Wpisy 45 783 – 45 882
11 kwietnia 2009 00:00 → 12 kwietnia 2009 04:52, 100 wpisów
tak zgadza sie mialem taka prosbe do ciebie i nie bede sie wypieral natomiast sledzac to co wypisujesz i twoj stosunek do ludzi budzi u mnie gleboka odraze . Chcialbym wylacznie zwrocic uwage na fakt iz informacje ktora mi udzieliles wtedy uzyskal bym ja nawet jesli by ciebie tu nie bylo jest wielka roznica na czacie jak jestes a wiemy jaka jest jak ciebie niema i czekam z niecierpliwoscia na taki moment poza tym sa tutaj ludzie ktorzy bezinteresownie potrafia doradzic a tobie musi za taka usluge placic firma pozdr
Juz ide spac bo mi cos capem zajezdza,a to jest bardzo niemily smrod.Ale ty cyborgu pisz do rana,rano przyjda podlacza ci rurke ze swieconka,wymienia pampersa i bedziesz mogl dalej sie produkowac,ja jako kogut zaczynam swieta wiec nie bede pisal na czacie ,ale ty nie znasz swiat wiec pisz dalej te swoje wypociny nawet w 4 jezykach.Dzis dales swiadectwo o sobie.Warto cie czasem podpuscic.
Jaccek>>> nie w tym kierunku szła moja myśl jak to odczytałeś - a jedynie nawiązałem do tego , że dziś bzdety o systemamch tu napisałeś , gdy sam się o nie tu zwracałeś , bystry inaczej....
Życzę Ci choćby 1/10 moich dochodów...ale to Ci nie grozi , bo trzeba być cholernie dobrym w tym a to Ty jednak się z prośbami tu zwracasz a ja ich udzielam - a nie na odwrót , więc napiszę Ci again:zakryj rot i ruki pa szwam!
Życzę Ci choćby 1/10 moich dochodów...ale to Ci nie grozi , bo trzeba być cholernie dobrym w tym a to Ty jednak się z prośbami tu zwracasz a ja ich udzielam - a nie na odwrót , więc napiszę Ci again:zakryj rot i ruki pa szwam!
kogucik19
podziwiam za wytrwałość i zdecydowanie w demaskowaniu oszustów
pomimo tylu wyzwisk nie poddajesz się i dalej walczysz w słusznej sprawie
wszyscy już polegli i odpuścili oszustom i chamom
a ty dalej jesteś nieugięty i stanowczy
jestem pod wrażeniem i chciałem ci za to podziękować
każdy na tym forum wie że maniekg to oszust do potęgi i krętacz i nabieracz
a inny cymbał pierwszej wody i kilku imion to naciągacz i kłamca i matacz
wszyscy to wiedzą
a oni dalej tu egzystują i ludzi obrażają już samą swoją obecnością
nie mówiąc o innych negatywnych doznaniach związanych z ich wpisami
ale naiwnych nie sieją
skoro system biorą za typy (szczęście że nie popłynął gość na kasie)
w głowę zachodzę, dlaczego niby inteligentni ludzie tolerują takie barachło
i podejmują z oszustami i chamami dialog ???
kogucik19
dalszej wytrwałości w przestrzeganiu naiwnych przed oszustami
i spokoju oraz wiosennego oddechu na święta
zbieraj siły do dalszej walki w imię zwyczajnej ludzkiej uczciwości
podziwiam za wytrwałość i zdecydowanie w demaskowaniu oszustów
pomimo tylu wyzwisk nie poddajesz się i dalej walczysz w słusznej sprawie
wszyscy już polegli i odpuścili oszustom i chamom
a ty dalej jesteś nieugięty i stanowczy
jestem pod wrażeniem i chciałem ci za to podziękować
każdy na tym forum wie że maniekg to oszust do potęgi i krętacz i nabieracz
a inny cymbał pierwszej wody i kilku imion to naciągacz i kłamca i matacz
wszyscy to wiedzą
a oni dalej tu egzystują i ludzi obrażają już samą swoją obecnością
nie mówiąc o innych negatywnych doznaniach związanych z ich wpisami
ale naiwnych nie sieją
skoro system biorą za typy (szczęście że nie popłynął gość na kasie)
w głowę zachodzę, dlaczego niby inteligentni ludzie tolerują takie barachło
i podejmują z oszustami i chamami dialog ???
kogucik19
dalszej wytrwałości w przestrzeganiu naiwnych przed oszustami
i spokoju oraz wiosennego oddechu na święta
zbieraj siły do dalszej walki w imię zwyczajnej ludzkiej uczciwości
Tęczowych pisanek,
na stole pyszności,
mokrego dyngusa
i wspaniałych gości.
Niech to będzie czas ciepły i uroczy,
życzę wszystkim miłej Wielkanocy
na stole pyszności,
mokrego dyngusa
i wspaniałych gości.
Niech to będzie czas ciepły i uroczy,
życzę wszystkim miłej Wielkanocy
"nowy nie stary" >>> zapewniam cię , że to ja na tym forum zdemaskowałem kogucika19 jako zwykłego gnojka , który doskonale wiedząc , że nie trafił wcale wśród podanych swoich typów 5/5 ML , jak błędnie odczytało to wiele osób - choć przyjmował składane mu tu gratulacje...
Mojej spostrzegawczości było trzeba , aby to szczeniackie jego zachowanie zdemaskować - a sprawa wyglądała tak ,że większość osób nie dostrzegła kropki oddzielającej "parkę" od kolejnych liczb na strefy PLUSA.Akurat wtedy pokryły się wylosowanwe liczby ML z typowanymi strefami PLUSA 1,3,4 i powstało u wszystkich to przekonanie , że to trafione następne liczby ML i zaczęło się składanie kogucikowi19 gratulacji , a TEN OSZUST KOGUCIK19 nabrał nagle wody w usta i NIKOGO z błędu nie wyprowadził.
To jest przykład koguciej "wielkości" i klasy - a oznacza , że jest OSZUSTEM!!!
