie już wieczorem, ale szóstek będzie więcej,jeśli zagrasz tymi,które Ci podam i przeurocza - obdarzona wysokim ilorazem IQ , która wczoraj nikomu nie zbliżyła ajedymie wystawiła kilka diagnoz.
@4 578 807waldus: Miedziane nadają się w książki ale trzeba zrobić w kartkach takie okrągłe nacięcia
@4 578 811Stefannaglik:
Czyli dziś wspólnie trafimy 6/6 w Lotto ?
Czyli dziś wspólnie trafimy 6/6 w Lotto ?
@4 578 810waldus: Jak to nie piszesz nierobek ?
@4 578 815Angierski:
A ile Ci weszło?
A ile Ci weszło?
@4 578 815Angierski: Dziękuję za wczorajsza odpowiedź.
@4 578 818Stefannaglik: nie pamietam jaka
@4 578 813xdrive: napęd na dwie płozy
@4 578 819Angierski: Podawałem Ci ostatnio 2 typy po 3 mecze. Nie wiem czy to widziałeś ale te 2 typy miały kurs ponad 3 i weszły.
@4 578 824Robal_36: A jeden ma rygle , to ciągnąć będzie aż miło
@4 578 825Sebastian_M: spoko, teraz chwila odpoczynku, moze wysle jeszcze jakies kupony, ale juz dla sportu
@4 578 814Sebastian_M: Słuchaj mnie uważnie.Zadaje Ci pytanie,które już zadałem komuś ,nie otrzymując odpowiedzi.Oto one :
- Jeśli mam - nareszcie zablokowanego jakiegoś intruza, którego nie chce widzieć, nie chce czytać i konwersować z nim,dlaczego go widzę , dlaczego odnosi się do moich wpisów ? Czy jest to znów nieregulaminowa pułapka jak Maklera na sw.pamieci " Arczibalik73" ?
- Jeśli mam - nareszcie zablokowanego jakiegoś intruza, którego nie chce widzieć, nie chce czytać i konwersować z nim,dlaczego go widzę , dlaczego odnosi się do moich wpisów ? Czy jest to znów nieregulaminowa pułapka jak Maklera na sw.pamieci " Arczibalik73" ?
@4 578 823Angierski: Bo za dużo grasz. Jeśli chcesz mniej przegrywać to musisz mieć żelazną zasadę. Gramy jednego dnia tylko w jedną grę np nastawiamy się na Mini i koniec.
1.50 zł dziennie to nawet jeśli byś nic nie wygrał przez miesiąc daje nam 45 zł minus
Ale przeważnie tak jest że w ciągu miesiąca raz wpada 3/5 I teraz w zależności jak płacą za trójkę to albo dokładasz powiedzmy około 25 zł miesięcznie albo jesteś na zero.
1.50 zł dziennie to nawet jeśli byś nic nie wygrał przez miesiąc daje nam 45 zł minus
Ale przeważnie tak jest że w ciągu miesiąca raz wpada 3/5 I teraz w zależności jak płacą za trójkę to albo dokładasz powiedzmy około 25 zł miesięcznie albo jesteś na zero.
@4 578 828wujek47: Co ty pokazujesz?
Nie widzę nic ciekawego na tym zdjęciu.
Nie widzę nic ciekawego na tym zdjęciu.
@4 578 829Stefannaglik: Ja się na tym nie znam. Jeśli jest nowy regulamin tej strony to ja go nie czytałem. Jak przeczytam odpowiem Ci na pytanie.
@4 578 827Angierski: Jak będę miał czas to popatrzę na typy i Ci wpiszę tu na czat
@4 578 830waldus: spadnie spadnie
@4 578 833Sebastian_M: Jeśli jest nowy regulamin to posiadacze powinni go znać - właściwie powinni być powiadomieni o zmianach.Tutaj chodzi mi i intruza, dyżurnego .....,którego mimo blokady widzę i odnosi się do nie tylko moich wpisów.
