Wpisy 4 578 095 – 4 578 194
23 listopada 2022 12:47 → 23 listopada 2022 13:42, 100 wpisów
Wujcia , co tam w Norwegii ?.
@4 578 096jagawisia: Teraz są w szoku , bo już wiedzą , że to nie 3 w 1. Wujcia , u nas nawet psy nie ułatwiają się na trawnik, to nie Biłgoraj 😭
Ubaw to mamy z ciebie... i duze zażenowanie jak czytamy twoje byki ... analfabeto hahaha
@4 578 100ITA: miodek się znalazła
@4 578 093ITA: dokładnie
Biedny WUjek jak nie wie co napisac to dowala kupami z trawników... tak psino sprzatam kupy po moim psie z trawników i nie napierd... błedów ortograficznych jak ty... aha sprzątam piszemy nieuku przez rz... to tak dla twojej wiadomosci amebo ortograficzna hahah
Wujcia, otrzyjcie już łzy płaczące i idźcie do kotłowni napalic , bo tam już zgasło.
Dziwne analfabetyzm=nie umiejętność pisania i czytania
Dziwne czytać i pisać potrafię
Dziwne czytać i pisać potrafię
@4 578 105waldus: oblazły mnie jakieś tryglodyty
@4 578 105waldus: ulongi unkłe robią dym kto to wymyślił... ale dobre
Jaga wisia zostawmy amebe w swoim śwaitku... jakies propozycje na dzisiaj do mini lotka moze
@4 578 106wujek47: no chyba nie bo pomylić jagawisia a baba jaga to są szczyty
@4 578 110ITA: sory tylko gram w multi
Wijcia , widać postępy.To pierwsze Twoje zdanie poprawnie sklecone.Widzisz , z kim przyszajesz, tym się stajesz.Przebywaj więcej z nami to " wyrównać ' też będzie pisał poprawnie.
@4 578 113wujek47: sory ale muszę to napisać Głupek będzie zawsze głupkiem i spadaj chłopie
@4 578 111jagawisia: no ale w jagawisi jest jaga, dodac baba i gotowe
Wujek .. hahaha jprd niereformowalny twój zwój mysłowy WYRÓWNANE... piszemy przez ó zamkniete , może faktycznie ty zostań już w tej piaskownicy albo nie schodz z drzewa bo progres u ciebie równa sie prawie z cudem
@4 578 116: Teraz ja nawalilem kilka literówek.
@4 578 118gwidon: ale nie zawsze wypada to napisać
@4 578 120gwidon: ma się to branie
Jaga wisia... aaa tylko muliczek.. ja cos nie mam szczęscia w niego pozdrawiam cie i nie przejmuj sie baranina hahaha
@4 578 123wujek47: baby z klejnotami?!
@4 578 122jagawisia: ale to nawet w 1% nie jest ani obraźliwe, ani nawet nie wiem jakie
Wujek sorry raczej nie branie tylko oranie ... oranie z ortografii biedaku żadna szanujaca sie kobieta nie bedzie z takim ćwierćinteligentem jak ty.. no chyba że sama ma 2 zwoje mysłowe hahah
@4 578 124ITA: pozdrawiam
o matko silniejsza w ripostach od wujka nie mogę uwierzyć gasi światło w pokoju wujka
@4 578 120gwidon: baba Jaga ujdzie w tłoku gożej z itą ta ma cięty jęzor może uja uciąćstefek upierdliwy ale nieszkodliwy
@4 578 126gwidon: pisz tak jak jest Nik
@4 578 130wujek47:
Jaga wisia również i trafnych skreślen wejdz na temat gall anonim tam jest fajnie i miło i nie ma ogrów ortograficznych hahah trzym sie lece na kaffffke
dobra pieter, zostawiam cie z baba jaga i lila i lece dalej arbeit radź sobie
@4 578 134gwidon: następny kumpel
Wujku a ty uja widziałes bo mam wrażenie ze raczej genitalia twoje są tak obszerne jak wiedza o ortografi hahah
@4 578 133ITA: ok ,dzięki
@4 578 135jagawisia:
Żeby tylko Seba teraz nie wlazł na zieloną bo będzie podejrzane.Bylem zajęty rozmowa tel.
@4 578 136ITA: wywaliłem cię że znajomych na fejsie bo pindoliłaś takie same głupoty
Ok robaczki... koniec sparingu... wujku drogi nasz paskowy klaunie wysyłam ci mnóstwo pozytywnej energii bys ja wykorzystał na kartkowanie słownika ortografii.. ja jako jedyna wierze w ciebie ... psa nauczyłam siadam i podawać łape to i ciebie nauczę paru wyrazów bys nie wychodził nam tutaj na wioskowego przygłupa trzym sie słownik juz do ciebie jedzie paaaa
@4 578 140Myvictory: Jerzy Gruca już nie żyje , może chodzi Ci o była panią premier , która teraz jest doradcą księża?