Dopiero po 2 dniach na skutek podjętych przeze mnie działań i publicznego podania tej prostującej informacji odnośnie prawdy o kogucikowej 5/5 ML - natychmist odnalazł się na mini czacie kogucik19 ( choć był jak zawsze obecny w tym okresie cały czas na forum ...) i stwierdził ,że.... nie zauważył że nie trafił 5/5 ML , ha,ha,ha.
To jest gnojek i pajac - a zainteresowanym służę wpisami od osob mu gratulującymi i samym jego wpisem , w ktorym de facto nie ma 5/5 ML a jedynie "parkę".
PAMIĘTAJCIE: kto jest niewiarygodny w jednej sprawie , jest niewiarygodny w żadnej.
OSZUST jest OSZUSTEM , a kogucik19 jest OSZUSTEM ,strojącym się jak paw w piórka typera 5/5 ML gdy trafił "parkę"...
Szczeniak to jest mało - to jest zwykle dno i brak jakiejkolwiek moralności.
Mojej spostrzegawczości było trzeba , aby to szczeniackie jego zachowanie zdemaskować - a sprawa wyglądała tak ,że większość osób nie dostrzegła kropki oddzielającej "parkę" od kolejnych liczb na strefy PLUSA.Akurat wtedy pokryły się wylosowanwe liczby ML z typowanymi strefami PLUSA 1,3,4 i powstało u wszystkich to przekonanie , że to trafione następne liczby ML i zaczęło się składanie kogucikowi19 gratulacji , a TEN OSZUST KOGUCIK19 nabrał nagle wody w usta i NIKOGO z błędu nie wyprowadził.
To jest przykład koguciej "wielkości" i klasy - a oznacza , że jest OSZUSTEM!!!
Dopiero po 2 dniach na skutek podjętych przeze mnie działań i publicznego podania tej prostującej informacji odnośnie prawdy o kogucikowej 5/5 ML - natychmist odnalazł się na mini czacie kogucik19 ( choć był jak zawsze obecny w tym okresie cały czas na forum ...) i stwierdził ,że.... nie zauważył że nie trafił 5/5 ML , ha,ha,ha.
To jest gnojek i pajac - a zainteresowanym służę wpisami od osob mu gratulującymi i samym jego wpisem , w ktorym de facto nie ma 5/5 ML a jedynie "parkę".
PAMIĘTAJCIE: kto jest niewiarygodny w jednej sprawie , jest niewiarygodny w żadnej.
OSZUST jest OSZUSTEM , a kogucik19 jest OSZUSTEM ,strojącym się jak paw w piórka typera 5/5 ML gdy trafił "parkę"...
Szczeniak to jest mało - to jest zwykle dno i brak jakiejkolwiek moralności.
Witam.Zdrowych, spokojnych Swiat Wielkanocnych,milszej atmosfery i wysokich wygranych dla wszystkich grających.
Brazil,dzięki tobie trojeczka w ML.Prosze bardzo o dalsze typy.Moga byc tylko 3 liczby.Spokojnych i miłych Swiąt.
Brazil,dzięki tobie trojeczka w ML.Prosze bardzo o dalsze typy.Moga byc tylko 3 liczby.Spokojnych i miłych Swiąt.
edi pozwolę sobie przypomnieć, że twój system, który przedstawiłeś jako prezent noworoczny nie posiada takich gwarancji o jakich napisałeś.
Pomalujmy pisanki w kolorach teczy.tchnijmy radość barwy wiosennej.rozdajmy uśmiechy ,empatią twarz ubierzmy.Niech te Świeta będą piękne i my wszysy na te Świeta tego życzy dla wszystkich grająych
Ulala.
Ulala.
A jest korekta.
W nawiązaniu do wychwyconego przeze mnie OSZUSTWA kogucika19 , to proszę dokładnie zapoznać się z tym jego typowaniem:
1/ www.multipasko.pl/chat41979/
a następnie przeczytać wpis od "hosi" 41939 i ten 41950 z odpowiedzią kogucika19 , a następnie wpisy "gregora" 41996 i "lubomira" 42005 - z odpowiedzią na niego od kogucika19 wpisem 42006...
Nawet się łachudra nie zająknął jednym słowem , że on wcale nie trafił 5/5 ML i wszystko jest wynikiem BŁĘDNEGO odczytania przez gratulujących mu tego "trafienia" 5/5 ML - treści wpisu 41879.
Ludzie jasno w swoich wpisach gratulowali mu NIEISTNIEJĄCEJ wygranej - a on NIKOGO nie wyprowadzał z błędu - bo nawet podane przez niego 2 liczby ML i tak nie były jako "parka" grane a były typami singlowymi granymi w progresji!!!
Dopiero podjęte przeze mnie działania WYMUSIŁY na koguciku19 pokrętne tłumaczenia się z tej sytuacji , choć w/w korespondencja z "hosią" i "lubomirem" zaświadcza , że znał treść ich wpisów z gratulacjami za tę NIBY TRAFIONĄ 5/5 ML.
Tak więc:kogut19 jest OSZUSTEM!!!
I jako dla dla takiego nie ma on miejsca na tym forum...
1/ www.multipasko.pl/chat41979/
a następnie przeczytać wpis od "hosi" 41939 i ten 41950 z odpowiedzią kogucika19 , a następnie wpisy "gregora" 41996 i "lubomira" 42005 - z odpowiedzią na niego od kogucika19 wpisem 42006...
Nawet się łachudra nie zająknął jednym słowem , że on wcale nie trafił 5/5 ML i wszystko jest wynikiem BŁĘDNEGO odczytania przez gratulujących mu tego "trafienia" 5/5 ML - treści wpisu 41879.
Ludzie jasno w swoich wpisach gratulowali mu NIEISTNIEJĄCEJ wygranej - a on NIKOGO nie wyprowadzał z błędu - bo nawet podane przez niego 2 liczby ML i tak nie były jako "parka" grane a były typami singlowymi granymi w progresji!!!