Myślę że kurs będzie ponad 3 i to grubo
@4 578 838waldus: Wyrzuć czwartą po kolei
@4 578 827Angierski:
To tak na szybko. Gdybym miał czas to bym wytypował kilka kuponów.
To tak na szybko. Gdybym miał czas to bym wytypował kilka kuponów.
Jeszcze raz przepraszam za literówki, teraz przez pewien czas nie będzie mnie na czacie, nie będę tutaj zaglądał bo nie będzie mnie - nas w kraju.Nawet znam komentarze, które się ukaza po moim wpisie,nie dbam o to, aleeee
wujek, osoby z ryglami mają wygodniej z walką na śniegu, ich stopy są stabilne na gładkiej kostce
@4 578 836Stefannaglik: Intruz dyżurny?
A tego to nie wiedziałem
A tego to nie wiedziałem
@4 578 842Stefannaglik: Jakie komentarze?
Nic się tu nie ukaże --tak myślę
Nic się tu nie ukaże --tak myślę
@4 578 826xdrive: a masz jeszcze kogo tam wypatrzonego, że tak powiem - na zmianę ?
@4 578 846Robal_36: Na czele Ptak23 a na końcu UFO aby nieco podnieść masę cieżkich sań
@4 578 842Stefannaglik: Zresztą podczas Twojej nieobecności nikt się nie odważy aby cokolwiek komentować.
Załatwiaj swoje sprawy i jak najszybciej do nas wracaj
Załatwiaj swoje sprawy i jak najszybciej do nas wracaj
@4 578 834Sebastian_M: spoko
Właśnie to " ale " - nie kojarzyć z angielskim piwem, mój kolega z Hiszpanii prosił by - właśnie temu intruzowi na prośbę spokoju ( nie kto inny jak on jest odpowiedzialny za to co było i jeszcze jest ) - opowiedzieć :
un necio no tendrà paz porwie queiere La Paz".
un necio no tendrà paz porwie queiere La Paz".
R 36 - -> na środku atrolog aby pozostałe jelenie nie zabłądziły, toż to wyczyta drogę z gwiazd
@4 578 847xdrive: i jeszcze kilka, w gotowości
@4 578 853xdrive: tylko żeby on sam nie pobłądził
@4 578 850Angierski: Wszystkiego dobrego, nie zapomnij o pewnej rocznicy.
- Nie powinienem mówić o tym , by nie zabrzmiało jak bałwochwalstwo.
- Złożyłem wieniec ,zapaliłem znicze . {{aniol}
- Nie powinienem mówić o tym , by nie zabrzmiało jak bałwochwalstwo.
- Złożyłem wieniec ,zapaliłem znicze . {{aniol}
Ciekawostek
Najniższa emerytura Niemcy.. 1300 euro.. To jakieś 4500 zł..
W Polsce około 1350 zł..
I nich Benzyna 8 zł po przeluczeniu.. U nas tylko zete taniej a mamy prawie 3 x mniejsza emerytkę podobnie zarobki. Tak nas robi rząd w UJA..
Najniższa emerytura Niemcy.. 1300 euro.. To jakieś 4500 zł..
W Polsce około 1350 zł..
I nich Benzyna 8 zł po przeluczeniu.. U nas tylko zete taniej a mamy prawie 3 x mniejsza emerytkę podobnie zarobki. Tak nas robi rząd w UJA..
@4 578 849Sebastian_M: Żegnając się na pewien czas , nie sposób zapomnieć o bohaterskich - koleżeńskich czynach najwspanialszych ludzi tej stronki - sprawiedliwych , tak dzielnie walczących o Naszego Kolegę.
Tomku , wzruszyłes mnie do łez ,jednocześnie - bardzo delikatnie - dyplomatycznie wskazałes na przykłady hipokryzji.
Dziękuję Ci Tomku i Twojemu - Naszemu Koledze, którego by uniknąć krytyki nie wymienię.Pozdrawiam serdecznie .