@4 578 146Myvictory: Robił maturę w Tarnowskich Górach, nie w Biłgoraju .
przecież jak ktoś nie umie ortografi to można na pamięć się nauczyć wystarczy wieczorami czytać słownik ortograficzny
@4 578 144ITA: znaczy trafiłem w dziesiątkę
ale pierd ...na czacie zamiast nauczyć ludzi jak kluczyć czynach w ręce i coś sam naprawić
Wujku biedny nie mam fb tylko tweetera i nie mam tam żadnego analfabety i dysortografa który pisze jak wioskowy przygłup dac ci namairy na tweterka?? albo lepiej nie po co cała Polska ma widziec jak sie pogrążasz .. moi znajomi nie bedą tacy mili
@4 578 148Myvictory: we wtorek mam jehać d żeszowa by kópić rowerek dziedzku mojego znajomego który ma tży curki
@4 578 153wujek47: aha to fajnie
@4 578 154Myvictory: no widzisz zrozumiałeś chociaż pisownia do dupy
nie mam czasu obudziłem się i wszedłem czytam czat i wszedłem jesteś super na prawdę
@4 578 154Myvictory: nigdzie nie jadę
@4 578 158wujek47: co nie jedziesz
@4 578 153wujek47: Od tak,na zawołanie masz to co chcesz ...Mi to lotto, bo ma najlepszą technika manipulacji jest pranie mózgu.Uwierz, że znacznie lepiej na tym wychodzę niż tupalbym nóżka.
@4 578 159Myvictory: trujca święta nie ma do czego się przyczepić to ortografię poszło
tyle nie mam czasu uruwajcie se głowy lub łby kto co wali jestem tolerancyjny
🐵 🐵 🐵 🐵 🐵 🐵 Wujku szympans napisał Trójca przez ó zamkniete... dasz rade o n[potrafi to i ty dasz radehahahahahahahah wujek47 2022-11-23 (13:17) Zadupie dolne 1A
@4 578 159Myvictory: trujca święta nie ma do czego się przyczepić to ortografię poszło
nie trzymajcie doktor psychiatra mówił by to z sobie wyrzucić
@4 578 163wujek47: Nie przejmuj się Piotruś i nie chowaj się w pralce...Nie odcinaj kuponów od czyjegoś szczęścia.Prawdziwa miłość jest niczym lotto ...Wysoka wygrana, wielka nadzieja u marne szanse.Przemysl co miałem na myśli.
Myvictory a oprócz Ciebie, to jeszcze jakiś nick używa Pasko do "rozkręcenia" strony ? No dobra - nie pisz - jaki, tylko - ile
@4 578 170Robal_36: czat ma żyć jak ryby w piasku
@4 578 165Myvictory: W 1964 r.tez znaleźli paragraf w sferze mięsnej skazując na śmierć niewinnych , Marchwicki też nie był wampirem, Tomasz Komenda też był ofiarą.
@4 578 173wujek47: Piotrek , jeśli miałbym możliwość złożenia życzeń wygranej , a moje życzenia miałyby się spełnić to skierowałbym je do Ciebie co niniejszym czynię.Usmiechnij się.
@4 578 174Myvictory: papieros ?wypalony to gwuźdz do trumny?
Czy moja trumna pomieści tyle gwoździ?
Czy moja trumna pomieści tyle gwoździ?
wujek poznaj łaskępańką... mozliwe że wiek płodowy miałes ciężki.. więc nie bede dobijac koni.. hahah polecam zalecam .. zacznoij od Qvo vadis... rozchulasz komóreczki hahah Dysortografia to obok dysleksji i dysgrafii zaburzenie, z którym zmagają się dzieci na całym świecie. Przyczyn należy doszukiwać się w mikrouszkodzeniach ośrodkowego układu nerwowego jeszcze w życiu płodowym. Sposobem na dysortografię mogą być ciekawe ćwiczenia i czytanie książek.
@4 578 176wujek47: Ja wiem, że wieko mojej trumny się nie zamknie od ilości przesłanych członków przez " CH ', dlatego daje sie skremować i wysiać na Żabich Dokach , ale poczekam na właściwą kolejność .Grafik jest ustalony .
@4 578 178ITA: Najpierw ' poczytaj mi mamo " .
Wujek.... znaj łaske pańska... ciag dalszy zanim pójde na kawę ..Przyczyną dysortografii okazuje się nie nieznajomość zasad gramatycznych, ale zakłócenie percepcji wzrokowej albo słuchowej. W nauce pisania ważne są bowiem funkcje wzroku i słuchu, a także motoryka mała (składanie palców i dłoni), motoryka duża (sprawność fizyczna), zasób słownictwa i prawidłowa artykulacja. Jeśli rozwój którejkolwiek z tych funkcji zostanie zaburzony, może pojawić się dysortografia. Co jest przyczyną zaburzeń? Najprawdopodobniej mikrouszkodzenia ośrodkowego układu nerwowego jeszcze u płodu lub w wyniku powikłań podczas porodu.
W miejscowości Kraków padła wygrana 7 000 zł w zdrapce UŚMIECHNIJ SIĘ
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
krzys3355 dodał(a) komentarz w temacie: Żegnamy Super Szansę!
Czy Insekt a gusano to to samo ?
Wujek poznaj łaske.. znalazłam dla ciebie Badaczka w ramach grantu NCN prowadzi teraz rekrutację do kolejnych badań. Szuka dzieci w wieku szkolnym z klas 4-6: prawidłowo piszących i czytających, dzieci z dysleksją, a także dzieci z dysortografią. "Chcemy zbadać, jak dzieci z takich grup na wymyślonych przez nas literach będą uczyć się sztucznej ortografii" - zdradza badaczka.
Stefannaglik dodał(a) komentarz w temacie: Żegnamy Super Szansę!
ITA dodał(a) komentarz w temacie: Żegnamy Super Szansę!
Dojechał do Krakowa i kupił zdrapkę.
Stefannaglik dodał(a) komentarz w temacie: Żegnamy Super Szansę!
@4 578 188wujek47: Wujcia , nikt Ci tak nie powiedział, szanuj siebie.Pozdrawiam.
@4 578 192Myvictory: Masz rację, trzeba myśleć , kto malo myśli , ten dużo błądzi.
głupi dyslektyk pozdrawiaw realu