Wpisy 457 503 – 457 602
22 sierpnia 2011 18:21 → 22 sierpnia 2011 19:04, 100 wpisów
Blondynka pya sie partnera podczas srosunku: sluchaj a ty masz aids?
brain....to tylko bezpieczny
a dlaczego mi wklejasz małpę przed moim nikiem?
Małpo lilo
a dlaczego mi wklejasz małpę przed moim nikiem?
Małpo lilo
on odpowiada nie....oj jak dobrze bo myslalam ze sie ponownie zaraze 

caly? 

@lila caly?
lila jak by tak cały czat ..tzn tylko płeć piękną to by było coś

...czat 

brain...nie wiem czy cały co mnie pytasz? To nie ja napisałam,że przeleciałam czat
a co,chcesz żeby Cię przelecieć?

a co,chcesz żeby Cię przelecieć?

a pamietacie piosenke z lat 60 Przelec Mnie 

brain...taj pamiętamy,pamiętamy nawet piosenkę Przelec mnie w tej koniczynie

to ja juz nic nie rozumiem kto kogo ma mprzeleciec...

jeśli taki temat to tylko ta pisoenka polecam
http://www.youtube.com/watch?v=JhJcSyAcST4
hehe
http://www.youtube.com/watch?v=JhJcSyAcST4
hehe

przelecimy sie jak w czeskim filmie 

hmm trzeba z tad zwiewac bo od pisania na czacie bedzie dupa bolec 

sorry stad
ale mozna nabawic sie hemeroidow 

hemoroidow*
brain.....to po kiego siedzisz cały dzień przed kompem? Wstań,pochodź sobie,pospaceruj .....

W obwodzie siła wszystkich ciśnień wpływów góstu i emocji to to wyniki wybrane różnie względem na odpycha i przyciąga mocniej słabiej.

rafałfilipiuk....z jakiej super księgo zaklęć bierzesz wszystkie te zajebiste teksty?

HEARTGE...znowu pijemy??
to ja kiepsko skończę,nie dość,że w szpitalu zamkniętym to odwyk jeszcze zahaczę 

to ja kiepsko skończę,nie dość,że w szpitalu zamkniętym to odwyk jeszcze zahaczę 

UWIELBIAM KASKADĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
W biznesie rządzi prawo taniej kópić drożej sprzedać zastosój prawo moc czynu to luz spięcia a staniesz się wzorowa biznes istota i uczeń.
Dialog to rozmowa z sprzeczek polega na uzupełnianiu wypowiedzi.
Życie to odpych dobra od zła.
WYMYŚLAM PODSUMOWUJE.
Dialog to rozmowa z sprzeczek polega na uzupełnianiu wypowiedzi.
Życie to odpych dobra od zła.
WYMYŚLAM PODSUMOWUJE.
kuba7...TO GRAJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ANALIZA TO PRZYPOMINANIE MIESZANE Z ZAPAMIĘTANIA.
NARODZINY TO ZMARTWYCHWSTANIE CZYLI WC...IELENIA ISTNIEJĄ.
TRZY ZASADY NAJMOCNIEJSZEGO UDERZENIA 0} UDERZAJ JAK ODDZIAŁYWUJE DZWIGNIA ŁOMEM. 1} CZYLI KRÓTRZY ODCINEK ODDZIAŁYWUJE NA DŁUŻSZY TO JEST SŁABSZA JEGO SIŁA. 1} WIĘC TRZEBA DZIAŁAĆ ODCINEK NA ODCINEK PO RÓWNO I UDERZAĆ 2} PRZEZ NIE DO. 3} I NAJSZYBCIEJ BO WTEDY MAGNES SIĘ ROZŁAŃCZA Z SŁABSZYM OPOREM.
ŻYCIE TO JEST POTRZEBA SIEBIE. ŚMIERĆ NIEPOTRZEBA SIEBIE.
ŻYCIE TO JEST POTRZEBA SIEBIE. ŚMIERĆ NIEPOTRZEBA SIEBIE.
WCielenia to zmartwychwstanie istnieje bo przednarodzinami nas nie było.
Siła wszystkich ciśnień wpływów to to WYNIKI WYBRANE. Siła wszystkich ciśnień wpływów góstu i emocji to to WYNIKI WYBRANE Z PRZYCIĄGA ODPYCHA SŁABIEJ MOCNIEJ.
TRZY ZASADY NAJMOCNIEJSZEGO UDERZENIA 0} UDERZAJ JAK ODDZIAŁYWUJE DZWIGNIA ŁOMEM. 1} CZYLI KRÓTRZY ODCINEK ODDZIAŁYWUJE NA DŁUŻSZY TO JEST SŁABSZA JEGO SIŁA. 1} WIĘC TRZEBA DZIAŁAĆ ODCINEK NA ODCINEK DŁÓŻSZY NA KRÓTRZY I UDERZAĆ 2}PRZEZ NIE DO. 3} I NAJSZYBCIEJ BO WTEDY MAGNES SIĘ ROZŁAŃCZA Z SŁABSZYM OPOREM.
Siła wszystkich ciśnień wpływów to to WYNIKI WYBRANE. Siła wszystkich ciśnień wpływów góstu i emocji to to WYNIKI WYBRANE Z PRZYCIĄGA ODPYCHA SŁABIEJ MOCNIEJ.
TRZY ZASADY NAJMOCNIEJSZEGO UDERZENIA 0} UDERZAJ JAK ODDZIAŁYWUJE DZWIGNIA ŁOMEM. 1} CZYLI KRÓTRZY ODCINEK ODDZIAŁYWUJE NA DŁUŻSZY TO JEST SŁABSZA JEGO SIŁA. 1} WIĘC TRZEBA DZIAŁAĆ ODCINEK NA ODCINEK DŁÓŻSZY NA KRÓTRZY I UDERZAĆ 2}PRZEZ NIE DO. 3} I NAJSZYBCIEJ BO WTEDY MAGNES SIĘ ROZŁAŃCZA Z SŁABSZYM OPOREM.