Tomku , wzruszyłes mnie do łez ,jednocześnie - bardzo delikatnie - dyplomatycznie wskazałes na przykłady hipokryzji.
Dziękuję Ci Tomku i Twojemu - Naszemu Koledze, którego by uniknąć krytyki nie wymienię.Pozdrawiam serdecznie .
jakby kazdy zarabial tyle co w niemczech to banki by nie mialy po co dawac kredytow, rzad by pozyczal od bankow i zadluzal polakow
@4 578 866waldus: a ja chcę pieseła
W miejscowości Aleksandrów Łódzki padła wygrana 140 000 zł w zdrapce EXTRA LINIE
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Chyba zaraz się przejdę do sklepu przetestować nową maszynę losujaca
@4 578 866waldus: u Gwidona więcej napadało odśnieża pewnikiem
No eres digno de handlarze, te deseo que el Perek wie pides te Haga lo wie hace La mujer dr la fotooo.Saluda Mateo.
@4 578 874waldus: jak "w plecy" przy demo ? Można było wygrać nawet 210
@4 578 876Robal_36: zagrałem za 300zł wygrałem 270zł to i tak dobrze bo czasami nawet złotówki nie ma
Szaleństwo miesza się z głupotą.
Książki przegrały z internetem.
Kulturalne rozmowy też przegrały z internetem.
Sex broni się ostatkiem sił.
Książki przegrały z internetem.
Kulturalne rozmowy też przegrały z internetem.
Sex broni się ostatkiem sił.
Cześć
@4 578 884Sebastian_M: Będzie bezpieczny , ale szyja od niego boli, chyba, że jest zamek w drzwiach ?
Podobno ludzie złapali złotą rybkę ale była tak duża że mogła spełnić więcej niż trzy życzenia
Może niech każdy powie jakie trzy życzenia by chciał żeby taka rybka spełniła
@4 578 888Sebastian_M: Mam sposób na wygrywanie, Ty go znasz, ale łamiesz zasady, dlatego tak długo czekasz na główną wygraną.
To pewnie Forsami wygrał i teraz się mi pokazuje na czacie
@4 578 888Sebastian_M: Mam takie życzenia , ale księża by zarobili.
@4 578 892: Byłeś kiedyś na Geodetów ?
@4 578 890Stefannaglik: próbowałem grać łamiąc zasady i nie łamiąc ich i powiem Ci że wychodzi to podobnie jeszcze nigdy nie wygrałem głównej wygranej ani piątki w Mini Lotto ani szóstki w Lotto piątkę w Lotto Miałem czwórkę w Mini Lotto Miałem w Multi Lotka 9 na 10 miałem teraz czekam na główną wygraną
Ale tam mają śmieszny akcent , typowe " śledziki". Mam tam kilku przyjaciół ( Rzeszów, Tarnów, Iwonicz Zdrój ).
@4 578 894Sebastian_M: Doczekasz się tego dnia jeszcze przed 26.01.23
Ja bym miał tylko jedno życzenie ale bardzo poważne i nie jest to wygrana A coś znacznie ważniejszego i trudniejszego
@4 578 897Sebastian_M: Znam go , nie wierzę by się spełniło.Teraz wiem.dlaczego Noe na pokład zabrał tylko zwierzęta .
@4 578 897Sebastian_M: Pomaga miłość, a gdy nie pomaga - zwiększyć dawkę.
Przed chwilą padło 4 x 1425,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
@4 578 899Stefannaglik:
Miłość czasami boli
Miłość czasami boli
@4 578 899Stefannaglik:
A bardziej Tęsknota
A bardziej Tęsknota
@4 578 902Sebastian_M: Mam na myśli prawdziwa, żadna inna
@4 578 903Sebastian_M: Tak, wczoraj celowo nie wchodziłem na czat, bo czytałem nocne rozmowy z rodakami.

30 zł w plecy