Wpisy 457 534 – 457 633
22 sierpnia 2011 18:27 → 22 sierpnia 2011 19:16, 100 wpisów
hmm trzeba z tad zwiewac bo od pisania na czacie bedzie dupa bolec 

sorry stad
ale mozna nabawic sie hemeroidow 

hemoroidow*
brain.....to po kiego siedzisz cały dzień przed kompem? Wstań,pochodź sobie,pospaceruj .....

W obwodzie siła wszystkich ciśnień wpływów góstu i emocji to to wyniki wybrane różnie względem na odpycha i przyciąga mocniej słabiej.

rafałfilipiuk....z jakiej super księgo zaklęć bierzesz wszystkie te zajebiste teksty?

HEARTGE...znowu pijemy??
to ja kiepsko skończę,nie dość,że w szpitalu zamkniętym to odwyk jeszcze zahaczę 

to ja kiepsko skończę,nie dość,że w szpitalu zamkniętym to odwyk jeszcze zahaczę 

UWIELBIAM KASKADĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
W biznesie rządzi prawo taniej kópić drożej sprzedać zastosój prawo moc czynu to luz spięcia a staniesz się wzorowa biznes istota i uczeń.
Dialog to rozmowa z sprzeczek polega na uzupełnianiu wypowiedzi.
Życie to odpych dobra od zła.
WYMYŚLAM PODSUMOWUJE.
Dialog to rozmowa z sprzeczek polega na uzupełnianiu wypowiedzi.
Życie to odpych dobra od zła.
WYMYŚLAM PODSUMOWUJE.
kuba7...TO GRAJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ANALIZA TO PRZYPOMINANIE MIESZANE Z ZAPAMIĘTANIA.
NARODZINY TO ZMARTWYCHWSTANIE CZYLI WC...IELENIA ISTNIEJĄ.
TRZY ZASADY NAJMOCNIEJSZEGO UDERZENIA 0} UDERZAJ JAK ODDZIAŁYWUJE DZWIGNIA ŁOMEM. 1} CZYLI KRÓTRZY ODCINEK ODDZIAŁYWUJE NA DŁUŻSZY TO JEST SŁABSZA JEGO SIŁA. 1} WIĘC TRZEBA DZIAŁAĆ ODCINEK NA ODCINEK PO RÓWNO I UDERZAĆ 2} PRZEZ NIE DO. 3} I NAJSZYBCIEJ BO WTEDY MAGNES SIĘ ROZŁAŃCZA Z SŁABSZYM OPOREM.
ŻYCIE TO JEST POTRZEBA SIEBIE. ŚMIERĆ NIEPOTRZEBA SIEBIE.
ŻYCIE TO JEST POTRZEBA SIEBIE. ŚMIERĆ NIEPOTRZEBA SIEBIE.
WCielenia to zmartwychwstanie istnieje bo przednarodzinami nas nie było.
Siła wszystkich ciśnień wpływów to to WYNIKI WYBRANE. Siła wszystkich ciśnień wpływów góstu i emocji to to WYNIKI WYBRANE Z PRZYCIĄGA ODPYCHA SŁABIEJ MOCNIEJ.
TRZY ZASADY NAJMOCNIEJSZEGO UDERZENIA 0} UDERZAJ JAK ODDZIAŁYWUJE DZWIGNIA ŁOMEM. 1} CZYLI KRÓTRZY ODCINEK ODDZIAŁYWUJE NA DŁUŻSZY TO JEST SŁABSZA JEGO SIŁA. 1} WIĘC TRZEBA DZIAŁAĆ ODCINEK NA ODCINEK DŁÓŻSZY NA KRÓTRZY I UDERZAĆ 2}PRZEZ NIE DO. 3} I NAJSZYBCIEJ BO WTEDY MAGNES SIĘ ROZŁAŃCZA Z SŁABSZYM OPOREM.
Siła wszystkich ciśnień wpływów to to WYNIKI WYBRANE. Siła wszystkich ciśnień wpływów góstu i emocji to to WYNIKI WYBRANE Z PRZYCIĄGA ODPYCHA SŁABIEJ MOCNIEJ.
TRZY ZASADY NAJMOCNIEJSZEGO UDERZENIA 0} UDERZAJ JAK ODDZIAŁYWUJE DZWIGNIA ŁOMEM. 1} CZYLI KRÓTRZY ODCINEK ODDZIAŁYWUJE NA DŁUŻSZY TO JEST SŁABSZA JEGO SIŁA. 1} WIĘC TRZEBA DZIAŁAĆ ODCINEK NA ODCINEK DŁÓŻSZY NA KRÓTRZY I UDERZAĆ 2}PRZEZ NIE DO. 3} I NAJSZYBCIEJ BO WTEDY MAGNES SIĘ ROZŁAŃCZA Z SŁABSZYM OPOREM.
Andromedaa a tak serio jakiś rok temu straciłem dziewczynę zostawiła mnie 

HARTGE...widocznie nie była małpa Ciebie warta
znajdziesz sobie drugą 

znajdziesz sobie drugą 

HARTGE...a co mają powiedzieć ludzie co im ta druga połowa zginęła w wypadku albo umarła na coś tam?
HARTGE...2 lata to nic,gdybyś znał ją lub był z nią 60 to rozumiem,ale 2 lata? Nie płacz

Lila zostawiła mnie bo właśnie wszystko kręci się wokół kasy zaczęło mi brakowac
zacząłem grac myślac że wygram
zacząłem grac myślac że wygramHARTGE...czyli zależało jej bardziej na kasie a nie na Tobie,kij jej w oko
taka Panna nic nie warta
taka Panna nic nie warta
HARTGE ale czemu akurat dziś sie przypomniała ..rocznica jakas?
andromeda....możesz mi powiedzieć jak ja piszę
zamiast chyba to cgyba

zamiast chyba to cgyba

HARTGE jak rocznica to weź spal jej zdjęcie kup sobie piwko ,napij się a jak się zachce siusiu to wyrzuć foto do kibla i dalej już wiesz co zrobić

HARTGE inna na Ciebie gdzieś czeka
..młody jestes...musisz sie wyszumiec
..młody jestes...musisz sie wyszumiec