Dopiero podjęte przeze mnie działania WYMUSIŁY na koguciku19 pokrętne tłumaczenia się z tej sytuacji , choć w/w korespondencja z "hosią" i "lubomirem" zaświadcza , że znał treść ich wpisów z gratulacjami za tę NIBY TRAFIONĄ 5/5 ML.
Tak więc:kogut19 jest OSZUSTEM!!!
I jako dla dla takiego nie ma on miejsca na tym forum...
czyli na 2 typy jeden wchodzi tylko trzeba wiedziec ktorego obstawic
murphy,w związku z Twoim wpisem 45756,
ponawiam pytanie zawarte w 45766.
ponawiam pytanie zawarte w 45766.
red007>>> przepraszam i dzięki za powtórzenie Twego pytania , bo mi umknęło.W tamtej , zamkniętej już edycji TOP100 używałem ( wyłącznie na potrzeby typowań a nie na forum ) "edu" i znajdziesz mnie na 30. miejscu w "pewniakach" i na 42. miejscu w "parkach", pomimo wycofania się z typowań na dość długo przed tym zamknięciem w/w edycji typowań.
Pzdr.
Pzdr.
Kogucik19 to KRĘTACZ I OSZUST!!!
Szczegóły potwierdząjace jego he,he format jako człowieka , są dostępne powyżej , gdzie zawarta jest historia jego manupulowania na mini czacie w trosce o swój wizerunek typera - a de facto to matoł , cham , prostak , krętacz i ZWYKŁY OSZUST!!!
Temu panu już dziękujemy - sio oszuście , bo tu takich nie potrzeba!!!
Idziesz do gara na rosół - bo tak smutno kończą koguty , a moją zasługą jest wychwycenie twojego oszustwa i zdarcie tym samym z ciebie szat w jakie się tu łachudro stroiłeś...
Kogucik19 to KRĘTACZ i OSZUST - i ta informacja dotrze wkrótce także do wszystkich krakowskich kolektur Fortuny, Totomixa , Milenium i Betako - aby wiedzieli z kim mają do czynienia , gdy nawiedza ich starszy pan ps. "Pan Lotto" w swych "skórzanych" butach za 18zł...
Zatem zrobię ci OSZUŚCIE taką bezpłatną reklamę o jakiej nawet nie marzyłeś i nie śniłeś!!!
Szczegóły potwierdząjace jego he,he format jako człowieka , są dostępne powyżej , gdzie zawarta jest historia jego manupulowania na mini czacie w trosce o swój wizerunek typera - a de facto to matoł , cham , prostak , krętacz i ZWYKŁY OSZUST!!!
Temu panu już dziękujemy - sio oszuście , bo tu takich nie potrzeba!!!
Idziesz do gara na rosół - bo tak smutno kończą koguty , a moją zasługą jest wychwycenie twojego oszustwa i zdarcie tym samym z ciebie szat w jakie się tu łachudro stroiłeś...
Kogucik19 to KRĘTACZ i OSZUST - i ta informacja dotrze wkrótce także do wszystkich krakowskich kolektur Fortuny, Totomixa , Milenium i Betako - aby wiedzieli z kim mają do czynienia , gdy nawiedza ich starszy pan ps. "Pan Lotto" w swych "skórzanych" butach za 18zł...
Zatem zrobię ci OSZUŚCIE taką bezpłatną reklamę o jakiej nawet nie marzyłeś i nie śniłeś!!!
No wreszcie sie postarales wiesz ilu by chcialo miec taka reklame.A ty zachowujesz sie jak portier ktoremu placa za wpuszczanie ludzi na basen tylko zakazano ich informowac ze w basenie nie ma wody,kto oszukuje bardziej to inni osadza,Jaki ty biedny jestes piszesz ze bogaty jestes a ja uwazam zes biedny,brak przyjaciol,rodziny,nawet nie masz z kim zaimprezowac,napic sie dobrej wodki(nie opic sie)pozartowac.Jaki ja jestem szczesliwy ze ja to wszystko mam,moge byc bardzo biedny ale bede szczesliwszy od ciebie,co bys o mnie nie napisal to wszystko bedzie nieprawda,za dlugo jestem i dluzej od ciebie niestety,na forum i czacie wiec wiesz w niczym niestety mi nie dorownasz.Ja nie mam takiej pamieci jak ty bo pierdoly zaraz zapominam a poniewaz ty nic kokretnego nie pamietasz tylko zajmujesz sie pierdoalami,i tym sobie swoje nieliczne szare komorki obciazasz.Dodam jeszcze ze to nie ty prostoto zwrociles uwage na bledne zrozumienie przez niektorych mojego wpisu,moze i byla w tym moja wina,bo moze nie bylo przecinka ,nie wiem i mnie to nie obchodzi.Nie ma tam mojego podziekowania dla skladajacych gratulacje,a gdybym tak trafil 5 na 5 to zadbal bym o to zeby w Krakowie byly plakaty informujace o tym szczesliwym wydarzeniu bo swiadom jestem ze nigdy nie trafie 2liczb z 10 a nie 5 na 5.Uwage na to zdarzenie napisal w bardzo kulturalny sposob TOMCIO1972 ,,wiec nie przypisuj sobie tych zaslog.Wiec jak widzisz jestem zawsze lepszy od ciebie,a przynajmniej mam troche wiecej kultury od ciebie i wszystkich bez wzgledu,na wyksztalcenie,pozycje majatkowa,robione bledy ortograficzne itp szanuje na rowni i nikogo powtarzam nikogo nie nazywam prostakiem,chamem i zawsze bede demaskowal oszustow i wspolnikow,ktorzy ich bronia.Dala mi zona troche czasu,ale to ostatnie wolne chwile,wiec juz nic nie napisze na zaczepki odpowiem lub nie dopiero po swietach,bo swieta sa dla mnie bardzo radosne wszyscy sie spotkamy,i pogadamy a ty nie zapomnij zmienic pampersa i zabieraj sie do obiecanej mi reklamy,bo wiesz ze ja to sprawdze i napewno powiadomie o tym wszystkich.
