Wpisy 4 575 290 – 4 575 389
20 listopada 2022 11:21 → 20 listopada 2022 12:32, 100 wpisów
Tak tak xDrive, też lubię ironię super jest - sama od początku, od wprowadzenia, kwota podatku
Kumulacje zaczęły rosnąć znowu kombinować zaczeli
@4 575 291xdrive: panie xDrive - niezły łobuz z pana
@4 575 293Robal_36: Ja aniołek 😇 😇 wystarczy poznać mnie bliżej 😆
@4 575 289Bolo22: taaaa, coś kolo 260 losowań jednego i drugiego dzięki
Niemiec ma jedno dziennie, pewnie dlatego może odłożyć na EJ
Niemiec ma jedno dziennie, pewnie dlatego może odłożyć na EJ
@4 575 298tomi77:
@4 575 294xdrive: ile kasiury
@4 575 297Robal_36: oho, w sumie racja. Ale też maja super szanse ,tam super szpil dich macht czy jakoś tak
@4 575 302wujek47: leji jeszcze działają
@4 575 303Bolo22: 76 zł na wtorek
@4 575 307xdrive: tez musisz byc zamożnych

Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
pisze ze wysyla mi dopiero na 34 minute po czym wygrywam o 30 minucie . cos tu jest popsute
Przed chwilą padło 50 x 8/10 (12 500 zł) w grze Keno. Zobacz szczegóły
tak sie robi 12 zik 1 strzalem
Cześć
@4 575 316MONTEZUMA1: Dlaczego uciekasz i nie przychodzisz ?
@4 575 308Bolo22: przejeżdżałem ostatnio koło kolegi, Ty wiesz ile ma węgla ? I skądinąd wiem - ile kawę słodzi - hohohooo
@4 575 316MONTEZUMA1: Miałem do Ciebie ważną sprawę i lipa
@4 575 320Robal_36: wiedzialem ze potężnie zamożny
wydał 100 zł i wyszarpał Zenek 12 500 przy niedzieli, pewnie na stacji hot doga kupował
@4 575 323xdrive: mysle ze zagrane z mnozniczkiem
@4 575 327wujek47: co ci wylazło ?
you cant touch this. nie wyjmiesz takiej kasy z keno spiewa hamer
@4 575 328xdrive: S1
@4 575 323xdrive: przy niedzieli, to i może na bogato hotdog, i może nawet z parówką
@4 575 329MONTEZUMA1:
@4 575 331Robal_36: I musztardka + sos czosnkowy
@4 575 332xdrive: mów ile masz wegla w domu i cukru
@4 575 334Bolo22: Palę bredniami wypisanymi z rączki Stefana Vel Paracelcus, a co do cukru to 4 kg
@4 575 319Sebastian_M: nie poznaje pana zawsze miły gadatliwy
Klątwy jednak działają. Otrzymała ją kiedyś dziewczyna od jednorożca i dopiero po zdjęciu zaczęła wygrywać.
Później zaczarowany został chłopaczek spod Radomia i do dnia dzisiejszego ma przekichane.
To dziwne ile coś takiego może trwać?
Ktoś wie?
Skorpionka też ma i z tego co mi piszą biadoli.
Ma ktoś jakieś antidotum ?
Bo chciałem pomóc ale nie wiem jak się do tego zabrać
Później zaczarowany został chłopaczek spod Radomia i do dnia dzisiejszego ma przekichane.
To dziwne ile coś takiego może trwać?
Ktoś wie?
Skorpionka też ma i z tego co mi piszą biadoli.
Ma ktoś jakieś antidotum ?
Bo chciałem pomóc ale nie wiem jak się do tego zabrać
@4 575 327wujek47: pewnie jakis kibel sie zapchał
@4 575 337wujek47:
@4 575 337wujek47: Jak jesteś miły i uprzejmy to cię lubię
@4 575 336xdrive: to hurtowe ilosci, to o papier juz nie pytam
@4 575 337wujek47: Nawet jak mi piszesz prawdę też Cię lubię
@4 575 343waldus:
O jesteś ?
O jesteś ?