Adminie,wywołuję Cię do tablicy.Chyba już czas abyś zajął jakieś stanowisko...
kogucik nie jest oszustem i proszę murphiego o zaprzestanie wpisów w tym kierunku, bo będę zmuszony zablokować chat dla niego. Pozdrawiam
Dodam, że wstyd mi postawy i kultury osobistej murphy'ego, który za wszelką cenę chce oczernić kogucika, zamiast pozostawić ocenę innym. Kogucik19 natomiast nie powinien w ogóle wchodzić w dyskusję z takimi osobami, bo swoimi wpisami również nie wywołuje pozytywnych odczuć u innych, co by osiągnął będąc cicho na głupie wpisy. pozdrawiam
ludzie nie ma co sie ludzic ze cos sie zmieni skoro sam administrator przyznaje brak kultury osobistej kasa z firmy FORTUNA jest wazniejsza niz jakakolwiek forma przyzwoitosci to iz admin forum toleruje ediego i maniekg oczyms swiadczy prosze nie odbierac tego jako zlosliwosc ale wylacznie pisze o faktach
ludzie, dajcie spokój inwektywom w swieta.
Wsztstkim wesołego jajka i wysokich
Wsztstkim wesołego jajka i wysokich
Moc prezentów od zajączka
co koszyczek trzyma w rączkach
Wielu wrażeń, mokrej głowy
w poniedziałek dyngusowy.
Życzę jaja święconego
i wszystkiego najlepszego!
czy ktoś może sie orientuje jak szybko po losowaniu i w jaki sposób bedą publikowane wyniki los milionos, pusciłem kilka kuponików i jestem ciekaw.
nadmienię że promocja gry jest nedzna więc dużo grajacych pewno nie ma
nadmienię że promocja gry jest nedzna więc dużo grajacych pewno nie ma
PASKO: od mojej kultury osobistej to Ci Adminie wara!
Bo to , do czego tu jako Admin dopuściłeś , czyli do tego totalnego schamienia i tolerancji na zbydlęcenie obecne w wielu wpisach przeróżnych dewiantów i troglodytów pokroju kogucika19 i innych - jest akurat dowodem Twojego braku kultury i lekceważenia tu wszelkich norm obyczajowych i kulturowych , że o braku kontroli nad własnym "dzieckiem" multipasko.pl nie wspomnę.
Sam mi to publicznie przyznałeś , że na sytuacje na forum reagujesz na szybko , odruchami a nie rozsądkiem i zdajesz sobie sprawę , że popełniłeś tu niejednokrotnie błędy w swoich decyzjach.
Zatem zanim poszukasz na drugi raz źdźbła w cudzym oku - to wyjmij belkę ze swego!
P.s: sytuacje które dotyczą mnie osobiście , czyli jawne a wychwycone krętactwo innego użytkownika forum - mam prawo nazywać ze swojego punktu widzenia po imieniu i nikt nie musi podzielać mojej opinii ( na bazie tej sytuacji wytworzonej ) o koguciku19 , jako o krętaczu i oszuście.
Wesołych i Zdrowych Świąt Ci życzę , oraz znalezienia chwilki czasu w tym okresie skupienia na refleksję także a nawet zwłaszcza nad samym sobą.
Bo to , do czego tu jako Admin dopuściłeś , czyli do tego totalnego schamienia i tolerancji na zbydlęcenie obecne w wielu wpisach przeróżnych dewiantów i troglodytów pokroju kogucika19 i innych - jest akurat dowodem Twojego braku kultury i lekceważenia tu wszelkich norm obyczajowych i kulturowych , że o braku kontroli nad własnym "dzieckiem" multipasko.pl nie wspomnę.
Sam mi to publicznie przyznałeś , że na sytuacje na forum reagujesz na szybko , odruchami a nie rozsądkiem i zdajesz sobie sprawę , że popełniłeś tu niejednokrotnie błędy w swoich decyzjach.
Zatem zanim poszukasz na drugi raz źdźbła w cudzym oku - to wyjmij belkę ze swego!
P.s: sytuacje które dotyczą mnie osobiście , czyli jawne a wychwycone krętactwo innego użytkownika forum - mam prawo nazywać ze swojego punktu widzenia po imieniu i nikt nie musi podzielać mojej opinii ( na bazie tej sytuacji wytworzonej ) o koguciku19 , jako o krętaczu i oszuście.
Wesołych i Zdrowych Świąt Ci życzę , oraz znalezienia chwilki czasu w tym okresie skupienia na refleksję także a nawet zwłaszcza nad samym sobą.
Zapewniam , że to ja wychwyciłem tę sytuację z NIBY trafioną 5/5 ML przez kogucika19 - ale nie mogąc w tym czasie zrobić tego osobiście , poprosiłem jedynie innego użytkownika tego forum o publiczne na mini czacie powiadomienie o tym fakcie innych oraz samego strojącego się w cudze piórka kogucika19 , żeby nie sądził iż jego krętactwo nie zostało tu zauważone.
Czyżby miał nastąpić miesiąc spokoju na czacie......... przydało by się.a potem od nowa.... pożyjemy zobaczymy.CZego wam i sobie życzę.A między nami Zdrowych i spokojnych świąt smacznego jajka. mokrego dyngusa.i oczywiście przy tak radosnej okazji wielu udanych trafien 10/10 i nie tylko.tczewiak się kłania nisko.
Proszę Cię Szanowny Pasko o zajęcie stanowiska,i zbanowanie tego,przez którego jest bardzo niedobra atmosfera tego czatu.On na nic innego nie zasługuje jak na Bana.Pozdrawiam.
przerwy miesiecznej albo i dluzszej nie bedzie jak raz sie pozwoilo komus powrocic na ta strone to juz caly czas tak bedzie mial tu wiecej sie nie pojawiac ale zmiana niku miala wszystkich zmylic i dawaj odnowa to samo nawet jak dostanie bana w co niewierze ( kasa musi sie zgadzac a firma nie popusci)to i tak powroci pod innym nikiem dopisuje sie do swiatecznych zyczen ale wlacznie dla tych co oczekuja na rychle pozbycie sie forunowych ,,przyjaciol,,
Jaccek>>> podaj adres , to Ci odeślę kasę jaką dostałem za zwerbowanie Ciebie do grania w Forunie!
...........................................................................
kogucik19 = student3 = waclaw = kormoran50 = bankrut...
...........................................................................
kogucik19 = student3 = waclaw = kormoran50 = bankrut...
Murphy , tak nieśmiało chciałem powiedzieć że ja też od jakiegoś miesiąca gram intensywnie w Fortunie i jeśli ta prowizja jest spora to może też byś mnie wziął pod uwagę , bo na razie to zasilam intensywnie kasę czeską.Lol
Zdrowych i wesołych świąt dla wszystkich bez wyjątku którzy toczą boje z TS , Fortuną bądż innymi tego typu instytucjami i żeby w końcu od któregoś z nich wyciągnąć jakąś większą kasę
Josef>>> mój wpis był adresowany jedynie do Jaccka , bo Ty jako człowiek niewątpliwie - w przeciwieństwie do Jaccka - inteligentny , masz poczucie humoru a to idzie w parze z IQ...Przecież Jaccek jest oszołomem , skoro takie teksty tu o kasie z Fortuny krążącej pomiędzy Adminem a mną wypisuje!
Właśnie tak rodzi się obecne na tym forum chamstwo tolerowane przez Admina - bo zezwala on ( sam i moderatorowi Icemario ) takim różnym jak choćby Jaccek półgłupkom na rzucanie kalumni i oskarżeń na innych użytkowników , a gdy ci polemicznie coś odpowiedzą , to wkracza wtedy , jak zwykle totalnie niezorientowany w przedmiocie sporu , Admin...
Taki już urok tego forum!
Właśnie tak rodzi się obecne na tym forum chamstwo tolerowane przez Admina - bo zezwala on ( sam i moderatorowi Icemario ) takim różnym jak choćby Jaccek półgłupkom na rzucanie kalumni i oskarżeń na innych użytkowników , a gdy ci polemicznie coś odpowiedzą , to wkracza wtedy , jak zwykle totalnie niezorientowany w przedmiocie sporu , Admin...
Taki już urok tego forum!
Ten twój Teśc z Krakowa,wiedział co
robi,żeby takiego Kretyna w dupę kopnąc.
robi,żeby takiego Kretyna w dupę kopnąc.
Koguciku19 vel student3 - a ten twój teść dobrze zrobił , że wziął chłopka z tej samej wioski dla swojej córki na męża...Bo po co się mają takie dwa nieszczęścia ( koślawa z głupkiem ) po świecie rozchodzić , jak tu we wiosce mają teraz swoje gumno....A i na koniu teść zaoszczędził , boś robotny w obejściu i na polu , a i orać tobą można byle spyrkę na kijaszku przed gębą ci trzymać to biegusiem te pół morgi pługiem zaorzesz !
Szanowny PASKO wobec dalszego obrazania mnie przez tego czlowieka i obrazania mej godnosci osobistej,jak rowniez ponizania mej rodziny domagam sie kategorycznie zbanowania tego czlowieka,na okres ktory uznasz za stosowny.Milczalem tak jak napisales ale nie pozwole na takie obrazanie mnie.Domagam sie zajecia stanowiska przez Ciebie dluzej tak byc nie moze.Ze swej strony zapewniam Cie ze nie wystepuje nigdy pod nikami wymienonymi przez tego czlowieka,co zreszta mam nadzieje ty mozesz sprawdzic.DOMAGAM SIE WYCIAGNIECIA KONSEKFENCJI WOBEC TEGO CZLOWIEKA KTORY POMIMO ZWROCENIA UWAGI PRZEZ CIEGIE OBRAZA MOJA RODZINE,MNIE I MOJA GODNOSC OSOBISTA.OCZEKUJE INTERWENCJI W TEJ SPRAWIE OD CIEBIE ADMINIE.
WSZYSTKIM ZIOMALKOM I ZIOMALOM PO KUPONIE ORAZ PASKO .
ZDROWYCH POGODNYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH .
...NIECHAJ DUCH TYCH ŚWIĄT OSTUDZI U CO NIEKTÓRYCH ZŁE ZAPĘDY POWODUJĄCE TYLKO ZAMIESZANIE NA CHAT-IE SAMYCH TRAFNYCH TYPÓW....
POZDROWIONKA Z PSYCHOLKA
ZDROWYCH POGODNYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH .
...NIECHAJ DUCH TYCH ŚWIĄT OSTUDZI U CO NIEKTÓRYCH ZŁE ZAPĘDY POWODUJĄCE TYLKO ZAMIESZANIE NA CHAT-IE SAMYCH TRAFNYCH TYPÓW....
POZDROWIONKA Z PSYCHOLKA
KACZOR001>>> czy Ty typujesz na zagranicznych forach bukmacherskich?
Bo ktoś o Twoim nicku jest mi znany ze świetnych typów na piłkę.
Bo ktoś o Twoim nicku jest mi znany ze świetnych typów na piłkę.
Czy zauważyliście? -Wszystkie kulki Lotto uciekły z czata by nie oberwać przypadkowo w tej zadymie.
rych>>> skoro są teraz skupione , to i łatwiej je będzie trafić!
Czyli nie ma tego złego itd.
Czyli nie ma tego złego itd.