@4 575 347waldus: U mnie dziś na obiad spaghetti
Uwazajcie bo klatwy rzucaja
@4 575 347waldus: U mnie pora obiadowa około godz 15 stej
Kawę piję tylko na wczasach
Dawno sie tak nie usmialam
Stefan nie pisze pewnie ma kroplowke i musi lezec
@4 575 352Biedroneczka1977: odbanowałaś SS?
@4 575 355wujek47: A ty lubisz kawę ?
Fretka fajnie ze raz po raz do mnie piszesz na priv 😀☺ale masz tam fajnie powodzenia zycze i przywiez jednorozca ze soba na Swieta
W tych dniach 23.11.2022 - 26.11.2022 jest promocja na 7 skreśleń w Multi
@4 575 355wujek47: w zadnym wypadku wylogowujw sie i czyta nareszcie to ogarnal bo wczesniej pisal ze jaki spokoj na czacie prawie wszyscy maja bana musk mu nie pracowal
I właśnie wtedy zagram i postaram si dać skan
Wylogowuje sie i czyta
@4 575 361wujek47: Jaka smerfetka ?
@4 575 361wujek47: Jest jakiś nowy nick o którym nie wiem ?

@4 575 349Biedroneczka1977: nic nowego już "wynalazca goldenlotto" rzucał, może to jakieś powinowactwo
@4 575 370gwidon: za mało leżajska w tych dyniach
@4 575 368gwidon:
Słuchaj gościu. Widzę że moje reprymendy na ciebie nie działają.
Poczucie dobrego zachowania masz gdzieś. Tym samym lekceważysz ludzi będących tu na czacie.
Za każdym razem dostawałeś czerwoną kartkę ale niczego ciebie to nie nauczyło.
Widocznie potrzebujesz innej terapii żeby zrozumieć że nie każdemu podoba się wklejane przez ciebie non stop zdjęcie. W ten sposób spamujesz . Trolujesz. Starasz się kogoś zdenerwować. Widocznie lubisz jak ktoś się wścieka. Nie dotyczy to mojej osoby bo to mnie ani ziębi ani parzy ale pokazujesz w ten sposób swoją słabość i niemoc. Aby dokuczyć jesteś w stanie zrobić wszystko. I jeszcze jedno. Myślałem że jesteś osobą dorosłą i myślącą --rozumiejącą że nie jesteś tu sam.
Ogarnij się bo kiedyś za takie zachowanie dostaniesz od życia to na co w tym momencie zasługujesz.
Jeśli masz dzieci to im współczuję takiego ojca. Jaki dajesz im przykład?
Zastanowiłeś się ?
I po wszystkim twoje pogardliwe i prowokacyjne wpisy to już szczyt chamstwa.
Na miejscu Pasko bym cię zablokował na kilka dni żebyś ochłonął.
A może zrób sobie przerwę z czatem?
Dobrze ci to zrobi
Słuchaj gościu. Widzę że moje reprymendy na ciebie nie działają.
Poczucie dobrego zachowania masz gdzieś. Tym samym lekceważysz ludzi będących tu na czacie.
Za każdym razem dostawałeś czerwoną kartkę ale niczego ciebie to nie nauczyło.
Widocznie potrzebujesz innej terapii żeby zrozumieć że nie każdemu podoba się wklejane przez ciebie non stop zdjęcie. W ten sposób spamujesz . Trolujesz. Starasz się kogoś zdenerwować. Widocznie lubisz jak ktoś się wścieka. Nie dotyczy to mojej osoby bo to mnie ani ziębi ani parzy ale pokazujesz w ten sposób swoją słabość i niemoc. Aby dokuczyć jesteś w stanie zrobić wszystko. I jeszcze jedno. Myślałem że jesteś osobą dorosłą i myślącą --rozumiejącą że nie jesteś tu sam.
Ogarnij się bo kiedyś za takie zachowanie dostaniesz od życia to na co w tym momencie zasługujesz.
Jeśli masz dzieci to im współczuję takiego ojca. Jaki dajesz im przykład?
Zastanowiłeś się ?
I po wszystkim twoje pogardliwe i prowokacyjne wpisy to już szczyt chamstwa.
Na miejscu Pasko bym cię zablokował na kilka dni żebyś ochłonął.
A może zrób sobie przerwę z czatem?
Dobrze ci to zrobi
@4 575 372Sebastian_M: ale żeś się rozpisał nie chce mi sie tego czytać
@4 575 373gwidon: Nie rozśmieszaj mnie.
Nie chce ci się tego czytać a i tak to przeczytasz.
Skąd ja to znam ?
Nie chce ci się tego czytać a i tak to przeczytasz.
Skąd ja to znam ?
@4 575 372Sebastian_M: pasko juz sie wypowiedział na podobny temat. masz jakis problem, to mnie zablokuj
@4 575 376gwidon: bordową powinieneś dostać dawaj pieseła
@4 575 376gwidon: Nikt mi nie będzie mówił co mam robić i kogo blokować. A tym bardziej nie ty. Zrób sobie reset. Poza tym to nie ja mam problem tylko ty. Nie zauważyłeś tego?
@4 575 378Sebastian_M: jednak prawie wszyscy tutaj maja troche inne zdanie
@4 575 376gwidon: bdb powiedziane
@4 575 379gwidon: To że prawie wszyscy coś tu piszą to nie znaczy że tak myślą. Są pewne standardy w zachowaniu ale widocznie ty tego nie ogarniasz i nie potrafisz pewnych rzeczy zrozumieć. Starałem ci się pomóc ale odrzucasz moją wyciągniętą dłoń.
Jesteś osobą dorosłą i robisz co chcesz. Ale pamiętaj odpowiadasz też za to jak się zachowujesz i to co piszesz na czacie nigdy nie zginie. Nawet jak Pasko to usunie to zostanie zapisane. Niestety tak to działa i zanim coś tu wkleisz lub napiszesz powinieneś o tym pomyśleć.
Jesteś osobą dorosłą i robisz co chcesz. Ale pamiętaj odpowiadasz też za to jak się zachowujesz i to co piszesz na czacie nigdy nie zginie. Nawet jak Pasko to usunie to zostanie zapisane. Niestety tak to działa i zanim coś tu wkleisz lub napiszesz powinieneś o tym pomyśleć.
@4 575 382Sebastian_M: stul kłapaczkę
@4 575 382Sebastian_M: kużw ciesz się że jeszcze parę osób cię nie zablokowało tempt matole,a nie ryjesz sobie doły
ide na sjeste a potem blokuje sebe, seba masz dwie godziny żeby wytłumaczyć mi dla czego mam ci nie dać bloka
@4 575 384wujek47: prawdę chłopak napisał
@4 575 381gwidon: Idź i dopóki nie ochłoniesz lepiej nie przychodź.
Chcemy aby było tu przyjemnie i miło. Każdy może mieć swoje zdanie i je tu wyrazić. Każdy może wkleić jakieś zdjęcie. Ale miej jakieś hamulce i opamiętanie. Nie brnij w nieskończoność. Daj ludziom żyć i wyrazić co czują.
Zaraz ktoś napisze to samo o mnie i już odpowiadam. Ja daję każdemu powtarzam każdemu napisać co myśli co czuje i wklejać zdjęcia i to różne. Czasami robię przerwy w pisaniu aby ktoś inny mógł w tym czasie porozmawiać. Bo może nie chce tego robić przy mnie. Jestem tolerancyjny i staram się nie wchodzić nikomu w drogę. Nikomu tu nie ubliżam oraz nie używam słów wulgarnych. Co jeszcze?
Napiszę to później. Teraz bawcie się dobrze. Robię przerwę. Niech inni też bawią zieloną
Chcemy aby było tu przyjemnie i miło. Każdy może mieć swoje zdanie i je tu wyrazić. Każdy może wkleić jakieś zdjęcie. Ale miej jakieś hamulce i opamiętanie. Nie brnij w nieskończoność. Daj ludziom żyć i wyrazić co czują.
Zaraz ktoś napisze to samo o mnie i już odpowiadam. Ja daję każdemu powtarzam każdemu napisać co myśli co czuje i wklejać zdjęcia i to różne. Czasami robię przerwy w pisaniu aby ktoś inny mógł w tym czasie porozmawiać. Bo może nie chce tego robić przy mnie. Jestem tolerancyjny i staram się nie wchodzić nikomu w drogę. Nikomu tu nie ubliżam oraz nie używam słów wulgarnych. Co jeszcze?
Napiszę to później. Teraz bawcie się dobrze. Robię przerwę. Niech inni też bawią zieloną
@4 575 387Sebastian_M: Witam, mam propozycję.