A oto osobiście do mnie kierowany wpis od kogucika19 - jako podstawa kwalifikująca do bana:
"45694. NOWY ALE STARY no napewno sie nauczysz bo to doktor zrehabilitowany z tej samej uczelni ktora policja zlikwidowala za podrabianie dyplomow.Jak w kurniku opowiedzialem bajke ze podpis tego czlowieka moze byc w indeksie jako wykladowcy,kurki tak sie smieja w dalszym ciagu ze nie zniosly ani jednego jajka ,dobrze ze wczesniej sobie uzbieralem.To najlepszy dowcip jaki czytalem,bo myslalem ze chodzi o podpis w indeksie pod zdjeciem,ale juz by chyba wybladl bo nikt tyle lat nie chodzi na studia.Moglbys cos jeszcze napisac ze swoich osiagniec,zeby kurka bylo wesolo.Ten dowcip byl przedni gratuluje.
kogucik19 2009-04-10 (08:35)"
I co drogi Adminie - tak na daty tylko patrząc??? Zaczął ten skurwiel wczoraj od rana jazdę czy nie? Bo ja pierwszy wpis zrobiłem wczoraj dość późno...
"45694. NOWY ALE STARY no napewno sie nauczysz bo to doktor zrehabilitowany z tej samej uczelni ktora policja zlikwidowala za podrabianie dyplomow.Jak w kurniku opowiedzialem bajke ze podpis tego czlowieka moze byc w indeksie jako wykladowcy,kurki tak sie smieja w dalszym ciagu ze nie zniosly ani jednego jajka ,dobrze ze wczesniej sobie uzbieralem.To najlepszy dowcip jaki czytalem,bo myslalem ze chodzi o podpis w indeksie pod zdjeciem,ale juz by chyba wybladl bo nikt tyle lat nie chodzi na studia.Moglbys cos jeszcze napisac ze swoich osiagniec,zeby kurka bylo wesolo.Ten dowcip byl przedni gratuluje.
kogucik19 2009-04-10 (08:35)"
I co drogi Adminie - tak na daty tylko patrząc??? Zaczął ten skurwiel wczoraj od rana jazdę czy nie? Bo ja pierwszy wpis zrobiłem wczoraj dość późno...
Na Wielkanoc od króliczka,
niech Wam wpadną do koszyczka
niezła kasa i kiełbasa,
radość życia, coś do picia
i na miłość chęci tyle,
byście mieli wszystko w tyle
Wszystkim Wesołych Świąt!!!
niech Wam wpadną do koszyczka
niezła kasa i kiełbasa,
radość życia, coś do picia
i na miłość chęci tyle,
byście mieli wszystko w tyle
Wszystkim Wesołych Świąt!!!
bella34>>> ten króliczek bardziej się z Playboyem kojarzy , bo w polskiej tradycji to występuje zajączek!
Ale wierszyk sympatyczny...
Ale wierszyk sympatyczny...
Januszowi Pasko ,oraz Wszystkim Minichatownikom -- Zdrowych,Spokojnych i Radosnych Świąt Wielkanocnych-- Pełnego Koszyczka Trafień.
Pozdrawiam i najlepszego.
Pozdrawiam i najlepszego.
multicorka>>> uważam ,że wprowadzony przez Ciebie sztuczny podział na minichatowników i forumowiczów tej strony , jest podziałem sztucznym i ma podłoże rasistowsko-seksistowskie :)
Słusznie murphy,sztuczny podział nazywamy podziałem sztucznym.
Jestem pod wrażeniem głębi myśli.
Jestem pod wrażeniem głębi myśli.
czy jest ktoś tu na tym forum, kogo by nie wyzwał, obraził muł murphy ? chyba tylko tych z nickami kobiecymi pod którymi i tak sa mężczyźni, takiego debila odpornego na wszystkich tutaj jeszcze nie było, chyba nie zarobił wyjmowaniem puszek ze śmietnika na prezent dla siebie i dlatego jego chamstwo na każdym kroku, tak jest z bezrobotnymi, nie przebierają w chamstwie, ten typ tak ma, pozdrawiam kogucika19 i wszystkich sympatycznych oprócz jełopa nazywającego się murpy, któremu ze swym prostactwem nie sięgałby do pięt, a gdzie do kostek, ciekawe, jaka firm bukmacherska opłaca te jego debilowate tu wypociny jakichś systemów, przecież te systemy można wszędzie znaleźć, tylko trzeba mieć czas, on bezrobotny spod śmietnika ma
Kolego Emeryt to albo bezrobotny albo opłacany przez bukmacherów , na coś się zdecyduj.Ja skłaniałbym się raczej ku temu drugiemu bo trudno wyobrazić sobie bezrobotnego który w przerwie w zbieraniu puszek kuca sobie gdzieś w cichym śmietniku z laptopem na kolanach.I myślisz że mężczyżni są tacy zastraszeni że ukrywają się pod damskimi nickami?
Dobre pytanie.
Ja nie dałem się już skusić a jakie było Wasze podejście do
"powtórki z rozrywki"?
Ja nie dałem się już skusić a jakie było Wasze podejście do
"powtórki z rozrywki"?
herbie ; fan murphieg'o >>> postanowiłem napisać językiem zrozumiałym dla większości miejscowej populacji , choć dla inteligentnych pozostawiłem ślad w postaci kończącego wpis 45834 przymrużenia oka w postaci :) aby było jasnym , iż jest to jedynie prowokacja...
Widać teraz , iż to nie dla Was to pozostawiłem , czyli....wniosek o swojej bystrości wyciągnijcie sami.
Łączę wyrazy!
Widać teraz , iż to nie dla Was to pozostawiłem , czyli....wniosek o swojej bystrości wyciągnijcie sami.
Łączę wyrazy!
do Josefa- pozdrawiam; oni nie ukrywają się pod kobiecymi nickami, wolą tego bęcwalskiego trepa obchodzić bokiem, mają, jak każdy dość obrażania każdego przez tego ABS-a /Absolutny Brak Szyi/, nie wiesz nic o tych bezrobotnych, co idą po zasiłek i pracuja na umowę-zlecenie / po co podaje te systemy? żeby ludzie sie nabierali i nabijali kasę tym, dla których on pracuje na umowę zlecenie i masz słuszną rację, że ma laptopa przy śmietniku i natychmiast reaguje i obraża wszystkich, którzy mu zwrócą uwagę w najbardziej chamski sposób, na takiego chorego nie ma rady, jak go wypchniesz drzwiami, to wejdzie oknem, jakby nie pracował dla jakiejś firmy bukmacherskiej, to już dawno by go tu nie było, nie podaję najbardziej kulturalnego portalu z dziedziny bukmacherskiej, bo wejdzie tam i tam będzie bruździł, na zasadzie nie wpuszczaj lisa do kórnika, tam naprawdę jest kultura, on tu podobno podawał się nawet za jakiegoś humanistę, ten młot
murphie>>>,napisałeś słowo "Was" z dużej litery,to niebywałe a do tego
"Łączę wyrazy",co za metamorfoza,chyba czar Świąt zadziałał.Tak trzymaj.
"Łączę wyrazy",co za metamorfoza,chyba czar Świąt zadziałał.Tak trzymaj.
Dajmy se już spokuj z marphym
napewno macie ciekawsze tematy .święta wypocząć a po świętach wziąsc sie do pacy .... o pomocy jeden drugiemu
i wtedy bedzie super.
napewno macie ciekawsze tematy .święta wypocząć a po świętach wziąsc sie do pacy .... o pomocy jeden drugiemu
i wtedy bedzie super.
Możemy się wiele od siebje nauczyć a wtedy nauka nie pojdzie w las jak ostanimi czasy bo to było złe.czas na refleksje i zadume.
fan murphieg'o>>> chyba nigdy nie napisałem "Was" od małej litery , ale jak wskażesz mi numer wpisu do którego w podtekście nawiązujesz i w ten sposób mnie przekonasz , to sprawa będzie jasna...Zatem czekam!
Adminie PASKO: może tak raczyłbyś w przypływie wolnego czasu zająć się wpisami skurwiela o nicku "emeryt"?
Ten łachudra od swojego pierwszego do mnie personalnie skierowanego wpisu , w sposób pernamentny kieruje w moją stronę obelgi - a Ty , czyli Admin tej strony pozwalasz na to , aby taka psychopatyczna stara menda na tym forum o nazwie multipasko.pl uprawiała bezkarnie swoją radosną twórczość...
Ten łachudra od swojego pierwszego do mnie personalnie skierowanego wpisu , w sposób pernamentny kieruje w moją stronę obelgi - a Ty , czyli Admin tej strony pozwalasz na to , aby taka psychopatyczna stara menda na tym forum o nazwie multipasko.pl uprawiała bezkarnie swoją radosną twórczość...
To są skutki uboczne.
Kij ma dwa końce i o tym należało by pamiętać.Jak kuba BOGU tak BOG Kubie.
Kij ma dwa końce i o tym należało by pamiętać.Jak kuba BOGU tak BOG Kubie.
Sie MACIE.Widze,ze przy WIELKIEJ SOBOCIE ,ze SOBA zadzieracie.Troche humorku i luziku a bedzie wesolo na czaciku.Udanych SWIAT WIELKANOCNYCH.W grach wszelakich przez trzy dni pauza
tczew1958>>> to ty mylisz skutki z przyczynami , bo to "emeryt" jako pierwszy skierował do mnie swój chamski i agresywny wpis , za który wyleciałby na zbity pysk na wszystkich znanych mi forach.Więc to jest przyczyna i nie myl tego kaszubie!
I o tym pisałem.ale z geografią jestes na bakier.zero przyjemności .nie masz łusterka. POsłuchaj siebje?i się dziwisz
Mundurowy na emerytuże.Pamięc absolutna. Oczymś zapomniałem...../?
Zegnam mimo wszystko pozdrawiam.
tczew ..... to kociewie zapisz se
Mundurowy na emerytuże.Pamięc absolutna. Oczymś zapomniałem...../?
Zegnam mimo wszystko pozdrawiam.
tczew ..... to kociewie zapisz se
tczew1958>>> sklerozo:sam tu napisałeś , że urodziłeś się na Kaszubach!
to co wygrywamy dzis MILION w los milionos :) ???
Mam 5 losow oby ten jeden ....
Mam 5 losow oby ten jeden ....
Jednak nie jesteś tak kumaty jak tobje się wydaje.nie licz na to że mnie sprowokujesz .Zpomnij.a co z tym mundurkem na emeryturze?
No co zgadłem?
My raczej nie przepadamy za kaszubami dla scisłosci jak tobje tak na tym zależy.
My raczej nie przepadamy za kaszubami dla scisłosci jak tobje tak na tym zależy.
Ale się rozpisałem juz koncze.
widze że trafiony zatopiony.
widze że trafiony zatopiony.
tczew1958>>> oj skleroza , skleroza!Dopadła cię choroba , która nie boli ale nachodzić się trzeba...Czy naprawdę już zapomniałeś swój wpis , w którym poinformowałeś o tym , że jesteś z Kaszub???? A użytkownik tego forum , będący mundurowym emerytem wg treści jego wpisu , to GROM z Gdańska a nie ja!
Kto jak kto ale ty powinienes wiedziec najlepiej co to jest prowokacja?A jezeli chodzi o skleroze to nie zauważyłem .Nie mam problemów z pamiecio.Ale gdzie mi do ciebje.
To może mi wyjasnisz jedną sprawe.
Lubisz bliznich stawiac pod ścianą mając ich za nic.tylko prosze bez wyzwisk i tym podobnym.
Lubisz bliznich stawiac pod ścianą mając ich za nic.tylko prosze bez wyzwisk i tym podobnym.
tczew1958>>> jesteś wg mnie zwykłym krętaczem , bo manipulujesz tu treścią swoich wpisów:
"44887. Halo marphy. Dodam jeszcze od siebje ze jestem z kaszub abys miał mnie czym obżucac.
tczew 1958 2009-04-02 (07:56)"
Więc jednak dobrze napisałem , że podałeś tu iż jesteś z Kaszub...
I co ?
"44887. Halo marphy. Dodam jeszcze od siebje ze jestem z kaszub abys miał mnie czym obżucac.
tczew 1958 2009-04-02 (07:56)"
Więc jednak dobrze napisałem , że podałeś tu iż jesteś z Kaszub...
I co ?
co nie ktorzy na tym czacie i forum sa po prostu zakompleksieni!!! a wyzwiska , obelgi i wulgaryzmy to ich podctawowy argument!!! a fuuuu .... bleeee....
Ależ proszę bardzo.
Twój ostatni wpis do tczewa 45858,
dalej do nowy nie stary 45789,
dalej do kogucika 45821
Wszystkie formy zwracające się bezpośrednio do osoby typu"Ci" są napisane,jak to ująłeś,od małej litery.
Są to przykłady tylko z tej podstrony.
Sumując stosujesz poprawne zasady pisowni tylko względem osób,które się z Tobą zgadzają.Zasady pisowni nie przewidują takich rozgraniczeń.
Popraw się,bo przestanę być Twoim fanem.
Twój ostatni wpis do tczewa 45858,
dalej do nowy nie stary 45789,
dalej do kogucika 45821
Wszystkie formy zwracające się bezpośrednio do osoby typu"Ci" są napisane,jak to ująłeś,od małej litery.
Są to przykłady tylko z tej podstrony.
Sumując stosujesz poprawne zasady pisowni tylko względem osób,które się z Tobą zgadzają.Zasady pisowni nie przewidują takich rozgraniczeń.
Popraw się,bo przestanę być Twoim fanem.
Idę,bo czas na Alleluja.
Dla ciebjemoge i byc z kaszub . wziołeś ten wpis aż nadto dosłownie .Ale miedzy nai mowic do kaszub mam ładny kawałek
drogi.I prosiłem bez wyzwisk.miałeś cieżkie dziecinstwo czy co?
drogi.I prosiłem bez wyzwisk.miałeś cieżkie dziecinstwo czy co?
Murphy
Ja nie zwracam uwgi na pisownie bo to jest dla mniejszej wagi zawsze uważałem że najcenniejsze jest to co ma się w sercu i na tym koncze .
POZDRAWIAM i życzę udanych świąt wielkiej nocy.
Ja nie zwracam uwgi na pisownie bo to jest dla mniejszej wagi zawsze uważałem że najcenniejsze jest to co ma się w sercu i na tym koncze .
POZDRAWIAM i życzę udanych świąt wielkiej nocy.
fan murphieg'o >>> wydaje mi się tylko , czy przedmiotowym dla naszego mini sporu było stosowanie ponoć przeze mnie formy pisania "Was" od małej litery? Więc dlaczego uciekasz w rejony w/w sporem nie objęte i tu szukasz wyjścia z dość jednoznacznej dla siebie sytuacji???
W swoich wypowiedziach stosuję zasadę adekwatności formy "Ci" użytej w do mnie kierowanej korespondencji i jeśli nadawca nie stosuje przyjętych zasad to i ja nie widzę powodów abym i jego nobilitował w sposobie swego do niego pisania.
Na tym , aby mieć netowych fanów zależy mi wielce mało a nawet wcale!!!Jestem człowiekiem spełnionym na zbyt wielu polach w życiu realnym abym musiał zabiegać o poklask wśród postaci wirtualnych...
Poświęć trochę czasu nad rozróżnieniem formy "Was" od "Ci" - a Ci to się na pewno przyda , tak samo jak "pisanie z dużej litery " zastąp "pisaniem od małej litery".
Zdrowych Świąt życzę!
W swoich wypowiedziach stosuję zasadę adekwatności formy "Ci" użytej w do mnie kierowanej korespondencji i jeśli nadawca nie stosuje przyjętych zasad to i ja nie widzę powodów abym i jego nobilitował w sposobie swego do niego pisania.
Na tym , aby mieć netowych fanów zależy mi wielce mało a nawet wcale!!!Jestem człowiekiem spełnionym na zbyt wielu polach w życiu realnym abym musiał zabiegać o poklask wśród postaci wirtualnych...
Poświęć trochę czasu nad rozróżnieniem formy "Was" od "Ci" - a Ci to się na pewno przyda , tak samo jak "pisanie z dużej litery " zastąp "pisaniem od małej litery".
Zdrowych Świąt życzę!
gomez no i mam 6 pod rząd trafienie multilotka plus zakres w typach ze strony lottogry.pl.tl chyba zacznę grać za większe pieniądze
co z wami panowie?idą święta a wy co robicie?? od zarania dziejów jest wiadomo że dorsz to nie ryba a kaszub to nie człowiek
Czytając wasze wpisy robi mi się niedobrze nie macie w sobie żadnej klasy,inteligencji i wyczucia czasu wasze obelgi, język podwórkowy mnie irytuje do granic wytrzymałości ale jakie społeczeństwo takie państwo życzę wesołych świąt i to na tyle.
matrix czyli dobrze typuja ja tez zaczne z tyhc typow korzystac od przyszlego tygodnia,a dzis na 2 typy ile weszlo?
Najlepiej to dziś milionerzy w DL,gratulacje, 4 szóstki po 420 tys. i 1240 piątki,nie robią kumulacji widocznie wszystko jest sprawiedliwe...
DO MARTIX ja nie mogę znaleźć tej strony gdy wpiszę w wyszukiwarkę adres to pojawia się np.www.multipasko ,www.superlotto.pl ,www.grymix itd czy to jest jeszcze na dalszych stronach albo coś nie tak piszę.Jak możesz podaj więcej szczegółów jak tą stronę namierzyć
Witam. Uznałem, że na czas świąt Murphy potrzebuje odpoczynku od multipasko i nastąpi blokada dostępu do strony z jego komputera. Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt. Mam nadzieję, że zapanuje tu bardziej świąteczna atmosfera teraz.
mam znowu kumulacje 92000000$w mega milion5z56 pus1z36ma ktos ma jakis system ?dzieki paMG